Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

http://kephost.com/images/85bajnokihelyezeseksamas.jpg

Megye 1-bõl indultam Hajdúsámson csapatával. Az elsõ szezonban nem sikerült a feljutás, a második szezonban viszont már igen. Egyébként a Megye 1 rendkívûl macerás, mert a klub amatõr státuszú és ha valaki jó akkor azt egybõl viszik sokszor az átigazálosi szezon utólsó napján 4-5 játékost is elvittek. (most az NB3-ban már félprofi lett a klub, tehát a jobb játékosokat a klubhoz tudom "kötni") Jelenleg NB3 Tisza csoportban vagyok, ahol a sajtó a teljesen utolsó (14.) helyre várt, jelenleg azonban 3. vagyok.
képek nemsokára
VAMOS MADRID!
2. hely meglehet

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
<#ejnye1>#ejnye1>
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
A másodikra semmit, vagy ha lehet akkor az asszissztommal nyomatom.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
panki: bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos:) béla: vasárnap van panki
gratu zorro, jól csapod!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
pedig én aztán soha senkit nem vádoltam ezzel
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Ute 5:0Ajax
Lazio 1:1:Ute
Levski 1:4:Ute
Igy alakultak a meccsek...........
http://noob.hu/2010/01/18/ute.bmp
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
Más: ti a meccs elõtti ellenfél utasításokat hogy szoktátok beállítani? A csatárokra szoktam egy láb figyelését nyomni, egy lezárást mindig, egy szoros emberfogást mindig. Szélsõkre szoros emberfogást mindig, plusz láb. Középpályásokra láb, lezárás, kemény szerelés. Vmi mégsem stimmel. Ti hogy csiáljátok?
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
VAMOS MADRID!
De most valaki azt mondja el nekem mitöl van az hogy az Nb1-ben 4.ek vagyunk és az Ajaxot viszont elintéztük 5:0-ra............
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
VAMOS MADRID!
jó kis csapatok ezek.
én palermót vagy napolit választom szerintem
mekkora adatbázist válasszak és milyen játékosokat töltsek be, esteleg más bajnokságokat mellé???
köszi a segítséget
Elõször is grat mindenkinek!Régen írtam ide,akkor sem túl sokat,de most folyatom a Napoli mentésemet.Viszont akadt egy kis gondom.Elkezdtem frissíteni a játékot facepackel meg logopackel. Na szóval a kérdés az lenne,hogy ezeket a hibákat hogy tudom kijavítani?
Képek: 1.kép
2.kép
remélem értitek mi a hiba.Elõre is köszi a segítséget!
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
francia: Psg,Lille
olasz: Fiorentina,Palermo,Udinese
spanyolba: Sevilla,Villareal
én õket ajánlanám akkor
angol,francia,német,olasz,spanyol
még asszem meg is vannak valahol a képek. meg fórumon is linkeltem régen õket