Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja igen.... még mikor megye 1-es volt a csapatom barátságos meccsen 6-0-ra vertem az Ajaxot idegenben<#hehe>
Darthmushroom
rámész itt a mehet mellet h kép beszúrása és beilleszted a linket

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
itt kép beszúrása és oda másold a linket

noob nem akarja az igazat...

http://kephost.com/images/85bajnokihelyezeseksamas.jpg
Darthmushroom
várjuk:)

Üdv managerek!

Megye 1-bõl indultam Hajdúsámson csapatával. Az elsõ szezonban nem sikerült a feljutás, a második szezonban viszont már igen. Egyébként a Megye 1 rendkívûl macerás, mert a klub amatõr státuszú és ha valaki jó akkor azt egybõl viszik sokszor az átigazálosi szezon utólsó napján 4-5 játékost is elvittek. (most az NB3-ban már félprofi lett a klub, tehát a jobb játékosokat a klubhoz tudom "kötni") Jelenleg NB3 Tisza csoportban vagyok, ahol a sajtó a teljesen utolsó (14.) helyre várt, jelenleg azonban 3. vagyok.

képek nemsokára

nem lesz se keret, se semmi...! ezt õ se hiszi el! inkább még most is rajtatok/rajtunk röhög, hogy még mindig ez a téma...

VAMOS MADRID!

mutasd már a kereted, kíváncsi vagyok rá
Forza Italia
Bl csoportkör
2. hely meglehet

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

DONGUBA
csit nincs csak editor:DDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

jól nyomod,editort vagy cheatet használsz?
<#ejnye1>

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

maffi
köszi szépen, megpróbálom.

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

McFrost
Ha jók a védõdi, fogass velük embert és szereljenek keményen, nem játssz lestaktikát.

A másodikra semmit, vagy ha lehet akkor az asszissztommal nyomatom.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

maffi
#58936-ra vki vmit?

Dzsoki Jujjing
A meccsekrõl nem raksz be képeket? Meg a taktikáról, csapatról?

panki: bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos:) béla: vasárnap van panki

Huni92
jóvan, látom megy a gyútás a szilveszteri kabaréra :D:DS_AF:?AS_
gratu zorro, jól csapod!

Forza Italia
komoly vagy vaze:D

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Nincs semmi csalás.....egyszerûen nagyon jóra sikerült a taktika.Ha hátrányba kerülök mint pl a Levski is vezetett 1:0-ra és mégis talpra ált az eggyütes.........+ez a pár esösítés is bevált akik kölcsönben vagy ingyenjöttek.......
kraawz
nagyon ügyes manager vagy, valami eszméletlen jó játékos lehetsz:

gyökér

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

zorrobomber
Most ennek kicsit nem örültem hogy rögtön megkaptam a tavalyi gyõztes :(

lál
Darthmushroom
hát errõl ez a véleményem nekem is h itt van csalás..

pedig én aztán soha senkit nem vádoltam ezzel

báttyó02
haggyadmármagad:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Jah a gól különbség 10:2
Ute 5:0Ajax
Lazio 1:1:Ute
Levski 1:4:Ute

Igy alakultak a meccsek...........
Igy néz ki a csoport 3 meccs után.........A Debrecent is érdemes figyelni hogy írányítja a computer.

http://noob.hu/2010/01/18/ute.bmp
maffi
kicsit sok lett az "elég sokat kapunk", tehát kettõt el is vehettek belõle. :D

maffi
Vki tudna egy kicsit segíteni abban, hogy hogyan tudom stabilabbá tenni a védekezést? A védõimmel véleményem szerint nincs baj (az Evertonnal vagyok), mégis rengeteg gólt kapunk. Zónát védekezünk, a védelmi vonalam mély, mégis elég sokat kapunk. A középpályáról is segítem a védekezést, mégis elég sokat kapunk. Vmi ötlet?

Más: ti a meccs elõtti ellenfél utasításokat hogy szoktátok beállítani? A csatárokra szoktam egy láb figyelését nyomni, egy lezárást mindig, egy szoros emberfogást mindig. Szélsõkre szoros emberfogást mindig, plusz láb. Középpályásokra láb, lezárás, kemény szerelés. Vmi mégsem stimmel. Ti hogy csiáljátok?

Darthmushroom
ez számomra is az h 5:0ra vered elsõ évbe

nehezen hihetõ...! képet róla!

VAMOS MADRID!

Ajax,Lazio,Levski,Újpest.ez a csoport...........
De most valaki azt mondja el nekem mitöl van az hogy az Nb1-ben 4.ek vagyunk és az Ajaxot viszont elintéztük 5:0-ra............
zorrobomber
3.-ok lettünk de nem adtuk olcsón a bõrünket. Meccs végefelé betoltam a 3. csatárt is, össze is hoztak egy gólt.

http://www.youtube.com/v/25KGUS-Sq1U&hl

ugyan ez "csak" a 2009, de talán meghozhatom a kedved arra, hogy tovább játssz 1-1 karriert, és alkalmazz generált játékosokat:
KATT 1
KATT 2
KATT 3
KATT 4
KATT 5
KATT 6
KATT 7
KATT 8
KATT 9
KATT 10

VAMOS MADRID!

Számomra is hihetetlen de 6:1 el bucsuztattuk a Baselt..............Most valami ismeretlen bulgár csapat vár ránk.......ha sikeresen abszolváljuk a meccset akkor elsõ szezonomban az újpesttel Europa kupa csoportkörig jutok..........
DONGUBA
De ebben mi a tuti?Pl en mire angol 10. ligabol eljutottam premier ligaba nem is volt nem generalt jatekosom.Nem sztarok de elmentek.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

jah kb 4-5 évet húzok le
nem gáz, csak furcsa...! gondolom akkor egy karriered sem élt meg 5-6 idényt...! mert akkor már igencsak sok generált arc van...

VAMOS MADRID!

Jah. miért ez gáz?
DONGUBA
Tehat abbahagyod a jatrekot ha elfogy a nem generalt jatekos??Meg kidobod amit a gep general neked?:DDD

Darthmushroom
am a válasz gombot nem ismered?:D

hát én nem szeretem a generált játékosokat, soha nem igazoltam még olyanokat
Darthmushroom
én mindig csak az adott országot töltöm be közepesen és mellé pl Mo.ról szoktam a játékosokat betölteni néha még mellé Braziliát meg Argentiánát h generáljon jó játékosokat

köszi szépen!!
jó kis csapatok ezek.
én palermót vagy napolit választom szerintem
mekkora adatbázist válasszak és milyen játékosokat töltsek be, esteleg más bajnokságokat mellé???
köszi a segítséget
Sziasztok!
Elõször is grat mindenkinek!Régen írtam ide,akkor sem túl sokat,de most folyatom a Napoli mentésemet.Viszont akadt egy kis gondom.Elkezdtem frissíteni a játékot facepackel meg logopackel. Na szóval a kérdés az lenne,hogy ezeket a hibákat hogy tudom kijavítani?
Képek: 1.kép
2.kép

remélem értitek mi a hiba.Elõre is köszi a segítséget!

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Darthmushroom
angol: Tottenham,Aston Villa,Everton
francia: Psg,Lille
olasz: Fiorentina,Palermo,Udinese
spanyolba: Sevilla,Villareal
én õket ajánlanám akkor

hát én is szeretnék találni fm10 be a nagy bajnokságokban egy olyan közepes szintû csapatot, akivel sikereket érhetnék el.
angol,francia,német,olasz,spanyol
Darthmushroom
hát 09be kétszeres bl gyõztes csináltam belõlük meg egyéb ilyen szép sikerek:D
még asszem meg is vannak valahol a képek. meg fórumon is linkeltem régen õket

hát én a hoffenheimet tudom ajánlani neked. elég jó az alap keret, és a pénzügyek is rendben vannak.a 09-ben voltam velük és elég szép sikereket értem el a csapattal
Darthmushroom
hát én szerintem abbahagyom a Newcastlet annyira nem kött le. :S vagy folytatom a Sunderlandet vagy kezdek egy újat. elképzelt csapatok: Milan,Hoffenheim,Twente,PSG csak ezek jöhetnek szóba:D