Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van pénzem áttigazolásokra de viszont nem találok olyan játékost aki eljönne magyarországra focizni.........Melyik ligábol tok olyan játékost szerezni aki kiemelkedõ az NB-1 ben de jönne is............???

báttyó02
lool látom hatással van rád a pes<#vigyor1>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

McFrost
Middlebrook

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Huni92
Panatinaikosz 😄

báttyó02
megjött a kedvem egy kis efemhez<#vigyor4> kezdek egy újat,csak még nemtom kivel :C

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Barnabyka
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!! Köszi szépen mindkettõtöknek, nagyon király! KÖSZI KÖSZI KÖSZI !!! 😄 Még annyit kérdeznék, hogy szerintetek kik a legjobb fiatalok, kiket érdemes venni?? Mégegyszer köszi 😊
zorrobomber
Tyû, azért nem írtam instrukciót hozzá, mert én is csak régen és csak egy játékoshoz csináltam. A játékon belül a beállításokban pipáld be a Show unique id-t, és így minden játékosnál látni fogod majd az azonosítóját.

Bemásolni ide kell ha minden igaz:
Vista -> C:\Users\Your Account Name\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2010\graphics\players\

XP -> C:\Documents and Setting\Your Account Name\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2010\graphics\players\

Huni92
Azt FM-ben megtudod nézni.
Beállitások - Kép és hang - egyedi azonositók mutatása.
Preferences - Sound & display - Show unique ID

Aztán rámész a játékosra, akinek képet akarsz berakni, és a neve alatt meglátod az azonositóját.

Vagyis azt nem tudom, hogy melyik játékoshoz melyik szám megy, mint pl Bojanhoz a 1510564:
<record from="bojan" to="graphics/pictures/person/1510565/portrait"/>
Köszönöm a segítségedet! De sajna még mindig nem tudom :/
Hogyan is kell ezt használni? Pl. ha Fabregashoz akarok berakni 1 képet, akkor hogyan kell. A progival megcsináltam a fájlt, de abba kell valamit átírni, meg hova kel másolni?
szabocsaba1983
Eddig Tkp-t játszattam vele, de mivel csatárhiány lett (eladtam Rudolfot) kineveltem csatárnak.

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Huni92

zorrobomber
Sunáznám <#idiota>
Hol játszatod? Sajna nálam Diouf-nál bejátszik a magyar liga értékcsökkentõ hatása, a 3.8 millás vételárról lecsökkent az értéke 2.6M €-ra!!! :S
off: ték lemaradt 😄

szabocsaba1983
Ez így a 23X-osa, mint amennyiért vettem. Megy ez még följebb is <#eplus2>

szabocsaba1983
Tess:

gilgames00
Hi!

Cicero-rol dobj egy képet plz,kiváncsi vagyok rá.

zorrobomber
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet a játékosokhoz képet rendelni? Nem kiegészítõs képeket, hanem amiket én szeretnék. Elõre is köszönöm a válaszokat!
king82
Hát akkor vagy az marad, hogy kipróbálsz egy másik Fm-et vagy letöltöd a 2007 hetet. (Ha töltesz én a Gamestorren-tet javaslom.) Ezt csak fû alatt javaslom mert volt itt már vita a vedd meg és a töltsd le dologból.

www.bundesliga.de www.kicker.de

zorrobomber
Ennyire futotta...

izgalmas utolsó 10 perc...
szabocsaba1983
a kép:

szabocsaba1983
Hy & Gratt All!

Tovább Las Palmassal:

http://imagerz.com/QENDCUtvAwIMVF0fFgVR

Ez a Cicero 100.000-ért jött, hatalmas igazolás

Újratettem az egész játékot és ugyan azon a napon megint kiírja h alkalmazási hiba.
Darthmushroom
4.szezon:

hát úgy látszik most se leszünk bajnokok. nagyon nagy szerencse kéne
am a chelseavel idegenbe 1:1 idehaza 3:2 szóval egyetlen veresége is tõlünk van😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

king82
Én újra raknám az egészet. Meg minden kiegészítést és kezdeném a játékot.

www.bundesliga.de www.kicker.de

zorrobomber

Huni92

Hertha-t kivertem,és bejutottam a csoportba😄-Vaslui,Werder,Lazio csoportba.3 kanyar után 6pont😊
Mondjuk abban nem lenne igazi kihívás...
Darthmushroom
hát hamar eljutnál nb1-ig egy ilyen játékossal😄

/off

"félpája" ftl. még jó hogy anyám nem látja.
/on

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

És minderre tombolna 283 õrült fanatikus szurkolóm... <#nevetes1>
"taktika": mindenki neki passzol, õ meg berúgja. félpájáról, kapunak háttal, kapásból, pattanás nélkül, úgy hogy közben a szemébe süt a nap. 😄

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Darthmushroom
hát szerintem 30meccsen rúgna 100gólt xDDDDDD

megnézném a srácot az NB3-as csapatomba... 😊)))
Forza Italia
jha mát a Brest 3. osztályba szenved így még örülhetnek h ennyit is kaptak xd

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

zorrobomber
thx!

Tényleg brutál és még annyira nem is volt drága, ahhoz képest amit tud...
Forza Italia
A figyelõm nagy csillagra akadt. Generált játékos. A Brest csapatába szenvedett szegény gyerek. Le is csaptam rá. 9.5m fizettem érte

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Nálam se száguld nyugi, de mindig csak új szezonnál lassul be, aztán egész tûrhetõ. Mondjuk én nem tettem be csak Romániát, Szlovákiát meg asszem Bulgáriát.

De azért nagy feeling-je van mikor az amatõr megye 1-es csapattal feljutsz NB3-ba, és esetleg majd tovább.

Tény hogy játékos keresgéléssel rengeteg idõt el lehet tölteni. A másdoik Megye1-es szezonban félévkor például 14 játékost igazoltam, mert aki jól játszik azt egybõl elviszik és ugye mivel nincs pénz, nincs mivel ott tartani.

Most NB3-ban a Hajdúböszörmény és a Jászapáti nagyon erõsnek tûnik a többi csapathoz képest, de próbálom tartani a lépést, hátha a tavaszi szezonra kipukkannak, illetve bízok még 1-2 "zsíros" januári igazolásban.

Fõleg védõ poszton férne rám az erõsítés.
Gunnersboy
próbálj meg szabadságra menni

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Tudnátok nekem abban segíteni, hogy az FM07 ugyan azon a napon állandóan kiírja, hogy Alkalmazási Hiba történt... éa igy nem tudok tovább haladni.
Tegyem újra a játékot vagy van vmi más mód is megjavítani.
Köszi..
Dzsoki Jujjing
Sokat nem mondanak a nevek 😄

panki: bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos:) béla: vasárnap van panki

Darthmushroom
leszedtem én is ezt a megye bajnokságokat de nálam szinte játszhatatlan olyan lassú:S

ezekszerint balf.sz vagyok... de vállalom
McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

igen így csináltam de valamiért nem akarja az igazat...