Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Bemásolni ide kell ha minden igaz:
Vista -> C:\Users\Your Account Name\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2010\graphics\players\
XP -> C:\Documents and Setting\Your Account Name\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2010\graphics\players\
Beállitások - Kép és hang - egyedi azonositók mutatása.
Preferences - Sound & display - Show unique ID
Aztán rámész a játékosra, akinek képet akarsz berakni, és a neve alatt meglátod az azonositóját.
<record from="bojan" to="graphics/pictures/person/1510565/portrait"/>
Hogyan is kell ezt használni? Pl. ha Fabregashoz akarok berakni 1 képet, akkor hogyan kell. A progival megcsináltam a fájlt, de abba kell valamit átírni, meg hova kel másolni?
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Hol játszatod? Sajna nálam Diouf-nál bejátszik a magyar liga értékcsökkentõ hatása, a 3.8 millás vételárról lecsökkent az értéke 2.6M €-ra!!! :S
off: ték lemaradt 😄

http://www.football-manager.info/fileplanet/file/fmXML.html
www.bundesliga.de www.kicker.de
Tovább Las Palmassal:
http://imagerz.com/QENDCUtvAwIMVF0fFgVR
Ez a Cicero 100.000-ért jött, hatalmas igazolás
hát úgy látszik most se leszünk bajnokok. nagyon nagy szerencse kéne
am a chelseavel idegenbe 1:1 idehaza 3:2 szóval egyetlen veresége is tõlünk van😄
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
www.bundesliga.de www.kicker.de
"félpája" ftl. még jó hogy anyám nem látja.
/on
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
De azért nagy feeling-je van mikor az amatõr megye 1-es csapattal feljutsz NB3-ba, és esetleg majd tovább.
Tény hogy játékos keresgéléssel rengeteg idõt el lehet tölteni. A másdoik Megye1-es szezonban félévkor például 14 játékost igazoltam, mert aki jól játszik azt egybõl elviszik és ugye mivel nincs pénz, nincs mivel ott tartani.
Most NB3-ban a Hajdúböszörmény és a Jászapáti nagyon erõsnek tûnik a többi csapathoz képest, de próbálom tartani a lépést, hátha a tavaszi szezonra kipukkannak, illetve bízok még 1-2 "zsíros" januári igazolásban.
Fõleg védõ poszton férne rám az erõsítés.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Tegyem újra a játékot vagy van vmi más mód is megjavítani.
Köszi..
panki: bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos:) béla: vasárnap van panki

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8