104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Neoncsoves
    aha. Real Madriddal játszom a 3. vagy 4. szezonomat (BL-t nem birom egyszerűen megnyerni velük...) és akkor ilyeneket csinálnak a játékosok (nem fáradtak, 100%on vannak), hogy a meccsen átlag 6.5 ratinget hoznak, míg egy gyengébb csapat ellen meg az egész csapat hajt. igazából nem jöttem rá mitől függ ez, van amikor gondolnak egyet és szarnak rá a játékra...
  • karajjj
    szerintem ez abszolúte csapatfüggő
  • Neoncsoves
    tényleg ti melyik taktikai beállítást ajánljátok? Very Fluid, Fluid, Balanced, Rigid, Very Rigid ? jelenleg Balanceden van nekem, de kiváncsi vagyok ha átállítanám javulna-e a játékosok játéka... Illetve tanácsot kérnék, hogy gyengébb csapatok ellen hogy motiváljam a játékosokat? Meg erősebb csapatok ellen? Inkább mondjam azt hogy nehéz lesz, vagy azt hogy könnyű lesz?
  • karajjj
    szarom le a sérüléseket, lehet azért, mert mindig mindenkinek van cseréje keretemben?
  • farferi
    Gyerekek, ez a Pastore nekem akkora csalódás.Azt hittem majd ő viszi a hátán a csapatot.Ha látnátok játék közben!Ilyen biciglis cseleket akar csinálni, a meccs motor ebből azt hozza ki hogy rángatózik összevissza és lelassul.Szörnyű.Pedig,ott játszatom ahol kellene de nulla.Miccoli lassan visszatér a háromnegyed éves sérléséből, ha ő is ilyen lesz nem tudom mit csinálok.
  • king82
    Első tét mérkőzés előtt az 1. számú kapus lesérült így időre. Maradt a béna aki helyet nem tudtam hozni senkit mert nincs pénz még fizura se. Nemsokára jön is az első éles bundesliga 2-es meccs. Remélem a csapatot tényleg Fortuna is támogatja! Holnap lökök róla képet.
  • king82
    Én is csak egy taktikát alkalmazok amit itt is lehet látni de ezt is úgy alakítottam ki ha nagyon kehe a helyzet megy vissza a szokásos 4-4-2-es re. Az egyéni kis beállításokat néhány meccs után szoktam csak finomítani ha szükséges. (pl: szöglet helyezkedés, rövidebb passzok, beívelés) Visszatöltést tudom csak halkan súgtad de baromság.
    (Ja és csak egy dolog ami az életben is igaz, lehet neked 11 sztárjátékosod csapatként nehezen állnak össze inkább elég csak egy kettő ilyen egy jó kerethez.)
  • farferi
    A visszatöltést nagyon óvatjával írtam.De azt azért ne mondja senki, hogy ha 3 alap emberét lerúgják 1 meccsen egy hónapra annak nem viszket az ujja.A többivel nagyjából egyetértek.A 3 taktikát én is olvastam csak sajna azt vettem észre, hogy amikor 1 taktikával lett fluid akkor bénáztak.De ez lehet, hogy balszerencse volt.
  • technext
    1. én is elkészített edzést használok (amit picit finomítottam már, de 90%ban az egyik SG-s kezét dícséri)

2. Számomra a játék a csapat összeállítása és a taktika kitalálása miatt jön be ennyire. Nem egyszer volt már hogy elkezdtem egy játékot, Igazoltam + taktika, lejátszottam a barátságos meccseket és kiléptem, majd másik csapattal ugyanez.

3. a visszatöltés sztem hülyeség

4. én 1 taktikát használok csak, amit meccs közben könnyen alakíthatok az ellenfélhez

5. Jókat kell igazolni :) sokan elkövetik azt a hibát hogy csak a technikai tudásokat nézik, meg talán a fizikait, de a mentális tényezők talán még fontosabbak. (+ középső védőnek ne 170 centi magas 100 kilós védőt állítson be:D)

6.
  • Huni92
    Al Ashrad: mindenféle negatívum és rosszindulat nélkül mondom: nem ismered még a játékot :)
    csatlakozom ahhoz a javaslathoz, hogy kezdj egy elit klubbal karriert, könnyebb lesz beletanulni.

#68247: csak néhány hozzáfűznivalóm van. ha egyszerre 9 embered sérül meg, akkor se tölts vissza, ha 15-0-ra nyer az ellenfél, akkor sem. a való életben vissza lehet tölteni? :D
    a match preparationnél csak egy taktikát érdemes betenni, a háromtól "összebolondulnak" a játékosok. több fórumon is olvastam ezt már.

• farferi
    Az "ortodox" fmesek lehet lecsesznek de szerintem:
    1, fm basen van egy 4vagy5 csillagos training azt szedd le.
    2,szintén van ott 3 négycsillagos taktika{park the plane v2 ajánlom,csunya de hatásos}azokat szedd le és nézd meg melik illik a csapatodhoz.
    3,ha nagyon szemét a gép sérlések és helyzetkihasználás terén tölts vissa{de csak ha nagyon,nagyon szemét,így megmarad a sikerélmény}
    4,Nem tudom milyen sűrűn váltasz taktikát de ne csináld, hármat állíts be a match preparationnál hagy fejlődjenek.
    5,Sokan nem használnak letöltött taktikát, pedig ugy se könnyű.Nagyon nem mindegy kiket igazolsz,olvasd el a leírását.
    6,Kitartás,ugy se birod ki fm nélkl én múlt szerdán töröltem hirtelen felindulásban de már megint fenn van.
  • karajjj
    milyen taktikád van? személyre szabott beállítások vannak benne?
  • king82
    Hát először is kezd az edzéssel és csinálj nekik egy igen jót ami posztokra szól. Aztán szépen kezdj el gépészkedni a taktikával ahol mindenkinek pontosan beállítod a feladatát. Ja és a mérkőzés előtt ha kell védőt állíts az ellenfél csatárára. Majd gyakoroltasd a taktikát és ha isten is úgy akarja akkor menni fog minden. Hirtelen ennyi.
  • penge96
    Le kéne tölteni egy logo packet
  • Al Ashrad
    Az utsó mondatból lemaradt egy "mint".
    Amúgy majd elkezdek akkor egy nagycsapattal. Marseille elég nagy? (a francia focit szeretem, meg az angolt de ott nincsenek címerek meg képek...)
  • Al Ashrad
    De úgy érzem már vágom hogy kell játszani... akkor mondok konkrét kérdéseket:
    Ha folyamatosan szar a csapat mit kell tenni?
    Ha a csatárok tartósan nem lőnek gólokat mit kell tenni?
    Ha hülyeségekből (pl mellé ugrik a labdának a védő..., vagy rossz helyre passzol...) gólokat kapok mit kell tenni?
    Hogyan lehet azt elérni, hogy olyan szép kényszerítőket játszon a csapat amikből ÉN KAPOK GÓLOKAT? :D
  • technext
    Szerintem kezdj egyet valami nagy csapattal (Real, Barca és társai). Mellettük megtanulod a játék csínyját bínyját. Lenyomsz 2 szezont és utána nyugodtan elkezdheted a Dijon FCO mentésedet :).

Egyébiránt gratula mindenkinek, mostanság csak olvasok, a játék is visszaszorult, de majd ha lesz mivel..jelentkezem.
  • king82
    Ezzel itt rengetegen küzdenek! Nincs jó megoldás.
  • Al Ashrad
    Nagyon fullon jók vagytok de nekem segítsetek már aztán chatelhettek! :D Köszi!
  • gabber_saviola
    Köszi. Két ünnep közt jön majd az is.
  • king82
    Jó reggelt!

Gratula mindenkinek! Akiket a sérülési hullám nagyon érzékenyen érinti azoknak kitartást!

Kicsi csapatommal volt egy lélegzetnyi időm játszani így le is nyomtam a felkészülési mérkőzéseket. Vegyes érzelmeim vannak de remélem csak beválik a taktika a bajnokságra. Játékos mozgás még lehetséges ha sikerül ingyen bárkit is kölcsön venni. Az anyagi helyzetről meg csak annyit, erősen mínuszosak vagyunk de a vezetőség nem akar támogató egyesületet. Közben megtörtént a német kupa sorsolás is. Az ellenfél az 1860 München lesz.
  • penge96
    Király(Y) Marhajók a logóid Gabber, már csak az Angol hiányzik :P
  • Al Ashrad
    Gyerekek, most játszok először ezzel a csodával, előtte a FIFA Mangert használtam. Sokkal jobb a játék mint a FIFA, ez tény. Ugyanakkor nagyon nehéznek találom! Már kétszer kezdtem neki egy szezonnak a Dijon FCO-val (Ligue 2), de mindkétszer kirúgtak. Most is a kirúgás szélén (very insecure) vagyok, mert egyszerűen nem tudnak a játékosaim gólokat rúgni, kapni pedig túl sokat kapunk. Pedig egyéni képességeiket nézve nekem vannak kb a legjobb védőim, és a csatárok is jók. Leigazoltam Reinaldot (brazil csatár), hátra pedig pl Diego Placentét. Szóval nagyon jó a keret, a top 10 volt a minimum elvárás, de a keret alapján a dobogóért kellene küzdenünk, erre kieső helyen állok. Mi a fene lehet a baj? Kipróbáltam már mindenféle felállást, a 4-5-1 lett a legjobb, de még itt is csak néhány X-re vagyunk képesek, esetleg ritkán egy 1-0-ás győzelemre. Mit lehet ilyenkor tenni? Próbáltam már a FIFA-ban bevált módszert (friendly match, gólzáporos győzelem, megemeli a morált), de ugyanúgy kikaptak utána. A board állandóan azzal fenyeget, hogy kirúgnak... Érdekes, a French Cup-ban egy egyáltalán nem tartalékos Marseille-t le tudtunk 3-1-re győzni... LOL. A bajnokságban meg pl volt egy hazai 0-6 a Nimes Olympique ellen... Ötletek?
  • gabber_saviola
    FM2011 - Olasz csomag

http://fm2011graf.weboldala.net/
  • Neoncsoves
    nálam az a furcsa, hogy mindig BL elődöntő illetve döntőre sérülnek le sorra kulcsjátékosok...
  • karajjj
    persze
  • farferi
    Bíztam benne hogy a patch javít a dolgokon, de nem.Ez már nem sírás részemől csak ténymegállapítás.Valamit nagyon elcsesztek a játék fejlesztői, mert az már nem lehet véletlen, hogy minden általam olvasott magyar és angol forumon rengetegszer jelzik ezt a problémát.Ez nem realizmus hanem szadizmus.
  • Moomantha
    Az RTE is való arra , hogy játékosokat keressünk vele, hogy milyen értékei lesznek később stb stb?
  • Darthmushroom
    Leicester City 1szezon:
    az alap elvárás a feljutás volt, de én bajnoki címet kockáztattam mivel így több mint 10m-t költhetem.
    szépen meg is erősödött a keret:

utána a szezon nagyon rosszul kezdődött az első 5bajnokin 3vereséget is összeszedtünk majd félévre feljöttünk a 3.helyre majd szinte megállithatatlanul a tavasszal átvettük majd el is léptünk a többiektől.

én managere: 1. Én
    gólkirály: 3. Kadlec 25góllal
    év csapatába: Smithies,Hobbs,Tunchev és csereként Kadlec
    hát anyagilag nem állunk túl jól pedig elméletileg gazdag csapat lennénk, szóval kiv vok mennyit kapok erősítésekre ha kapok akkor középmezőny lesz a cél ha nem a akkor a biztos bennmaradás jövőre.
  • Huni92
    real time editor.
  • farferi
    Mi az a rte?
  • karajjj
    használj másik programot, mondjuk RTE
  • Moomantha
    Egy kis segítségre lenne szükségem FMAssistant11-al kapcsolatba. Az a problémám hogy mikor játékost keresnék a csík majdnem betölt teljesen de egyszer csak megáll és nem csinál semmit. Fent van a framework 4. Mi lehet itt a probléma oka?
  • farferi
    Jó, de ez kicsit megnehezíti a dolgot.Ha eus akkor a personalnal kijelzi?Vagy hogy van ez?
  • McFrost
    Köszi!
  • karajjj
    de lehet, csak EU-s útlevéllel
  • farferi
    Hoppá.Az olasz bajnokságba szezononként 1 db nem eus játékost lehet szerződtetni.Na így aztán nem lehet fiatalokra vadászni.
  • Utley
    Acireale-al 2.szezonom is remekre sikeredett:)Eddig minden a terv szerint megy:)

van egy írtó nagy tehetségem,akit a giga klubok akarnak megszerezni:)Chelsea,Roma,Liverpool,Man City,Valencia
  • penge96
    Lenne egy kérdésem: Ha a match preparationnél a védekező játékot állítom be, az azt jelenti hogy egy védekezőbb taktikát gyakorolnak, vagy csak a védőknek a játékát gyakorolják?
  • Darthmushroom
    ezt már szeretem :
    Leicester 8:0 Doncaster :P:P:P
    2.hely a bajnokság eddig 31forduló után, hátrány 2pont a Cardiffhoz képest