104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• gabrihel
    Kész vicc: Baktalórntháza (az egyik ngy üldözőm) ellen játszottunk idegenbe. 2. perc balszélsőm kiugrik, utolsó ember elkaszálja, játékosomat cserélni kell még szóbeli intést sem kapott az ellen játékosa, nemhogy lapot. 12. perc az ellenfél egyik közepes szintű játékosa a 16 oldaláról ragaszt egy 2 kapufás gólt.(10-es távoli lövéssel) 60. perc jobbszélsőm kiugrik egyedül viszi a kapu felé 16-os sarkánál elkaszálják (utolsó védő) se szóbeli retorzió se sárga, játékosom lesérül. Persze kikaptam, ami egy tiszta meccsen nem is zavart volna, főleg, hogy az ellenfélnek csak az az egy kapura lövése volt...
    Lehet emiatt még 1 év NB3
  • CarterScott
    Jan Chramostáról tudna vki vmit mondani? Leginkább az érdekelne milyen játékos lesz belőle néhány év múlva.

Első szezonban járok, és felkínálták 775 ezerért. Megérné leigazolni?
  • penge96
    Magyar a tulaj? Ha igen, akkor mit vártál?:D
  • hNeo
    Ja és új tulajdonosa lett a csapatnak. Az elején azt ígérgette, hogy 750k-t áldoz a csapatba. Nos ebből semmit se látok... csak kamu volt?
  • bakkerman
    bejutsz a BL-be,és teltház lesz
  • hNeo
    Elkezdtem egy szezont, 6 nap telik el, és az MU 14.5 -ért elvitte Dzsudzsit a PSVtől! :)

A Békéscsabával indultam NB2-be.
    Van valami előnye, hogy 16000-es a stadion? hogyan tudnám kihasználni?
  • bakkerman
    fifa managerbe egyszer már sikerült ez,még a 09-ben,összejött olyan 40-45 trófea,benne minden földi jóval :DD
  • geo91
    sok sikert! én is szívesen csinálnék már ilyen vándorkarriert, de szar a gépen és sajna nem tudok túl sok ligát betölteni... :S
  • bakkerman
    kezdtem egy vándorkarriert,12 ország betöltve,ebből olasz,spanyol,angol,német,francia a 2. osztály is,első munkaadóm a görög élvonalbeli Xanthi együttese. Addig viszem a karriert,amíg meg nem nyerem a:
    -BL-t
    -EL-t
    -Klub VB-t
    -Európai Szuperkupát
    -VB-t
    -EB-t
    -Copa America-t
    -Konföderációs kupát

Úgy vélem olyan május-júniusra végzek :D Persze nem a Xanthival tervezem ezeket begyűjteni,ez a kis görög csapat csak egy ugródeszka ezdői karrierem elején. Persze igyekszem begyűjteni legalább 3 országban nemzeti bajnok lenni.
  • farferi
    Vass most lőtt egy gólt a bl ben, hallelúja.
  • Darthmushroom
    mert akkor nem lenne értelme a játéknak ha minden meccset 4-5góllal nyernél :D nem lenne kihívás :D
  • farferi
    Megnyertuk a szuper kupát, a reál kapott egy négyest.De miért nem tudnak mindig így játszani?
  • sas96
    tiszta szívás hogy a klub státuszom amatőr....a tavaszi átigazolási időszakban az utolsó nap utolsó óráiban vitték el 2 bal szélső védőmet!!! :@ . . . szal csodás... remélem köv idényben váltunk legalább fél-profira...
  • gabrihel

21 forduló után így állok, a vége nagyon szoros lesz!
  • Shelton
    Köszönjük és reméljük az elkövetkezendő években is élvezhetjük a fénysebességgel készülő remek magyarításokat! Boldog Új Évet!
  • sas96
    nálam nagyon durva most a bajnokság....téli szünetben 10 pontos hátrányban voltam az Egerrel szemben...most már 9 fordulóval a vége előtt már csak 3 pont előnyben van(köszönhetően annak h 2-0-ra vertem őket), meg egyéb meccseket is dobált már pontot...remélem hogy még képesek lesznek megfogni őket...bár az a baj h túl sok csapat nem képes megfogni őket...esetleg még a Putnok, meg a Balassagyarmat...bízom benne hogy még bukni fog...mert akkor nekem meg lehet a bajnoki cím és a feljutás...eddig a szezon második felében teljesen hibátlanok vagyunk! :-)
  • sas96
    és neked hogy megy a szoboszlóval?? :-) hol tartasz? már összejött az NB2? :-)
  • gabrihel
    én is tolom az NB3-at, Hajdúszoboszló csapatával, leszámítva a korábban írt (és megoldott) 3 cserés problémámat minden oké vele!]
  • sas96
    igen, én használom bőszen a magyar NB3-at a Gyöngyössel!! :-) nekem eddig minden jó volt jaaa és minden magyar :D
  • MVB10
    FIGYELEM!

A http://huncm.freeweb.hu/ oldalról már tölthető a magyarítás új, javított kiadása.

Ezúttal csak a kezelőfelület magyarítást töltsétek le újra. (A régebbi fájl felülírása után ajánlott egy cache frissítést csinálni, hogy működjön.)

A korábbi 100%-os verzióhoz képest kb. 400-450 tételt módosítottunk.
    - Ezek egy része az FM11-es új fordítások korrekciója.
    - A javítások másik fele korábbi anyagok javítása (pl. a 'játékoskeretről készített orvosi jelentés' témakör teljes szöveganyagát átdolgoztam, hogy rendezettebb legyen - ehhez pont egy itteni kép adta az ötletet).
    - Les kitalált egy módszert, amivel elvileg a néhány angolul maradt mondat és hír-főcím fordítását is kezelni tudja a program, ezeket is lefordítottam, bár elsőre úgy tűnt, ez a dolog nem működik minden esetben.

A későbbiekre azt tervezem, hogy kb. havonta-kéthavonta adunk ki újabb javított kiadásokat, ha elég javítani való jön össze. Ehhez továbbra is várjuk a fórumokba berakott, hibás szövegekről készített képeket.

Egy kérdés a végére: az adatbázis magyarítás mellé csomagolt liga-aktiváló fájlokat használja valaki? Ezzel kapcsolatban még azt tervezem, hogy a következő frissítéskor kibővítem a csomagot a szomszédos országok alacsonyabb ligáit aktiváló fájlokkal, persze, ha találok ilyeneket. Remélhetőleg addigra megcsinálják őket az odavalósiak.

További jó játékot és
    Boldog Új Évet mindenkinek.
  • farferi
    MÉÉÉR nem tud paszolni amikor 2 az egyre viszik a labdát?Nem, ő viszi,viszi aztán belelövi a kapusba.Bocs a hangoskodásért de annyira idegesítő.
  • farferi
    Ez is igaz mondjuk.Kezdő lett volna amúgy dehát ezt nem tudhatta.
  • Ars3nal
    asszem megszívtam a stadionnal kicsit:D nem a csapaté, újra nincs pénz, 15000 fős de csak 4000 ülőhely úgyhogy EL meccseken óriási bevétel van mindig
  • Ars3nal
    szerintem control-ba, mondom ezt úgy, hogy a klasszikus taktikai beállításokat nyomom nem a tactic creatort
  • technext
    pénz beszél :) + a catania sem rossz csapat van benne potenciál, és ott sanszosan tuti kezdő játékos lenne, míg egy nyerő csapatba beverekednie magát nem tuti h könnyű
  • farferi
    Bajnokcsapat,euro liga győztes csapat helyett a Cataniat választja valaki.Reális ugye?
  • farferi
    Kellene egy jó csatár.Igaz,hogy mindent megnyertem tavaly, de rengetegszer 1 gólt lőve, a védelmem volt nagyon jó.Azért megnyugtató ha több góllal vezetek egy meccsen.A többi fiatalokra menne pl,Vass Ádám csak 1,5 pedig az értékei labdaszerzőnek nagyon jók,vagy Zambelli 3,2 fiatal szélső védő.De mindenekelőtt kell egy csatár,jön a bl.
  • Neoncsoves
    1-2 évig nagyon fasza kis csatár, aztán mostanában nálam csak szenved...

apropó a Trequartista milyen taktikában hasznos? Control, counter vagy attack?
  • karajjj
    miért nem költöd a pénzt tehetséges ifikre?
  • farferi
    Mégse fenékig tejföl az élet.Találtam egy csatárt a Villarealban, Rossinak hívják de 24 milliót kérnek érte.Ezt még lenyelném de 90 ezres fizetést meg 2,5 millió aláíráspénzt kér, az gynöki díjról és egyebekről nem is beszélve.Ha minden sztárjátékos ennyit kér nehéz lesz igazolni mert a klub nem engedi.Gyengéb játékost meg nem veszek sak azért mert van pénz, legfeljebb marad a keret.
  • king82
    Lement a német kupa első mérkőzése. Számomra ez is volt az utolsó ebben a szezonban. Igazándiból az első egyenlítési gól volt a legrosszabb. (Képzeljétek el a kapus lerakta kirúgáshoz a labdát és az ellenfél csatára visszarohant és bevarrta. Ilyent se pipáltam.) Mérkőzés után megkérdezték a tizenegyesről is a véleményem. Mivel ideges voltam így elszidtam a spórit. Hát el is tiltottak egy meccsre.
  • king82
    Jó reggelt!

Ha nem bírod utald át nekem tudnék mit kezdeni az összeggel. Este jön a német kupa az 1860 ellen nem számítok semmi jóra. Szerintem az első körben búcsúzunk. A játék nem megy valamiért nem termelik úgy a gólokat mint tavaly. Remélem a bajnoksággal nem lesz gond. Idén nem cél a feljutás csak hogy a közelében legyek. Meg kell erősödni és majd jövőre behúzom a bundesliga II.
  • farferi
    Két játékosért akik szerintem nem sokra való már be is jelentkeztek összesen 9 millió értékben.Mi lesz itt...
  • farferi
    Hú emberek.37 milliót kaptam igazolásra de lentebb kell vinnem a fizetési keret miatt 30 millióra, viszont így is rengeteg.Ráadásul kölcsönből visszajött egy rakat játékos,akik nem olyan rosszak de be sem fognak férni.Ha még őket is eladom....Törhetem a fejem mit csináljak,szerintem bele is fog fájdulni.
  • Solt
    Taktikai ismeretek, menedzselés, képességek-lehetőségek megítélése, eltökéltség, motiválás, fegyelmezettség...
  • farferi
    Egy jó assiszt managernek milyenek a fontos tulajdonságai?
  • Darthmushroom
    Grat
  • Darthmushroom
    vezetőségnél alapból nálam bal alul írja h vezetőség szerint mennyi kell és megengedett, én annyi szoktam amennyit engednek minden féle személyzetből használni
  • Ars3nal
    ha feljutsz akkor lesz tartalékcsapatod is
    nekem csak egy orvos szokott lenni a csapatnál akinek jó a fizikoterápiás értéke
  • Ars3nal
    végeztem a második szezonnal az élvonalban
    rengeteg gólt szerzünk továbbra is kontrákból a két gyors csatárunknak köszönhetően
    sajnos az idegenbeli teljesítmény igen gyatra volt de így is befutottunk 5. helyre, 4. is lehetett volna de utolsó meccsen otthon kikaptunk először az évben pont a Hamburgtól
    Vela gólkirály holtversenyben Dzekoval, Araujó év csatára második, Sinan Bolat év kapusa második, én év menedzsere második helyezett lettem

jövőre középpályát és a védelmet kell kicsit megerősíteni, főleg hogy indulunk ELben is