104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Oké, bocsi... Magam leírtam a megoldást, csak eddig erre nem gondoltam... Visszaállítottam angolra és így jó -
Sziasztok!
Olyan problémám volna, hogy mikor indítanám a mérkőzést, a csapat kiválasztásig eljut, azonban mielőtt jönnének a csapat utasítások, akkor megáll a játék. Teljesen kifagy, alt tabolni sem tudok, ctrl-alt-delete-el előhozom a feladatkezelőt, akkor pedig felugrik, hogy a játék leállt... Legújabb patch van fent, magyarítás de csak a kezelőfelület. Már próbáltam újra telepíteni is, az sem segített... :\ Esetleg tud valaki segíteni, mi lehet a probléma? Ha szabadságra megyek lejátssza a gép a meccset, de így ez nem vicces sajnos :S -
Alex2 #68455 helló
lenne egy kérdésem
ha több országot töltök be akkor a játék gépigénye megnő?
köszi -
3 vereség után hirtelen 3 győzelem, erről van szó! :D (Bocs, hogy floodolok :D) -
Emberek, Tischler Patrik, egy isten! -
Na, a 4. körben a Paris Saint-Germain-t kaptuk... kiestünk -
Ezaz, 1-0-s vereség után 4-0-ra kiütöttük a Lokit, megérte belenyúlni a taktikába, és elbeszélgetni pár játékossal. -
norbi53 #68450 köszi -
Innen töltsd le a ligaaktiválót. -
Boldog új évet minden kedves FM-es kollegának!:) -
norbi53 #68447 Ti milyen adatbázissal játszotok, hogy van NB3-as bajnokság? -
CarterScott #68446 Megtaláltam!
Steklo X1 a neve :) -
CarterScott #68445 kép
Esetleg tudja vki melyik skin ez? Nagyon kíváncsi lennék rá, de nem tudom mi a skin neve (fmbase-n találtam a képet, de ott nincs fent ilyen skin)
Szerintem nem túl ismert skin :S Legalábbis én eddig még sehol sem láttam. -
Na, mostmár tuti, hogy a Loki ellen meccselünk! -
BÚÉK!
Európa Liga 3. selejtező körében vagy a Dinamo Tszibiliszkit vagy mit kapok, vagy a DEBRECENT! Érdekes lesz (Brondby) -
karajjj #68442 BÚÉK -
Boldog új évet az uraknak! -
CarterScott #68440 Köszönöm! :) -
Tessék..
-
hNeo #68438 Búék!
Olyan sok a fizetése a csapatorvosoknak, hogy mínuszba megy a csapatom pénzügye tőlük. ez mennyire baj? kirúgni nem tudom őket, mert nagyon sok pénz a lelépési díjuk.
bankkölcsön nincs? mit tegyek? -
gabrihel #68437 Nekem nem volt szerencsém az NB3-ban, a szemét csíter, keret alapján középmezőnyre érdemes Tuzsér veretlenül jutott fel az NB2-be. Idegenbe és otthon is ikszeltem velük...
Nem baj, néhány poszton erősítek és cél a feljutás. -
CarterScott #68436 BÚÉK mindenkinek!
Egyébként aki kicsit később jár már (pár év elteltével) tudna tenni képet Jan Chramostáról? -
farferi #68435 Na a párom lebetegedett, nem megynk sehova.Átfmezem az évet, ilyen se volt még.Sebaj,sör van,a csapat meg nyer, épp a Sienát alázom.BUÉK mindenkinek. -
Uhf, uccsó fordulóban ki-ki meccs lesz a BL selejtezőt érő 2. helyért... -
Ilyen még nem volt velem: nincs-egy-sérültem-sem! :D -
na malagaval kezdtem....meglatjuk mi lesz:D -
asszem én is megbontom az egyik üveg martinimet :D de ne sokat,két lábon kell mennem a házibuliba xd -
farferi #68430 Nem sokat,cak egy kicsit.
Hozzá se nyúlok csak ordibálok,úgy látszik átmegy.
-

-
Neoncsoves #68428 mennyit ittál eddig?
-
farferi #68427 A Liverpoolt viszont leverték.Öröm bodogság. -
farferi #68426 Már megint x, most a Juvéval.Szomorú vagyok.Bár 1 hét alatt 3 meccs,így nem is rossz. -
farferi #68425 Az interrel ixeltnk szomoru vok,elmek emosnak. -
farferi #68424 Megvertuk a Rómát sálálálálá, négyet kaptak sálálálálá. -
Megihlettel inditottam 12 bajnoksagot en is meglatjuk milyen vandormadar leszek:DDDD
Csak nemtom kivel kezdjem -
Jó reggelt!
Ezt elcsesztem mert már reggel óta nyomatom a bólét! De hát ugye ha jót akar csinálni az ember kóstolni is kell!
Mindenkinek SIKEREKBEN GAZDAG BOLDOG ÚJÉVET kívánok és jövőre s sok játékot! -
na de kérem,még csak 3 óra múlt! tessék iszogatni este :D én is akkor teszem,addig meg Xanthizok :) -
farferi #68420 Boldog új évet minden kedves fórumozónak.Még neki állok a Palermonak tehát ha 10 percenként szemetelem a forumot ne tessék zaklatni mert némi szrcsölés már megvolt. -
gabrihel #68419 gratulálok, szép eredmény! -
sas96 #68418 FM 2011 11.2.1 patch
Magyar NB3 - Mátra-csoport
Gyöngyösi AK
Hihetetlen szezont zártunk, még most sem hiszem el ami történt! Ugye úgy ért véget az őszi idény hogy 10 pontos hátrányban voltunk a rivális Egerhez képest. 3 fordulóval a vége előtt 5 pontos hátrányban voltunk. 28. fordulóban Eger kikapott a Putnoktól 3-2-re, mi meg vertük a Turát otthon 3-1-re. Ezzel ugye 2 pontra csökkent a távolság. 29. fordulóban mi a másik nagy rivális Balassagyarmathoz mentünk, az Eger meg Turára. Nekünk ismét összejött (2-0), nekik meg ismét nem (0-0). Így 1 fordulóval a vége előtt azonos pontszámmal álltunk a tabellán. Az utolsó fordulóban nekem az alsóházba tartozó Monor jött, az Egernek pedig a Balassagyarmat. Hoznunk kellett a meccset mindenképpen...ennek megfelelően nyertünk is 2-0-ra, az Eger pedig botlott otthon!!! 1-1 lett az ő meccsük, ezzel mi nyertük meg a bajnokságot csodával határos módon!! Jövőre irány az NB2!! A vezetőség boldog, én meg még boldogabb!! :-) Következő évben cél a bennmaradás a keleti csoportban.
gyöngyösi csoda