104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Jó reggelt!
Dobnál a Paksról egy képet milyen a kerete és hogy áll a tabellán. Köszi -
karajjj #68496 hogy kerültél te nyugatra? :D -
sas96 #68495 FM 11
2011-2012 Gyöngyösi AK (NB2 Nyugati csoport)
Elérkezett az első NB2-es szezonomban a féltáv, tehát téli szünet van. Újoncként a szereplésünk valami hihetetlenül meglepő, nem vártam ezt a csapattól, a magyar kupa szereplésről pedig álmodni se mertem volna hogy ilyen lesz. A Gyöngyösi AK ugyanis a 8 között van, ahol az ellenfél a Paks lesz és legutóbb a Diósgyőrön keresztül vezetett ide az út.
Végezetül íme a tabella féltávnál akit érdekel:
NB2 Nyugat 2011-2011 őszi idény
-
ja és Bent 23bajnoki gól 2.hely a góllövőn. -
sas96 #68493 16 között jön a Diósgyőr...:-) lehetett volna ennél sokkal rosszabb is... :-) -
leicester city 2szezon:
nagyon jól sikerültek az igazolások célom az élmezőny volt de titkon reméltem egy nemzetközi szintet de azért a bl-t nem vártam. bár tavasszal nagyon úgy nézet ki h nem lesz meg 8bajnokin nem tudtunk nyerni csak döntetlenek és vereségek. majd a végén utolsó 3bajnoki a chelsea (vereség), arsenal (vereség) majd a Mu ahol egy döntetlen kellet h megmaradjon a 4.hely. és szinte végig emberhátrányba játszva kihúztuk 0:0ra így meglett a bl helyezés.
igazolások:
tab:
fa kupába 6fordulóig mentünk, ligakupát meg leszartam :D -
sas96 #68491 woooow!!! Magyar Kupa 4. forduló, hatalmas meglepetése
Gyöngyösi AK - Ferencvárosi TC 2-0
5. fordulóban a csapat!!! :-) ez hatalmas siker a Gyöngyösnek!! -
Aha értem, akkor tudaton kívűl is jól csináltam :) Köszi! -
Solt #68489 Minden edzés típushoz igazolsz minél jobb edzőt, a segédmenedzser csókát meg beosztod mindenhova. -
minél több edző csinál egy edzéstípust, annál kevésbé vannak megterhelve. ha 2 edző edzi a támadást, akkor light lesz, 1 edzőnél előfordulhat, hogy medium vagy hard. függ ez attól is, hogy éppen hány játékost kell edzenie. 45 embernél lehet, hogy a 2 edző is csak mediumra képes, 15-nél egy edző is lightra. -
Hmm, megvan. Az európai klubbok vannak számon tartva, koefficens lista név alatt. -
Hát ott vannak a klubbok de nincs rangsorolva. De mindegy, nem érdekes annyira. -
karajjj #68485 asszem a világ menüpontban -
És én azt hogy befolyásolhatom? Bocs, még mindig hülye vagyok a játék egyes részeihez :D Monduk nekem lighton van, de ha akarnám se tudnám változtatni.
Ha már a hülyekérdések: Az aktuális klubvilágranglistát hol tudom elérni? -
karajjj #68483 én nem adtam volna el -
Egy kis szünet után folytatom a Plovdivval, a 2. idény felénél járunk.
Az Európa Ligában befejeztük idénre, egy nagyarányú vereség sajna becsúszott.
A bajnokságban 12 fordulón keresztül tartottuk a veretlenségünket, aztán leeresztettünk, úgyhogy jókor jött a téli szünet. A kupában pedig a negyeddöntő következik majd a CSKA ellen.
Pénz sajnos nem sok van, úgyhogy igazolni nem igazán tudtam, egyetlen játékost vettem Afrikából, ő is majd csak 1 év múlva jön, de egész tehetségesnek tűnik úgyhogy remélem megéri várni rá. -
geo91 #68481 elővettem egy fm10-es mentésem:
dynamo dresden, 2013/2014
elég jó kis kerettel estünk neki a szezonnak, de aztán ahogy az előző szezonban, most is 3. lett a csapat. íme a meccsek egyik és másik fele. a 15 millióért igazolt aquafresca egyből gólkirály lett. másik nagy fogásom az idén joe hart. a német kupában lassan, de biztosan haladtunk. de aztán egy igazán idegtépő meccsen estünk végül mégis ki... előző szezonban elért helyünk bl rájátszást ért, hoztuk is az aek athén ellen. a csoportban végül 3. lettem így az európa ligában folytathattam. fantasztikus játékkal az elődöntőig jutottunk, ám ott a sevilla megállított minket, itthon döntetlent játszottunk velük, de idegenben már, ha egy hajszállal is, de kikaptunk tőlük. a bajnokság és a kupa miatt kicsit szomorú vagyok, de az el-ben elért eredményünk kárpótolja ezt.
lengyel szövetségi kapitány is lettem közben. eddig egyetlen meccsem volt, egy barátságos, de november fele majd megkezdődnek az eb selejtezők. -
Pettersson #68480 Köszi. Annyiért kínálgattam, de ennyit adtak érte. :( Amúgy most néztem, hogy már átadó listán van a Chelseanél. :D -
grat
am obasit nagyon olcsón adtad el min 10felett kellet volna -
Pettersson #68478 TSG HOFFENHEIM 2010/2011
2010 júniusában kezdtem a játékot. Előtte már kezdtem egyet, de akkor kirúgott Hopp, de mivel nagyon szimpatikus volt a gárda, ezért nem adtam fel, újra töltöttem az egészet, megcsináltam a német válogatottat és így vágtam bele az egészbe.
Átigazolások.
Sokáig tanulmányoztam, hogy Rangnick a valóságban milyen taktikában küldi ki a Hoffet, ez egy 4-3-3 volt, amit megpróbáltam átültetni a játékba is. Azonban a játékban ez valamilyen szinten működött, de nálam a csatárok nem tipikusan egy vonalban voltak elől, hanem Demba Ba, illetve Obasi vagy Mlapa inkább a vonal mellől indultak volna. Hosszú gondolkodás után, inkább taktikát váltottam, aminek az lett az eredménye, hogy Obasit elengedtem a Chelseabe.
A másik távozó az télen Eichner volt, aki a sorban a védők között nagyon hátul szerepelt, így nem volt nagy szükségünk rá.
Érkezési oldalon legelőször Elek Ákos jött, aki a balhátvéd problémára jelentett volna megoldást, de sajnos nem rá volt szükségünk. Utána érkezett két játékos a támadószekcióba, Roberto Firmino egy 18 éves, brazil támadó középpályás, aki előtt fényes jövő áll, Petersen, pedig egy esetleges sérüléshullámnál jöhetett volna jól. Róla annyit érdemes tudni, hogy német U21-es válogatott, a Cottbus legtehetségesebb játékosa.
Mint, ahogy mondottam volt, Elekben nem láttam a potenciált, ezért gyorsan megvettem az egyik személyes kedvencemet, Rauscht a Hannovertől, aki egy igazán jó, fiatal és ami fontos, német balhátvéd.
Rajtuk kívül érkezett még Dragovic a védelemtengelyébe, aki csak 19 éves, de stabil helyet harcolt ki magának. Télen, egy kicsit "játékosabb" középpályást akartam szerezni, több név is felmerült, Affelay, Elm, Badelj... Affelay a Napolit választotta, Elmért nagyon sokat kért az Alkmaar, így maradt Badelj, aki a bajnokság vége felé nagyon ráérzett a játékra.
Taktika.
Sokáig gondolkodtam, hogy mi is lehet a jó taktika, aztán ezen a 4-3-1-2-n megakadt a szemem, kicsit variálgattam és jó megoldásnak bizonyult. Nagyjából ez a kezdő volt a legerősebb, annyiban volt más, hogy Vorsah helyén Luiz Gustavo játszott, Badelj helyén, pedig Salihovic.
Bundesliga:
Nehéz volt a sorsolásunk, azonban hamar kirajzolódott, hogy a Leverkusen, Bayern páros nagyon kilóg a mezőnyből és mi csak arra lehetünk jók, hogy megszorongassuk őket. Ami kicsit elszomorít, az-az, hogy a végére kipukkant ez a két csapat, azonban az, hogy mi nem tudtunk náluk pontot szerezni, az sokba került.
Két fordulóval a vége előtt lett volna még esélyem a bajnoki címre, a vége azonban ez lett:
Bajnoki táblázat.
Meccsek.
Német kupa:
A vezetőség elvárása az volt, hogy bejussak az elődöntőbe, azzal már én is elégedett lettem volna, de ha lúd, akkor legyen kövér. Sikerült megnyernünk a német kupát, kemény volt egy-két pontja, de végeredményben azt mondom, hogy elég sima lett.
Német kupa.
Játékos statok. -
befejeztem utolsó szezonomat RWE-vel
EL második kieséses körében kiestünk Rapid Bukarest ellen két 2-1es vereséggel:C
bajnokságban tavaszig jól ment, aztán csak szenvedtünk, utolsó 5 meccsen 4 pontot szerezve sikerült harmadik helyre odaérni
év kapusa Sinan Bolat, év csatára Araujó lett
most pedig nézek valami csapatot magamnak
-
Jimbo #68476 Köszi. -
Light a jó, és ez holtbiztos. Minél kevesebb dolga van az edzőnek, annál jobban tud arra koncentrálni, nem kell megosztania a figyelmét. -
Jimbo #68474 A Training overview alatt a workloadnál mi a jó, light, medium vagy heavy? Szezon közben vagyok, tehát nem alapozás zajlik. Összekavarodtam, mert valahol azt írják, hogy a light a jó, vhol average, máshol meg heavy. Ahogy pakolgatom az edzőket változik a workload, csak most elbizonytalandotam. Ráadásul volt pár játékosom, aki nem futotta ki, azt amit vártam tőle, pedig FMRTE elég szépeket írt róla, és minden edzésem 4 vagy 4.5 *-os.... -
Féltávnál így néz ki a tabella -
KoniZTE #68472 fm10ben kezdtem egyet a 7.osztályból feljutott Corby Town-al. Média a 15. helyre várt de minden megerőltetés nélkül az első lettem. Második évben szinte végig a 3. voltam a Conference Nemzetiben ,de a végére kipukkadt a csapat és lemaradtunk a feljutásról, végül 9.-ek lettünk ( média tökutolso 24.helyre vállt). Pénz nem volt szerzödésekre csak kölcsönökböl jöttek játékosok, de ez kevés volt és megint a 10. hely körül csoszogtunk és meguntam...:( -
Leslie Striker #68471 Ramox, a megoldás nem az, hogy visszaállítod angolra, hanem az, hogy felrakod a meccs-kommentár magyarítást is! A két dolog nem szabadon választott, mindkettő kell! -
sas96 #68470 felkészülési mérkőzésen fogadtuk az NB1-es Lombard Pápát, a vége pedig nagy meglepetésre:
Gyöngyösi AK - Lombard Pápa 2-1 (0-0)
remélem az első NB2-es szezonom is hasonló jókban fog megörvendeztetni :-) egyébként a keleti csoport helyett a nyugati csoportba tett a gép, de végülis lényegtelen :-) -
6600GT #68469 hello
a meccstaktika gyakorlásnál a mentalitást h lehet növelni...vagy az mitől csökken.köszi előre is.. -
ha már Newcastle, ajánlom figyelmedbe ezt :) -
norbinhOOO #68467 hát nem akarok átmenni más csapathoz, velük akarok lenni.
csak adatbázis meg játékosok végett kérdezem -
Hát, ha csak angliát akarod, akkor igen -
norbinhOOO #68465 helló
Newcastle Utd csapatával kezdek. és szerintetek mit töltsek be mellé?
elég az angol első 3-4 osztály és nagy adatbázis?? -
egyelőre még nincs. -
fla #68463 Sziasztok!
FMAssistantnak létezik már 2. patchhel kompatibilis verziója?
Köszi -
heyho! sikeres 2011-es esztendőt mindenkinek! :)
már miért rúgnának? :)
a másik problémádhoz annyit, hogy ha a vezetőség engedi, akkor nyugodtan rúgd ki az embereket, függetlenül a végkielégítésük összegétől, ha pedig nem engedik, akkor hagyd, hogy járjon le a szerződésük.
Hosszú idő után előszedtem az Atletico Romás karrieremet. (Pföj, jobban tetszett a Cisco Roma)
2013/2014-es szezon, második évünk a Serie A-ban. Tavaly ugye a 11. helyen végeztünk, de mivel kupát nyertünk, idén indulhattunk az EL-ben.
Galatasaray, Paok, Nacional Madeira csoportunk van, 4 kör után 7 ponttal az első helyen állunk.
Bajnokságban 15 kör után 25 pont, 6. hely.
-
hNeo #68461 reménykedek hogy emiatt nem rúgnak ki...
találtam egy képet a bankkölcsönről: http://i52.tinypic.com/28vrig2.jpg -
karajjj #68460 adj el játékost, vagy ráhagyod az egészet az elnökségre -
karajjj #68459 igen, a betöltött országokkal egyenesen arányosan nő -
hNeo #68458 ...Búék! újra
Olyan sok a fizetése a csapatorvosoknak, hogy mínuszba megy a csapatom pénzügye tőlük. ez mennyire baj? kirúgni nem tudom őket, mert nagyon sok pénz a lelépési díjuk.
bankkölcsön nincs? mit tegyek? valaki....? :S