104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Szekeres Adrián, Dennis Cagara -
Neoncsoves #68576 najó ez kezd vicces lenni. Higuaín felépült a 4 hónapos sérülésből kb 1,5 hónapja. most PSV ellen CR sérült le 3-4 hónapra Özil mellé. Özilnek és CR-nek ugyanaz a sérülése, szóval elég érdekes... Özil is valószínűleg szezon végére ér csak vissza és nekem addig lesz még BL meccsek sorozata, Barca és Atletico elleni meccs... szép lesz.
tudtok jó balhátvédet cserének? -
KoniZTE #68575 Barazite eddig mindig alapember volt.
És itt a teljes keret idén.
-
KoniZTE #68574 Én is jártam így párszor,de új játékos után kellett néznem. -
KoniZTE #68573 -
norbi53 #68572 Az evertonnal kezdtem egy kartiert és szeretném leigazolni Livaját de nem sikerül pedig már 3szor ajánlottam neki szerződést el is fogadja de nem kapja meg a munkavállalási engedélyt, régen is volt már ilyen akkor kölcsön kellett adni 3évre de most nem ad semmi ilyen lehetőséget. Valaki nem tudja h mi lehet a baj? -
KoniZTE #68571 Kezdtem egyet az FM10el a Luton Town-al. 2 év alatt 2 feljutás. Most olyan 4-5-6. hely körül vagyok, de remélem meglesz a feljutás. Folyamatosan hivnak a nagy csapatok...
http://noob.hu/2011/01/08/Liverpool.JPG -
owen20 #68570 sziasztok!
Senki sem szokott online játtszani az fm11-el?
Ketten azért csak izgalmas neten játtszani.
tehát valakit érdekel?
sziasztok -
sas96 #68569 egyébként köszönöm a tippet!! :-) de szerencsére bírom folytatni a Gyöngyösi AK felfejlesztését! huuuhhh de örülök neki :-) :D -
sas96 #68568 huhhh, ma már nyugodtan higgadtan kezdtem neki és nagy mákom volt, de vhogy betöltötte pedig tegnap az istenért sem akarta...rögtön azzal kezdtem h lementettem 1 másik fájlba, szóval már okés minden...tehát folytatom, a szezon végén jelentkezek az eredményekkel, végső helyezéssel, ez még lehetséges hogy valamikor ma megtörténik :-) vagy vmikor éjszaka :D -
Mi lett a mentéseddel? -
farferi #68566 Ajánlom a Palermot, mert nem egy sztárcsapat de igencsak erős a keret, a szerződések kezdéskor elég jók, van némi pénz is na meg az utánozhatatlan rózsaszín mez.Jó taktikával igen sok sikerélményt fog okozni{szésőjátékos taktikát nem erőltetném} -
sas96 #68565 mentésemnek annyi....jelentem, a gyöngyös karrierem elúszott a francba...nem tudom mi kínja lett de nagyon tudok neki örülni...még 1x nem kezdem el elölről az tuti...most már valami nagyobb csapattal....lehet hogy rögtön nagy csapattal és nem érdekel, főleg azért mert nagy csapattal soha nem voltam még 1x sem...vagy egy 2. osztályúval, de az is tuti hogy nem Magyarországon...majd ha valamit sikerült alkotnom jelentkezek... -
Baszki, akkor minek van alapból bekapcsolva?:D Még jó hogy kivettem :) Köszi! -
ez az egyik. a tömöritettet lassabban menti és lassabban is tölti be, valamint -legjobb tudomásom szerint- könnyebben lehet gond vele. -
Valaki megtudja mondani, hogy mi a különbség a sima és tömörített mentés között? Az egyik kisebb mint a másik?:D (Preferences, és jobb oldalt felülrűl a 3.) -
owen20 #68561 sziasztok!
Bocsi hogy ide írok olyan kérdésem lenne hogy lenne e valakinek kedve esténként 1-2órát fm-ezni online-ba?
Írj msn címet üzit megbeszéljük!
Hellósztok!
-
karajjj #68560 keress valakit mondjuk -
úgyis megkapod a szerződést. -
CarterScott #68558 Manchester Citybe kit ajánlanátok cserekapusnak? Az elsőszámú kapus Joe Hart... a cserekapus nem játszik túl sok meccset általában. -
Hát ez marhajó, valaki kiszivárogtatta, hogy a Brondby nem akar hosszabítani velem, kapják be! -
Jimbo #68556 Még az is lehet, de első szezonban nem rúgott gólt nekem, biztos nem figyeltem fel rá, meg akkor még Matyi Fernandes rúgta a legtöbb gólt, aki szerencsére nálam van:) -
Ha érdekel valakit! -
Megvették? Nem ott van alapból? -
Jimbo #68553 Rühes Porto....
Megvették Hulkot, aki minden meccsen rúgott nekem kettőt, egész egyszerűen nem tudom semlegesíteni, hiába állítok rá gyors védőt, azt is megveri, mondjuk asszem 17/16 az acc/pace skillje, azzal nem nehéz. Közben Ő lett az Év játékosa is, és vb-t nyert a brazilokkal, fasza, miért nem viszi már el a Real, vagy a MU, vazze?
Idegesítő, hiába nyerem meg kétszer zsinórban a portugál bajnokságot a Sportinggal, nem tudom elkenni a gyökér Portot
3-4-3 nem rossz egyébként, de széleken csúnyán megcsapnak, az a jó benne, hogy olyan a csapat vele, mint az Aranycsapat, eggyel mindig több gólt lövünk, mint az ellenfél
-
Lacc 88 #68552 Sziasztok. Felraktam én is a magyarítást az FM 2011-hez és lenne egy kérdésem. Kezdtem egy új karriert az MK Dons csapatával, de a stadium neve így van kiírva "stadium:mk" Van rá mód hogy átírhassam valami rendes névre? -
geo91 #68551 mikor nekem a menedzserkedés még a fifa 07 menedzser módjában teljesedett ki, volt egy óriási karrierem velük. :D végigtoltam, asszem 20 szezont velük. csomószor bajnok lettem, pár bl is becsúszott asszem a vége fele. :D -
karajjj #68550 ejjj pont a kanárik? :D -
geo91 #68549 köszönöm a tippeket, közben már elkezdtem velük:
-
Dzsudzsak:)))) balra nani jobbra -
Kezdek egyet a MU val. Nem sokat játszottam eddig a 11 el. Javaslat h kit érdemes megvenni??? -
Üdv mindenki!
Befejeztem a 2. idényemet a Plovdivnál, a borzasztó jól sikerült ősz után kifejezetten küzdelmes tavasz következett, szerencsére amikor kellett akkor hoztuk az eredményeket, így a bajnokságot sikerült behúzni. Túl sok igazolás nem volt az idény során, és a pénzügyi helyzetet elnézve a következő idényben sem lesz.
A kupadöntőt elvesztettük sajnos, bár nagyrészt a b csapat játszott, mert ők harcolták ki a finálét, gondoltam akkor játszák is le. Nem biztos hogy jó döntés volt, de nem bántam meg, majd jövőre.
És végül itt a bravúros idényt végrehajtó játékoskeret.
A következő idényben jó lenne a BL csoportkörébe bejutni, az talán kicsit helyreállítaná a klubot anyagilag. És fontos feladat lenne hogy lehetőleg mindenkit megtartsak, mert újakat nem nagyon tudok majd hozni, leginkább csak ingyen. (a BL sorsolás most volt meg egyébként, az azeri bajnokot kaptuk, de nem ez az érdekes, hanem hogy a Nyíregyháza van ott magyar részről, tehát 1. évbe feljutottak és rögtön bajnokok lettek :D)
Ja és persze grat mindenkinek aki megérdemli, a Gyöngyösnek külön grat és sok sikert a továbbiakra :) -
karajjj #68545 betis -
geo91 #68544 nekem aztán mindegy, ha neked így is teljes a játékélmény... -
geo91 #68543 szétcsaplak egyszer
-
jo az...de a scout tehat a fel topic csitel igy is lehet nezni -
honvéd.
janem, az nem másodosztályú, csak odavaló :DD
charlton, southampton :) -
Leicester city,Charlton athletic,Strasburg,Reggina Calcio,Torino stb...:D -
geo91 #68539 kéne nyomni az fm11-et, de a félretett gémekhez nincs kedvem, inkább újat kezdenék. na de kikkel? másod és harmadosztályú csapatok előnyben.
-
geo91 #68538 *ezt