104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Jimbo
    Vazzz, mekkora lúzer vagyok....
    Poénból megnézegettem a wonderkideket, eszemben sincs rájuk keresni játékban, sztem csak tönkre vágja a játékélményt. Mit látok? Matej Delac. Mondom, de ismerős, és igen, eszembe jut, hogy tavaly előtt szabadon igazolható volt, már el is küldtem volna rá az ajánlatot, de mondtam magamban, hogy Patrício jó gyerek, meg már szívemhez is nőtt, maradjon inkább Ő. Ehhez képest azóta már harmadik számú kapus nálam, scoutom ajánlott egy brazilt, egy román tehetséget meg az ügynöke nyomott be hozzám.
  • sas96
    hát nálam a Gyöngyösnél kicsit meg kell variálnom a taktikai részeket :-) mert az eddigi annyira nem vált be itt az NB1-ben :-) eddig egyébként 7 forduló ment le :-)
  • zorrobomber
    Láttam... :) Toljad az FM-et kurva jó az új engine. Szvsz, persze. Csak ne Kabát Peti lenne a legjobb csatárom, fákk. Na meg nem azzal kezdődött volna a Lokis karrierem, hogy Bogavac(akinek a telefonfülkék rémét kellett volna kiszorítania)+ Czvitkovics 2 hónapra pápá.
  • Fabio Capello
    l4d. hahh.. :D Nézd már meg mennyi vackom van steamen... :D:D:D
  • zorrobomber
    Ja van, de ez még nincs benne :) És igen, kezdjél nekifele ne csak a l4d-t nyomjad. Én is csak most kezdtem neki 11-nek tegnapelőtt, jobb később mint soha...
  • zsoma79
    Kurva nagy köszönet és hála, haza megyek melóból és neki fogok :)
  • Fabio Capello
    Mi a fene, van fákkjú

El kéne kezdeni már játszani ezzel is, nem csak a 01-02-vel :D
  • zorrobomber
    Crash Dumps megelőzése
    1) FMRTE - Ne használd. Elrontja az adatbázist, úgy hogy javíthatatlan lesz, és a mentésedet sem fogod tudni visszatölteni. Olyan esetről is lehet hallani hogy a Windows regystry-ben is problémákat okozhat. Amígy a SI nem jelent be egy hivatalos szerkesztőprogramot, nem érdemes próbálkozni más fejlesztők próbálkozásaival. Egy esetben használhatod a programot, akkor ha csak a CA/PA értékeket nézed meg vele, és nem változtatsz semmit a játék adatbázisán.
    2) Játék mérete - Bár a crash dumps hibák 99%-a azonosítva van, ez nem jelenti azt hogy a játék kódolása tökéletes. Tehát, ne szabad elszállni az adatbázis méretének megadásánál, kezdj maximum közepes adatbázissal, úgy biztos nem lesz gondod. A játszható ligákat is max 10re érdemes belőni ha jobb géped van. Ha nagyon nagy szükséged van a sok ligára, akkor 6GB memória erősen javasolt.
    3) Minden friss? - Játékindítás előtt ellenőrizd hogy az alábbiak frissek:
    - Videokártya driver
    - Java
    - DirectX
    4) Általános játék beállítások - Ezek opcionálisak, de javallott beállítani őket ha el akarod kerülni a hibákat
    NE legyen pipa mellettük:
    - Use Skin Cache
    - Enable Data collection (fontos, nem fogja a játék folyton telepakolni a memóriát)
    - Play in Windowed Mode
    - Threading (akkor kapcsold ki ha Dual Core processzorod van)
    Kapcsold be a heti Auto mentést, 3 külön fájlba(jobb félni mint megilyedni)
    5) Hardware
    - Táp: ellenőrizd hogy elég erős a tápod a gépedhez. Ha gyenge, nem csak az FM, hanem a géped is instabilabb.
    - Merevlemez: futtasd a Chkdsk-t a merevlemez hibáinak ellenőrzéséhez. Ennek futtatásához nyomj egy Windows gomb+R-t, gépeld be azt hogy CMD, nyomj Enter-t, majd a gépeld be azt hogy chkdsk, majd újra Enter. Vagy nem találsz hibát, vagy a talált hibákat javítja a Windows.
    - Hibás RAM: http://www.memtest86.com/
    - Porcicák: Takarítsd ki a géped belsejét, nem szeretik egymást :)
    Ha bármikor instabil a géped használat közben, az FM is széjjel fogja Crash dump-olni a szád :)
    Mit tegyek ha Crash Dump hibákat kapok?
    Miután végrahajtod a következő dolgokat lehet hogy be fogod tudni tölteni a hibás játékállásodat.
    1) Engedélyezd a rejtett mappák megjelenítését, majd menj az FM app data könyvtárba. Ez általában c:\Documents and Settings\user név\Application Data\Sports Interactive\ Football Manager 2010 elérési úton található.
    2) Töröld az itt található Cache és Settings mappákat.
    3) Miután a fenti lépéseket végrehajtottad, indítsd újra a géped, indítsd el az FM-et, és próbáld meg betölteni a mentésed. Ha ez sikerül, egyből csinálj egy vagy akár két mentést más-más néven. Ha mentés közben kaptad a hibát, megpróbálhatod visszaállítani a fenti módszerrel, de kicsi az esély a sikeres javításra.
    +1) Az SI kiadott tavaly novemberben egy hivatalos közleményt a Crasah dumps hibával kapcsolatban:

A lényege az, hogy törölj minden grafikai kiegészítőt ha ilyen hibákat kapsz.

Személyes javallatom az, hogy a FAQ-ban található kiegészítőket tegyétek fel, azokat használja, illetve szerkeszti a legtöbb ember.
  • zorrobomber
  • sas96
    érthetetlen számomra ez az egész NB1....59-41 a birtoklásom idegenben, a kapura lövési arány mégis 18-4 az ellenfélnek :@ a csapat 2 passzot nem bír megcsinálni egymás között, még a bedobások is az ellenfélnél landolnak... ja és rögtön a meccs elején hátrányba kerülünk :-) természetesen eladott labdák milliói és szögletből kapott gólok...vicc az egész...csoda ha bent maradunk...
  • zsoma79
    ki van a tököm ezzel a crash dump hibával... eddig nem csinálta...most meg elkezdte....
  • zorrobomber
    http://fmtopik.uw.hu/index.html#13
  • lokika28
    tud valaki valami megoldást fm11 német csapatra? mert magyarosításnál azt irták vegyük ki pipát a beállításokban a fake elől de inaktív az összes:S és nemlehet egyik cuccot se állítani
  • zorrobomber
    Hajrá jó lesz az. Tudod, rossz főpróba, remek előadás. Nálam FM-ben is többször érvényesült már ez az alaptétel :)
  • bakkerman
    itthon voltam egész nap,unatkoztam :D most is pörög az FM am,már április van,fej-fej mellett halad a két csapat,32 kör után már 80-80 pontja van mindkét csapatnak.
  • sas96
    Közben elkezdődött az NB1 2012-2013-as szezonja a Gyöngyössel:-) . Ami érdekesség hogy az Európa Liga utolsó selejtező körében 3 magyar csapat is érdekelt, a Videoton, a Loki és a Fradi és mind3 olyan ellenfelet kapott hogy simán bejuthatnak a csoportkörbe.

Visszatérve a Gyöngyöshöz...a felkészülési időszakunk valami borzalmas...minden meccsen kínlódtunk...az új játékosok még nem hiszem hogy nagyon érzik a ritmust...Liga Kupában két db döntetlenünk lett, mindkettő 1-1, a Paks és a Pápa ellen, de egyik ellen sem a legjobb felállásban. Bajnokságban 2 forduló ment le, 1.fordulóban 2-1-es vereség a Honvédtól, a 2.ban pedig vertük a Győrt 3-2-re...most pedig jöhet a Loki :-) úgy gondolom hogy valóban csak a kiesés elkerülése lehet a cél, az erőviszonyokat nézve. Komolyabb terveim idém nem lehetnek, de remélem legalább ez meglesz :-) pénzügyileg meg eléggé minuszban vagyunk :-) -21 millió forint. majd jelentkezem féltávnál :-)
  • Janika114
    Sztem ha igazán nagy kihivást akarsz, kezdj egy dél afrikai csapattal, ha jól tom az ottani másodosztályból is választhatsz :D
  • Itsuki
    sziasztok,valaki mondjon 1 csapatot amibe van kihivás nem is kevés...:) és még nem volt vele senki. meguntam a magyar válogatott karrieremet,2016os eb-re kivittem őket:D
  • Neoncsoves
    hát szerintem nem kell akkora ügyet keríteni ennek, de FM-ben én se kezdenék Barcával. Maximum FIFA-ban fordul elő quick matchnél hogy tolok egyet Barcával :D
  • geo91
    lol hallod... :D milyen barcás vagy te, hogy a reállal tolod? :DDDDD én nem hogy a fradival nem tolom, de a zöld-fehér csapatok eleve irritálnak, nem kezdenék egyikkel sem fm-ben... :D
  • penge96
    Most komolyan, Barcás létedre Reallal játszol?:D lol
  • bakkerman
    Manchester United- Real Madrid 1-2 CR,Di Maria a 89. percben lőtte a gólt,tehát jókor jött,ugyanis a másik meccsen nyert a Basel,így ha a meccsünk marad 1-1,akkor ELIMINATED :DDDDD
  • bakkerman
    sikerült picit helyre ráznom őket,bár legutóbb a BL-ben brillíroztak a srácok,otthon a Baseltől kikaptak 0-2-re :) bajnokságban 3.-ok,4 pontra a vezető atleticotol,és holtversenyben a 2. Barcaval. BL-ben uccsó körben ha nem verjük meg a Traffordon a Unitedet,irány az EL tavasztól.
  • bakkerman
    kezdtem egyet a reallal(fm11),hátha sikerül ráéreznem a gémre(amióta kijött sokszor próbálkoztam,de maradtam a 10-nél),október közepe,getafe ellen idegenben kiszoptak 1-0-ra,aztán jött a köbenhavn elleni BL otthon,kiszoptak 1-2-re,félve néztem rá a játékosok moráljára,le is ment szépen sárgára,vagy pirosra mindenkinek,jött a racing elleni otthoni bajnoki,vereség 1-0-ra,morál béka segge alatt,játék persze nincs. eddig ahányszor nyomtam a 11-et,és jött egy rosszabb sorozat(itt elég 2 rossz meccs,és morál szervusz),és UTÁNA SEHOGY SE jönnek vissza zöldbe a morálok,mivel ugye ahhoz nyerni kell...most lekötöttem 2 hetes szünetre két falusi csapat ellen barimeccset,ott hátha lőnek pár gólt,és visszazöldül a morál. nem adok neki sok esélyt,marad a 10.
  • norbi53
    Aki már esetleg megvette Christián Benítezt az tudna segíteni abban hogy milyen szerepkörben érdemes játszatni? Az edző meccsek során lesipuskást játszott és egész jól nyomta de a tétmeccseken eddig gólt se lőtt...
  • Jimbo
    Érdekes játékosok vannak, vagy ez bug? Nem tudom.
    Ember rinyál, hogy nagyobb csapatba akar szerződni, idén már harmadszor, mondom jól van menjél vazze, kéri a transzfert is, ki is rakom, másnap jón a levél, hogy lejönne a transfer listről, anyád picsája, most már ott rohadsz meg. Eltelik egy újabb nap, megint lejönne a transferről, jól van gyere, de aztán jól viselkedni. Közben jön rá egy rakat ajánlat, azokat ugye elutasítom, mert emberünk maradni akar, aztán köv. nap jön a duma, hogy unhappy, mert nem fogadtam el az xy csapat (nem topcsapat, vmi francia volt) ajánlatát. Nooormális?
  • Solt
    "Az NB1 bajnoka a Fradi lett, 2. a Vidi, 3. pedig a Győr...a Loki csak a 4. helyre futott be. Kiesők között ott van a Vasas"

Ez lesz IRL is, annyi jön még hozzá, hogy a másik kieső az újpest lesz!
  • sas96
    FM 2011 - Gyöngyösi AK

NB2 Nyugati csoport 2011-2012-es szezon
    Hát a végére értem a második szezonomnak a Gyöngyös kispadján. Az előző idényben megszerzett NB3-as győzelem után a célt a középmezőnyben határoztam meg az NB2-ben vagy az hogy legalább maradjunk bent :-) Akkor kezdeném a bajnoksággal.

A bajnokságban csodát csodára halmozva bajnokok lettünk!!!! Voltak nagy meccseink is, nagy rangadók. Valahogy az első osztályú csapatok 2. számú csapataival rendre megkínlódtam, ugyanis félig az NB1-es játékosokkal álltak ki...tehát egyik meccsem sem volt azok közül egyszerű. A vezetőség szárnyal a bajnoki cím után, főleg hogy az utolsó fordulóban már mindegy volt az eredmény...hát a csapat le is adta a szintet, csak 0-0 lett a Barcs ellen. Tehát a lényeg, halmoztuk a csodákat, még mindig képesek voltunk valami meglepőt nyújtani, jövőre irány az NB1 vagy hivatalosan, Monicomp Liga! :-) A cél egyértelmű...ne essünk ki :D hátha jobban sikerül :-) Végül itt a tabella aki érdekel:
    NB2 Nyugati csoport 2011-2012

Magyar Kupa:
    Na ez az a sorozat amivel szemben kb semmilyen elvárásom nem volt, végül csodát alkotott itt is a csapat. A második fordulóban a Békéscsabát búcsúztattuk hazai pályán, büntetőrúgások után..nagy meccs volt, örültünk neki nagyon hogy tovább mentünk :-) Harmadik fordulóban a Komló lett megalázva a saját pályáján...5-1 ide. 4. fordulóban jött az első nagy falat...Ferencváros...meglepetésre 2-0 ide, hihetetlen meggyőző játékkal. 5. fordulóban Diósgyőr...Miskolcon nyertünk 2-1-re, a hazai 0-0 után ez azt jelentette hogy tovább...tovább :-) 6. fordulóban jött a Paks...hazai meccsen 2-0 a Paksnak, majd idegenben feltámadtunk és 3-1-re nyertünk. Jöhetett az elődöntő, ami már minden képzeletet felülmúlt...ellenfél pedig a Debrecen!Az első meccs hazai pályán következett és 1-1-es döntetlennel zárult...nyerhettünk volna...a Loki félig a DEAC-ból félig az első keretéből állította fel a kezdő 11-et. 5-5 játékos volt innen is onnan is, akárcsak a visszavágón. Bár ott már amikor cserélgetett 8-2-re alakult ez...az első csapat javára :-) De ha már a visszavágó...ez valami eszméletlen drámaira sikeredett.A 29. percben előnyhöz jutottunk amit a 47.ben ki is egyenlített a Loki. Jöhetett a hosszabbítás a 90 perc után. A 92. percben szinte azonnal 1 kavarodás után gólt lőtt a Loki...2-1 oda...úgy néz ki elúszik a továbbjutás. De Halgas Tibor nem így gondolta, ugyanis a 113. percben egy atomnagy bombagóllal kiegyenlített, aztán már az időt is húztuk és végül 2-2-es döntetlennel, idegenben szerzett gólokkal továbbjutottunk a fináléba ahol a Videoton várt ránk. Na és ez a meccs volt az ami a rémálom kategória...3-0 a vidinek...de hogy... kapott 8! szabadrúgást a 16os vonalára...kb addig lövette velük a gép a szabadot míg be nem kentek 3-at...a mi részünkről ami a leglényegesebb: 4 üres kapura is kihagyott szituáció... illetve 3 hatalmas kapufa...és rengeteg pontatlan megoldás...mind1, lényegtelen, eljutottunk a döntőig, szereztünk 1 ezüst érmet, amit kb senki sem várt el tőlünk, büszke voltam a csapatra :-)
    Magyar Kupa 2011-2012

És akiknek a legtöbbet köszönhetem a rengeteg lőtt góljukkal:
    Halászi Gábor
    Zakar Szabolcs
    Én lettem az év menedzsere az NB2-ben. Pénzünk még most sincs nagyon sok :-) de majd lesz valamikor :-) Jövőre irány az NB1!!

1 kis kitérő. Az NB1 bajnoka a Fradi lett, 2. a Vidi, 3. pedig a Győr...a Loki csak a 4. helyre futott be. Kiesők között ott van a Vasas, illetve az ősszel őssz-vissz 6 pontot szerző, majd tavasszal 21 pontot gyűjtő MTK.
    Bocsi hogy hosszú lett.... :-) Hajrá Gyöngyös!! és grat mindenkinek, majd még jelentkezem! :-)
  • Jimbo
    Hmm, úgy tűnik az tényleg nem marketingduma, hogy "megtanulja" a gép a takikámat. A tavalyi, 20 pont előnnyel megnyert portugál bajnokság után, idén 7 ponttal elbuktam a címet. Persze, nem is érdemeltük volna meg, vége előtt 4 fordulóval Portonak 2 pont előnye volt és jöttek hozzánk, kb. bajnoki döntőre, aki ezt nyeri annak elég jó esélye van a bajnoki címre. Sima 0-3, úgy agyonvertek, mint a szél, aztán simán behúzták a bajnokságot és veszélyeztetik a 42 meccses veretlenségi csúcsomat is, most 36-nál járnak. Kecsegek.
  • penge96
    Végül maradtam, ha már eddig fejlesztettem a csapatot akkor nyerek is valamit
  • penge96
    Erősen gondolkodom azon, hogy eligazolok az NB2-be kiesett Honvédhoz...
  • Talentplayer
    szerintetek mi lehet ez a hiba?? mert az évek során még csak most jött elő...:S az érdekesség még az is,hogy az én bejelentkezésemnél ez írja ki, addig öcsém a sajátján tud vele játszani....előre is köszönöm,ha tudtok segíteni!!!

"not well-formed (invalid token) at line 1 of default.xml"

• Fisicofan
    Livaját én is leigazoltam Plovdivba, eddig mondjuk nem sokat mutatott, a bemutatkozó meccsén lőtt egy bombát, azóta szinte semmi, bár nem is kapott sok lehetőséget, azért remélem ez az idény már jobb lesz neki.
  • stupido
    Sziasztok!

Miért van az, hogy miután szerződést hosszabított velem a valencia, azt olvasom, hogy távoztam a klubtól és munkanélküli lettem...
    Az FMRTE szerint meg valami ausztrál kiscsapat részidős menedzsere vagyok...
  • Neoncsoves
    Köszi a javaslatokat! Megnézem őket, bár még egy fél szezont le kell tolni nyárig.

Egyébként ezek a 4 hónapos sérülések csak azért idegesítőek mert a valóságban max. 1 vagy nagyon maximum 2 játékosnál fordul elő ilyesmi, nem pedig 3-4nél...
  • eZo
    nekem a kedvenc balhátvédem:

Jose Angel

fiatal, spanyol, igazi klasszissá érhet a Realba ,a Sporting Gijon-tól olcsón ( 2-3 M ) elhozható !
  • zorrobomber
    Meglátjuk majd Elemér bácsi mit hoz ki belőle, az alap értékei nem tűnnek ki az nb1-ből. Igaz még csak 16 éves.
  • DONGUBA
    10-ben csodagyerek volt
  • zorrobomber
    Ez Marko Livaja? Most kezdtem el tegnap az első FM11-es karrierem, és simán eljött a Lokiba. Ennyire jó hogy Everton-ba is befér idővel?
    Igazolások:

Ezen kívül még jön egy kapus, valószínűleg a jó öreg Rabó. Ja meg Livaja ugye majd csak jövőre.
    Felkészülés:

Egy nagy pofon a Köln-től majd apró vigaszként mi is adtunk hetet a teljesen jó keretű Sofia-nak. Bíztató a Bl selejtezők előtt, persze semmit nem jelent.
  • ROCKnROLLA
    Amikor én a Reallal volta, akkor Brazíliából hoztam egy balhátvédet, Alex Sandro-t. Asszem 5M euróért hoztam el, és nagyon fiatal még, de remek értékei vannak. Ha Marcelo vergődött vagy sérült volt, akkor nagyon jól pótolta.