104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
sas96 #68658 nagyon szépen köszönöm! sztem azok ide is jók lesznek! ide regelni kell egyébként ugye? -
Ez FM 2008-hoz van, cserében nem kevés stadionképet találsz a pack-ban. -
sas96 #68656 esetleg valakinek van 1 olyan pack ami a stadionháttereket tartalmazza?? vagy hogy honnan lehetne ezeket leszedni? mert amik Fmhungaryn vannak a régebbi verziókhoz, azok valahogy eltűntek, a választ előre is köszi! :-) -
apropó gólzápor :P
-
sas96 #68654 Holland bajnokság 5.fordulóban 1 meglepetés eredmény :D gólzápor ezerrel, míg mi 1 mezei góllal nyertünk :D ezt most csak azért ismertettem mert az a 7-0! eléggé szembetűnő számomra :-)
Ajax - PSV 7-0
Heracles - Groningen 0-1 -
Janika114 #68653 De felbír idegesíteni mikor az Ajka 9es cselezésű 10 távoli lövő játéjosa előbb végig viszi a pályán a 17es szerelésű védőim között és bevágja, majd 35ről akaszt egy akkora gólt amit az én jól rugó játékosaim soha... Tom h életben is van ilyen de azért ez annyira nem reaális -
Leverkursen 1szezon:
átigazolások terén nem voltunk túl aktívak:
szezont nagyon rosszul kezdtük az ősszel már majdnem ki is rúgtak:
a végén simán bajnokok lehetünk volna ha hannover,kaiserlautern,nünberg ellen nem 2pontot szedünk össze:
tabella:
statok:
német kupa döntőben buktunk :
El-ben szépen meneteltünk és sikerült is behúzni:
am szezon közbe volt vezetőség váltás kicsit több pénz került a kasszába ennek következtében. jövőre ha nem ilyen siralmasan kezdjük az évet mint most akkor bajnokok lehetünk könnyen. -
Janika114 #68651 Óriási meglepetésre nálam a Lazio kiesett az első szezonban az első osztályból. Ajánlatott tettek Czvitkovicsért, meg érdeklődtek Vujovicsért, na mondom rájuk nézek h minek akarnak ennyire tőlem erősíteni, hát el se akartam hinni h Seria B :D Szal sok sikert :D -
Jimbo #68650 Megoldottam. -
sas96 #68649 Neki kezdtem egy új karriernek, de csak 1 olyan célból, hogy közelebb érezhessem magam picit európához, értem itt a BL-t és az EL-t.Gyöngyös tehát pihentetve... Az új országom Hollandia lett és itt sem a legerősebb, legkeményebb csapatot választottam, tehát a végeredmény FC Groningen :-) nem lesz rossz kihívás. alapból nem vészes a játékoskeret de ahhoz szerintem hogy előrébb férkőzzek és meglegyen az európai kupa indulás joga muszáj volt erősítenem. és ezt úgy tudtam megtenni hogy jópár játékost eladtam a klubtól és hoztam helyettük jókat, és elvileg olyanokat akikre szükségem is van :D remélem mindannyian beváltják hozzájuk fűzött reményeimet :D
A felkészülési mérkőzések az összecsiszolódásról szóltak elsősorban, sajnos sok meccset nem tudtunk játszani. A legjobb eredmény a Sampdoria elleni 2-1-es siker, ahol végig uraltuk a játékteret, illetve a Kaiserslautern és az Excelsior ellen nyertünk 3-0-ra. Nyertünk pesten a Fradi ellen. De voltak még kisebb csapatok ellen is meccseink, amiket már meg sem említettem.
Ezek után jöhetett a nyitó forduló, majd a 2. forduló(eddig ezeket játszottam le)
FC Groningen - AZ Alkmaar 2-0
Willem II - FC Groningen 0-4
Most pedig majd jön hozzánk a Twente :-) legközelebb féltávkor jelentkezem. -
01/02 -
Ez CM00/01 ugye? Én mindenesetre abban sokat toltam PSV-vel és velük csináltam olyan bravúrt hogy bajnok lettem, következő szezonban megnyertem a Bl-t és közben 13. lettem a bajnokságban
-
Öt fordulóval a vége előtt megvan a bajnokság :)
-
Jimbo #68645 Hol tudom beállítani, hogy a kezdéskor kapott 3 ass. managerem közül melyik adja a riportokat? Van egy jófajta asszisztensem, de nem ő adja a pre-match riportot. -
:S Lazioval kezdtem egyet,akkoriban világ egyik legjobbja volt,Simeone,Inzaghi,Poborsky,Nesta,Pancaro,Mendieta,Crespo stb...bajnoki cím a cél,bár kissé beragadtunk,7 forduló után csak 6.-ok vagyunk,de a csatárjaim szépen termelnek -
Sajna már nem, egy kiesőcsapat ellen becsúszott a fránya iksz :( -
100%-os teljesítmény :O -
Jimbo #68641 Jó a portugál liga, csak az a baj, hogy nagyjából kétcsapatos, legalábbis az Én mentésemben. Én ugye a Sportinggal nyomom, és csak a Porto ellenfél, se a Benfica, se a Braga nincs sehol. Egymást váltjuk az első helyen, 5 szezont nyomtam eddig,
Porto, Sporting, Sporting, Porto, Porto volt a vége. -
Féltáv:
-
Grat, és szép skin :) -
Utley #68638 Nagy grat a Gyöngyös menedzserének!A sikereiden felbuzdulva ma neki ugrottam a Berettyóújfalunak:)
Egész jó játékosokat sikerült kifogni a piacon,és szezon közbe jött egy Dél-Afrikai elnök,aki pici pénzt pumpált a csapatba..kb 60M forintot!!!Ezzel sikerült eltüntetni a szezon elején lévő -55M-t,így az anyagiakkal nagyon nem is kellett foglalkozni maradhatott a szakma:)Az eredmény nem maradt el:D
Akiket kiemelnék:Hajba,Virágh,LASKAI!!!,Lukács,Rompos..
Jövőre NB2 a célom a bentmaradás:)
Grat az uraknak külön kiemelném még asafderg urat így a végén:) -
Neoncsoves #68637 nekem meg a BL... már nem tudom hány szezon óta szenvedek de döntőben (most elődöntőben) kikaptunk
-
Na, nekünk már megint nem jött össze az EL, sebaj... -
Ááá, már nagyon hiányoztak:) -
sas96 #68634 a pénzügyi mérlegem folyamatosan minuszban...a fizetési korlátokon belül vagyok bőven...de sajnos a "stadion" csak 750 fős, és nem hozza vissza a meccsbevétel a kiadásokat :S na nembaj, remélem majd rendeződik 1x :-) -
sas96 #68633 huuuhhh, első nagy győzelem az NB1-ben!!!
Gyöngyös - Ferencváros 2-1 (1-1)
Nyertünk, de 2-1-es vezetésnél az idióta bal szélső védőm összehozott 1 büntetőt a fradinak a 93. percben, amit szerencsére kihagytak a fővárosiak, aztán a spori a 97.percben fújta le a meccset, szóval hagyott még nekünk némi meleg pillanatot a meccs végére!! :D ez most jó volt :D -
Jó reggelt!
Ha már felraktad gondoltam el is olvassuk. Első meglepetés van aki kitartó és igen hosszan tolja egy csapattal a karriert azért ez nem semmi. A második, hogy lám valaki nem a 2011-el tolja (jó magam is 2007-tel). Na és most a lényeg végére érve a 12. szezonodnak amihez nagy gratuláció. Fogtam magam és a siker sztorit elolvastam az elejétől. Látszik, hogy a csapatot tudatosan építetted fel és hagytál mindent kiforrni. Végezetül csak annyit tudok mondani csak így tovább és nagyon szép karrier. -
Neoncsoves #68631 hazai pályán 1-1, idegenben 1-0ra kikaptam, Arsenal - Inter BL döntő lesz kéremszépen :) -
Neoncsoves #68630 én most szopok, BL elődöntő van, küzdök azért hogy megnyerjem a bajnokságot így áprilisban (CR és Mesut sérült), a csapat hulla (volt 1 meccs lemaradásom azt pont az Arsenal utáni és Malaga utáni meccsen toltam le, 3 napot pihenhettek a srácok a ma rendezésre kerülő Arsenal meccsre). Kiváncsi vagyok mi lesz, bár szerintem kiszopunk hazai pályán is... -
ejj bazmeg ronaldo 14 bajnokin 20 gólnál jár,5 bl meccsen 4 gólos,kupában még nem lépett pályára,ja és november vége van
-
Carvalho valamit beszívott,amúgy 5-2 lett a meccs a Részing ellen
-
nagy gratula,tátott szájjal olvastam végig :) bele lehet felejtkezni abba,hogy gyakorlatilag csak egy játékról olvas az ember,pedig olyan valódinak tűnik :) nagy grat mégegyszer! -
sas96 #68626 valahogy nagyon megjött a kedvem a portugál bajnoksághoz a beszámolóidat olvasva :D:D:D lehet hogy félbehagyom a Gyöngyöst és átrakom a székhelyem Portugáliába :D:D -
akkor rakj fel frissebb netkeretrendszert -
asafderg FM beszámolói
Ha van akit érdekel és netán még emlékszik. Ez még a régi Madeirás mentésem, de tervezem a legfrissebb kalandozásaimat is felvezetni.
Elég sok új szezon van már félig kész, szóval várható egy két újabb bejegyzés a közeljövőben. -
Sajna nem, ezt már a tömörített mentés nélkül csinálja :( -
szerintem az h be van véve h tömörített mentés, vedd ki úgy csinálj egy mentést a gépről és úgy jó lesz szerintem -
Utóbbi időben én PSP-n nyomtam a text only FM-et és badarság azt állítani hogy az is bőven elég. FM11-ben szinte már néznem sem kell a játékos statokat egyszerűen látszik hogy ki miben miért mikor szar. Igen, akkor jó volt, de most már 2011 van sajna :) -
Az ilyenek miatt éri meg retrózni: :)
szerk: KÉPMÉRET!!! :P -
Sziasztok!
FM Genie Scout 11-al lenne problémám. mentés betöltésnél " List capacity out of bounds (1954112768)-as hibaüzenetet ír ki. Mit kellene tenni, hogy működjön?
ui.: Bocsánat ha ez off kategoriának számít