104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    Aurier már a tavalyiba is nagyon jó hátvédé tudott fejlődni
  • Neoncsoves
    akinek kell jobbhátvéd az vegye meg Serge Aurier-t, kurvajó helyettesítés Ramos helyére. Arbeloa mostmár csak tartalék mert elég öreg (30 éves). Balhátvédet kéne újítanom de nem találok olyat aki használható és elég jók a statjai. Marcelo nem igazán védekezik jól, meg elég alacsony, amikor visszakéne zárni nem tud belefejelni a labdába hanem elmegy a feje felett a labda és egy gyorsabb jobb támadó le is futja amíg az feltápászkodik az ugrásból. néha Arbeloat szoktam balhátvédként játszani, akkor általában stabilabb a baloldalam
  • Neoncsoves
    el ne add bazzeg, kurvajó csatár, amikor sérült volt Higu, ő bombázta a gólokat nálam meg Giuseppe Rossi (2 év után kiégett Rossi), Benzema is mostmár egyre impotensebb nálam, bár igaz hogy 2014ben járok vagy 2015-ben...
  • geo91
    hát, ennél jobbakat találok afrikában... :D serge wawa pl.
  • zorrobomber
    Esetleg ha fejlődik valamit, de még úgy sem Debrecen szint szvsz.
  • Janika114
    Tom h nem kértél tanácsot, de ajánlanék neked meg más hazánk csapataival kezdő managereknek egy játékost:

Magyar szinten jó, és a Bl-ben is segíthet, olcsó mert 2. szezonban Udinese tartalékban van és átadólistás mindig, és nem kér sok fizut. Tudnék mondani még egy-két jobban kiemelkedő játékost is, de azok nem biztos h elmennek mindenhova, meg nem is olcsók.
  • geo91
    paint.net vazze, az teljesen más :D
  • Fabio Capello
    Mikroszaft Péjnttel remek lokókat készítek \o/ :D
  • geo91
    ha esetleg érdekel valakit
  • geo91
    2500 euró / hét
  • zorrobomber
    Bodnár mennyi fizut kért? Lokiba esélytelen volt visszahoznom :) A Budapest-kupa viszont jó ötlet volt!
  • geo91
    honvéd 2.0, első szezon
  • sza23
    Sziasztok!
    Bocsi az off-ért, de valakinek működik az fm genie scout 2011?
  • bakkerman
    Benzema megint kölcsönben van a Chelseanél,nem szarozok vele,amint már csak 1 év lesz hátra a papírjából,elküldöm. CR a fizuját meg maximálisan megérdemli,amióta én vagyok a real edzője,2 szezon alatt 63 bajnoki 65 gól,és akkor még ott a BL,ahol két szezon alatt biztos lőtt 15-16 gólt
  • zorrobomber
    Ja, bocs, én néztem be, én heti béreket szoktam nézni, arra van állítva, tehát CR 250ezret keres hetente. Bazz én ennyi forintnak is úgy örülnék hetente mint majom a farkának :) Nem próbáltál új, csökkentett szerződést ajánlani Benzema-nak? CR fizuja még úgy ahogy érthető.
  • Jimbo
    Köszi.
  • bakkerman
    játék elején annyit keres már alapból,hozzá se nyúltam a szerződéséhez,bár tehettem volna...irreálisan nagy pénz!
  • bakkerman
    nem nem, " € 925,000 per month "
    így írja
    CR-nél meg
    " € 1,000,000 per month "
  • Huni92
    gondolom kapott szerződéshosszabbítást, és kurvasok fizut kért akkor, így pedig lehet 900k euró havonta.
  • zorrobomber
    havi 900ezer euro-t keres? az elég érdekes... nem inkább 90ezret?
  • bakkerman
    na,a másik hülyegyerek,Pedro León... mondjuk ő csak 16k-t kér 2016-ig,tehát olyan 600-700k euróba fájna,őt el is engedtem így,de benzemát nem
  • bakkerman
    a kurva anyját a csuda benzemának,elaakarom adni a chelseanek 10,5 misiért,meg is adják,erre jön a hír,hogy csak akkor távozik,ha havonta adok neki 400k-t egészen a jelenlegi realos szerződése végéig :@ a hülye fasz!! ígyis bazmeg 925k-t nyúlt le havonta,nulla teljesítménnyel,a kis 20 éves generált marokkói gyerek is több gólt rúgott mint ez a fasz! lehet kibaszom release on free-vel
  • bakkerman
    nem semmi gecc,2012 nyarán járok,megnéztem a competitions rankingot,a magyar első osztály 2 csillagot kapott a reputationre,ugyanannyit mint a román szuperkupa(!!!),az izraeli másodosztály,és a norvég szuperkupa stb....ööö ja
  • MrIncredible
    minden bajnoki táblázat információs fülénél megtalálhatóak ezek az adatok
  • farferi
    Nem nő igazán dinamikusan a magyar bajnokság színvonala, egy idő után nem tudsz már kit igazolni.Legalábbis én így jártam az mtk-val 4 idény alatt, akkor távoztam.Meg a nézőszám sem, hiába volt minden szinten sikeres a csapat.
  • bakkerman
    nekem könnyebb sokkal,mint az előzőekkel
  • Jimbo
    Van olyan info valahol, hogy melyik bajnokság milyen "feltételekkel" indul? Tehát hány külföldit igazolhatok, hány saját nevelésűnek kell lenni a csapatban, stb.
    Köszi!
  • Darthmushroom
    ezzel én is így vagyok főleg angol karriereket szeretem csak most megnéztem ezt a leverkursent. Angliába nekem is volt hasonló a york cityhez csak én a torquayt választottam de én őket nem bírtam abbahagyni még nem nyertünk blt :D am olyan karrieren gondolkodtam mostanában h olyasmi legyen mint a bilbao csak angliába egy középcsapattal és csak angolokat igazolhatnák. persze mivel nincs ilyen ez magamnak lenne szabály.
  • Janika114
    Egy döntetlenre vagyok az EL csoportból való továbbjutástól a Lokival :D 2. szezon, sztem könnyebb csoportba kerülte Sporting, Besiktas, Algborg. A dánokat oda-vissza vertem, Besiktassal, meg Sportingal egy egy iksz, míg a Sporting ellen idegenben beleszaladtam egy csúnya 6-0ba, de így is egy otthoni iksz a Besiktassal és továbbjutottam.
  • bexinho
    Mostanában megint rászoktam a topik olvasására, így a te karrieredet is követem rendszeresen. Ha németeknél kezdenék, akkor vagy a Dortmund-al, vagy a Leverkusen-el tenném. Igaz mióta FM-ezek, angol földről nem nagyon távolodtam el. Legfeljebb a Kárpát -Medencéig jutottam :) Tatabánya, Fradi, DVSC
  • bexinho
    Köszönöm! Tényleg nagy szerencsém volt. :) De azt meg kell jegyezni, hogy a Sahtar Donyeck-et elődöntőben kaptam, addig meg a Milan-t ütötte ki, majd a Barcelonát. Így jöttem én, és az odavágón idegenben 3-3 lett, visszavágón egy 89. percben lőtt góllal 1-0 vertem őket az Old Trafford-on. :)

Az évben nagyon sokat számított a jó csereráérzésem is, hiszen számtalan meccsen hoztam be Giggs-et az utolsó 15-20 percben, és szinte minden alkalommal gólt lőtt, vagy feldobta a csapattársakat.

Kicsit viszont zavar, hogy egész idényben remekeltünk, vertük a gyenge Liverpoolt, a City-t, Chelsea-t , Arsenal-al X-eltünk, de a szurkolóknak sosem volt elég! Jó ha kaptam 87-85% -ot bizalomnál. Az első éves duplázásom (bajnoki és BL) után pedig a vezetőség stabilnak mondja a helyzetemet 68% -al. Ez azért érdekes.

Még az előző FM-el volt egy nagyon remek szezonom a York csapatával, felvittem őket a PL-be, de ott sajnos abbamaradt a játék. Szóval így az új játéknak nekiállva gondoltam elindulok kedvenc csapatommal, kitanulom, megszokom az új játékot (számomra átláthatatlan volt elsőre a felület, meg az újítások), és nem kísérletezek kiscsapattal. Viszont azt eldöntöttem, hogy ezt a karriert folytatva (ha jól tudom itt már nő a megítélése egy bajnokságnak/akár a magyarnak) továbbállok majd egy kiscsapathoz a MU-ból, pl.: Fradi, vagy a York City-hez :)
  • Darthmushroom
    akkor elég szerencsés sorsolásod volt a bl-be :D:D:D de am nagy Grat
  • Darthmushroom
    sok múlik a szerencsén is ebbe a játékba. pl ott a leverkursen mentésem euroligát megnyertem szerencsével, de viszont bajnokság végén szerencsétlenek voltunk az utolsó 3bajnokin és nem lettünk bajnokok
  • bexinho
    Nekem ez az első szezonom. Minimálisan változtattam a kereten (1-2 ember max), + a taktikát az elején el kell találni, meg féltávnál picit csiszolni rajta (1 idényt nekem sosem sikerült végigtolni egy taktikával), valamint rendkívűl fontos, hogy mit mondasz meccs előtt és közben. Sajnos semmi változás nincs csapatbuzdítás terén az előző részekhez képest, így sokszor mellé lehet lőni motiválásnál.

Amúgy BL-ben DVSC-t kaptam csoportba :) első meccs velük is volt, 2-0 -ra nyertem, ami igen szoros volt. Sikerült is Anderlecht és a Valencia mellett 1 döntetlennel tovább jutni.

Bajnokságot 9 döntetlennel és 0 verességgel zártam, Dzsudzsák mindenhol a legjobb volt :) BL szezon legjobbja lett, legjobb KP-ja, legtöbb gólpassz. Ha ennyire fejlődőképes és jó értkékkel rendelkezik a játékban, akkor nincs messze a valóságban sem. Így viszont teljesen érthetetlen miért nem viszik el a PSV-ből...

Amúgy a BL-ben a Schalke-t,Werder Bremen-t, Sahtar Donyeck-et kaptam, majd legvégül az Arenalt.
  • Lampardfan
    Üdv!
    Mindenki az új patchel nyomja? 11.2.1el
    Mintha nehezebb lenne a játék taktikai szempontból is.Milannal vagyok épp és sokszor fingatnak a kis csapatok főleg idegenben.De attól vezetem a tabellát csak nehezebb nyerni úgy érzem...
  • Neoncsoves
    nem tudom hogy csináljátok én még elődöntőben vagy döntőben kiszopok a Reallal... :D
  • bexinho
    2-0 sikerült behúzni a Wembley -ben a döntőt. Elsöprő fölénnyel. Pedig idén a két arsenal elleni meccs X lett, és az se az én javamra állt közelebb. Valószínű az edzőváltás tett be az ágyúsoknak.

Más: Dzsudzsák 8,7-es osztályzattal a legjobb játékos lett a meccsen, és a Mu csapat egyik legjobbja volt az idén!
  • bexinho
    El is felejtettem írni, hogy Hernandez az egyetlen csatárom, mert a Rooney 7-8 hónapos sérülést szerzett decemberben, Kiko kölcsön adva tavaszra a Valenciának, Owen sértődött, sérült, illetve Adriano (aki Rooney pótlására jött) igazán impotens, és még cska nevezni se tudtam (tavasszal igazoltam), mert a Romában összesen 2 meccséből 1db bl-en beállt csereként.

Berbatov pedig nem befejező csatár, így kénytelen leszek kiállni csatár nélkül.... vagy bedobom Berbát CSK-nak. Érdekes lesz...
  • bexinho
    Na ilyet még nem LÁTTAM!

Manchesterrel megnyertem 2 fordulóval a vége előtt a ligát, Arsenal szorosan volt mögöttem, de bizonyíthat a BL döntőben, hiszen MU - ARsenal összecsapás lesz.

DE!!!! Itt jön az érdekesség és idegesítő = képtelenség!

Most látom, 1 nappal a BL döntő előtt, hogy Arsenal kispadját Mancini (City-től most rúgták ki, mert majdnem kiesett), Wenger meg ment a 3. helyen végző Atletico-ba!!!! BL döntő előtt????

De nem is ez a furcsa, hanem persze hogy engem érint az idegesítő "bug(?)":
    J.Hernández, aki az utolsó 2 hónapban annyi gólt szerzett, mint egész szezon alatt sosem, így utolsó bajnokin pihentettem, mert képes lenne a játék leséríteni a bivalyerős arsenal meccs előtt.

Mit olvasok BL meccs előtt????:

"J.H.-t behívta Mexikó menedzsere, J.M. de la T. CONCACAF Gold Cup keretébe"

Ez miiiii???? Fúúú de felbaszott! Mi ez a két eset, ha nem bug?
  • sas96
    beregeltem megvok :D köszi szépen!!