104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• karajjj
    ifi?
  • Lacc 88
    sziasztok. Akadt egy problémám a csapatkiállítás során. Az MK Dons csapatánál vagyok most harmadik éve, szinte a teljes csapat átalakult, de regelnem kellene 4 olyan játékost akik 3 évig voltak a klubbnál 15-21 éves koruk között. De senki nem maradt a csapatból aki ilyen lenne. Most mit csináljak?
  • karajjj
    nem a grafikai beállításoknál kell ezt állítani, hanem meccs közben van ilyen a képernyő szélén, ahol beállíthatod, teljes meccset nézel, kulcsmomentumokat, vagy csak kommentár legyen
  • bakkerman
    minden játék más és más programozás szempontjából,próbálj meg játszani az fm 10-el,vagy 09-el az a mérvadó
  • lee86
    Pedig a PES2011 simán elfutott. Ezek után nem gondoltam volna, hogy pont egy ilyen típusú játékkal lesznek ilyen problémáim..
  • zorrobomber
    Igen, ha gyenge alatta a vas.
  • lee86
    azóta hol működik rendesen a közvetítés, hol előjön újra ez a fagyásszerűség. megnéztem a kezelőpanelen (beállítások >> kép és hang... remélem jó helyen kerestem) és nincs beállítva olyasmi, hogy "csak kommentár". az, hogy facepack, logopack terheli a játékot, hatással lehet erre a hibára?
  • MrIncredible
    Érződik bizony, hiszen a két nagy csapat mögött nekik van a legnagyobb átigazolási keretük, és idény közben is folyamatosan töltik fel a számlát, mert kölcsönt fizet vissza a klub minden hónapban. Anyagilag nézve jó a csapat.
    Valóságban is ha azt nézed kiket igazoltak télen, akkor elmondható, hogy viszonylag gazdag a klub. Csak ajánlani tudom őket. A szurkolók viszont érdekesek. A bajnokság végén utcsó 3 meccs Atletico ellen - akik megnyerték a bajnokságot - 2-2 lett. Ezek után a szurkolók aggódtak kicsit a csapat teljesítménye miatt, Sporting ellen 4-2-re nyertük örültek neki, Barcelonát 1-0-ra vertük ezér is csak örültek. Viszont az ősi riválist Sevillát első meccsen kiütöttük 3-0-ra, másodikon ha jól emlékszem 2-1re tomboltak. Szóval nem tudom mi alapján dobja ki a gép a szurkolói elégedettséget, de lista vezető elleni döntetlen azért szerintem nem ad okot aggodalomra, és egy Barca elleni győzelem kapcsán nagyobb lelkesedére számítottam.
  • Barnabyka
    a kezelőpanelen véletlenül nem állítottad be azt, hogy "csak kommentár" ?
  • lee86
    Sziasztok! Elég új vagyok még a játékhoz ezért lehet, hogy véletlenül elállítottam valamit, ugyanis gond van a mérkőzéseim közvetítésével - legyen az TV-üzemmódban, 2D nézetben, stb. Nincs semmi mozgás, le van fagyva a kép, a játékosok egy helyben állnak, miközben a kommentár is megy és az idő is pörög. Van valamilyen megoldás arra, hogy újra mozgásra bírja valahogy a játékosokat meccsek közben? Köszönöm! (legfrissebb patch van telepítve)
  • Janika114
    Meg lehet észre is vetted már, de ha bejutsz a csoportkörbe akkor megváltoztathatod az összes nevezett játékost is akár. Én anno amúgy egész keretet lecseréltem szinte, első évem rá is ment, hiszen új csapatot kellett építeni.
  • zorrobomber
    Azért az alap játékosok sem teljesen falábúak. Lokinál nagy gond csak középhátvéd fronton van. Halálba erősíteni a keretet nyilván nem lehet, de én azért simán igazoltam 9 játékost, majd ha nem is simán, de bejutottam a Bl csoportkörbe, bajnokságot holtversenyben vezetem, Czvitkovics nélkül(sérülés). Szakály például alapvetően az értékei alapján finoman szólva sem egy csodacsatár mégis lőtt 6 gólt a Bl selejtezők alatt.
  • farferi
    Tudom, hogy így van de a magyar évadot kb. július 7-én kezdi a program, 1 -1,5 hét múlva már bl selejtező, addig erősíteni nem igazán lehet.Hiába alakítok ki jó csapatot 1 hónap alatt, ha játszatni nem tudom őket.Ezért húzott fel a dolog.Visszagondolva, azért nem találkoztam ezzel mert mindig olyan csapattal mentem amelyik nem volt bl induló.Most meg vesztemre kipróbáltam a Lokit.
  • karajjj
    jöhetnek a képek
  • bakkerman
    én is gondolkodom egy malagán,játék elején érződik,hogy arab tulaj van?
  • MrIncredible
    Kedves Kollégák!
    Sikerült befejeznem első szezonom a Malaga élén. 20 győzelem 9 döntetlen 9 vereséggel 69 ponttal a 4. helyen zárt a csapat, ami a klub fennállásának legjobb helyezése. Így a BL-ben indulunk a következő szezonban. Amiért külön dícséret illeti a csapatot, hogy hazai pályán a Real Madridot és a Barcelonát is sikerül megverni. Előbbit 3-2-re utóbbi 1-0-ra. Ami viszont negatívum, hogy rengeteg gólt kaptunk. A következő szezonra a feladat tehát a védelem megerősítése. Kupában az 5. körig jutottunk, így teljesítettük az elvárást.
    A csapat meglepetés emberei: Zeman, Rodrigez, Macheda. Közülük Macheda kölcsönben volt Zemant és Ridrigezt összesen ha jól emlékszem 3 millió fontért várásroltam. Zeman az év csapatába is bekerült TkpB poszton.
    Sok érkező lesz - főleg ingyen - akik komoly erősítést jelentenek.
    Ha valakit érdekel, akkor küldök képeket este.
    Köszöszönöm, hogy elolvastad!
  • Janika114
    Annyi értelme h így reális, mert tudtommal a való életben is így van, h az elöző selejtezőre leadott kereten csak egyet tudsz változtatni.
  • zsoma79
    Törölj mindent, Facepack, Logopack...stb... az nagyon megfogja.... én itt kaptam orvoslatot a Crash damp hibámra. azóta nem h az nincs mg gyors is lett a gém mint a villám... :)

Crash Dumps megelőzése
    1) FMRTE - Ne használd. Elrontja az adatbázist, úgy hogy javíthatatlan lesz, és a mentésedet sem fogod tudni visszatölteni. Olyan esetről is lehet hallani hogy a Windows regystry-ben is problémákat okozhat. Amígy a SI nem jelent be egy hivatalos szerkesztőprogramot, nem érdemes próbálkozni más fejlesztők próbálkozásaival. Egy esetben használhatod a programot, akkor ha csak a CA/PA értékeket nézed meg vele, és nem változtatsz semmit a játék adatbázisán.
    2) Játék mérete - Bár a crash dumps hibák 99%-a azonosítva van, ez nem jelenti azt hogy a játék kódolása tökéletes. Tehát, ne szabad elszállni az adatbázis méretének megadásánál, kezdj maximum közepes adatbázissal, úgy biztos nem lesz gondod. A játszható ligákat is max 10re érdemes belőni ha jobb géped van. Ha nagyon nagy szükséged van a sok ligára, akkor 6GB memória erősen javasolt.
    3) Minden friss? - Játékindítás előtt ellenőrizd hogy az alábbiak frissek:
    - Videokártya driver
    - Java
    - DirectX
    4) Általános játék beállítások - Ezek opcionálisak, de javallott beállítani őket ha el akarod kerülni a hibákat
    NE legyen pipa mellettük:
    - Use Skin Cache
    - Enable Data collection (fontos, nem fogja a játék folyton telepakolni a memóriát)
    - Play in Windowed Mode
    - Threading (akkor kapcsold ki ha Dual Core processzorod van)
    Kapcsold be a heti Auto mentést, 3 külön fájlba(jobb félni mint megilyedni)
    5) Hardware
    - Táp: ellenőrizd hogy elég erős a tápod a gépedhez. Ha gyenge, nem csak az FM, hanem a géped is instabilabb.
    - Merevlemez: futtasd a Chkdsk-t a merevlemez hibáinak ellenőrzéséhez. Ennek futtatásához nyomj egy Windows gomb+R-t, gépeld be azt hogy CMD, nyomj Enter-t, majd a gépeld be azt hogy chkdsk, majd újra Enter. Vagy nem találsz hibát, vagy a talált hibákat javítja a Windows.
    - Hibás RAM: http://www.memtest86.com/
    - Porcicák: Takarítsd ki a géped belsejét, nem szeretik egymást :)
    Ha bármikor instabil a géped használat közben, az FM is széjjel fogja Crash dump-olni a szád :)
    Mit tegyek ha Crash Dump hibákat kapok?
    Miután végrahajtod a következő dolgokat lehet hogy be fogod tudni tölteni a hibás játékállásodat.
    1) Engedélyezd a rejtett mappák megjelenítését, majd menj az FM app data könyvtárba. Ez általában c:\Documents and Settings\user név\Application Data\Sports Interactive\ Football Manager 2010 elérési úton található.
    2) Töröld az itt található Cache és Settings mappákat.
    3) Miután a fenti lépéseket végrehajtottad, indítsd újra a géped, indítsd el az FM-et, és próbáld meg betölteni a mentésed. Ha ez sikerül, egyből csinálj egy vagy akár két mentést más-más néven. Ha mentés közben kaptad a hibát, megpróbálhatod visszaállítani a fenti módszerrel, de kicsi az esély a sikeres javításra.
    +1) Az SI kiadott tavaly novemberben egy hivatalos közleményt a Crasah dumps hibával kapcsolatban:
    http://community.sigames.com/showthread.php/234775-*OFFICIAL-ANNOUNCEMENT*-Crashing-game-please-remove-ALL-custom-facepacks-logos-etc
    A lényege az, hogy törölj minden grafikai kiegészítőt ha ilyen hibákat kapsz.

Személyes javallatom az, hogy a FAQ-ban található kiegészítőket tegyétek fel, azokat használja, illetve szerkeszti a legtöbb ember.
  • farferi
    Lehet, hogy nektek egyértelmu de én még ilyennel nem találkoztam,azért nem értettem.Egyébként meg elég nagy marhaságnak tartom az 1 cserelehetőséget.Mi értelme van?Semmi.Az meg, hogy nekem minden bug pláne nemértem.Nem emlékszem,hogy bármikor arra panaszkodtam volna.A rengeteg sérulés miatt szoktam rinyálni de azt más is megteszi.Részemről ennyi,téma lezárva.
  • Solt
    Neki minden bug... :D ( nem akarom bántani, csak már unalmas )
  • ROCKnROLLA
    Ezt akartam pont írni, hogy mindenki leszarja amit írtam? :D
  • Solt
    A már korábban leadott kereten csak egy módosítás hajtható végre... mit nem értesz ezen?
  • farferi
    Köszi a tippeket, de sajnos nem tudok változtatni se autoselect után, se máshogy.Elég lelombozó, hogy az Anderlecht ellen egy szedettal kellene kiálnom úgy hogy még 7 cserét sem tudok kiállítani.Hagyom is a fenébe, elment a kedvem.Mondjuk ilyennel én még nem találkoztam fmes pályafutásom alatt.
  • owen20
    sziasztok!
    Bocsi hogy ide írok olyan kérdésem lenne hogy lenne e valakinek kedve esténként 1-2órát fm-ezni online-ba?
    Írj msn címet és megbeszéljük!
    Hellósztok!
  • karajjj
    nyomj az autoselectre, aztán válogasd össze újra
  • Terminátor14
    Lehet, hogy olyat próbálsz regisztrálni, aki már játszott az adott szezonban európai kupameccset más csapatban.
  • ROCKnROLLA
    "Maximum of 1 replacements" - szóval 1-et változtathatsz rajta. legalábbis az én értelmezésem szerint
  • farferi
    Francba.Nevezni kellene a bl re és nem tudok játékosokat betenni pedig még van 3 hely.Egy játékost ki tudok venni és a helyére egyet betenni aztán eltunik az in out lehetőség.Ha ez nem bug akkor nem tudom mi.

• hNeo
    Mit csinálok rosszul? Minden meccsen 1-2 játékosom lesérül!

Az előző szezonban szinte senki sem sérült le. Mi a baj???
  • king82
    Jó reggelt!

Elérkezett a téli szünet a Fortuna Düsseldorfnál is. Hát elég vegyesen sikerültek a mérkőzések. De panaszra nincs okom mert a tabbellán elég szép helyet foglalunk el. Igazándiból többet nem is akarok elérni ami kicsit furcsán hangozhat. Erre az évre csak az erős bent maradásom volt a cél, eddig ez sikerül. Majd jövőre szeretnék bajnokként felkerülni az első osztályba. Ami gondot okozhat, hogy a háromnegyed csapat szerződése lejár. Ezeket valahogy meg kell hosszabbítanom csak hát nincs pénz.
    Egy kicsit bővebb beszámolóval a szezon végén jelentkezek majd. Nagy grat mindenkinek!
  • Solt
    Belefutottam pár olyan hibába, ami kezd egyre idegesítőbb lenni:

- Elmentett taktika visszatöltésénél "elfelejti" a pontrúgás opciókat. ( vissza áll defaultra )
    - Mi ez a "jelenlegi" b@szás állandóan a taktika résznél? Miért nem az a taktika marad, ami beállítok?

• farferi
    Bajnoki nyitány a honvéd ellen 3 játékosom rugták le.Elmehet a progi a p....ba.
  • bakkerman
    köcsög ügynök miatt került neymar 24 millióba,az a rohadék lehúzott engem 3,5 misivel,meg kikunyerált nagyon sokadjára(kb 10x kattintottam a submitra) 2 milliós aláírási pénzt a kis véznának. Persze lövi a gólokat,na de akkoris!!
  • Terminátor14
    Nice catch Sherlock....
  • DONGUBA
    Szerintem ugy van hogy o keresi a legtobbet nem?
  • Terminátor14
    Meg kell nézni az ügynök jellemzését :)

Ha több pénzt ajánlasz neki, akkor valószínűbb, hogy te leszel a befutó. Nagy igazolásoknál az ügynöki pénz majdnem annyi szokott lenni mint amennyit a játékos az aláírásért kér.

A másik szerintem kicsit hülyén lett fordítva, vagy nem ugyanarra gondolok, de angolul a match highest earner a neve, ami annyit tesz, hogy adott játékos mindig legalább annyit keres mint a legtöbbet kereső játékosod. Tehát ha adsz neki mondjuk 3000 eurót, de aztán igazolsz egy másik játékost aki csak 4000-ért jön el, akkor az előbb igazolt játékos fizetése is automatikusan felmegy 4000-re. Magyrul mindig ő lesz a legjobban kereső játékos(ok) egyike :)
  • Mor3llo
    Ez már nálam is bevált 1-2x. Ebből is látszódik, hogy mekkora szarrágó ügynökök vannak:D
  • karajjj
    agy ügynöki díj abszolút tőled függ, nálam már működött, hogy többet ajánlottam ügynöknek és így a játékos kevesebb fizuért írt alá, a másikra csak tippelni tudok, szerintem a meccs és gól prémium maximális összege lehet
  • fla
    Sziasztok!

Most kezdtem el egy játékot a 11-el, de pár újítás nem egészen világos.
    Remélem tudtok segíteni!
    Játékos ügynöknek fizetendő díj mitől függ? Van valami arányszám, amit érdemes ajánlani?
    Mit jelent a "legmagasabb kereset meccsenként" záradék?

Köszi
  • karajjj
    ha celeron a proci, akkor már nem igazán elég, mivel dolgozik a játék a háttérben redesen