104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• king82
    Jó reggelt!

Az talán leszögezhető hogy mesterséges intelligencia nincs benne, de feltünő, hogy van olyan mérkőzés mikor az ellenfél a legjobb játékosomra jobb figyel mint máskor. A minimális változtatások viszont a taktikában célszerűek csak a hatékonyság miatt. Vagy épp az igazolásokhoz igazítva.
  • miszka
    Üdv, giga kit pack-el tud valaki szolgálni, köszönöm előre is
  • farferi
    Köszi, én is így gondoltam, programozásilag nem tudom, hogy oldanák meg hacsak ki nem fejlesztenék a MI t.Nincs kötőjelem és néhány betum ha valakinek feltuntek volna a helyesírási hibáim.
  • farferi
    Így lenne ötösöm a lottón.Kit kaptam a bl ben,ne kit?Barcelona.
  • Huni92
    relatív. én nem sűrűn váltogatok taktikát, apróbb finomításoktól eltekintve, és nincs gondom. vannak évek, amikor nehezebben jönnek az eredmények, de ezt nem feltétlen a taktika kiismerésének tulajdonítom.
  • farferi
    Huni ha olvasod: Mivel te egy csapattal 6 7 évet viszel, mi a tapasztalatod a taktika váltásról? Lehet olvasni fórumokon, hogy a gép megtanulja a taktikád, tapasztaltad ezt vagy ugyanazzal játszol folyamatosan.A mostani taktikám remekul működik, de jövőre már a harmadik évadot nyomom és ha váltanom kell már úgy nézek körul a játékospiacon.
  • Huni92
    töltsd fel a noob.hu oldalra és a direkt linket másold be, úgy menni fog.
  • norbi53
    A magyar bajnoksághoz honnan tudok leszedni mezeket??
  • farferi
    Mér nem rakja be a képeimet? Régen ugyanígy csináltam, ugyanazzal a képmegosztóval és most nem megy.
  • farferi
    Győzelem vezéráldozatokkal.Két csatárom meg egy védőm sérult le, még jó hogy vége az őszi szezonnak.Utólag belegondolva, lehet, hogy a harmadik hely jobb lett volna de hátha szerencsés lesz a sorsolásunk.
  • Huni92
    azért abba már párszor belegondoltam, hogy mekkora állatság lenne ha 65 évesen majd az FM2040-et nyomnánk és írogatnánk a topikba :DD

geo, verd le az anyaegyesületet :D

Plymouth:
  • zorrobomber
    uhhh
  • geo91
    féltáv, elég szoros a bajnokság, még bármi lehet

• Solt
    A két sárga utáni pirosra a figyelmeztetést mindig elfogadják...

Egyből történő kiállításnál meg nézd meg a meccs végén, hogy a bírói ténykedés milyen volt... nem biztos, hogy jogos volt a piros... ilyenkor, ha még megbünteted a játékost, persze, hogy lázad...
  • Zsoze19
    A Régebbi részekben az ilyen megmozdulásomat mindig igazságtalanságnak vélték a játékosok.Ezért nem is alkalmaztam még ebbe a részbe ezt az opciot!.Ezekután fogom!.Köszi szépen!
  • VideotonFC
    zsoze19: próbálj keményebb lenni a játékosokkal szemben. pl: 2 sárgával történő kiállításnál szóbeli figyelmeztetés, egyből pirosnál 1 heti fizumegvonás. Ha szem elött tartod ezeket akkor senki se fog panaszkodni a fegyelmezettség hiánya miatt.
  • king82
    Jó reggelt!

Hát igen a korosodás mást is elért nem csak téged. A munka és a saját lakás no meg a feleség a játék időt igen leszűkíti. Hál isten némi nemű empátia van benne így mikor sikerül a kedvenc csapatom meccsét tv-ben nézni jöhet egy kis játék is. De sajna nem úgy haladok én se mint régen. Ezt a játékomat is jó pár hónapja rengeteg megszakítással tolom. Lehet ha nyugdíjas lesz az ember újra mint a gyerekek rengeteg ideje lesz játszani.
    Ja és a gratulációra visszatérve mert igazándiból csak erre akartam reagálni én van hogy napokon keresztül nem jutok el a fórumhoz és ilyenkor mikor végig olvasom már csak a legutolsók maradnak meg a fejembe. Szóval szerintem ép az olvasás sűrűségétől függ ki mennyi gratulációt kap. Szóval a gondolataimat lezárva:

GRAT MINDENKINEK MERT JÓL TOLJÁTOK!
  • Zsoze19
    Sziasztok!Gratula mindenkinek!
    Az a problémám, hogy nagy a fegyelmezettlenség CSAPAT HÁZA TÁLYÁN!
    Nincs erre valami megoldás?Régen, úgy tudom a csk-nak tudtam mondani, hogy hívjon össze valami találkozot a csapattagok részére....de most még a csk-t sem tudom, hogy ki!Valaki tud valami megoldást?
  • DONGUBA
    en a southamptonnal kezdtem es csak ingyenesek jottek szinte de jol nyomjak nalam is a peterboro a 2.
  • VideotonFC
    A Plymouth csapatával elértem a félévet, és mint igértem jön egy kis összefoglaló.

Eddig veretlenül(!) vezetjük a bajnokságot nem kis elönnyel. a P'borogh nemes ellenfél volt a félév során eddig, folyamatosan a nyomomban voltak, de az utolsó pár meccsen lemaradoztak. Tehát a tabella:

Liga kupában szépen haladtunk, de mivel nem volt sok lehetőségem rotálásra, a 3-as terhelés miatt a 4. fordulóban a Milwall ellen 2-1-re kikaptunk.

Az FA kupában még állunk, ellenfelünk a Swansea gárdája lesz. A kupák számomra nem fontosak, fő hogy feljussunk.

Elérkezett az átigazolási szezon, szükségem lenne egy két olcsó védőre mivel elég sok gólt kaptunk (viszont nagyon sokat rúgtunk, köszönhető a támadófutballnak).Valószinüleg kölcsönjátékosokkal fogok erősiteni, és eladom jó pénzért a kiegészitő embereimet.

Amugy mindenkinek gratula, vannak szép eredmények
  • farferi
    Köszi.
  • VideotonFC
    a munkáknál tudsz feladni hirdetést. Fennt a nevednél legörgetsz és ott munkák.
  • farferi
    Láma kérdés jön: hogyan tudok figyelőre,edzőre hirdetést feladni.Nem csináltam eddig, de akikre rákerestem nem akarnak jönni.Összevissza 2 figyelőm van, jöhetnének jobbak a szurő alapján és mégis visszautasítanak.Hátha így sikerulne.
  • farferi
    Hát ez nem jön össze.7 0 lenne a képen a kecskemét ellen.
  • farferi
    Megpróbáltalak űberelni Zorro.Ha eredményességben nem is, de gólarányban jobb vagyok.A Kecskemét jelenleg hatodik a bajnokságban, tehát nem olyan gyengék.

• geo91
    na megyek is nyüstölni kicsit az alessandriát.
  • geo91
    szó sincs róla, hogy nem lennél elismerve, tényleg nem lehet minden hsz-re írogatni, simán elsiklik egy-két hsz felett az ember. a válaszomat a 8-2-re meg komolyan ne vedd! egyszerűen hülyén nézne ki ha a Honvédos logómmal ahhoz gratulálnék. :DD engem pl. csak felspannolna ha fordított helyzetben valaki lokis logóval ilyen üzit küldd. :) szóval grat és így tovább.
  • zorrobomber
    ehehe :) Hát igen. Vettem nemrég egy lakást, elvégre igen, öreg vagyok már :) Épp festik. Reggel felkeltem 6kor, irány festékbolt, autót felpakol mindenféle lécekkel, elvittem a kecóba, kiosztottam a festőket. Aztán menni kellett volna dolgozni, de előtte még beugrottam haza újratolni a Honvéd meccset. Ez vajon betegségnek számít már? :) De amúgy ez jelzi az igényeimet is kb, egy meccs reggel kávé mellett, egy meccs este, max 2-3. Ha egyáltalán játszok. És igen, nyáron a legjobb, főleg ha van vb/eb :)
  • Huni92
    mondjam azt, hogy korral jár? :D

egyébként két és fél hónapja nyüstölöm ezt a mentést.
    nyáron jó egyébként FMezni, amikor az esti sörözés után ledöglesz a gép elé és hajnalig nyomod neki :D ebből a szempontból 2008 volt a legjobb nyár. azóta azért változtak a dolgok, na nem mintha túlságosan megviselne :)
  • zorrobomber
    Nyugi inkább csak irigykedek hogy másnak mennyi ideje van. Én örülök ha egy FM alatt lenyomok 2-3 pár éves karriert :) A 8-2 meg írtam hogy elszállt(kresdamp), most már olyan mintha nem is lett volna csak az az egy kép maradt róla emléknek :)
  • Huni92
    szerintem nem feltétlen ér többet egyik a másiknál.
    én például van, hogy elsiklok néhány hsz fölött, vagy mire végigolvasom a friss üzeneteket, 1-2 eredmény kimegy a fejemből :)

a 8-2-re akartam írni, hogy geo meg ne lássa, erre már be is nyögött a topikba, és nem írtam. ebből kifolyólag meg elmaradt a grat is :D
    ez mondjuk nem jelenti azt, hogy nem ismerném el az eredmény(eide)t, csak nem feltétlen írok be minden második kép után valamit :)
  • Jimbo
    Talán azért, mert egy kicsúszott jó szezonja mindenkinek lehet, de tartósan ott maradni a nagyok között egy kiscsapattal nagyobb elismerést érdemel, mint ezt egyszer megtenni, ami mondjuk szintén elismerésre méltó. Mondhatnám példának a Fradit is, amikor BL-be jutottak, mindenki összeszarta magát, hogy abból az 500 millából milyen jó csapatot raknak majd össze és utána minden évben BL lesz, ehhez képest....
    De jöhetne ide mondjuk a Debrecen is,akinek szintén nem sikerült a sok zsetonból nagyobb csapatot kihoznia, sőt inkább gyengültek, itthon mindent visznek, Európában meg csak az nem verte el őket, aki nem játszott ellenük.
  • zorrobomber
    Nem panaszkodni akarok - csupán érdekel mindenkinek az objektív véleménye - de az miért érdemel jobban elismerést aki kitartóan nyomja hosszú éveken át sikeresen egy kiscsapattal, mint aki első félévben ér el akármilyen(jelen esetben mondjuk pl. vertem a Milan-t Kabáttal és társaival, de ott a 10 emberrel 8-2 is) eredményt szintén kiscsapattal? Régen nekem is több időm volt, plusz ma már időigényesebb is a game.
  • Huni92

nekem is mindig cisco marad :D
  • zorrobomber
    örülhetsz... még tegnap rögtön meccs után rögtön kaptam egy crash dumps üzit... újrajátszás 3-1 lett ide nem baj, azért nem volt teljesen bukó ez a félév, bajnokságot simán vezetjük:

Bl csoportban pedig utolsók lettünk, de a tisztes helytállás mellett azért ott a pipa, ha utolsó meccs nem 2-3 a Werder ellen hanem 2-2 vagy 3-3 akkor megvan az EL:

• Utley
    Bari 2010/11-es évadja :)
    A bajnokságban a 7.helyre értünk oda,de ez lehetett volna szebb is,ha 90.perc után ténylegesen vége a meccsnek..Így,hogy még rátett a spori sajnos nem kevesebb mint 12pontot buktunk el...ezen mindenképpen javítanunk kell!!!!

Voltak nagyon szép mérkőzéseink:Bari-Roma 2-1,Milan-Bari 0-0,Bari-Inter 1-0 ( a 13.perctől emberhátrányba voltam ) ,Bari-Milan 5-1,
    Ezzel a bajnokságot le is zárom,de még nincs vége a szezonnak jöhet az Olasz Kupa :)
    A kupát nagyon nem vettem komolyan,mert inkább a bajnokságra akartam figyelni,így a selejtezők nagy részét a tartalékjaim hozták le!Sorrendben:Torino 1-1 majd büntetőkkel mentünk tovább,Udinese 2-1,majd Torinóban a Juventust sikerült elverni 3-1-re!!!!Utána következhetett a Roma 2-1,ezután az elődöntőben a Palermo az idegenbeli 3-0-ás siker után a hazai 0-0 belefért:)
    és a döntő:

Így először sikerült a csapatnak egy komoly trófeát nyernie:)
    Játékosokról pár szó:
    Igazolások kimerültek,hogy pár nagy zsugást sikerült kölcsönbe elhozni:
    Rafael,Kaboul,Kadlec,Macheda,Yaya Sanogo. A terveim szerint az első 4 játékost meg kell próbálni újra megszerezni,hogy jövőre még szebb eredményeket érjünk el:)
    óriási grat mindenkinek:)
    Cisco Roma (nekem az marad) Plymouth, Luton, Alessandria Ti kiemelve is megérdemlitek :)

• Jimbo
    Nos, tényleg megörült a cucc, ugyanis behúztam a BL-lt is
    Real után megkaptam a Cselszki-t, otthon 2-2, idegenben 0-4-re megütöttük őket
    Döntőben a Lyon adta meg magát, 2-0 lett a vége, így a 2019-20-as idény legjobb európai klubcsapata a Sporting Clube de Portugal!
  • geo91
  • zorrobomber
    hopp
  • tobias88
    kimaratd az "is", Arsenalnak is