A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Utley
    Bari 2010/11-es évadja :)
    A bajnokságban a 7.helyre értünk oda,de ez lehetett volna szebb is,ha 90.perc után ténylegesen vége a meccsnek..Így,hogy még rátett a spori sajnos nem kevesebb mint 12pontot buktunk el...ezen mindenképpen javítanunk kell!!!!

Voltak nagyon szép mérkőzéseink:Bari-Roma 2-1,Milan-Bari 0-0,Bari-Inter 1-0 ( a 13.perctől emberhátrányba voltam ) ,Bari-Milan 5-1,
    Ezzel a bajnokságot le is zárom,de még nincs vége a szezonnak jöhet az Olasz Kupa :)
    A kupát nagyon nem vettem komolyan,mert inkább a bajnokságra akartam figyelni,így a selejtezők nagy részét a tartalékjaim hozták le!Sorrendben:Torino 1-1 majd büntetőkkel mentünk tovább,Udinese 2-1,majd Torinóban a Juventust sikerült elverni 3-1-re!!!!Utána következhetett a Roma 2-1,ezután az elődöntőben a Palermo az idegenbeli 3-0-ás siker után a hazai 0-0 belefért:)
    és a döntő:

Így először sikerült a csapatnak egy komoly trófeát nyernie:)
    Játékosokról pár szó:
    Igazolások kimerültek,hogy pár nagy zsugást sikerült kölcsönbe elhozni:
    Rafael,Kaboul,Kadlec,Macheda,Yaya Sanogo. A terveim szerint az első 4 játékost meg kell próbálni újra megszerezni,hogy jövőre még szebb eredményeket érjünk el:)
    óriási grat mindenkinek:)
    Cisco Roma (nekem az marad) Plymouth, Luton, Alessandria Ti kiemelve is megérdemlitek :)