104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
farferi #69060 Gólvágó2:
-
Solt #69059 4-3-3 a felállásod? -
Janika114 #69058 Rámész a bajnokságra, ott a szabályoknál le van írva kiszámít EU-n kivűlinek. A magyar bajnokságban elég fura ez a rendszer, de jó :D -
farferi #69057 Gólvágó1:
-
tomzoo #69056 Hát úgy kb mindenhonnan. Általában Chiellini szögletfejesével nyerünk 1-0ra. :D Igazából nincs nagy gond, mert így is vezetem a tabellát, csak hát 10 meccsen 13 rúgott gól nem vmi acélos. -
most már tudsz képeket rakni... -
farferi #69054 Cseréljuk el az én Emanike Vujovics Torrosa triómra. 84 gólt lőttek az idényben
Komolyra fordítva a helyzetek milyenek? Mert ha long shotból megy vagy húsz kapura akkor bizony könnyen lehet ez az eredmény.Ha viszont ziccerben akkor tényleg valami gond van.
-
tomzoo #69053 Üdv.
Az ellen mit lehet tenni, hogyha a csapatom helyzetkihasználása borzalmas? Pedig nem mondhatnám, h rossz a Quagliarella-Kadlec/Amauri csatárduó. Egyszerűen meccsenként kb 20-25 helyzetből 1 jobb esetbe 2 megy be.
Vki vmi tipp esetleg?
-
Luton 4szezon:
hát félévig nagyon 7.helyen álltunk majd jött a tavasz a sok sérüléssel és nagyon csúnyán kipukkadtunk, nem csoda h a végére a morál is nagyon leesett...
anyagilag még mindig csőd.. rem azért pár játékost tudok majd igazolni és jövőre szerencsésebbek leszünk -
farferi #69051 Hol tudnám megnézni, hogy eus játékosnak számít e egy playa?A nemzetiséget persze megnézem és ha mondjuk egy brazilnak spanyol nemzetisége is van akkor ok.De van pl. egy csatárom aki nigériai mégsem számít idegenlégiósnak más viszont igen.Igazolásokhoz fontos lenne mert hiába veszek jó játékosokat ha egyszerre nem tudom játszatni őket. -
értelemszerűen elsősorban akkor fognak neked többet adni a piaci árnál amikor nem akarod eladni a játékost(mert olyan jól tolja nálad) :) -
fla #69049 Mi módon érdemes játékost eladni?
Ha átadólistára teszem, a piaci áránál nem ajánlanak érte többet. -
miiiiiiiiii?! megérdemeltük akkor is :D
-
karajjj #69047 fájdalmasan nagy mák :D -
nekem egy tavalyi hasonló,bár nekem az első meccses vereség miatt érdekes
-
Ez egy tavalyi kép, ehhez mit szólsz? :D -
karajjj #69044 na ilyet még nem basztam :D -
Olaszország, mégis mit vártál? 
-
norbi53 #69042 ez bunda...
-
-
KoniZTE #69040 Espanyollal első (!) évemben a 35. forduloban még a bajnoki címért harcoltam,végül 4.lettünk. Kb. maradt 5-6 minőségi játékos akire lehet alapozni. Kinéztem minden új embert a nyárra, fele ingyen, nagyon jo játékosok. Erre vezetőségváltás és igazolások letiltva...még sosem jártam így... aug 20. körül visszanyitották, de arra akiket kinéztem mindenki máshová ment igy gyorsan összekapkodtam 4-5 "drágább" játékost... és persze senki sem játszhatott a blben ahonnan a Rennes ki is ejtett. ezt még lenyeltem de utána a bajnokságban 6 meccs után 1 győzelem és 5 x... elegem lett. na majd a 11 -
játszatod!
-ha jól tolja leszarod,nem foglalkozol vele,amíg jönnek az eredmények
-ha szarul játszik,adsz másnak lehetőséget,őt leküldöd tarcsiba -
Ja és kérdezz nyugodtan bármit(lehetőleg olyat ami nincs benne a FAQ-ban), Fifa "manager" az elég más világ :d -
Banner->FAQ -> Hogyan növeljük FM élményünket avagy mit érdemes játék elkezdése előtt feltelepíteni? Nincs mit. -
OMfan #69036 Üdv mindenkinek!
Eddig főként Fifa managereztem a 11-el is toltam, de már nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen lehet a Football Manager. Telepítés után kicsit csalódottan láttam, hogy az adatbázisban a címerek nem az eredetiek, és alig van játékos arckép.Tudom apróságok, de nálam nagyon sokat dobnak a hangulaton. Valaki tudna mutatni, valami Mod-ot amivel javíthatók ezek a "hibák", nem kell nekem, hogy a mucsaröcsögei csapat címere stimmeljen, és a csatár arcképe ott legyen de az ilyen nagyobb ligáknál jó lenne.
Előre is köszi. -
Gfreedom11 #69035 Köszi! :) -
te sehogy max annyit tehetsz hogy küldesz le hozzájuk játékosokat hogy jók legyenek bár nemlátod nemtom unaktív ligáknál hogydönti el a gép kijusson fel deha mázlid van visszajutnak:) ésakkor tudsz velük jobban foglalkozni:) -
Jimbo #69033 Mit csináltok olyankor, ha vki folyamatosan rinyál, hogy el akar menni nagyobb csapathoz, és hiába írom, hogy terveim vannak vele közli, hogy neki azt már nincs ideje megvárni? Ha utána rámegyek a lapjára akkor meg azt írja, hogy szeret a csapatnál lenni és nincsenek tervei a jövőre. Hagyjam a francba és ha újra rinyál, akkor a szokásos dumával szereljem le vagy mi legyen vele? -
Gfreedom11 #69032 Sziasztok!
Segítséget kérnék! Nemrég kezdtem játszani a Debrecen csapatával. Nem foglalkoztam a második csapattal és az ki is esett az NB2-ből. Most, hogy már megismertem a játékot jó lenne valahogy velük is foglalkozni, de a legutolsó aktív liga az NB2. Most akkor hogy tudom őket újra "játékba" hozni, esetleg visszajuttatni az NB2be?
Előre is köszönöm! -
karajjj #69031 jaj ha az olyan egyszerű lenne :D -
geo91 #69030 jelents beteget, azt nyomjad 
nem igaz, hogy ennyi kreativitás nem szorult beléd
-
karajjj #69029 irigyellek amúgy baszki, bárcsak lenne időm játszani :D -
geo91 #69028 úgy néz ki, jó döntés volt a taktikaváltás az első seria a-s szezonom előtt. kontrajátékra alapozott 4-3-3-at nyomok.
átigazolások (sajnos a csapat átlagéletkora 30 körül van, de fiatalokat képtelen voltam igazolni pénz híján...)
tabella (a lényeg, hogy a felsőházban végezzünk, de egy el-t érő hely mennyei lenne!)
meccsek (eddig csak a juve és a milan parancsolt megálljt, idegenben és csak éppen hogy csak... itthon még veretlenek vagyunk.) -
a kis márió bosszút állt (: ..szép eredmény -
-
karajjj #69025 nincs most jelenleg ilyen csapatnévkirakós akció, mert munka mellett nincs időm sajnos frissíteni -
A nyáron a Montpelliernek eladott Ignacio Camacho első gólját a francia klub színeiben természetesen ellenünk lőtte meg :D
14 ponttal, veretlenül és első helyen abszolváltuk a BL csoportunkat.
Lehetséges ellenfelek: Heerenveen, Porto, M. City, Cszka Moszkva, S. Donyeck, Leverkusen, Rangers.
A Cityt jó volna elkerülni, a többivel nincs bajom.
2016-os EB csoportok:
-
Janika114 #69023 Az miért van h egy csapat neve kék, ugyanúgy mintha én írányitanám őket, pedig semmi közöm a klubhoz, se anyaegyesület semmi. -
VideotonFC #69022 Megkérhetném a házigazdát hogy a Plymouth csapata logóját betenné a nevemhez? Köszönöm előre is. -
ez nem sámli :D