104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• karajjj
    dicsértessék :D
  • king82
    Na azt hiszem a nagy fellángolás gyorsan véget ért. Az előző játékon felbuzdulva toltam még egy mérkőzést . El utaztunk Braunschweig-be ahol szép kis zakóba rohantunk bele. Egy vigasztal csak hogy a meccs után olyan kárt tettünk a kapukba, hogy cserélniük kell.
  • zorrobomber
    Már csak az az egyetlen hiba a képben hogy nem a Lazio-val vagy
  • Janika114
    Meg a kedvencem h vki 29-30 évesen inkább visszavonul minthogy eljönne egy közép vagy kis csapatba.
  • tomzoo
    Én is nagyot néztem. Még sose fordult velem ilyen elő, pedig elég rágóta fmezek.:D
  • king82
    Na ezeket rendesen kapu elé szegezted! 31 lövés az a mindenit!
  • tomzoo
    Kellett nekem tegnap aggódni, h nem lövök gólt :D

• king82
    Menet közben néztem a tabellát mit is ért nekem ez a győzelem és látom, hogy 3. vagyok. Igen komoly dilemma alakult ki a fejembe. Ha továbbra is megy a szekér még a végén a feljutásárt kell mérkőznöm. Egy kicsit bátrabb számítással bajnok is lehetek. Az igazat meg vallva ez a feljutást csak jövőre terveztem amikor bajnokként és pénzel a zsebembe vonulhatok a nagyok közé. Hát nem tudom mi a szat csináljak. De az elkövetkező fordulókban majd eldől mi lesz a sorsunk.
  • king82
    Jó reggelt!

Véget ért a téli szünet, de a játékosokat nem hagytam a csak pihenni és a téli sportokra átpártolni. Így elutaztunk egy mérkőzésre a fekete kontinensre ahol kicsit kiolvadhattak. Majd elvándoroltunk Te-Avivba és mielőtt elkezdődött volna a tavaszi idény még hazai pályán is fociztunk.. Az utolsó meccs eredményén lehidaltam mert azért egy 3. osztályú csapattól kikapni szégyen főleg úgy hogy ők kieső helyen tanyáztak. Meg is dorgáltam a csapatot még ha csak barátságos mérkőzés volt is.
    Aztán jött a tavasz első ellenfele az egyik riválisom a Köln. Ez az éves rangadónk a főnökség szemében. Az eredménytől nagyon boldog voltam és a főnökeim is.
    A télről még annyit érdemes tudni, hogy az igazolási szándékomat egy nyárral érkező játékossal ki is merítem. A keret jónak tűnik a 2. osztályhoz és pénzem se volt. Valamint azt jegyezném még meg, hogy több megkeresés is érkezett felém (Schalke, Duisburg stb), de én mindre nemet mondtam mert még az én kicsi csapatommal nem értem el céljaimat.
  • Jimbo
    Én azt szeretem, amikor a bukás angolok közlik, hogy még véletlenül sem akarnak Portugáliába szerződni, Aláírom, okés, nem egy topliga.De hogy egy kieső Milwall-ból nem akarnak a BL-győztesbe szerződni és olyan szinten, hogy még szerződést sem tudok ajánlani nekik, azért az vicc kategória...
  • geo91
    kalap szar, pláne ennyiért, ilyeneket bármikor találni szabadlistán... vagy bagóért afrikában... :D
  • Janika114
    Ja, azt elfelejtettem oda írni h lejárt szerződésüek.
  • Janika114
    Én mindig nyomattam a zsét bőven a fizukhoz, és mindig akadtak "sztár" játékosok akik eljöttek Lokiba, és még nem is túl öregek is 27-33 között. Emlékszem Muntari-t az ügynöke nagyon rám akarta sózni vmikor a 3ik szezonban pl :D Meg nálam nagyon sok afrikai brazil csodákat generál és figyelőim találgatják nekem és igazolom lefele őket.
  • Fyrex
    üdv mindenkinek! winfos re, patchek fel, új game!

Parma - 2010/2011 - 1. idény tömören

• Solt
    Fejleszd az akadémiát, edzéslehetőséget... ilyenekbe told a pénzt...

Igazolni meg csak olyan játékost igazolj, aki egyértelmű erősítés adott posztra... ha meg fiatalokat keresel, akkor max 17-18 éveseket nézz...
  • farferi
    jaja,igazad van csak úgy vennék már valakit ha itt a sok pénz.No meg a sok csillag és még fiatal.
  • Darthmushroom
    ahhoz képest nálam volt olyan a 3.osztályba millwall (gép) 23gólt szerzett szögletből. am meg szabadrúgás meg egyértelműen legjobban fejelőre kell rúgatni, abból is 5-10gólt össze lehet szedni egy bajnokságba
  • Solt
    Annyit semmiképpen nem ér... dmc-nek nem elég jók a védekező értékei, mc-nek meg előre játékban nem az igazi...
  • farferi
    Ja, 4.2 ért jöhetne,pénzéhes portugálok.
  • farferi
    Véleményt várok, jöhet negatív pozitív csak jöjjön:

• farferi
    Na megint itt van, amibe minden magyar csapatnál beleutközök.Rakat pénz 7.5 millió de nincs kit igazolni.Mielőtt leszúrnátok,nem sírás, nem rinya most kitartó leszek és legalább 6 7 évig nyomom a Debrecennel.Csak jó lenne meglátni valami csillagot......hopp eszembe jutott valaki akit tavaly nem tudtam megvenni.Mindjárt megnézem.
  • Huni92
  • karajjj
    ja, akkor így már értem :D
  • farferi
    A csatár helyett megvettem őt, csak győzzem kivárni amíg felnő.Négy és félcsillagos 500k ért.

• Huni92
    persze, ez is jogos :D
    egyébként a 08 volt az utolsó, amikor én szöglettaktikát használtam -meg a tavalyiban azt a nagy bugot kipróbálás szintjén- és akkor még büszke is voltam arra, hogy Micah Richards 60 góllal lett gólkirály :D:D:D

átlagban 10 gól így is összejön egy szezonban, bár a többsége ilyen mákos ide-oda pattogó labda után fél méterről a szél befújja a kapuba típusú :)
  • king82
    Nem de a napi első hozászolásomat mindig ezzel kezdem.
  • zorrobomber
    ez igaz de apró szépséghiba, hogy gondolom nem egyedül Nesta vagy Chivu fejel be 18-at :)
  • karajjj
    off: te állandó éjszakás vagy? :D
  • farferi
    2 milla, felejtős
  • Huni92
    én figyelgetem, volt szezon, amikor a Milan 18-at vert szögletből, másik évben az Inter 16-ot. így nézve rendben van a 10-15.
  • king82
    Jó reggelt!

Legyünk már őszinték azért az igen kellemes mennyiség.
  • farferi
    Szöglet bizony, jól jön néhány plusz gól.
  • Darthmushroom
    hosszúra rúgod és egyik jól fejelő a kapus támadja másik a hosszút akkor viszonylag elég sok esélyed van szöglet gólra. bár irreálisan sok nálam nem volt.46fordulós bajnokságban 10-15 volt nekem
  • zorrobomber
    ez meg szöglettaktik? nekem gyakorlatilag veszélytelenek a pontrúgásaim, bár tény, nem is nagyon foglalkoztam vele
  • zorrobomber
    áh, hazamegyek első dolgom lesz shortlist-re rakni :D
  • zorrobomber
    Ha 19 lenne akkor instant vétel lenne, így necces, de én inkább azt mondanám hogy vedd meg. A nagyon szar képességei vagy feleslegesek neki vagy jól fejleszthetőek, a már meglévő fasza skilljei csít skillek -> acc,pace,det, és ami még kell neki azok is 11-12 körül vannak, ami nb1-be bőven elég, ha pedig még fejlődik akkor jó áron el is lehet majd adni :) Árfüggő, 1 millát nem ér
  • farferi
    Megvegyem vagy ne?Az értékei nem kápráztatnak el, de 4 csillagot kapott ami azért ritka.Van még 1.2 millióm, a kérdés hogy szórjam el vagy nyomassam át a wage budgetbe?

• farferi
    Aha, akkor az afrikaiak jöhetnek ezerrel.
  • farferi
    Na még egy utolsót,ő is elmehetne csatárnak:

• farferi
    Aha, pontosabban 4 1 2 3 egy dm meg két support középpályás.