104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Én az angol 2. osztályú Scounthorpe-al kezdtem el, de februárban úgy döntöttem inkább abbahagyom, mert a fél év alatt alig kaptunk pénzt igazolásra, minden kérésemet elutasították és zsinorban 7szer kikaptunk. Szánalmas egy csapat ez
-
Nem gondoltam volna, hogy a kiállítás után még lövünk 4-et:D
-
geo91 #69140 pedig nem is kérvényeztem :)
lófasz a seggükbe :D
-
Mekkora amatőr vagyok... nem volt támadó edző... beraktam, mindjárt másabbak az eredmények... -
Neoncsoves #69138 Chelsea-t kaptam negyeddöntőben. Hát, eddig akárhány játékot indítottam és eljutottam a döntőig, a Chelsea megvert engem... Persze FM11-ben még nem, úgyhogy itt az ideje a győzelemnek :) -
Neoncsoves #69137 LOL micsoda BL meccs! :D igaz, hogy a gép játszotta de ezt figyeljétek:
AC Milan 1 - 3 FC Bayern (1. meccs)
és most jön a poén:
AC Milan 6 - 3 FC Bayern (2. meccsel összesítve :D)
azért durván megfordították a meccset :) -
Neoncsoves #69136 én meg megverem a barcát 6-2re idegenben, erre hazai pályán leXelek egy Herculessel
-
Én meg egyszerűen nem tudok nyerni... sorra hoztuk a bari meccseket, a ligában meg 3432455354 döntetlen, és 10323 vereség -.-' -
Harmadosztály:
Southhampton
Charlton
Plymouth
Peterborough
Másodosztály:
QPR
Burnley
Portsmouth
Leicester City
Middlesborough
hírtelen ennyi jutott eszembe -
Na most már fullon van az FM 11! :] Tanácsot tudnátok adni, angoloknál melyik kisebb (2. vagy 3. osztályú) csapattal lehet könnyen kibontakozni? -
LEmaradt, bocsi :)
http://bit.ly/fxTfyx -
Akkor már innen érdemesebb megrendelni. Erős a forint is, kiszállítás max 2-3 font. Átszámítva 5000-5500 így a játék! -
geo91 #69130 U.S. Alessandria Calcio 1912, Serie A, 2012/2013
csapat: átigazolások / keret / stat
bajnokság: tabella / meccsek egyik fele / másik fele
kupa: meccsek / negyeddöntő / elődöntő 1 / elődöntő 2 / döntő
elégedett vagyok a szezonnal, a sérüléshullám alábbhagyása után sikerült stabilizálni a helyünk a tabella első felében, ami ugye az elvárás volt idén. a kupában hatalmasat meneteltünk, a negyeddöntőben a palermót, az elődöntőben pedig a tartalékos intert ejtettük ki, majd pedig a döntőben simán vertük a sampdoriát. így a következő szezonban végre nemzetköri porondon is megmérettethetünk. -
-
-
-
-
Ezt így messziről nem tudom megmondani hogy mennyiért árulják media markt-ban(nekem is el kellene menni és megnézni), de nyilván 10k körül. Amúgy a vásárlás is technikai kérdés és OFF-ban megtárgyalandó, itt elsősorban a játékról magáról beszélünk. -
Janika114 #69124 Tessék::D
-
broy #69123 és a játék kb?10.000 ft? -
Ha cdgalaxisba bemész ott is meg tudod venni, de media marktban is :) Steam-et azért nem ajánlottam, mert drága, 13ezer felett van most. -
broy #69119 nem rendelni szertném hanem pl:media markba megvenni vagy ilyesmiben vagy pedig letölteni -
Itt -
broy #69117 honnan lehet letölteni?vagy hol lehet megkapni és kb mennyibe kerül? -
képek? :) -
Janika114 #69115 6. szezonom Lokival, karrierem során másodjára sikerült a Bl csoportból tovább lépni, de hát megint egyből kemény ellenfelet kaptam, a Realt, valószinű 3. hellyel jobban jártam volna. Ja és januárba sikerült hazahívnom Juhász Rolit, bár 32 éves értékei nagyon jók, tökéletes tartalék lesz, és legalább rutinos a fiatal hátvédeim mellé. Nyáron lejár Dzsudzsi szerződése is, amúgy is átadólistán van a Citynél, de hát 120 ezres a fizuja nem nagyon akar elmenni :D Na majd ha nem lesz klubja hátha szóba áll velem, bár nem látok rá még sok esélyt hisz 29 éves csak, van még lehetősége. -
Hali. Párszor kaptam már olyan üzenetet , hogy egy játékosom csak akkor megy el ha állom a fizetésének valamennyi %-át. Én nem tudnék ilyen csinálni , hogy csak akkor igazolom le a játékost ha a csapata is állja a fizetésének valamennyi %-át? -
ó, ez csak véletlen :) nálam Bogavac amúgy is elég sérülékeny, de már kezdett egészen belejönni a játékba, az egyik meccsen 4 gólt rúgott az első félidőben, aztán a másodikban lerúgták 4 hónapra
-
Lacc 88 #69112 Érdekes dolgok történnek itt az fm-es pályafutásom egyik meccsén.A legjobb csatárom kidőlt 4 hétre, megsérült az első félidő első 20 percében. Meccset végül megnyertem, de kiváncsiságból megnéztem mi lett volna ha nem sérül meg. Láss csodát megint ugyanúgy megsérült. Ezt még kétszer megnéztem mi lenne ha.... Összesen nény alkalomból 4-szer sérült le 4 hétre valamelyik csatárom. Mi ez ha nem csíííít
De az első mentést vissza is töltöttem, szal 4 hét pihi a legjobb gólvágómnak
-
Megfordítottuk a meccset :) -
Ha jól láttam FAQ-ban tök szépen le van írva (: -
A kit, face packokat FM 11-ben hova kell másolni? Egyiket a dokumentumokhoz írja, másikat a játék főkönyvtárba, 08-ba mindent a Program Files-os részbe kellett! Bezavar engem, segítsetek!
Köszi! -
Nemrég téma volt a késői gól, nyilván nem sorsdöntő gól az alábbi(Ligakupa elődöntő 1. meccs) de azért picit vicces volt, már-már sajnáltam a Győrt :))
-
Itsuki #69107 gratu:) én ott az Atáddal kezdtem,de 7 meccs alatt még gólt se kaptam,és egyedül a tartalékcsapatok jelentettek kihivást,gyorsan meguntam:) -
Jimbo #69106 Beesett itt közben egy famous quadraple
Bajnokság, kupa, ligakupa, és a hab a tortán egy újabb BL serleg, tavalyi év után ismét szegény Lyont vertük, már nagyon utálhatják a Sportingot
Ezúttal azonban messze nem volt olyan sima, mint tavaly, tizenegyesekkel sikerült csak 2-2-s játékidő után. Egy fájdalmam van, mégpedig az, hogy 1 árva portugál van a kezdőben, ez picit ciki. -
karajjj #69105 ha nem ír alá új szerződést, akkor a mostani lejárta előtt 1 évvel jobb ha eladod, mert akkor még pénzt is kapsz majd érte, ellenkező esetben valószínű, hogy ingyen távozik majd -
Szentlőrinc SE 1. szezon (2010-2011)
A média az 5. helyre várta előzetesen a Baranya megyei kisváros sport egyesületét. Játékosok szép számmal érkeztek, szám szerint 17en.
Igazolások
A szezon jól indult, bár a bajnokság feléig becsúszott 6 döntetlen és ennek köszönhetően a 4. helyen fordultunk. Aztán a csapat egy 11 meccses győzelmi sorozatot produkált (a Komló elleni 1-1 vetett véget a sorozatnak a 27. fordulóban).
Aztán jött a Kaposvár II, ahol elveszítettük a veretlenségünket a 28. fordulóban.
A 29. ben jött a Paks II. nyögvenyelősen egy büntetővel tudtunk nyerni.
Az utolsó körben a Bóly csapatát simán vertük 3-0 ra a Kaposvár II kikapott, így feljutottunk, az NB 2. be.
Tabella
Felipe óriási hatással volt a csapatra. Januárban érkezett 11 meccsen 9 gólt szerzett és ezzel a 2. legeredményesebb játékosom volt.
Kiemelném még:
Szolnoki Péter
Jerson Da Silva
Miskovics Péter
Facskó József
Mogyoródi Gábor
Perényi Szabolcs
A Szenlőrinc SE, tehát jövőre az NB2-ben bizonyíthat!!!
-
Lacc 88 #69103 Sziasztok!
Van egy fiatal 22 éves rendkívül tehetséges játékosom, aki a csapatom legjobb tagja és minden áron mgszeretném tartani. De egyre több klubb jelentkezik be érte és elégedett a csapat jelenlegi helyzetével, de nehezen tud ellenállni a sok kérőnek. Most ajánlottam neki a max fizetést amit nálam megkaphat, egyenlőre a válaszát várom. Van rá mód hogy megtarthassam? Mondjuk ha kölcsön listára teszem csillapodhat a távozási szándék? -
Brazíliából, Argentinából meg néhány más országból csak akkor igazolhatnak külföldre a játékosok, ha betöltötték a 18. életévüket. -
Gfreedom11 #69101 Sziasztok!
Mitől függ az, ha egy fiatal játékost vásárolok, az mikor érkezik meg a csapathoz? Egy csomó mindenhez próbáltam kötni, de nem jöttem rá. Általában szezon elején szoktam bevásárolni fiatal játékosokból, vannak akik azonnal, de vannak akik csak fél év múlva érkeznek. Előre is köszi!