104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Neoncsoves
    oridzsi :)
  • Fabio Capello
    origi/virágbót?
  • Neoncsoves
    én miután befejezem a TDU2-t, szerintem elkezdem a következő szezont :p
  • Huni92
    Estét!

Esti-éccakai műszak valakinél? :)
  • farferi
    Itt a vége, a Madriddal nem bírtunk.Na majd jövőre...vagy utána.
  • inter94
    Moussa Sissoko best ^:D
  • Csacsi
    Andrea Poli. Azthiszen a Sampdoriában játszik.
  • farferi
    A.Madriddal nyolc között.Ha nagyon,nagyon szerencsém lesz akkor....Nem hiszem, mindig elvertek bármilyen csapattal játszottam ellenük.
  • Janika114
    Most látom h Dzsudzsák büntetőrugása csak 8as, ez sztem elvan szúrva rendesen, hisz PSV-nél is ő rúgja mindig a büntit szinte, meg jó rugótechnikája van. :/
  • CarterScott
    A Tv-ben "Feguli"-nak mondják asszem :)
  • lippet
    12m fontért sikerült Sofiane Feghouli-t legizaolni már a Valencia-tól. 3 meccset játszott eddig, 7.04 az átlagos teljesítménye, majd belerázódik.
    Amúgy, hogy kell ejteni a srácnak a nevét? :]
  • zorrobomber
    Anthony Annan
  • CarterScott
    Olyan középpályást keresek, aki jól tud védekezni (pl. mint Yaya Touré). Már kinéztem Moussa Sissokot és Yann M'Vila-t, de a kettő közül nem tudok dönteni. Nem szeretnék úgy járni, mint legutóbb Montolivoval, akivel jól megszívtam... Tudnátok tanácsot adni?
    Ha vki tud ezeknél jobb fiatalal (max. 23 év körüli) játékost, azt is szívesen várom :)
  • CarterScott
    Hello!

Én Adam Johnsont javasolnám. Jól játszik jobb oldalon, nálam jópár gólt szerzett, és az aszisztokkal sem volt baja.

Egyébként visszatérve Serge Aurier-hez, tényleg jó vétel, én is csak javasolni tudom ;)
  • karajjj
    na hála Istenek, ma semmi dolgom nincs, szóval töltök is mindjárt valamilyen kiscsapatot és kezdem az ipart veletek, ha már így pörög a topic :D
  • Neoncsoves
    ja és még valami fontos: ha a tempó gyors, akkor lehetőleg gyors játékosokat igazolj. legalábbis nálam a nagyon gyors taktika miatt Xabi Alonso teljesen kiesett a csapatból.
  • Darthmushroom
    jesus navas,obasi,ashley young,affelay,modric így hirtelen fejből ennyi
  • lippet
    Ahogy nézegetem, Ők mind a fiatalabb generációba tartoznak. Tapasztaltabb (26-28 év) játékos kik jöhetnének szóba erre (támadó KP jobb) posztra?
  • lippet
    Köszi tippeket (neked is Neoncsoves). Töltöttem le egy taktikát, holnap megnézek, meg ezeket a srácokat is, akiket ajánlottatok.

Az FM legyen veletek. Jó éjt! :]
  • Darthmushroom
    +holtby,götze,douglas costa,luc castaignos,belhanda,dentinho
  • Darthmushroom
    alexis sanchez,pjanic,yatabaté,feghouli,weiss,renato agusto,marin
    vagy ha ki akarsz nevelni: yaisien,alex chamberlain,
    am egy alexis sanchez+hazard szélső párossal nem lenne gondod egy jó ideig szerintem,tavalyi fmbe kedvenc volt ez a páros.
  • Neoncsoves
    jobb szélső kp... Realból megpróbálhatnád elhozni Pedro León-t esetleg Valencia-ból Mata-t, de Mata-t át kell "nevelni" másik posztra, ennyi hátránya van neki
  • Neoncsoves
    M'Vila az középpályás. lehet elfelejtettem írni :)

Serge Aurier meg jobb hátvédnek teljesen jó lesz 2-3 év múlva. amikor új karriert kezdek és van pénz őt egyből megveszem :)
  • lippet
    Ez a mostani taktikám fmhungary.hu-ról van. Köszi szépen a tippet, holnap de. szétnézek. Amúgy ez a M'Vila tipikus jobb szélső? Oda kellene ember, középre van Essien, Lampard, Mikel. Hazard, Malouda, Kakuta is bevethető center poszton, de inkább ők balosak. Egy tipikus jobb szélső kp. kellene a csapatomba.
  • zorrobomber
  • zorrobomber
    te most mennyit költesz bérekre? én lehet kicsit elszálltam
  • zorrobomber
    hát, ez nálam az első meccse volt, de úgy néz ki be fog válni :)
  • Janika114
    Úgy látom megtaláljuk ugyanazokat a játékosokat, :D ő is volt nálam és rugott pár nagy gólt(egyik talán fel is van töltve Youtubera), meg jól nyomta, 1 év után el is vitték tőlem.
  • zorrobomber

• zorrobomber
    Majd jövőre megveszem. Idén még ott van Cejas, meg jött Sandomierski is, gyűjtök még egy kis pénzt :)
  • Janika114
    Én el, nálam védett is és nagyon jó volt, és hát egy év műlva lehet tudsz vele hosszabítani úgyh nincs ilyen záradék. Ha meg nem akar hosszabítani mert nagyobb klbba akar menni akk meg így is úgyis el kell adnod mert lejárt szerződéssel elmegy ingyen
  • Solt
    Nem...
  • Solt
    Nem...
  • zorrobomber
    Na bekaptam egy másik szopót is :) Silviu Lung Jr. már a tenyerembe csapott volna, de nekem kellett nemet mondani, mégpedig azért mert egyrészt 3.5M€-ért engedték csak el, ő pedig ragaszkodott hogy legyen a szerződésében az hogy 4.3M-ért el kell engednem ha külföldről hívják. Ti elfogadtátok volna?
  • Neoncsoves
    letöltöttem de azóta sokat változtattam rajta. egyébként ez a taktika nemjó, mert könnyen csődöt mond kisebb csapatok ellen, ugyanakkor nagyok ellen jó (BL győzelem összejött, semmi más viszont nem)
  • Huni92
    mindamellett, hogy természetesen egy igen fontos szempont a játék során az eredményesség, én úgy gondolom, hogy semmiképp sem kellene előrébb álljon, mint maga a játék sava-borsa, a legjobb, vagy legalábbis legmegfelelőbb taktika kidolgozása.
    véleményem szerint letöltött taktikával játszani olyan, mintha valaki már elvégezte volna előtted a piszkos munkát. persze, tanulni lehet belőlük, de nekem valahogy nem feküdne, ha más taktikájával, csak a space gombra rákönyökölve játszanék. :)
  • penge96
    Úristen. xD Megnéztem vonalzóval. Sikerült egy optikai csalódást kreálnom magamnak. :D
  • Neoncsoves
    illetve még ajánlom, hogy fm-base.co.uk -n nézz taktikákat (töltsd le azt amelyik tetszik) és nézd át őket. Madridban most én is egy letöltött taktikát használok, mivel a saját taktikáimmal nem vittem túl sokra nagycsapatok ellen. ebből a taktikából már tanultam és folyamatosan próbálok ki új dolgokat.
  • Huni92
    csak neked :)
  • penge96
    Vagy cska nekem tűnik úgy, mintha a védelem nem egy vonalban lenne?