104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
norbinhOOO #69342 tessék itt megtudod nézni
http://www.thedugout.net/community/showthread.php?p=2995746#post2995746 -
Köszi ezt sejtettem, a konkrétum érdekelne :) pl egy bl 8ad döntőbe jutás mennyivel emelheti a reput? -
többszöri jó eredmények nemzetközi szinten és akkor magyar bajnokság repuja nőne és akkor ha megfelelő szintet elér akkor fogsz automatikusan menni csoportkörbe -
Ha használható alatt azt érted hogy pénzes, akkor itt egy lista olyan csapatokról akiknek csilliárdos tulajdonosa van:
http://www.thedugout.net/community/showthread.php?t=70758 -
Hello
Egy kérdés, lehetőség van elérni, hogy a magyar bajnokságban ne csak a bajnok jusson a bl selejtezőbe? Illetve mi kellene ehhez? :) ill. milyen eredmény kellene folyamatosan pl. ahhoz, hogy első hely utomatice bl indulás legyen? :) Ez irl hogy is müködik?
Most jelenleg 8ad döntőben vagyok és itt vége is lesz de érdekelne.
Köszi előre is.
-
norbinhOOO #69337 Srácok, tudnátok ajánlani jó kis használható csapatokat, hogy kikkel lenne érdemes kezdeni,olyan európa liga szintű csapatokat, vagy akikkel oda lehet érni.
előre is köszi.jó gémet és sok sikert mindenkinek -
Srácok van valami program amivel csodagyerekeket lehet keresni??? -
geo91 #69335 
kétszer is vezettek, de a végén mi örülhettünk, köszönhetően a cseh csodagyereknek, aki ne fossa ugyan a gólokat, de ha mégis betalál, fontos gólokat szerez.
-
A feltölthető maximális képméret: 750x563 pixel! 
-
geo91 #69333 megbosszulták a szezon eleji 6-0-át... 
-
AS Saint-Étienne - Vándorkarrier, 1. állomás - 2010/2011
Olyan helyre pályáztam a szezon előtt, ami feljogosítja a csapatot majd arra, hogy valamelyik nemzetközi kupában szerepeljen. Szokásomhoz híven az igazolásokat nem apróztam el, volt jövés-menés rendesen.
Franco tábornok nagyszerű szezont futott a tartalékcsapatban, a hátán vitte az első keretbe be nem férőket a bajnoki címig :D
A többiekkel nem volt gond, mindenki hozta azt, amit vártam.
A Ligakupában valahol az elején kiestünk, nemlényeg. A Francia Kupát azért behúztuk, hosszabbítás után vertük a Montpelliert a döntőben.
A bajnokság, na az nem volt egyszerű történet. Volt 9 pontos előnyünk meg 7 pontos hátrányunk is, és ha az utolsó előtti forduló 91. percében ne kapjunk egy komikus gólt, akkor megnyertük volna a bajnokságot. Így viszont a Marseille nagyon kemény 1 pont előnnyel lett végső győztes.
Macheda mondjuk ettől függetlenül gólkirály lett
Itt is van egy kép az olasz kisgyerekről.
Ez meg a csapatkép.
Mivel vándorkarrier, így az egyéni díjak kiosztása után (a felsorolástól megkímélném a nagyérdeműt) lemondtam, nem sokkal később pedig aláírtam a brazil Internacionalhoz
Szezon közepe van, talán el sem vállaltam volna a munkát, ha ne láttam volna azt, hogy Rafael Sóbis itt van kölcsönben :D -
Nb1-ben simán jó, olyan mindegy hogy kapok 1-2 gólt mikor rúgok mellette 3-at 4-et, Bl-ben meg egyszer volt eddig egy rövidzárlatos félidőnk, de az is egy idegenbeni 2-0-s győzelem után, és a második félidőnben kicsit képbe jöttünk(asszem végül 3-1el idegenben lőtt góllal jutottam tovább) szóval belefért. Ráadásul tavaly mindkét MC labdaszerző volt, idén eddig megkockáztattam azt hogy az egyik abszolút nem védekezik(deep lying playmaker), és eddig bevált, nagyon jól osztogat a mélyből Mats Rits és Eikrem is(lásd #69274). Szegény Seto évek óta nagy kedvencem de nehezen fog hosszútávon beférni a kezdőbe. -
én is sokáig használtam ezt a 4-2-4-et, bár a védekezést sosem tudtam megoldani úgy istenigazából :D
most 4-1-2-2-1-et játszok, 2 szélső támadókp-val.
mindjárt jön egy kis beszámoló az első évemről. -
jaja, nálam is ugyanez van detto :) -
geo91 #69328 akit érdekel letöltheti
persze azt tudni kell, hogy nem feltétlen fog ez (ilyen mértékben) működni más csapatnál is, hiszen ez a hoffenheimre (és egyes játékosaira) van optimalizálva. -
geo91 #69327 hajrá, remélem kikerülsz a gödörből hamarost! -
geo91 #69326 majdnem, annyi különbséggel, hogy a két szélső kp az támadó szélső kp, szóval ez igazából egy 4-2-4. -
geo91 #69325 köszi, várom a képet! :) -
taktik 4-4-2? -
Nem semmi miket művelsz ezzel a csapattal! A következő ellenfelem pont ti lesztek. Na majd tolok egy képet hátha sikerül elpicsázni a csapatot. -
Jó reggelt!
Kora hajnalban toltam egy mérkőzést, de valamiért a szekér nagyon zötyög. Az ellenfél a Burghausen volt és sikerült nekik 2-0-ás hátrányukat ledolgozni és a végén örülhettem az X-nek. Hát remélem sikerül kikecmeregnem a gödörből mert a tavasszal csak egy győzelmem van az összes többi X és vereség.
Huni pajtás jól tolod! -
geo91 #69321 tabella (laza 11 pontos előny féltávnál, 58 rúgott gól, ha így folytatjuk meglesz a százas a végére.)
meccsek (vereségből és döntetlenből csak 1-1 csúszott be.)
egyetlen vereségünk... (köcsög csíter gép...)
fasza meccs volt! (izzadságszagú első félidő után, kiütéses győzelem.) -
így jutottunk be a francia kupa döntőjébe: -
Jó reggelt!
Na ma volt egy kis időm és játszottam is egy meccset az ellenfél az Offenbach volt sajna lemostak a pályáról minket és egy 4-1-es vereséggel utaztam haza. -
CarterScott #69318 A Manchester City-vel garázdálkodom... :D
Jó-jó, a pénz nem lett volna akadály, de azért 25m-t nem adok ki érte, ha olcsóbban elhozhatom Sissokot is :) -
-
Lampardfan #69316 második félidőbe cseréltem be de kár volt :D -
geo91 #69315 kezdtem egyet a hoffenheimmel. :) rám fér egy kis lazulás az alessandriás önkínzás után... :D
átigazolások
keret
bajnoki nyitány -
Saint-Étienne loaded :) -
farferi #69313 Vujo meglőtte a századik gólját a Debrecenben.Ezúton gratulálunk neki. -
farferi #69312 Gyors volt:
-
Neoncsoves #69311 esküszöm nem emlékszem rá. te melyik csapattal játszol? -
Hali. Kezdetem egyet a Tottenhammal. Nagyon nem kellett a kereten változtatni olyannyira nem h csak 1 játékos érkezett Nkoulou a Monacotol. Keane és Walker távozott, Sandro pedig kölcsönbe ment. Első 2 bajnokinkat megnyertük a Villa otthonában 3-0 ra és otthon a Man City-t vertük 4-0 ra. Eddig jól alakúl minden. Jövök majd képekkel- -
CarterScott #69309 De biztosan számít az is, hogy a Realnak nagyobb a hírneve :) -
Neoncsoves #69308 hozzám Realba M'Vila eljött 16 milkáért :D -
CarterScott #69307 Végülis Moussa Sissokot igazoltam le, és eddigi tejlesítménye alapján nem tűnik rossz vételnek... kb. 16m €-ra sikerült lealkudni az árát, ami még baráti ár, tekintve, hogy Yann M'Vila-t még 25m € + egy játékosért sem adták... -
Év végére sikerült kicsit összekapnunk magunkat, egy erős hajrával (CFC - MU 4-2; AV - CFC 0-4; CFC - BW 5-1; LP-CFC 1-2) sikerült elcsípni a bajnokság 3. helyét.
Sajnos az elmúlt szezonban be kellett érnük egy kupával (Community Shield). A BL-ben a bajorok búcsúztattak, súlyos, 5-1 összesítéssel (1-4 lett a Bridgen :S). Az FA kupában az Arsenal ütött ki (3-0 volt már a félidő, aztán a vége két gyors góllal 3-2, de ez is kevés volt).
A csapat húzóembere Torres és Hazard volt, de a januárban érkezett Feghouli sem nyújtott rossz teljesítményt.
Most mindenki a szabadságát tölti, majd jelentkezek a nyári igazolásokkal!
Ui.: A szerződésemet 2016-ig sikerólt meghosszabbíttatni. :]
-
nekem nem mert ha félidőbe 5s vagy alatta van az értékelése van már cserélem is -
Lampardfan #69304 Nektek volt már olyan hogy a meccs után 4.1 értékelést kapott egy játékos
-
Gyors egymásutánban letudtuk a tavasz két legnehezebb meccsét, a 3. Lyon ellen 1-1, az eddigi listavezető Marseille ellen 2-1-et játszottunk. 14 kör van még, jelenleg 3 pont előnyünk van és első helyen állunk.