A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
AS Saint-Étienne - Vándorkarrier, 1. állomás - 2010/2011
Olyan helyre pályáztam a szezon előtt, ami feljogosítja a csapatot majd arra, hogy valamelyik nemzetközi kupában szerepeljen. Szokásomhoz híven az igazolásokat nem apróztam el, volt jövés-menés rendesen.
Franco tábornok nagyszerű szezont futott a tartalékcsapatban, a hátán vitte az első keretbe be nem férőket a bajnoki címig :D
A többiekkel nem volt gond, mindenki hozta azt, amit vártam.
A Ligakupában valahol az elején kiestünk, nemlényeg. A Francia Kupát azért behúztuk, hosszabbítás után vertük a Montpelliert a döntőben.
A bajnokság, na az nem volt egyszerű történet. Volt 9 pontos előnyünk meg 7 pontos hátrányunk is, és ha az utolsó előtti forduló 91. percében ne kapjunk egy komikus gólt, akkor megnyertük volna a bajnokságot. Így viszont a Marseille nagyon kemény 1 pont előnnyel lett végső győztes.
Macheda mondjuk ettől függetlenül gólkirály lett
Itt is van egy kép az olasz kisgyerekről.
Ez meg a csapatkép.
Mivel vándorkarrier, így az egyéni díjak kiosztása után (a felsorolástól megkímélném a nagyérdeműt) lemondtam, nem sokkal később pedig aláírtam a brazil Internacionalhoz
Szezon közepe van, talán el sem vállaltam volna a munkát, ha ne láttam volna azt, hogy Rafael Sóbis itt van kölcsönben :D