104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
aston villa,spurs,napoli,palermo,leverkursen stb.. válogass :D -
Valaki valami "erős" középcsapatot tudna ajánlani akikkel szórakoztató a játék?
(eddig a 11-el csak a Real-t meg a Huddersfield-et próbáltam, ezért vágyok valami ilyesmire.) -
Neoncsoves #69380 nálam is volt már ilyen hogy agyvérzést kaptam majdnem. Spanyol kupa, Sevilla ellen. Vezetünk, erre 90+4. percben egyenlítenek, aztán 2 üres hosszabbítás félidő aztán 11esek. Persze ilyenkor még azok is elbasszák a 11est akik mindig berúgták eddig (CR...). Így szállt el a Spanyol kupa tőlem. Bajnokság meg egy szaros Almeríán ment el
-
hát még ha olyan döntetlen h megérdemlik leszarom de h nekik 3-4lővés nekünk 20-30és úgy döntetlen meg 90+1 öngóllal x meg ilyenek az kicsit felhúzz... hát bajnokságot még nem adom fel annyira még egy kicsi remény van addig küzdünk -
Neoncsoves #69378 bajnokin játszass fiatalokat (legalábbis többet) és BL-re koncentrálj szerintem:)
amúgy nálam is becsúszik a Real Madriddal 1-1 döntetlen ilyen kiscsapatok ellen. elég idegesítő, főleg hogy utána a morál eléggé megzuhan -
hát most vertük a cityt idegenbe 0:2re de így is 8pont a hátrány. hát igen nem sok esélyt láttok a bajnoki címre mivel itthon 1:1 lett az arsenal ellen hát sajnos bemákkolták :S nagyon sok a döntetlen meg a vereség, mert szerencsétlenek vagyunk pl. everton ellen 80percig emberelőny végig támadunk 1gólt sikerül szerezni hosszasításba találnak egy gólt. vagy otthon a city ellen 3gólt kaptunk 6lővésből kikaptunk 2:3ra meg még sorolhatnám.
bl-be buzaspórát kaptuk :D:D am csoportunk lyon,ajax,redbull salzburg volt első helyen mentünk tovább 4gy 2d -
Neoncsoves #69376 nice :D
nem gondolod hogy mostmár esélytelen feljutni az első helyre? :) BL-be hogy állsz? -
neki álltam lazulni kicsit a MU-val hát annyira nem állunk jól de viszont a chelsea ellen nagyon megy :D:D:D
-
Tényleg impresszív névsor van a bejövő oldalon. Tegnap megfigyeltem hogy HajdúB akkurátusan Pienáárnak szólítja a dél-afrikait(érthető azért), de bennem már örökre a Fifás-Andy Gray-es "Pínaaa" marad meg ha róla van szó :) -
Utley #69373 Asszem egész jól sikerült az átigazolási szezon.:)
A Juve ellen idegenben 1-1 biztatásra adhat okot:D
-
jóaz, gratula :) -
norbi53 #69371 Kezdtem egy szezont a Tottenhammal és van egy olyan gondom, hogy a csatárok rendre elrontják a helyzeteiket, meccsenként van vagy 7-8 ziccerük de nem igazán lőnek belőle gólokat, próbáltam változtatni visszább vettem a tempóból de nem sokat segített, valaki tudna segíteni. -
Utley #69370 Nagy grat mindenkinek:)
Salernitana 3.szezon!
Sokáig a 7.helyen tanyáztunk,de a tavaszi szezonom sajnos nem sikerült:(
jövőre kicsi befektetéssel meglehet az Euró Liga szereplés:)
-
Mindjárt év vége, kicsit sokkal jobban állunk idén, mint tavaly. BL-ben első körbe az Inter jön, Liga kupában Plymouth lesz az ellenfél.
-
Áhá, hülyén értelmeztem, bocs. Ide írtam valamit a melómról aztán rájöttem hogy jobb ha nem írom le
-
de, épp ezt mondtam :) 4 ziccer, de ebből 2 a tizik miatt volt :P
10/5 vs 24/8 --> 2-1, de ezúttal mi voltunk a szerencsésebbek. a listavezető Cruzeirot vertük tehát.
elkezdődött július, jött néhány ember ingyen: leandro gracián a boca juniorsból, leandro somoza a velezből, christian lucchetti a banfieldtől (egyébként nagyrészt az ő bravúrjainak köszönhető a cruzeiro elleni győzelem), valamint adriano a monacotól.
visszatért sóbis, de tetszett neki a gyengélkedő atmoszférája, újabb 3 hetes bérletet váltott. -
Fio, Real, Anderlecht, utóbbi kettő 0-0-t játszott az első meccsen, ott meg az Anderlecht kapusa lett a meccs embere. Amúgy a tiziket nem clear cut chance-nek veszi? Nekem így rémlik. -
abból meg 2 a tizi :D
mi a csoportod? -
ezt viszont nyugodt szívvel rákenem(az ellenfél kapusára)
-
Azért a 6 kapuralövésből 4 ziccer volt szóval jó volt az én nem kenném az ellenfél kapusára :) -
Bobadilla kapus nem volt a helyzet magaslatán, simán nyertünk a Copa Libertadores visszavágóján, 6-0-s összesítéssel szereztük meg a kupát.
-
Vertonghen neked is a Uninetdben volt már? Már 2x-3x kezdtem szezont, de mindig leigazolta... :] -
Kellett emlegetnem a meghülyülést :) Lemegy 7 forduló, cinkes meccsen nyerünk 2-0ra a Fehérvár ellen, tabella így néz ki:
Erre Gyuri bácsi:
Fogalmazhatunk úgy is hogy gyorsan lefőtt a tészta
-
Szakály már tavaly is jó volt de idén teljesen meghülyült :)
-
geo91 #69358 igazolgattam... :D -
geo91 #69357 bocs... :D ezt dobta a gugli. :D -
karajjj #69356 baaazmeg ez milyen régi kép :D -
Neoncsoves #69355 degáz
-
ja ez már nagyon régóta így van pl ezért vannak 20-30bombák öngólnak írva mert kapus beleér de még bemegy a labda -
Neoncsoves #69353 igen?
-
geo91 #69352 ha bevédi, az fm szerint már öngól -
Neoncsoves #69351 Cech öngól? :) az hogy sikerült?:D -
Kicsit megkésve, de itt vannak a Chelsea-s pályafutásom 2. évének kezdetén történt igazolások:
[url=http://noob.hu/2011/02/14/igazolas.png][img]http://noob.hu/2011/02/14/tn/igazolas.png[/img][/url]
Liga Kupában "izgulós" meccset játszottunk a City-vel, de meglett! :]
-
geo91 #69349 TSG Hoffenheim, 2010/2011
csapat: átigazolások / keret
bajnokság: tabella / meccsek egyrészt / másrészt
kupa: meccsek / végállomás: elődöntő
keret stat
nyáron érkezők -
felhivsz az ificsapatból néhány kölköt. -
Sziasztok! Elakadtam a játék elején. :D
A Milannal kezdtem egy évet, az elején felkészülési meccs van kiírva a Juventussal, de nincs 11 játékosom, mert vagy sérültek, vagy a válogatottban vannak éppen, mert válogatott meccsek is vannak... ilyenkor mi van? Nem tudom elindítani a meccset a Juve ellen mert kiírja, hogy nincs elég ember. -
Leigazoltam a Chelsea-be Belhanda-t meg Feghouli-t, de nem igazán beszélnek angolul. Az asszisztensem sokszor mondja meccs alatt, hogy baj van a kommunikációval ezeknél a játékosoknál.
Más. Európa Liga, Bajnokok Ligája döntő rezdezésére hogy lehet pályázni? -
Úgy vettem át az Internacionalt, hogy a Copa Libertadores elődöntőjének odavágóján 4-1-re kaptak ki a Palmeirastól, és a visszavágó jött éppen.
Döntőben vagyunk :D -
Köszi mindenkinek, játékon belül is megvan, és a link is jó. -
hát azt valahol a játékba tod megnézni h évente mennyit nő ezekkel az eredményekkel. valahol ott a bl-nél van asszem valami lista hh állnak a bajnokságok nem a válogatottak. ha jól emlészem ugye van az a fül h eu és ott van h bl meg euro liga stb.. és abba a menüpontba valahol.