104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• farferi
    Ez nem a rendes felállás mert a két szélsőm pihen, középen meg néha jobb szerelésű ember van.A szerelést nem a mezre értettem.
  • Water
    Szerintem én nem kértem semmi teljesíthetetlent. Ha ezt tényleg csalás nélkül érted el legyél nagyon büszke magadra, és gratulálok. Viszont azt ne kérd tőlünk, hogy mi ezt egy percig is elhiggyük. Hunival 4 szezont toltunk le spanyolban, mindig BL-es helyen végeztünk a Getaféval és a Bilbaoval. Idén majd' 100 gólt lőttem a bajnokságban, Hunitonál Llorrente minden szezonban 50 felett. De nemhogy mi, SENKI nem picsázta így el a Barcát! És nem is egy Debrecen fogja.
  • farferi
    Tessék:

• farferi
    Kapja be mindenki,az ember örül aztán ez a reakció
  • Neoncsoves
    photoshop!
  • Water
    Küldenél egy képet a felállásokról, ha megkérlek?
  • farferi
    Jó a taktikám,általában 5 sima gólhelyzet egy meccsen és most mindet beverték.
  • farferi
    Komolyan,az aszzony itt lesett hogy miért ordibálok
  • geo91
    na ne viccelj már
  • farferi
    Esküszöm nem csaltam, nem töltöttem vissza, hihetetlen.
  • farferi
    Soha.Szeretnék én magyarokkal játszani de semmi.Afrika rules
  • Janika114
    De hivott Tottenham is, azt nem fogadtam el, csak azért mentem el mert az Interről van szó és bajban vannak, köteleséggem segíteni Megnyerem a Bl-t velük vmikor, és utánna megint vmi kiscsapathoz megyek. Am nálatok generál jó magyar játékosokat a játék? Ezért is untam meg mert nem tudtam normális magyar játékosokat beépíteni. Tavalyinál minden évben 1-2 "Dzsudzsákot" generált vhova.
  • farferi
    Úgy látom előre menekülsz.d-b-i.
  • Janika114
    Na szóval 2016 nyarán úgy döntöttem h ott hagyom a Loki és új kihivást keresek. Lokival már a bajnokság nem volt kihívás, tele voltam kiemelkedő generált játékosokkal és pénzel is. Nemzetközi porondon a BL csoportból kétszer is sikerült tovább jutnom de a Mu majd a Real egyből kiejtett, de ezekről már írtam is anno, legnagyobb sikerem egy szerencsés EL menetelés ami a Chelsea ellen az elődöntőbe ért véget. Ezután jelentkeztem a Birmingham kispadjára ahova fel is vettek. Másodosztályba voltak volt egy-két jó játékos köztük Vass Ádám és szimpatikusak voltak számomra. Sajnos nem volt sok időm igazolgatni mivel aug 26.án mentem át hozzájuk.
    Igazolások
    Próbáltam minél több játékost elhozni Lokiból, mert nem voltak túl drágák de tudtam h mire képesek, hát nem sok sikerült mert vagy a munkavállalási engedéllyel volt gond, vagy nem akartak másodosztályba jönni. Bár bajnokok nem lettünk, a második hellyel meglett a feljutás. Csapat legjobbjai Samaras és Pejcinovic lettek.
    A következő szezonra kaptam 45 milliót igazolni és jó volt a fizu keret, a középmezőnyt igértem be vezetőségnek. Elég jól sikerültek az igazolások:
    Igazolások2
    Jól is kezdtük a szezont első 10 meccsen egyedül a MU-tól kaptunk ki, utánna vmiért vissza estünk és 11 meccsből 8! vereség :S
    Tabella
    Csapat
    Most változtattam a taktikán kicsit hátha újra belelendülünk. Közben most januárban felkért a kedvenc csapatom az Inter h legyek az edzőjük, nagyon levannak amortizálva, 10. helyen állnak játékos keret pocsék(bár januárba most leigazolták a legjobb olasz védőt(generált), elég nagy kihívásnak érzem, így elfogadtam de csak nyártól, így a 2018/19-es idényt az Internazionale kispadján kezdem.

Bocsi h hosszú lett.
  • farferi
    Mindenki iszik vazze
  • zorrobomber
    Kíváncsi vagyok hova jutottál 2016-ra :)
    Motala-hoz grat!
    Én most megyek sörözni :D
  • geo91
    előkaptam a motalás (fm 2010) mentésem és befejeztem a 2017-es szezont :)

tabella (mivel az előző évben is veretlenül voltam bajnok, így már több mint 60 meccse veretlen vagyok a bajnokságban.) / játékosstatok
    kupa
    bl csoport / legia / dinamo
    edzőközpont
    stadion (épp most lett kész a 12 ezres stadion, már bővítik is.)
  • myl0
    Nem lehet utólag betölteni más bajnokságot és igen így csak az angolok ajánlhatnak munkát
  • farferi
    Majdnem elcsíptünk egy pontot Portóban de sajna nem sikerült.A 83. percig 1-1 volt, aztán lerugták a védőmet és pár perc múlva a helyéről fejeltek gólt a portugálok.Megyek a Nou Campba
  • Janika114
    A lényeg a harmadik hely. Grat. Este fele majd irok már én is h állok, 2016ban ott hagytam a Lokit a Birminghamért.
  • farferi
    Mondtam én.Én még melózok ha hazaérek jöhet a Portó meccs.Igaz sörözni is kellene.Nehéz döntés, nagyon nehéz
  • zorrobomber
    Csúnyán elvertek 4-0ra esélyem nem volt. Szerencsére Fiorentina leikszelt úgyhogy megvan a 3. hely
  • lippet
    Utólag lehet bajnokságot betölteni? A Chelsea-vel nyomom most, csak az Angol Premier League van betöltve. A mentésbe nem tudok más bajnokságot betölteni?
    Így csak a Premier League-s csapatok és a válogatottak maradnak, mint lehetséges munka igaz?
  • bakkerman
    első két BL meccs=0 pont,zakó otthon az ukránoktól,idegenben a samptól....
  • bakkerman
    na lement az ubiszezon:
    Érkezett:
    -Boruc,ingyen
    -Alfaro,ingyen
    -Andrea Poli,10.5m€
    -Seamus Coleman,1.7m€

Távozott:
    -Olic,2.1m€
    -Contento,2.1m€
    -Leandro Gonzalez,kölcsön,120k
    -Tymoschuk,ingyen
    -Pranjic,ingyen
    -Van Buyten,ingyen

BL-be Samp,Metalist,Debrecen
  • bakkerman
    bayern 2. szezon:
    Bajnokság behúzva Dortmund előtt 3 ponttal,Kupa behúzva Frankfurt ellen 1-0-val,BL-ben ismét a negyeddöntő volt a vég,a Barca ejtett ki minket 1-4-el,nyáron jött ingyen Leandro Gonzalez, távozott Van Bommel,Altintop,Butt,és Klose ingyen. Télen érkezett Fernando Gago hozzánk kölcsönbe 150k-ért,4m€-ós opcióval,de végülis szezon végén nem tudtam vele megegyezni,így visszamegy a Realba. Érkezni fog július 1.-én Artur Boruc,és Alejandro Alfaro ingyen,távozni fog ezen a napon Pranjic,Timoschuk,és Van Buyten. Anyagilag rendeződtek a dolgaink,hála annak hogy az első nyarat kivéve nem adtam pénzt játékosért.
  • Darthmushroom
    valakinek van egy alap patches mentése ahol viszonylag előre van haladva? mert az dobhatna egy képet iturbéről. sajnos 11.2be nincs benne alapból csak ha betöltöm argentin bajnokságot.
  • Janika114
    Velem volt olyan h Lokival ugyanilyen szituban idegenben vertem pont a Realt, mert nagyon tartalékosan állt fel a biztos tovább jutás miatt.
  • farferi
    Én meg így állok.Még megyek Portóba meg a Barcához.Elvileg lehet továbbjutás meg EL is.

• farferi
    Mér ne lehetne sima x is lehet.Hátha.
  • zorrobomber
    én Loki után valószínűleg egy Lazio-t fogok még tolni... szokás szerint :) sajna idén sem lesz Európa liga, még egy meccs van hátra idegenben a Real ellen, Fiorentina az Anderlecht-et fogadja

• Darthmushroom
    hát az a 2 a könnyebb választás a másik 2 a nehezebb :D
  • farferi
    Palermoval nyertem mindent, nagyon klassz kis csapat.A Napoli is szimpatikus, a Debrecen után lehet hogy az lesz a következő.
  • Darthmushroom
    grat

am én nagyon gondolkodok egy celtic,palermo,napoli vagy galatasaray mentésen, természetesen cél Európa meghódítása lenne, bár török bajnokság az kemény lenne h csak 10idegenlégiós nevezethető keretbe, egy meccsre 8 és abból 6lehet a pályán
  • farferi
    Legnagyobb arányú győzelmem a bl csoportkörben.Remélem így folytatják.

• Darthmushroom
    javítás 2bl vereség szóval 4vereség
  • Darthmushroom
    befejeztem 2. és egyben utolsó szezonom a MUval mivel mindenbe amibe indultunk megnyertünk. egész szezonba 3vereségünk volt egy bajnoki,egy ligakupa és egy bl
    képek:

• bakkerman
    ja igen,Chramosta is nyáron jött,2m€-ért,szkáutom szerint 4,5 csillagos a potja,a B csapatban elég jól termelt,30 meccs 22 gól,7.48-as evridzs réting
  • bakkerman
    bayern 1.szezon:
    Bajnokság Hamburg előtt 9 ponttal behúzva,kupából nyolcaddöntőben Wolfsburg ejtett ki,BL-ben negyeddöntőben MU ellen estünk 1-6-os összesítéssel. Nyáron érkezett Payet,és Coentrao összesen 17m€-ba fájtak. Coentrao 41 tétmeccsen játszott,Payet csak 18-an,9x kezdőként,9x csereként,szegénynek tavasszal nem sok babér termett,felépült Robben,Ribery állat volt,Müller szintúgy,így padozott szerencsétlen. Anyagilag viszont nagyon nagyon rosszul áll a csapat,havi szinten 2.58m€-ót szív le a bank,így a szezon végére -26m€-ban zártunk,ugye most kaptunk 28m€-ót a bajnoki címért,16m€-ót a BL jogokért,de ígyis jelenleg csak 7m€-ban van a balance...Bommel,Altintop,Butt,Klose elhagyja a csapatot,lejárt a szerződésük,igazolni nem fogok(nem tudok),felhozom a B csapatból Chramostát Klose helyére,Butt helyett Kraft lesz az első számú kapus,Bommel helyett pedig Alaba...nehéz nyár elé nézünk :S
  • Fabio Capello
    Ha professional carriert állítasz be magadnak (internat footballer, ilyesmi), akkor nagyobb valószínűséggel ajánlanak fel neked nagycsapatok helyet.

Anno a Monopolival volt ez, real, mu mindenki engem akart :D