104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
bayern 3. szezon
Bajnokságban 5.-ek lettünk,katasztrófális tavaszunk volt,17 bajnokiból 4-et nyertünk csak meg- Kupát behúztuk a Nürnberg ellen. BL-ben a nyolcaddöntőben a Porto ellen estünk ki laza 0-6-os összesítéssel. Jelenleg is tart az ubiszezon,de a keret kész:
Érkezett:
-Mexes,ingyen
-Gelson Fernandes,ingyen
-Havard Nordtveit,ingyen
-Chris Brunt,ingyen
-Edin Dzeko,ingyen
-Fabian Orellana,3.4m€(ő még télen jött)
Távozott:
-Braafheid,ingyen
-Kraft,ingyen
-Ottl,ingyen
-Leandro Gonzalez,ingyen
-Mario Gomez,5.25m€
-Schweinsteiger 10m€
új csapatot építek,3-4 ifi is felkerült az A kerethez,cél a 3. BL-t selejtezőt érő hely,persze ha nem basznak ki :) -
De nincs benne a játékban, hogy a Barca egész történelme alatt először rosszul játszik (erős irónia) és tartalékos kerettel kapnak 7 gólt egy jól menedzselt Lokival? (ez már nem irónia) -
farferi #69542 Megértem én, csak ennyi negatív hozzászólásra nem számítottam. -
karajjj #69541 na azért nem kell felkapni a vizet, te is megérthetnéd, hogy rendkívül valószínűtlen ez az eredmény és a korábbi tapasztalatokból kiindulva minden ilyen meccsről kiderült, hogy csalás van mögötte, ezért fogadja mindenki kétkedve a nagyarányú győzelmet -
farferi #69540 Na látom érkezett még néhány kedves hozzászólás, be is fejezem a reagálást, csak még egy dolog.Azt megértem, hogy nem hiszitek el és csalással vádoltok, bár egyből raktam fel a képeket amikor kértétek.(biztos jó előre felkészültem erre is)Azt viszont már nem igazán értem, hogy azért mert magam védve Huni-t hoztam fel példaként az eredményességre,szintén megtámadott mindenki.Pedig én nem mondtam, hogy csalt, se rá, se senkire,soha.Ennyi lenne. -
karajjj #69539 :DDDDDDD -
#69537: az se volt semmi :DD -
nem akarok bántani senkit és a múltban vájkálni, de ez kb azzal van egy szinten mint amikor valaki pár éve arra verte a nyálát, h paul shawt eladta 50 misiért a cselzibe :P -
Látom közben megelőztek, de én az angoloknál, az angol klub csapatokra gondoltam.
természetesen válogatott bármelyik lehet... -
Előzmény : Blue Square Bet Premier (2010-2011)
Folytatás : Npower League 2 (2011-2012)
Amúgy Grat mindenkinek.
Bár most itt a csalás/nem csalás után nem tudom mennyire leszek hiteles. :)
-
ja arról meg ne is beszéljünk aláhúzott szó jobb egér gomb és kijavítja :D:D:D::D -
hehe, már a józanodás állapot megy egy ideje.. :D -
Neoncsoves #69532 nem is vagy részeg, túl helyesen írsz
-
na most nem mekk el a dolgok mellet csak úgy (lehet azért mert részeg vok) Hunit már elég régóta ism. innen forumról sőt online bajnokságokról is bár ő nem tom mennyire emlékszik rám onnan de egy dbig játszottam ott is és indultam kupákon is... sőt tudom h ő válogatott is ilyen téren, szóval aki benne van kicsit fm-be tudja h ő h játszik és nincs miért megkérdőjelezni-e az ő eredményeit... ilyen viszonlag "ismeretlen" farferikhez meg annyit h lehet h mákkolt lehet h csalt, de akármelyk is vagy gratulálni kell neki vagy leszarni... -
farferi #69530 Majd berakom a Benfica elleni sima vereséget is és akkor boldog lesz mindenki(őket kaptam,)Jó éjszakát. -
Hát, én tényleg nagyon kezdő vagyok, de simán elhiszem a Debrecen-Barca meccset:D -
közben megint kiment a fejemből, hogy zorronak meg geonak gratuláljak, janikának meg sok sikert kívánjak a birminghamhez! :) -
farferi #69527 Valószínűleg azért mert a régebbit raktam be.Talán azért jó a csapat mert együtt játszanak egy ideje.Istenem, miért nem mentek el adóellenőrnek...ilyen szemmel. -
farferi #69526
-
Azt még így megkérdezném ha nem zavarok, hogy miért egy 2012-es képet sikerült betenni a 2013-as meccs után? -
én már rég túl vagyok azon, hogy rosszul essen az ilyesmi nekem :)
voltak itt régebben szaftos kis viták, amelyeknek célpontja én voltam, de nem vágtam magam földhöz, amiért valaki megkérdőjelezett ezt-azt.
hogy képben legyen mindenki: nem azzal van úgymond 'bajom', hogy változtattál a (játék)stílusodon, csupán én túl sokat láttam ahhoz, hogy ilyen szintű eredményt szemrebbenés nélkül tisztaként könyveljek el. -
farferi #69523 Francba
ékezetet nem teszünk
-
farferi #69522 http://noob.hu/2011/02/26/vujovicsapr.bmp
-
Nem szürke. Szezon közben jöttek a hírek, hogy ez meg az szigetország (számomra ismeretlenek) menedzsert keresnek, de ott mindenki szürke volt. Amúgy, ha lemondok a jelenlegi csapatomtál, akkor jönnek ajánlatok? -
farferi #69520 Megint elbeszélünk egymás mellet.Adott egy, a forumon ismert nagyon jó játékos(ez lennél te)Jön valaki, aki tényleg sokszor rinyál(ez lennék én)De miért lenne hihetetlen, hogy valaki aki sokat rinyál(valószínűleg azért mert komolyan veszi a játékot és nem ért meg bizonyos dolgokat) valami sikert ér el?Abszolut nem ellened irányult a hozzászólásom, de te jutottál eszembe, mint akit senki nem kérdőjelez meg.Bocs ha ez rosszul esett, nekem pedig az esik rosszul hogy senki nem hiszi el.35 éves fejjel jobb dolgom is lehetne, minthogy itt bizonygassam az igazam, de nem hagy nyugodni a dolog. -
geo91 #69519 jó, hogy kezded unni... :D én a genoát kijátszottam 3-4 év alatt... :D (3. évben bajnokság + bl, 4. évben bajnokság + kupa + bl + klub vb, abba is hagytam.) -
nézz rá a német válogatottra :)
ha nem a 'normális' játékosok vannak benne (klose, neuer, schweinsteiger, ésatöbbi), hanem teljesen ismeretlen 'szürkék', akkor nem lehetsz a szövetségi kapitányuk. -
Akkor valamit kell keresni év végén, kezdem unni a CFC-t! Németeknek örülnék ... :] -
Akkor marad a játékosok felhúzása. De nem fogok leállni veled vitatkozni. Egy szó mint száz én ezt nem hiszem el és mások se fogják. És nem azért mert "csípi a szemüket". -
geo91 #69515 vujovic tulajdonságairól lökj már egy képet légyszi -
farferi #69514 Info,(megy ez nekem) 
-
igen, válogatott lehet. -
Válogatott az bármelyik lehet nem de? -
csípte? life's hard. nem te vagy az első, aki kételkedett abban, hogy hogyan érem el a sikereket, és feltételezem nem is az utolsó. viszont engem még nem tudott senki megfogni semmivel, ami bizonyítaná, hogy csaltam, vagy bármi hasonló. nem azért, mert ügyesen titkolom, ezt azért megsúgom neked :)
én nem mászok a falra attól, ha valaki feltesz egy kérdést, vagy negatív kritikát fogalmaz meg irányomban. ha meg valakiben szemernyi kétely is felmerül, kérdezzen, ne utólag okoskodjon.
az igazság az, hogy én láttam néhány FM meccset, valamilyen szinten ismerem a játékot és az erőviszonyokat is, épp ezért feltűnő, hogy ilyen eredményt értél el. nemrég még naponta sírtál minden szarság miatt, most meg hirtelen szétpicsázod a barcat? naná :)
nekem aztán teljesen mindegy, hogyan játszol, csupán egy kérdésem van feléd: ugye nem gondoltad komolyan, hogy beteszed ezt a képet, és mindenki körbecsókolgat, mert 2013-ban szétverted a katalánokat?
2020-ban lenne, egy szót sem szólna szerintem senki :) -
F10 és katt az eredményre. Egyébként azzal a Hunival akit te sározni próbálsz, letoltam már 8 online szezont, és jó pár ESL meccset. Meglepő módon ott is hozta az eredményeket, viszont sosem láttam olyat, hogy ehhez hasonlót küldött volna ide. -
farferi #69509 Tessék:
-
farferi #69508 Azt nem tudom kik játszottak, Villa biztos, ha leírod hogy lehet esetleg visszanézni akkor nagyon szívesen berakom.
-
farferi #69507 Na erre én csak azt tudom válaszolni, hogy az én szemem meg az csípte, hogy huni vándorkarrierjében minden évben új csapattal mindig sikert ért el.Mégsem írtam semmi negatív dolgot, mert tudom hogy nagyon érti a játékot.Én csak beraktam a legnagyobb sikeremet és senki nem hiszi el, szar érzés. -
Ilyen képre gondolt water szerintem -
Én viszont nem ezt szeretném látni, hanem a meccsen a Barca felállását és egy information részt a meccsről.