104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
karajjj #69584 éééédesfaszom :D -
-
Dobjál róla képeket! -
Azt a nem semmi mennyi gólt rúgtál és a begyűjtött pontok száma is rengeteg! Gratula az eredményeidhez. -
Átvettem a Barca irányítását. Brutális keret várt így nem is kell igazolnom senkit. Max csak fiatalokat. -
:S
-
Celtic első szezon:
Bl-ben elsőnek a bragat kaptuk akiket 3:0 1:1 tovább is léptünk majd jött az ajax idegenbeli 2:2 után itthon lefociztak és 0:2vel továbbmentek. El-be a porto,young boys,au. wien csoportot nyertük 4gy 1d 1v-gel. majd jött az aston villa ahol idegenbeli 2:1 vereség utána itthon elfogytunk eltiltások meg sérülések miatt és simán kikaptunk 0:3ra. bajnokságot végig magabiztosan vezettük a vereség a hearts ellen volt a 4.fordulóba. ligakupában a tarcsik kiestek 11sel. a skót kupát behúztúk abból a negyeddöntő volt izgalmas
de jöjjenek inkább a képek:
-
Köszi a választ...Német válogatott problem meg volt már oldva, de köszi hogy szólsz -
3. évem a Tottenhambe és 2. bajnoki címem. Ezen kívül viszont nem sikerült nyerni semmi mást. Most hírbe hoztak a Barcelonával ha ajánlatot kapok el is fogadom.
-
Hát először is az afrikai nemzeteket mindenképp. Meg szerintem célszerű európai rangosabb országokat is. Viszont ha később más nemzet bajnokságában is akarsz játszani akkor azokat is töltsd be hogy játszhatóak legyenek.
Egy tanács ha most raktad fel a játékot akkor ne feledkez meg a német válogatott hibáról és töröld a szükséges fájlt. -
hát igen végül őket választottam mert a bajnokság legalább haladósabb. pénz nem nagyon volt de azért 3-4éves részletekre szépen bevásároltam :D bár így is európai szinten nagyon gyengék vagyunk. haverom befejezte első szezont és annyit csökkent a skót repu h ugyanolyan selejtezőbe indul bajonként mint a Debrecen...:S és mivel én se meg rangers se mutatott semmit nálam én is erre a sorsra fogok jutni -
Sziasztok a dél -afrikai bajnokság mellé mely országokat érdemes betölteni...? Fm 2007-el játszom :) -
farferi #69572 Látom a kihívást választottad.Pedig de kafa az a Palermo.Azért hajrá. -
lassan befejezem a Celtic első szezonomat majd képekkel jelentkezek :D előjáróba annyit h bl-be esélytelen volt csoportkörbe jutni :D eu.ligába meg hát szerencsétlenek voltunk:D -
Neoncsoves #69570 Úgy tűnik nyáron megválok Xabi Alonsotól és Adántól. Mindketten szeretnének kezdőcsapatban játszani, de sajnos jelenlegi helyzetben nem megengedhető én meg nem fogom őket megakadályozni semmiben sem. Télen várhatóan igazolok egy tartalék kapust - ki tudja mi történhet alapon. -
farferi #69569 A végére kicsit leeresztettek.
-
Hát a Barca elleni 7-1 után ez édes kevés...
-
farferi #69567 Most látom hogy 15 nap alatt 5 meccsem lesz az három naponta egy.Utána meg a visszavágó.Még jó hogy bő a keret. -
farferi #69566 Rakok,legalább lesz min vitatkozni. 
-
farferi #69565 Rakjak képet a Benfica meccsről vagy ezt sem hiszi el senki?
-
geo91 #69564 az éjjel amúgy azt álmodtam, hogy európa ligát nyertem a motalával...
csak arra nem emlékszem, ki ellen és milyen eredménnyel... :S
-
Itsuki #69563 Sajnos azt kell felfedeznem,hogy ez a játék előszeretettel csal:/ de tudom a megoldást erre is:D na de a 2011es szezon...kupamenetelés 2011-ben a 2011es bajnokság végeredménye és az igazolásaim a 2012es szezon átigazolása dfb kupa európa liga
és a bundesliga 2 2012es szezonjának végeredménye:) -
Köszi a gratulációt.
Előző évben harmad osztályban voltam és ott torony magasan nyertem és jutottam fel. Sajnos akkor eluralkodott a pénz hiány és azt mostanáig nyögtük. Talán a következő szezonra támogatnak minket. -
geo91 #69561 gratula és sok sikert jövőre! (előző szezonban hogy szerepeltél?) -
Jó reggelt!
Hát akkor kezdjük az elején. A 2. évemnek is vége a Düsseldorf csapatánál. Bundesliga 2-ben vitézkedtünk. Az egyesületnek nem volt pénze így játékos igazolás csak az ingyenesekre korlátozódót akik kevés pénzért is fociznak. Lassan épültek be az új játékosok és ez kicsit meg is nehezítette a dolgunkat. Az őszt egészen szép eredményekkel hoztuk és igen elégedetten karácsonyoztunk. Míg a téli szünet alatt elkezdtek megkörnyékezni a nagyobb és kisebb klubok, de én mindenkinek nemet mondtam. Aztán elkezdődött a
tavasz és az én vérnyomásom is kritikus lett. Az utolsó előtti fordulóig meg volt az esély hogy felkerülünk a 1. osztályba. (Itt kell megsúgnom azért ez nem volt szándékomban mert én bajnokként akarok felkerülni.) Véget ért a bajnokság és megelégedésre okot adva 4. helyen végeztünk a tabellán.
A német kupát nem nagyon kell emlegetnem hisz első szereplésünk alkalmából ki is estünk az 1. körben. Ez fájó volt de talán jövőre tovább menetelünk.
Jövőre igen komoly álmot szövögetek mégpedig bajnokként menetelek be az első osztályba. Néhány játékos már biztosan érkezik. De róluk majd később teszek fel képet.
-
Itsuki #69559 Sziasztok. Már rég jelentkeztem itt,gratula mindenkinek. Nagy nehezen döcög a karrierem,ahol beálitottam a legjobb fm-es nemzetközi eredményemet!:)
Jöjjenek a képek az első szezonról. 2010-es Német kupa átigazolások 2010ben a bajnokság végeredménye -
Poénból lemondtam a jelenlegi csapatomnál, (nem mentettem el, még gondolkodom, mit tévő legyek), Moyes (Everton) vette át a helyem, engem meg egyből megkeresett az Everton. :] -
geo91 #69557
-
Neoncsoves #69556 na csak kerüljenek majd a kezeim közé! :D megbosszullak :) -
geo91 #69555 hatalmas csatában, de kiejtett minket az inter a bl nyolcaddöntőben... 
odavágó / visszavágó -
Jó reggelt!
Hú egy kicsit bepörgött a topik és aztán csend lett ahogy olvastam az elmaradásaimat. Hát az a Debrecen vs Barca az nem semmi és nem engem nem érdekel, hogy visszatöltött vagy sem akkor is szép. De láttam itt más szép eredményeket is. Na ha mindenkiét elkezdeném sorolni nagyon hosszú lennék így nevek nélkül mindenkinek nagy gratula.
Hát rólam csak annyit holnap jövök és ez nem fenyegetés. Már csak egy mérkőzés és vége a 2. évadnak is. Addig is kitartást és jó játékot mindenkinek! -
Janika114 #69553 Nagyon gyengék, olyan játékosok vannak h pfuu :D Még én is eltudtam őket verni, a Fulhamnél meg van pénz, és hát elég jó keretük van. -
chelsea gatya?:D -
Janika114 #69551 Véget ért a szezon, hát a végére sajnos nagyon kicsúszott a kezeim közül az írányítás, sok vereség, kevés rugott gól, elégedetlen játékosok, végül a 11. helyre futotta. Végülis szép eredmény egy frissen feljutott csapattól, de nem bánom h elfogadtam Inter ajánlatát nyártól.
Egy kis örömöm azért volt a végére:
-
Janika114 #69550
Ezen most meglepődtem, semmi anyagi gondjaink nem voltak erre most ezt kapom :O -
farferi #69549 Ja, hülye vagyok csak rátaláltál. -
karajjj #69548 a barcikával vagyok -
én már sokszor észrevettem h gép oda küldi kölcsön -
farferi #69546 MTK-val vagy?Ne már, azt hittem csak én játszottam velük.
-
karajjj #69545 azér ne bassza már meg :D