A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Jó reggelt!
Hát akkor kezdjük az elején. A 2. évemnek is vége a Düsseldorf csapatánál. Bundesliga 2-ben vitézkedtünk. Az egyesületnek nem volt pénze így játékos igazolás csak az ingyenesekre korlátozódót akik kevés pénzért is fociznak. Lassan épültek be az új játékosok és ez kicsit meg is nehezítette a dolgunkat. Az őszt egészen szép eredményekkel hoztuk és igen elégedetten karácsonyoztunk. Míg a téli szünet alatt elkezdtek megkörnyékezni a nagyobb és kisebb klubok, de én mindenkinek nemet mondtam. Aztán elkezdődött a
tavasz és az én vérnyomásom is kritikus lett. Az utolsó előtti fordulóig meg volt az esély hogy felkerülünk a 1. osztályba. (Itt kell megsúgnom azért ez nem volt szándékomban mert én bajnokként akarok felkerülni.) Véget ért a bajnokság és megelégedésre okot adva 4. helyen végeztünk a tabellán.
A német kupát nem nagyon kell emlegetnem hisz első szereplésünk alkalmából ki is estünk az 1. körben. Ez fájó volt de talán jövőre tovább menetelünk.
Jövőre igen komoly álmot szövögetek mégpedig bajnokként menetelek be az első osztályba. Néhány játékos már biztosan érkezik. De róluk majd később teszek fel képet.