104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bakkerman
    lefuttattam,egy rövidebbet,egy hosszabat is,nekem két particióm van,C meg F,mindkettőn vírusirtó,mindkettőn elemzéseket kértem,egyetlenegy hiba nem volt,üzemi hőfoka a vinyónak 33 fok,fm közben felment 35-re,fmezés közben is futtattam az elemzőt,hibát nem talált,tömörités,csomagolás közben sem talált hibát. mondom,ez csak az fmnél jön elő,szóval ez beállítási probléma lesz fmen belül. most újrarakom a játékot,kipróbálok más beállításokat,hátha segít
  • karajjj
    egyáltalán nem lesznek olcsóbbak, csak ha fiatalon veszed és magadnak neveled ki
  • myl0
    Közben Féltávhoz érkezett az NB1 mezőnye is. 9 pont az előnyünk.
  • myl0
    Spartak elleni visszavágó, ismét kaptunk egy büntetőt, ismét volt kiállítás és ismét győztünk, elég meggyőzően.
    Nem tudom hogy sikerült, de megvan a biztos továbbjutás függetlenül a Sevilla és a Schalke meccstől, pedig azt hittem 6 vereséggel távozunk a BL-ből, mint tavaly. Eddig egy vereségünk van a Hapoel Tel-Aviv elleni visszavágóról.
  • myl0
    Remekül alakult a Spartak elleni meccs, de ha Bogavac betudja lőni, azt a kib*szott büntetőt. Azért hozzátenném, ez így is hatalmas eredmény.
  • penge96
    Próbálj meg egy diagnosztikát csinálni a HD Sentinel nevű programmal, lehet hogy a 3 hónap ellenére mégis baj van a vinyóval...
  • zorrobomber
    ja, én is inkább vinyóra tippelnék
  • penge96
    Hát nem tudom, ez sztem nem játékhiba :/
  • bakkerman
    már régóta idegesít ez a hiba, óránként előjön fmezés közben(csak fmnél jön elő),általában amikor dolgozik a progi,tehát egyik napról a másikra vált,kattan egyet a vinyó,vagy a proci,nem tudom,és nem ugrik fel egyből ez a hibaüzenet,hanem hallom a hangfalon a popup hangot,leteszem asztalra az fmet,és ott van az üzenet...akármire kattintok,megy tovább a játék,és tudok játszani,de mondom óránként csinálja,és zavar....3 hónapos vinyóról van szó...
  • spiczi91
    Nem nehéz, viszont senki nem tart még 2025nél, így csak középtávra gondoltam, hátha azt tudjátok, de inkább már csendbe maradok.
  • Terminátor14
    Igen, erősebbek lesznek, mert ahogy Huni is írta, 2025-re kihalnak az eredeti játékosok. Olyan nehéz ezt felfogni? :)
  • spiczi91
    Hülyén tettem fel a kérdést, igaz.

A generált játékosok egy idő után erősebbek lesznek és még ráadásul olcsóbbak is, mint az eredetiek? Igazából egy rövid jellemzésre gondoltam, de nem írtam le, bocsi. :)
  • myl0
    A Schalke ellen is hatalmas szerencséje volt a csapatnak. Az utolsó utáni percben az ellenfél védője buktatta Czvitkovicsot a bíró megadta a büntetőt, és a többi már történelem :D
  • geo91
    európa liga első kiesési kör: odavágó / visszavágó
    európa liga második kiesési kör: odavágó / visszavágó
    sorsolás
  • Huni92
    na, az előbb elfelejtettem, de gratula utleynak, geonak, meg sok sikert gombának az EL-hez!

Almería - Vándorkarrier 3. állomás - 2012/2013

ugyebár fél év alatt feljuttattam a csapatot az élvonalba, és szintén az én irányításom alatt szállt tova ez a szezon.
    volt egy kis játékosmozgás, gazdaságilag okosan intéztem a dolgokat.
    a kupában a negyeddöntőig mentünk, ott a másodosztályú, a barcát is kiverő és végül kupagyőztes malaga ejtett ki minket.
    úgy kb a féltávig a bajnokságban is skilleskedtünk, több fordulón keresztül vezettük is a bajnokságot, aztán januárban megtört valami, jó szokás szerint a túlzott terhelés visszaütött, és kicsit megzuhantunk. már ha megzuhanásnak lehet nevezni azt, hogy egy frissen feljutott csapat a szezon második felében lecsúszik az 5. helyre ^^
    végül aztán felfértünk a dobogó legalsó fokára
    a védekezés nem volt túl szörnyű, csak a csapataimnál megszokott kb 1 bekapott gól/meccs átlag jött ki itt is, a támadójáték viszont a ligában a legjobb volt.
    ilyen eredményeink voltak, hogy: 6-1 a córdoba, 3-1 a barca, 4-0 az atletico madrid, 6-0 az osasuna, 8-0 a tenerife, 6-0 a depor, meg 5-1 a valencia ellen.
    a gólkirályi címet azonban a Mariana-árokból is gólt lövő c. ronaldo szerezte meg a tolókocsival közlekedő forlán előtt.
    ez volt a csapatom ebben a szezonban, és mivel februárban elfogadtam az ac milan ajánlatát, így hamarosan megyek, és helyreteszem a dolgokat a serie a 5. helyén végző piros-feketéknél.
  • Huni92
    kocsog vagy. :D

generált = mesterségesen, a játék által az évek során létrehozott játékos/edző/akármi. ha nem lennének ilyenek, 2025-ben már nem lenne értelmes játékos a játékban :D
  • geo91
    gondolkozz már...
  • geo91
    ha nagyrészt svédeket igazolnék sehol sem tartanék. egyik karrierem során sem volt szempont a hazai játékosok előnyben részesítése, talán ez is az egyik apró titka a sikeremnek.
  • bakkerman
    sok a svéd a csapatodban bratyó :DD
  • spiczi91
    Mit jelent az hogy generált? :O
  • geo91
    íme a keret a 2019-es szezonra
    csak bantamoi, albarracín és korcsmár nem generált. :D
  • Darthmushroom
    grat
  • geo91
    Motala AIF, 2018

bajnokság megnyerve
    kupa behúzva
    újabb bővítés
    bl csoport végeredmény

2019

el sorsolás
    második kieséses kör sorsolása
  • Darthmushroom
    celtic 3:0 milan
    de legia 0:0 pool így egymás elleni eredmény miatt 3.hely... a qva 90+3 perces babel gól most még jobban fáj...
  • Darthmushroom
    liverpool 3:2 celtic...
    vicc h ezek milyen mákkosak... simán érdemeltünk volna legalább egy döntetlent.....
    nekünk milant kéne verni poolnak meg kikapni h továbbjussunk...
  • Neoncsoves
    huha sok szerencsét :)

közben Barca botlott egyet - kikapott idegenben Getafetől 1-0ra - ismét esélyes a bajnoki cím és féltávnál járunk!

Téli szünet, következő mérkőzés január 4. Espanyol ellen idegenben kupameccs 1. mérkőzése
  • Darthmushroom
    celtic 6:0 legia
    utolsó szalmaszálba kapaszkodunk
    1.milan 8pont
    2.celtic 5pont
    3.liverpool 4pont
    4.legia 4pont
    és még megyünk az anfildre és fogadjuk a milant
  • Neoncsoves
    Klub VB megnyerve, vissza a bajnokságra. A Barca előttünk van 4 ponttal, be kell hozni a lemaradást valahogy. Idegenben sajnos kikaptunk a Barca ellen (1-2 lett az eredmény, elején mi vezettünk), de még egy meccs lesz hazai pályán.
  • Darthmushroom
    ez igen ez teljesítmény asszem a bl ennyi volt, 3.forduló
    legia warsawa 3:2 celtic
    0:2ről.......
  • Darthmushroom
    nagy GRAT
  • Darthmushroom
    szerintem az semni kihívás... azzal a kerettel meg annyi pénzzel amik nekük van
  • Utley
    Dundee csapatával meghódítottuk a "csúcsot" :)
    Igaz,hogy rengeteg gólt rúgunk,de a védekezésünk nagyon nincs rendben.Bár lehet ez a támadunk míg élünk taktika csak ebben a ligában hozta meg a sikert?!
    És,hogy miért vagyunk a csúcson?!Hát igen 2.évemben behúztuk a skót kupát,és ezáltal irány a nemzetközi porond :))))
    Be kell vallani,hogy volt benne szerencse is,mert a Rangers,Celtic páros a 8 között már elvérzett:)
    kupa döntő:

ezt nevezem álomfocinak,már majdnem Barca szinten fociztunk :D:D:D:D
  • Forza Italia
    hogyne lenne :D minden évben megnyerni mindent :D
  • Darthmushroom
    mert a barcába van kihívás??:O:O:O
  • Forza Italia
    Magyarország menedzsere lettem :D barca mellett jó kihívás
  • Darthmushroom
    milan 0:0 celtic
    emberelőnybe se tudtunk nyerni így nehéz lesz továbbjutni :S
  • zorrobomber
    volt nekem is hasonló gondom, nekem az segített ha a nevezésnél nem volt filterezve a csapat, vagyis ha minden poszt ki volt pipálva
  • Darthmushroom
    rangers 2:1 celtic... két fejes gól... 1szerűen nem értem h kapunk ennyi fejes gólt.....
    ez a szezon már szinte kuka mert h nem fogunk egyéni rekordokat döntetni az biztos
    6m-en már van 2meccs ahol gólt se lőttünk és van 1döntetlen és 1vereség
  • Neoncsoves
    egyébként lenne egy kérdésem. Coentrao-t miért nem tudtam nevezni a BL keretembe? pedig még hely lett volna
  • geo91
    először bővítve lett a régi, majd pedig igen, elkészült az új stadion, ami aztán év közben több mint 6000 hellyel lett bővítve, így lett 18907 fős a stadion. mind ülőhely. (az előző stadionban még csak 1700 ülőhely volt.)