104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
lefuttattam,egy rövidebbet,egy hosszabat is,nekem két particióm van,C meg F,mindkettőn vírusirtó,mindkettőn elemzéseket kértem,egyetlenegy hiba nem volt,üzemi hőfoka a vinyónak 33 fok,fm közben felment 35-re,fmezés közben is futtattam az elemzőt,hibát nem talált,tömörités,csomagolás közben sem talált hibát. mondom,ez csak az fmnél jön elő,szóval ez beállítási probléma lesz fmen belül. most újrarakom a játékot,kipróbálok más beállításokat,hátha segít -
karajjj #69703 egyáltalán nem lesznek olcsóbbak, csak ha fiatalon veszed és magadnak neveled ki -
Közben Féltávhoz érkezett az NB1 mezőnye is. 9 pont az előnyünk. -
Spartak elleni visszavágó, ismét kaptunk egy büntetőt, ismét volt kiállítás és ismét győztünk, elég meggyőzően.
Nem tudom hogy sikerült, de megvan a biztos továbbjutás függetlenül a Sevilla és a Schalke meccstől, pedig azt hittem 6 vereséggel távozunk a BL-ből, mint tavaly. Eddig egy vereségünk van a Hapoel Tel-Aviv elleni visszavágóról.
-
Remekül alakult a Spartak elleni meccs, de ha Bogavac betudja lőni, azt a kib*szott büntetőt. Azért hozzátenném, ez így is hatalmas eredmény. -
Próbálj meg egy diagnosztikát csinálni a HD Sentinel nevű programmal, lehet hogy a 3 hónap ellenére mégis baj van a vinyóval... -
ja, én is inkább vinyóra tippelnék -
Hát nem tudom, ez sztem nem játékhiba :/ -
már régóta idegesít ez a hiba, óránként előjön fmezés közben(csak fmnél jön elő),általában amikor dolgozik a progi,tehát egyik napról a másikra vált,kattan egyet a vinyó,vagy a proci,nem tudom,és nem ugrik fel egyből ez a hibaüzenet,hanem hallom a hangfalon a popup hangot,leteszem asztalra az fmet,és ott van az üzenet...akármire kattintok,megy tovább a játék,és tudok játszani,de mondom óránként csinálja,és zavar....3 hónapos vinyóról van szó... -
spiczi91 #69695 Nem nehéz, viszont senki nem tart még 2025nél, így csak középtávra gondoltam, hátha azt tudjátok, de inkább már csendbe maradok. -
Igen, erősebbek lesznek, mert ahogy Huni is írta, 2025-re kihalnak az eredeti játékosok. Olyan nehéz ezt felfogni? :) -
spiczi91 #69693 Hülyén tettem fel a kérdést, igaz.
A generált játékosok egy idő után erősebbek lesznek és még ráadásul olcsóbbak is, mint az eredetiek? Igazából egy rövid jellemzésre gondoltam, de nem írtam le, bocsi. :) -
A Schalke ellen is hatalmas szerencséje volt a csapatnak. Az utolsó utáni percben az ellenfél védője buktatta Czvitkovicsot a bíró megadta a büntetőt, és a többi már történelem :D -
geo91 #69691 európa liga első kiesési kör: odavágó / visszavágó
európa liga második kiesési kör: odavágó / visszavágó
sorsolás -
na, az előbb elfelejtettem, de gratula utleynak, geonak, meg sok sikert gombának az EL-hez!
Almería - Vándorkarrier 3. állomás - 2012/2013
ugyebár fél év alatt feljuttattam a csapatot az élvonalba, és szintén az én irányításom alatt szállt tova ez a szezon.
volt egy kis játékosmozgás, gazdaságilag okosan intéztem a dolgokat.
a kupában a negyeddöntőig mentünk, ott a másodosztályú, a barcát is kiverő és végül kupagyőztes malaga ejtett ki minket.
úgy kb a féltávig a bajnokságban is skilleskedtünk, több fordulón keresztül vezettük is a bajnokságot, aztán januárban megtört valami, jó szokás szerint a túlzott terhelés visszaütött, és kicsit megzuhantunk. már ha megzuhanásnak lehet nevezni azt, hogy egy frissen feljutott csapat a szezon második felében lecsúszik az 5. helyre ^^
végül aztán felfértünk a dobogó legalsó fokára
a védekezés nem volt túl szörnyű, csak a csapataimnál megszokott kb 1 bekapott gól/meccs átlag jött ki itt is, a támadójáték viszont a ligában a legjobb volt.
ilyen eredményeink voltak, hogy: 6-1 a córdoba, 3-1 a barca, 4-0 az atletico madrid, 6-0 az osasuna, 8-0 a tenerife, 6-0 a depor, meg 5-1 a valencia ellen.
a gólkirályi címet azonban a Mariana-árokból is gólt lövő c. ronaldo szerezte meg a tolókocsival közlekedő forlán előtt.
ez volt a csapatom ebben a szezonban, és mivel februárban elfogadtam az ac milan ajánlatát, így hamarosan megyek, és helyreteszem a dolgokat a serie a 5. helyén végző piros-feketéknél. -
kocsog vagy. :D
generált = mesterségesen, a játék által az évek során létrehozott játékos/edző/akármi. ha nem lennének ilyenek, 2025-ben már nem lenne értelmes játékos a játékban :D -
geo91 #69688 gondolkozz már... -
geo91 #69687 ha nagyrészt svédeket igazolnék sehol sem tartanék. egyik karrierem során sem volt szempont a hazai játékosok előnyben részesítése, talán ez is az egyik apró titka a sikeremnek. -
sok a svéd a csapatodban bratyó :DD -
spiczi91 #69685 Mit jelent az hogy generált? :O -
geo91 #69684 íme a keret a 2019-es szezonra
csak bantamoi, albarracín és korcsmár nem generált. :D -
grat -
geo91 #69682 Motala AIF, 2018
bajnokság megnyerve
kupa behúzva
újabb bővítés
bl csoport végeredmény
2019
el sorsolás
második kieséses kör sorsolása -
celtic 3:0 milan
de legia 0:0 pool így egymás elleni eredmény miatt 3.hely... a qva 90+3 perces babel gól most még jobban fáj... -
liverpool 3:2 celtic...
vicc h ezek milyen mákkosak... simán érdemeltünk volna legalább egy döntetlent.....
nekünk milant kéne verni poolnak meg kikapni h továbbjussunk... -
Neoncsoves #69679 huha sok szerencsét :)
közben Barca botlott egyet - kikapott idegenben Getafetől 1-0ra - ismét esélyes a bajnoki cím és féltávnál járunk!
Téli szünet, következő mérkőzés január 4. Espanyol ellen idegenben kupameccs 1. mérkőzése -
celtic 6:0 legia
utolsó szalmaszálba kapaszkodunk
1.milan 8pont
2.celtic 5pont
3.liverpool 4pont
4.legia 4pont
és még megyünk az anfildre és fogadjuk a milant -
Neoncsoves #69677 Klub VB megnyerve, vissza a bajnokságra. A Barca előttünk van 4 ponttal, be kell hozni a lemaradást valahogy. Idegenben sajnos kikaptunk a Barca ellen (1-2 lett az eredmény, elején mi vezettünk), de még egy meccs lesz hazai pályán. -
ez igen ez teljesítmény asszem a bl ennyi volt, 3.forduló
legia warsawa 3:2 celtic
0:2ről....... -
nagy GRAT -
szerintem az semni kihívás... azzal a kerettel meg annyi pénzzel amik nekük van -
Utley #69673 Dundee csapatával meghódítottuk a "csúcsot" :)
Igaz,hogy rengeteg gólt rúgunk,de a védekezésünk nagyon nincs rendben.Bár lehet ez a támadunk míg élünk taktika csak ebben a ligában hozta meg a sikert?!
És,hogy miért vagyunk a csúcson?!Hát igen 2.évemben behúztuk a skót kupát,és ezáltal irány a nemzetközi porond :))))
Be kell vallani,hogy volt benne szerencse is,mert a Rangers,Celtic páros a 8 között már elvérzett:)
kupa döntő:
ezt nevezem álomfocinak,már majdnem Barca szinten fociztunk :D:D:D:D
-
hogyne lenne :D minden évben megnyerni mindent :D -
mert a barcába van kihívás??:O:O:O -
Magyarország menedzsere lettem :D barca mellett jó kihívás -
milan 0:0 celtic
emberelőnybe se tudtunk nyerni így nehéz lesz továbbjutni :S -
volt nekem is hasonló gondom, nekem az segített ha a nevezésnél nem volt filterezve a csapat, vagyis ha minden poszt ki volt pipálva -
rangers 2:1 celtic... két fejes gól... 1szerűen nem értem h kapunk ennyi fejes gólt.....
ez a szezon már szinte kuka mert h nem fogunk egyéni rekordokat döntetni az biztos
6m-en már van 2meccs ahol gólt se lőttünk és van 1döntetlen és 1vereség -
Neoncsoves #69666 egyébként lenne egy kérdésem. Coentrao-t miért nem tudtam nevezni a BL keretembe? pedig még hely lett volna -
geo91 #69665 először bővítve lett a régi, majd pedig igen, elkészült az új stadion, ami aztán év közben több mint 6000 hellyel lett bővítve, így lett 18907 fős a stadion. mind ülőhely. (az előző stadionban még csak 1700 ülőhely volt.)