104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bakkerman
    nesze bazmeg,otthon rangadót nyerünk a 2. mtk ellen,de idegenben szopunk a 15. siófoktól...nem lesz ebből top 5
  • bakkerman
    nyertünk a mötökö ellen,így 10 kör után 5.-ek vagyunk,3 pontra az éllovas haladástól. a videoton 13.,kiesőhelyen a siófok,meg a szolnok
  • bakkerman
    továbbmentünk a kupában,a vidi II-ellen,Miljkovic,és Maróti góljával. Érdekesség,hogy a vidinél játszott Lencs,Djordjic,Lázár,és Vasiljevic is,míg nálunk aki alapember az csak a kimondhatatlan nevű grúz csatár
  • bakkerman
    nah,Fradi-Győr 1-0 Heinz
  • bakkerman
    nesze bazmeg,Ketsó-Fradi 3-0 Tököli bazmeg 3-at lőtt
  • bakkerman
    4 bajnoki,2 győzelem,1 dönci,1 vereség,3. hely
  • bakkerman
    grúz,első meccsén be is talált,igaz csak a csepel ellen :D
  • Neoncsoves
    nemzetiségét is mutasd má' :D

amúgy Ráti Cinamzgrisvili :p
  • Darthmushroom
    lutonba le akartam igazolni anno :D:D:D:D
  • bakkerman
    aki kimondja helyesen a nevét kap egy csokit
  • bakkerman
    csak gondoltam berakom már,nem egy profi fordítás,de a lényeget ki lehet szűrni,és akkor nem kell beböfögni ide hogy ez mit jelent :)
  • DONGUBA
    Gugliforditoval nekem is ment volna ilyen szarul..de azert koszi HAVER!!!!!!!
  • bakkerman
    így van!
  • eZo
    tizedike felé lesz patch ha minden jól megy !
  • bakkerman
    És még egy frissítés - miután Végre kiderült, mi a probléma volt, és rögzítése (a probléma csak történt néhány hardvert, és a kód érintett 4 éves, így volt ott egy darabig) töltöttük az egész hétvégén "merítési" vizsgálat (azaz - tekintettel a játék futtatása nélkül emberi játszani, hogy egy speciális üdülési mód, hogy még mindig nem bizonyos tevékenységek), és futott az egész hétvégén, a több mint 100 gép, ütközés nélkül, ami nagyon jó hír valóban.

Most a folyamat "nagytakarítás" vizsgálat indult (ahol egy csomó ember tesztelők próbálja megtörni a játékot, és kipróbálni minden lehetőséget). Ez rendszerint 3 nap, így ha minden terv szerint halad, az adatok frissítése és patch kell meg ezen a héten.

tessék haver
  • DONGUBA
    azaz?:DD
  • eZo
    Patch 11.3

07-03-2011 17:17
    Miles Jacobson
    Sports Interactive

And another update - having finally found out what the issue was, and fixing it (the issue would only have happened on some hardware, and the code concerned is 4 years old, so it's been in there for a while) we spent the whole weekend "soak" testing (ie - having the game run without a human playing it in a special holiday mode that still does some actions) and it ran the whole weekend, on well over 100 machines, without crashing, which is very good news indeed.

Now the process of "sweep" testing has started (where a bunch of human testers try and break the game, and test out every option). This normally takes 3 days, so if all goes to plan, the data update and patch should be out this week.

Thank you all for your patience!
  • Darthmushroom
    valencia 0:1 celtic
    majd
    celtic 1:2 valencia (1percben vezetünk)
    így byebye bl
  • Darthmushroom
    valaki azt vágja h van h én skót bajnoként bl selejtezős vok az nem gáz de oda kerültem a helyezettek ágba mint a 2.hibernian...
    hát lehet nem lesz skót a bl-be:
    valencia-celtic
    hibernian-juventus...
  • farferi
    A magyar bajnokságban nem verek meg így csapatokat erre a bl selejtező utolsó körében:

• geo91
    esélyünk nem volt... :S beretta egy állat lett 2020-ra :O

• geo91
    bl elődöntőben a csapat! mondjuk nagy mázlink volt a sorsolással.
    nyolcaddöntő: ov / vv
    negyeddöntő: ov / vv
    sorsolás
  • Neoncsoves
    Cuki lesz 3 alapember nélkül Spanyol kupadöntőzni... Ramos, Khedira és M'Vila eltiltott. És akkor még a lehetséges sérülésekről nem is beszéltem...
  • bakkerman
    már régóta próbálkozok nagy csapatoknál egy olyan taktikát létrehozni,ami abszolút reális lenne a valóságra nézve,azaz abszolút mezőnyfölény,néhol lassabb,rövidpasszos akciók,de néhol meg gyors,attraktív játékot szeretnék összehozni,de egyszerűen hiába állítgatom a csúszkákat,középső középpályásaimnak rövid passzokat nyögöm be,ígyse tudunk mezőnyfölényt kialakítani.
  • farferi
    Na még meló előtt lenyomtam a Brann elleni bl visszavágót.6-1-re nyertünk idegenben, pedig 4 fiatal is játszott már.Remélem megmarad a forma.Megyek dolgozni aztán este folytatom.
  • farferi
    Egyszer kipróbálok már egy nagycsapatot.Majd ha a Debrecennel meg az mtk-val isbl-t nyerek.
  • Neoncsoves
    hát beszarok! :D

hazai pályán megver a Barca 0-1re. Mondom hát jó, úgyis a vezetőség a bajnokság megnyerését követeli. Mondom idegenben végképp nincs esélyem, így igazából semmi reményt nem fűztem a továbbjutáshoz a kupában. Félidőnél már 2 gólt rúgott a Barca nekem, 2. félidőben begyűrtünk egy gólt nekik. Higuaín le, Kaká be. Kaká 2 nagyon fontos gólt szerzett, így a végén több idegenben lőtt góllal továbbjutottunk a kupában! :D eszméletlen volt
  • farferi
    Mindig panaszkodom,elnézést mindenkitől,de már megszoktátok szerintem.Viszont amit megint csinált a csapat az eszméletlen.Nem Barca de azért....

• farferi
    22
  • Terminátor14
    25-3=22, de amúgy igen.
  • farferi
    Tehát ha 25 hely van akkor és 3 magyar hiányzik akkor 23 játékost nevezek?Bocs ha értetlen vagyok de ilyenem még nem volt.
  • Terminátor14
    Hagyj üresen annyi helyet, amennyi kell.
  • karajjj
    olyat érdemes, ahova esetleg mennél majd tovább, ha meguntad a magyart, egyébként játékosokat érdemes betölteni, nem ligákat országonként, vagy kontinensenként válassz játékosokat, akkor érdemes afrikát meg dél-amerikát
  • farferi
    Na ilyenkor mi van ha nem tudok elég hazai játékost berakni a bl meccsre?Az auto select sem segít, a fiatalok(16 év) meg semmit nem változtatnak.
  • Barnabyka
    Afrikait..pl elefántcsontpart ..legalábbis szerintem (:
  • norbinhOOO
    Szerintetek ha valaki a magyar csapattal akar játszani, akkor milyen bajnokságokat,ligákat töltsön be?
    Előre is köszi
  • DONGUBA
    ES az utanalevo is:DDDD de csak alsobb osztalyokban...hmmmm
  • DONGUBA
    pffff elmaradt a kovetkezo ideny loooooooooool
  • karajjj
    akár be van töltve, akár nincs, úgyis kirúgnak, ha kiesel
  • Janika114
    Nem tudnátok vmi kiegészítőt amiben benne vannak a magyar átigazolások már? vagy a 3. patchben benne lesznek? köszi