104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• karajjj
    mindig máshogy generálja a játékosokat a gép
  • zorrobomber
    :D jártam már én is hasonlóan
  • ROCKnROLLA
    Hehe, reméltem hogy valaki meg fogja kérdezni! :D Tegnap is kezdtem egyet az Újpesttel, csak azért, hogy megnézzem hogy megy-e az új patch, és hogy kipróbáljam, hogy melyik országokat érdemes a magyar bajnokság mellé betölteni. Akkor meg már elkezdtem vele bohóckodni kicsit, igazolgattam, 2 meccset letoltam. Na és leigazoltam akkor is Fabinho-t, a statjai mások voltak, jobbak (nem is értem), lőtt is gólt, meg gólpasszokat adott első meccsén. Aztán gondoltam most is leigazolom, de ugye nem mutatta a statjait, csak '-' volt a helyén, de gondoltam ha tegnap olyan volta a statja, akkor most is biztos olyan. Hát nem! :D Mindegy most már adok neki pár meccset.
  • zorrobomber
    Nem rosszak, kivéve Fabinho. Benne milyen fantáziát láttál?
  • ROCKnROLLA
    Kezdtem az Újpesttel egy új karriert, még csak a barátságos meccseknél vagyok, ahol elég jó meccseket játszottunk, aztán egyszer csak beleszaladtunk egy 4-0-ás vereségbe a Jászapáti ellen.. De ezt betudom annak, hogy elég sok változás volt a kezdőben, és még nem szoktak össze a srácok. Szerintem sikerült elég jól megerősíteni a keretet:
    Alempijevic
    Fabinho
    Zé Rui
    Valikaev
    Neziri
    Dinjar
    Straka

A 2 legnagyobb fogás szerintem egyértelműen Zé Rui (első barimeccsén lőtt is 2 gólt) és Straka volt. Vélemények a srácokról?
  • Darthmushroom
    ez sima volt :D
  • Darthmushroom
    hát 41122t játszunk egy szűrő és egy irányító, ilyenek semmi pénzért nem igazolnék am se kellenének ilyenek vannak nálam h elm,petrovic,dzagoev,cairney. am soha nem ezzel volt a baj hanem szerencsétlenek vagyunk, 2évbe címvédő MU-t kiverjük majd olyan chelseat kapunk h dzeko,hazard,alexis sanchez.. klassisok döntöttek. 3évbe csoportkörbe az döntött h 90+3egyenlitett a pool, utána el-be 2:1-s első meccs után lélektelen játékkal vert az OM 3:0ra otthon...
  • paly90
    így játszatom őket:)
    4-3-1-2 Flamini ball winnig Ambro ,Fellaini vagy Gattuso defendben Boa pedig box to boxban
    de akkor lehet, h megpróbálom úgy h Flaminit vagy Boat support central midfielderbe rakom
    amúgy 2. szezonom tolom, elsőben bajnoko lettünk Bl elődöntő, tehát nem pőanaszkodom csak próbálom tökéletesíteni a taktikát:)
    ebben a szezonban eddig 3 meccsből Atalanta ellen 1.1 otthon, Genoat megvertük idegenben. Lazio otthon
    BL-ben pedig 0-0 otthon a Celtic ellen ez sem túl biztató
  • bakkerman
    próbálj támadóbb játékot alkalmazni ellenük,küldj be egyel több középpályást,vagy támadót,játssz mezőnyfölényben,és dolgozzanak ki minnél több helyzetet. persze mondani könnyű,de meg lehet próbálni. szűrőbe flamini vagy bommel,középre kreatívabb játékosokat
  • Darthmushroom
    őszintén?:D NEM!!!!!:D mivel bl-be meg el-be olyan szerencsétlenek vagyunk mint állat 3év alatt egy bl negyeddöntő és egy el elődöntő jött össze csak. és 2szer csoportkör se lett meg a bl-be. alapból én úgy kezdtem a karriert h nem a bajnokság miatt hanem h eu-ba érjünk el valamit nagyot.
  • paly90
    üdv!!
    Tudna valaki tanácsot adni hogyan orvosolhatnám ezt a problémát?
    "Mauro Tasotti is concerned that we have a tendency to become complacent against teams with lower reputations"
    Milannal vagyok és a kis csapatok ellen mindig nagyon megszenvedünk, sokszor döntetlenezünk vagy esetleg ki is kapunk
    előre is köszi a jótanácsokat:)
  • bakkerman
    16 bajnokin 63 rugott 1 kapott :DDDDDD nem unod? :D
  • Darthmushroom
    folytattam a celtic-et
    Kilmarnock 0:2 Celtic
    Hamilton 0:3 Celtic
    Inverness 1:4 Celtic (1kapott gól a bajnokságba)
    APOEL 0:3 Celtic
    Rangers 0:2 Celtic
    Celtic 9:0 Greenock Morton
    Celtic 6:0 Inverness
    így 16bajnoki 16győzelem 63rugott 1kapott gól, Tafer csúnyán megvan veszve 14(2) bajnoki 20gól, úgy látszik Larson rekordját megakarja dönteni :D
  • Darthmushroom
    azt se felejtsük el ha új patch a carrol eladásból a castlenak most jó pénze van szóval megteheti az ilyen igazolásokat.
  • Janika114
    A fizuja 50%-át állja a Newcastle. Ha hamarabb kapcsolok lehet hozzám is eljött volna :(
  • Huni92
    #69876: semmi, csak mindig kell keresni valami hibát, valami mondvacsinált okot, ami alapján lehet basztatni a játékot, meg a készítőket.

#69888: nem is fizeti az egészet, csak kb 2,5 milliót :)
  • bakkerman
    meg egy newcastle nem hiszem hogy leperkálná neki az évi 8-9m€-ós fizuját
  • Janika114
    Nem is az a meglepő h átadó meg kölcsön listán volt, hanem h pont a Newcastleba, azért sztem valódi életben is ha Real elakarná adni, vagy bármi kicsit jobb klubban kötne ki
  • bakkerman
    ha realal vagyok én is mindig kölcsönadom,elég balfasz a játékban Benzema
  • Janika114
    Kezdtem egyet a Stoke-al, és erre lettem figyelmes:

Azért kicsit meglepő így egy két hét után :D
  • bakkerman
    persze a pénz miatt,ha egy Barcaval elmegyek játszani brazilba,összejöhet 4 meccs alatt 3m€ is
  • bakkerman
    azért a játék nem veszi olyan véresen komolyan az utazást,hogy az valóban olyan hatással legyen a játékosokra mint IRL. Én nagy csapattal rendszeresen megyek nyaranta túrázni amerikába,brazíliába,esetleg kínába,és egy túrán ugye 2 naponta vannak meccsek,és mégis nyerünk.
  • farferi
    Vicces, a válogatott meccsen már 50 százalék körül volt Rudolf de három nap múlva a Debrecen ellen már futott mint a nyúl.
  • farferi
    Ja, 2-0-ról majdnem sikerült veszteni a dánok ellen.Már a belük lógott.No meg ki Izraelbe aztán haza.Mindegy, nyertek.
  • Darthmushroom
    szerintem ebbe semmi irreális nincs... ha nézted a válogatott meccseket azok is összevissza utaznak szinte soha nincs két egymás követő meccsük ugyanott.. az meg sorsolástól függ h épp hova utaznak. pl Magyar válogatott is összevissza utazik a selejtezőknél... meg ha észrevetted havonta-két havonta van egy-két válogatott meccs szóval ki lehet bírni...
  • karajjj
    most nem kötekedni akarok, de irl is 5 nap alatt nyomnak 2 meccset válogatottak
  • farferi
    Most igazgatom először karriereim során a válogatottat.Talán már jobban oda is figyelek rá mint a Debrecenre.Emiatt találom furcsának és kicsit idegesítőnek, hogy ilyen sűrűn kell játszani.A Debrecennel már megszoktam bár ott is felhúz a 10 nap alatt 5 meccs de a válogatottban pláne.
  • Barnabyka
    szerintem a távolságra gondolt.
  • karajjj
    ezt fejtsd már ki, mert nem értem, hogy mi vele a baj
  • Neoncsoves
    ebben mi a nagy cucc? nekem real madriddal 3 naponta volt meccsem, de most kiestem a BL-ből (szándékosan), hogy legyen energia a bajnokság és a kupa megnyerésére. jövőre meg triplázni akarok
  • farferi
    Hogy a tökömbe lehet úgy sorsolni a selejtezőket, hogy játszok Izraelben, rá 5 napra meg itthon a dánokkal.Most látom, röhejes és egyben idegesítő valamint nem reális.
  • farferi
    Van egy francia kapus, valami Fabre.Elég jó értékei vannak, én is le akartam szerződtetni,nincs csapata.Visszautasított,mondom ok.Most látom, hogy mindenkit elküld még a bordót is.Mire vár, a barcára?
  • Darthmushroom
    4szezon eddig:
  • geo91
    tudsz olyan bajnokságokban is játszani, amiben az alapjátékban nincs lehetőség.
    miniállamok + régi fák államok bajnokságai vannak pl. benne.
  • BBeno2
    bocs a kérdésért. most szántam rá magam a magyarításra és hogy felpatcheljem a 11-et. szóval az a kérdésem hogy mi az hogy Adatbázis magyarítás liga aktiválókkal 11.2v ???
    mi az hogy liga aktiválók ? mik azok? mikre jók?
  • bladesoul
    hi
  • geo91
    ökör... :DDD
  • ROCKnROLLA
    Miért utasították el? :D

• ROCKnROLLA
    Köszi!
  • bakkerman
    jaja