104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
geo91 #69944 nagyon jól kezdtük a szezont, de aztán jött egy-két komolyabb sérülés és a tizenegy meccses veretlenségi sorozat után hirtelen összeszedtünk négy vereséget... télen tuti igazolnom kell egy fasza csatárt, egy balszélsőt és ha belefér egy középső védőt.
meccsek
tabella -
Gratula! -
tabella lemaradt -
1. SZEZON
-Nyáron nem volt semmilyen játékosmozgás,pénz nem volt,keretet megfelelőnek tartottam a top 6-ba kerülésre. Döcögősen indultunk be,de meglepően jól zártuk az őszt,a 4. helyen,úgy hogy még a ligakupában,és a magyar kupában is bennt voltunk. Aztán jöttek télen az anyagi gondok,milliós minuszba került a klub,így választanom kellett két lehetőség közül,vagy eladom a fél keretet,és akkor a benntmaradás a cél,vagy enm nyúlok senkihez,marad a keret,és megpróbáljuk a lehetetlent,a 3. helyet megszerezni. A tavaszt két vereséggel kezdtük,ami nem lepett meg,mert nagyon gyengék voltunk a felkészülési meccseken is. A Budafok ellen végülis sikerült továbbjutnunk,hála Rajczi két góljának. Beindult a bajnokság is,ahol eszméletlen szériát hoztunk le,ugyanis az első hét tavaszi bajnokiból hatot nyertünk,és egy döntetlen csúszott be,ez óriási csoda volt,hogy ezt sikerült véghezvinni,és fordulóról fordúlóra lett egyre biztosabb a harmadik hely. Az utolsó 5 fordulóban dőlt el minden,addigra leszakadt a ZTE,és már csak a Vidi vehette el tőlünk a 3. helyet,amikor is jöttek az újabb csodák: a Vidi utolsó 5 fordulóban 1 győzelem,3 döntetlen,1 vereséget tudott felmutatni,a debrecen 3 győzelmet,és 2 vereséget,míg mi 4x győztünk,és 1x kaptunk ki,és ez elég volt a bravúrhoz,bajnok lett a 21. században először az Újpest! Képek:
Meccsek I.
Meccsek II.
Bajnokcsapat
-
Már értem, a 3 db büntető pontot :D (vicc) -
MEGVERTÜK A PAKSOT ITTHON,KIKAPOTT A DEBRECEN KECSKEMÉTEN!!!!!!!! uccsó forduló előtt 2 PONTTAL VEZETJÜK A KOMPOT!!! mi pápára megyünk,a loki a szolnokot fogadja,saját kezünkben a sorsunk,nem hiszem el -
MEGVAN A 3. HELY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Vidi szopott,mi nyertünk,a zete beikszelt!!!!!!!!!!!!! egyébként 2. helyen fejezzük be a bajnokságot,bár van még két kör,és 1 pontra vagyunk a debrecentől,de nem hiszek a bajnoki címben -
27. forduló után:
1. Debrecen 58
2. ÚJPEST 54
3. ZTE 50
4. Videoton 50
a loki biztosan bajnok lesz,mi meg meglátjuk mire leszünk képesek az uccsó 3 fordulóban,Haladás idegenben,Paks itthon,Pápa idegenben -
24. forduló:
Fradi-Újpest 2-3 Mitrovic,Tajthy,Dvorschák
1. debrecen 51
2. ÚJPEST 50
3. ZTE 47
4. Videoton 46
a vidi kipukkanóban van,most már tényleg elhiszem hogy lehetünk 3.-ok,hátralévő hazai bajnokikat hozni kell,idegenben 1-2 döntetlen is elég,és meg lesz -
22 forduló után így néz ki a móniKOMP liga élbolya:
1.Videoton 45
2.Debrecen 45
3. ÚJPEST 44
4. ZTE 44
5. Győr 33
még mindig nem merem kitűzni célul a 3. helyet,rapszodikus a csapat játéka,néha mákkal nyerünk 1-0-ra egy szolnok ellen itthon,következő meccsen meg a kaposvártól szopunk ki. anyagilag -1,6m€-ban van a klub -

Am. valaki nyüstöli még rajtam kívül a milan-t? Gondoltam tolok velük vagy 2 szezont úgysem lesz az túl bonyolult de így lóvé nélkül egy idő után nem olyan egyszerű ez ha már kiöregedtek a használható játékosok. -
reggelt,fradi fanoknak meg részvét :D loading újpest... -
geo91 #69932
-
Na, új patchel, kezdtem egyet az Oxford United-del, mindig is ki akartam próbálni őket :D -
banoljad a faszba, tanuljon rendet a kisgyerek..:D:D:D -
karajjj #69929 szerintem már direkt csiálja :D -
miszka #69928 Üdv, NB1-hez valahonnét letölthető mezcsomag? köszönöm előre is a választ! -
jók a mezek :) -
geokám, már felbaszol rendesen :D
szólj, ha nem látod a topik bannerét, és csinálok egy printscreent arról a nagy, piros betűkkel írt sorról :D -
állítólag van cukros bácsijuk :D de Good Luck -
geo91 #69924 meglátjuk mi sül ki belőle :D
-
Pont ezért :D Nem kell csinálnia semmit, és kapja a fizut, akkor már mér ne legyen több? :?D:D:D -
Ilyenért nem szoktak kirúgni, én voltam már rosszabb anyagi helyzetben is a Fradival.
Csak az eredmények jöjjenek.
A 20-30k értékű játékosokat el lehet adni simán 2-300k-ért is akár, szóval azért ezzel is lehet próbálkozni. -
kirughatnak egy csapattól azért,mert az egyenleg súlyosan megy minuszba? újpesttel a 4. helyről várom a tavaszt,február 1. van,de már -1,3m€-ba van az egyenleg...magyar kupában még mindig állunk,ligakupában is. eladni nem tudok,max ilyen 20-30k€-s értékű játékosokat,de az csak csepp a tengerben :S most várom a tavaszt,hátha valaki megveszi a klubot,vagy lemond az elnök,és lesz pénz. már ha addig nem csapnak ki. rohadtul erőn felül teljesítünk,minden meccsen a kezdő 11 átlagéletkora alig veri a 22 évet,szerintem vissza is fogunk csúszni úgy a 6.-7. helyre,de azis jó eredmény ettől a csapattól ilyen anyagi helyzetben -
hát én azokat leszarom inkább eladom csak a főkerettel hosszabbítottam már akivel tudtam volt aki 90k fizut akart..-.- én max 60k tudtam volna adni neki. am shelvey jött ingyen poolból és az öreg joe cole cserének, távozott dzagoev és weiss(alapból már kölcsön volt )
am aki kérdezte dzagoev messze nem olyan jó mint tavaly. -
engem idegesít a szerződés hosszabításoknál az a bug is,hogy van egy tartalék emberem,vagy stabil pados,vagy néha kap pár meccset,de ennyi. ajánlok neki új szerződést,de ő kapásból 25-30%-os fizu emelést kérne,és persze hogy nem tudok vele megegyezni,és ingyen távozik....egy töltelék ember mi a faszért pattog,és kérne több pénzt??? -
hát annak a csapatnak aki ezt a pontot megdönti hát respect :D
am vicces repu megint nem nőt szinte semmi 15.helyen van a skót bajnokság. igazolni szintén nem kaptam pénzt. szerződés hosszabbításokkal a fizu keret is mínusz lett. -
bazmeeeeg xd -
Hja lehet mondani h sima volt :D
Új pont rekord ahogy elnézem már biztos nem lesz :D -
volt összesen vagy 500k euró :D
több, mint 2 millió euró van a kasszában a csapatnak az elején, én meg úgy vagyok vele, hogy inkább kirúgom őket, ezzel a fizetési keretet pedig növelem, mintsem egész évben üljenek a padon, vagy még ott sem. -
és mindegyik után fizetted a lelépésit? fuhh -
az összeset. lehet, hogy csak nekem magasak az igényeim, de ezek az arcok még a harmadosztály szintjét sem ütötték meg :D -
a sok free-s azt te küldted el? -
+1 -.-
Elég hosszas keresgélés után találtam egy csapatot magamnak. Igaz ugyan, hogy nincs pontlevonás, nem az utolsó helyre várják, és nem az ötöd-, hanem "csak" a harmadosztályban szerepel a klub, de hát a fenébe is, 10 éve ezüstérmet szerzett az UEFA Kupában, azóta meg csak vergődik.
Az mondjuk nem volt egyszerű, hogy az alapcsapatban 2-3 ember kivételével senki sem volt olyan szinten, hogy érdemes legyen megtartani, így gyakorlatilag kicseréltem az egész keretet.
Felkészülési meccseink:
-
karajjj #69910 Dzagojev idén is olyan csítjátékos, mint a tavalyiban? :D -
falramászok a magyarítástól még mindig... :| -
Lancelot1983 #69908 Sziasztok!
Ha a média 7. helyre vár és én bajnoki címet ígértem és mondjuk csak 5-8 helyen végzünk, akkor kirúghatnak? mert már nagyon kezdenek elégedetlenkedni:) -
talán még megnézem köv szezont de lehet új patch-vel kezdek valami újat -
3 leggólgazdagabb bajnokink:
-
na nem rég befejeztem a 4évet.
tabella hát sima volt új rúgott,pont,és kapott gól rekord:D
Tafer megdöntötte Larson gólrekordját:
Schelotto szakírok szerint legjobb:
4jére is meglett a skót kupa:
ligakupa elsőnek lett meg:
el-be szépen meneteltünk:
döntő:
keret: