104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Solt #70227 Ehhez jogod van, de ettől még maradunk középen! :) Kelet-közép mondjuk Románia... no de ne offoljunk! ;) -
Pettersson #70226 Szar térképet néztem. :) Be volt rajta húzva egy vonal és azt úgy vettem, hogy az-az Urál, másodszorra megnézve, igazad van. ;)
Viszont azt tartom továbbra is, hogy kicsiny hazánk kelet-közép-Európához tartozik. :) -
Solt #70225 Az úr tán hiányzott földrajzóráról? :D Tessék rápillantani arra az atlaszra... hol is van keleten Európa határa? A Kárpát-medence Európa totális közepe földrajzilag... ;) -
Pettersson #70224 Ezt se mondanám. Ausztriában már olcsóbb a benzin, Írországban meg soha nem voltak akkora adók, mint itt. :D -
Pettersson #70223 Ha a szigorúan vett Európa "határokat" nézzük és nem mondjuk az UEFA-ét, akkor Magyarország kelet-közép-Európához tartozik. Európa totális közepe inkább dél-Németország és Svájc területén keresendő. ;) -
Solt #70222 Legalább ott vagyunk mindenhol! :D:D -
Redmer #70221
-
benzinárban,adókban nyugaton
földrajzilag középen
fizetésben,szociálisan keleten
nnnaaaa de ez más téma :) -
Solt #70219 Magyarország sem kelet Európa! :) Földrajzilag totálisan Európa közepén vagyunk! :) -
Tudom, fölösleges volt berakni, ott a link meg amúgy sem csinálta meg mindet. Mindenesetre érdekes pl hogy Kazahsztán az FM szerint Ázsia :) -
Neoncsoves #70217 aha. értem. kösz -
http://www.unbelievable-jeff.com/guide/5/scouting-regions/ -
Neoncsoves #70215 ez miez -
-
akkor estefele lehet felpattintom valahova -
karajjj #70212 persze -
ha lementem,akkor benne lesznek a játékos utasítások is? mert az a lényege,azzal szöszöltem sokat,ha az is megmarad,akkor feldobom valahova -
Hali ellehet kérni ezt a taktikát vagy 100%osan saját felhasználásra készült??
-
mostmár csak azon kellesz dolgozni,hogy ezt miként ültethetném át kisebb csapatokra -
és igen,sikerült házilag megalkotnom a tökéletes,nagy csapatos labdabirtoklós mezőnyfölényes taktikámat :P már mióta kisérletezgetek,de végre sikerült! Interrel kezdtem small database-el,kisérleti szezont,otthon-idegenben megvan a minimum 60-40-es labdabirtoklás,számtalan helyzettel,középen leszűkítve a védekezést,Cambiasso-Zanetti kettős középen megöli az ellenfél akcióit,ebből indulhat stankovic és sneijder,két szélen felzárkózik nagatomo,és maicon,labdajáratás van,sneijder-stankovic sok kreativitással,kiugratással,és közvetlen passzal van játszatva,pazzininek és etonak csak be kell rúgnia a lasztit. idegenben Napoli elleni bajnoki: 7-21 lövés,1-13 kapura,37-63% labda,60-87% sikeres passz,0-70% sikeres beadás -
geo91 #70207 nos vége az első szezonomnak, elégedett vagyok, szerintem amit így első évben lehetett, elértem.
Арсенал Київ, 2010/2011
csapat: keret / átig
bajnokság: tabella / meccsek / stat
kupa: meccsek / donto -
Utley #70206 Hú ez a Spanyol Torcera div nagyon meleg:) Igaz én vagyok az állat,mert nem egy anyagi csődben lévő csapatot kellett volna választani.Na mindegy azért hajrá Vimenor C.F. :D -
Pettersson #70205 http://www.fmscout.com/i-1060-2007-skin-for-FM-2011.html
Ezt használom. Amúgy köszi Huni a segítséget. ;) Így már menni fog minden bizonnyal. :) -
jó a háttér, csak fasza skin kell hozzá.
onepiece vagy galaxy, azok jók.
a háttereknél meg 3 variáció van:
1.) ha csak egy hátteret akarsz betenni, mondjuk egy jó nőt ábrázolót, akkor dokumentumok/si/fm11/skins/használt skin mappája/graphics/backgrounds mappába kell betenni.
2.) ha letöltöttél ilyen stadion háttereket egy csomagban, akkor dokumentumok/si/fm11/graphics/backgrounds
3.) ha a letöltött "csomag" valójában egy fájlból áll, amelynek a kiterjesztése .fmf, akkor a játék főkönyvtárán belül a data mappába kell tenni. -
karajjj #70203 11-hez nem ajánlom a hátteret, ha alap skin van, mert a készítők nem figyeltek rá és sok dolog nem fog látszódni miatta, amúgy csak simán graphic mappába tegyed, ahogy a mezeket, meg a logókat is, ha stadionos háttérpekre érted a kérdést -

-
Pettersson #70201 Urak! A kérdésem továbbra is adott. Hova kell tennem a letöltött hátteret, hogy az működjön? FM '11-ről van szó. ;) -
geo91 #70200 "beállok 10 emberrel arsenalozni"
na elmész te a büdösfrancba... -
a szerencsével még hadilábon állunk...
-
Elégedett vagyok a játékkal,ki lehet úgyis kapni,hogy beállok 10 emberrel arsenalozni,és akkor is kapunk 4-et,vagy fel lehet vállalni egy támadóbb,célratörőbb futballt,és úgyis kapunk 4-et. Én az utóbbit tettem,betonbiztos volt az egész meccsen a védelem,nem tudták bejátszani a labdákat a kapunk elé,9-1-es les arány pedig mutatja,hogy a kiugratásaikat is megöltük. Abszolút nem játszottak fölényben,és azt kell hogy mondjam,a szép,kidolgozott akciókat mi vezettük,és nem ők. a 4 gólból 2 szögletből,1 szabadrugásból,és egy kapusbakiból(röviden rúgta ki a lasztit) lett. Ha ilyen játékot fogunk mutatni a számunkra fontos meccseken,akkor benntmaradunk. Első bajnoki egyébként 0-0 lett otthon a nalcsikkal.
-
geo91 #70197 eljött az év két legfontosabb meccse, ráadásul egymás után:
vs. dinamo (ez van, papírforma sajnos.)
vs. sahtar (bombameglepetés!)
-
Pettersson #70196 Nem akarok okoskodni, de a Bundesligában a hazai pálya baromi nagy előny tud lenni... Elég, ha megnézed a HSV e hétvégi áldozatát. A Köln két héttel ezelőtt ihletett formában szedte darabokra a BL-be pályázó Hannovert, majd ezen a hétvégén kapott egy hatost Hamburgban... :) -
Lampardfan #70195 Az is igaz :D de ez a Bayern München volt :D kicsit kaptam a számra , védelmem még öreganyám is átment volna.. -
ilyen van a valóságban is, és nem is kell messze menni: HSV :D -
2.
Anzhi-CFR Cluj 2-0 a csefere köpni-nyelni nem tudott egész meccsen,úgy leszűkítetttük a területet mint a pinty. csak átlövéseik voltak,míg mi két kiugratásból lőttünk gólt. alakul a taktika -
első bari meccs:
Anzhi-Cserno More Várna 2-0 (0-0), amit beállítgattam taktikot azt szépen megcsinálták,voltak jó akciók,de azért még pontatlan a játék,jópár új ember van,még össze kell szokniuk. RC-t lerúgták 1 hónapra,így ő a felkészülési időszakra pihen... -
jah,mostmár vágom,de nálam a játékban valamiért nincsenek benne :O 11.3-as patch,magyarositással,és csak Roby van ott -
te miről beszélsz? :D -
Üdv Mindenkinek!
A taktikákkal kapcsolatban arra kellett rájönnöm a 11-ben, hogy nálam nem válik be az adott szerepkör társítása egy játékoshoz. Bizony én mindekinél mindent beállítok, csapat taktikában pedig a régi jól bevált módon állítom a tempót, szélességek stb-t. Így jól és hatékonyan játszik a csapat, ami jelenleg az új peccsel nászutam színhelyének gyönyörű rózsaszín csapat a Palermo. Eddig játszottam a csak a Milán vert meg 2-0-ra. Intert legyőztük, Laziót, Genoát, Udinését, szintén. Anderlechten túljutva Uefa csoport körben vagyunk, Tottenhammal Londonban 1-1 és valakit megvertünk még a csoportban. Eddig a bajnokságban azt a 2 gólt kaptuk ha jól emlékszem - munkahelyen vagyok - amit a Milán lőtt. Észrevettem továbbá, hogy ez a játék nagy hangsúlyt fektet a labdatartásra és a szűrésre, valamint nem kedveli az orrba-szájba letámadást. Játékosaim inkább rámennek az ellenre, de nem nem próbálna rögtön szerelni, így a játék nem nagyon tud előre menni. Ennek következménye egy egy elhaló távoli lövés, vagy tehetetlen tötymörgés.
Búcsúzóul fogadjátok szeretettel ezt a gyöngyszemet:
http://www.pepsifoci.hu/oldalhalo/node/86417 -
Azért vannak ott húzóemberek: R. Carlos, Jucilei, Boussoufa, Diego Tardelli...