104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
a dbc fájlokat hova másoljam? kezdek má egy nb3-at :) -
KoniZTE #70266 tényleg csak ezért mert bl meg talán tehetségek is aláírnak, zetével is jól ment csak kibasztak a píba -
geo91 #70265 dehogy tör ki, csak egyszerűen nem értelek. :D -
KoniZTE #70264 mert már írtam a zetés mentésemben kirúgtak és komoly eredményeket akarok elérni és a dábrácánnél az első évben is bl adott volt csupán ezért. ha a pakssal vagy reaccal kezdek ahhoz kell kb. 3 év mire debrecen szintü csapatod lesz. de a 3. világháború azért remélem nem tör ki -
barival kezdjél hapi,akárhányszor olaszban kezdtem,mindig jött augusztusban a hír,hogy megvették a barit -
Utley #70262 minden féle bajnokságot elértem...üzbégtől,montenegróig mindent...csak éppen az osztrák regional ligát nem sikerült aktivá tennem...Azon filóztam,hogy valahogy az NB3-at is aktivá tették,gondolom "aszerint" valami XML-t kéne szerkeszteni,na de az nekem nem megy:(
Természetesen ráér,mert nem az én gondom a legfontosabb:) Minden segítséget köszönettel veszek!
-
Pettersson #70261 Mi a konkrét probléma? Ha esetleg estig ráér, akkor adhatok majd egy kis segítséget, képekkel illusztrálva. ;) -
geo91 #70260 ha nem szereted őket, minek kezdesz velük...? mindjárt kezdek egyet én is a fradival, vagy az újpesttel... -
KoniZTE #70259 Egyedüli baj, hogy második évemben nagyon uncsi lett a bajnokság, még úgyis, hogy 15 fordulón át heti 2 meccsem volt, rengeteg sérült,elégedetlen játékos és persze ott inkább a tarcsik játszottak eleinte. -
KoniZTE #70258 Kezdtem 07-ben egyet a hurkatöltő debrecennel. 2 nap 2 idény :D
Első éven a blbe először vmi finn csapatot vertem ki, majd imádkoztma a sorsolásnál, hogy könnyű csapatot kapjak -Slovan Liberec. 5-2vel bent is voltunk a csoportban, ahol aztán 3(!) is lettem a Barca,Bréma mögött ill. Lille előtt. Bajnokság és a kupa hatalmas izgalmak között meglett. Renget ügyes srác focizott és csak mindössze kettő ment el a nyáron - Leandro és Kislyak. Második évben Malmo 6-0al kiverve. Most nem volt szerencsém Olympiakos kivert 3-1es összel. UEFAban HJK kiverve, majd csoport 5. Most kezdem 3. évem, Stadiont bővitik, pénz vmi 12 milla :D:D Képeim rengeteget lementettem, majd vmikor rakok fel. Németh Krisztián nagy spíler benne , 2 éve alatt közel 50 gólt lőtt 17-18 évesen :D Kenesei meg csak a nagy meccseken lő gólt megfigyeltem...:D -
Utley #70257 hát nem tudom,hogy kinek sikerült ilyet aktiválni,de az tuti,hogy nekem nem:(
de azért köszönöm:) -
Utley #70256 sanszosan velük akarok kezdeni,bár ha lesz valami szimpibb...:)))
köszönöm szépen a linket,már tanulmányozom:)) -
Pettersson #70255 Sorry. Valahogy nekem ez jobban a számra illik, de ha ez a helyes, akkor mostantól én is ezt használom. ;) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!magyarÍTÁS, tudom náci, blabla sry no offense stb :) -
Pettersson #70253 A magyarosítás során van egy olyan verzió, melyben lelehet tölteni jó pár ligaaktiválót. Ezt kell használnod hozzá:
Ligaaktiválók
Ha, megvan, akkor új játék kezdésénél kilehet választani különböző adatbázis módosításokat és ott ki kell majd választanod az osztrák alsóbb ligákat, illetve az adatbázis magyarosítást, persze, ha magyarul játszol. Aztán, hadd szóljon.
Csak nem a Grazer AK-val szeretnél kezdeni? :P
-
Utley #70252 sziasztok,osztrák alacsonyabb osztályú csapatokkal lehet játszani?van ilyen adatbázis?ha nincs mit kell csinálni,hogy az alacsonyabb osztályok játszhatóak legyenek?pár kérdés estére:))))köszönöm a választ előre is! -
tomzoo #70251 Juvéval jól lehet nyomatni, 1. évb bajnok lettem + EL. 2. és 3. év meg triplázás :D Chiellini Bonucci rohdt jó páros a védelem közepén. -
az lesz :D és elküldöm majd az eredményeket Torinóba :d -
Akkor nem értem miért nem velük kezdesz. Szebb eredményeket lehet elérni, mint ami most van..és az még jó érzés is :) -
Juve a kedvenc csapatom de velük még nem játszottam az Fm be. Ők milyenek??? -
genoa
de bari is jo lehet penzt csinalni
sunderland
-
Srácok ajánljatok valami jó kis csapatot léci akivel érdemes kezdeni és van valami kis lóvé is -
karajjj #70245 dehogynem :D én is pont ilyen problémákkal küzdök, de egy új laptop mindent megold... -
KoniZTE #70244 Mellesleg azért játszom a 07-el mert utálok várni. MSI laptopom van, 2 éves volt decemberben. És elég lassú rajt a 11... Játszogattam de végül nem bírtam. Nincs erre vmi ellenszer ? -
KoniZTE #70243 Kórea* -
KoniZTE #70242 Életemben még sosem rúgtak ki fm-ben. 07es verzió. ZTE. Első évben 2. lettem !! Másodikban a 4. helyen állt a csapat és a Magyar Kupa elődöntőben a kispestet kaptam ( akik simám verhetőek ). Igaz rosszul indult a tavaszi rajt 5 meccs 4 pont. Az 5. meccsen MTK idegen 3-0ra nyert. Majd semmi előszó nélkül kirúgtak. Az új edző Egervári a 3.helyen zárt, és kupa második lett a barom... Na ezt tényleg nem értettem... Csomó tehetség volt a csapatban, az átlagéletkor 22 volt, talán ezért voltunk csak 4.ek. Mellesleg Svájc nyerte a 08as EBt ( Kóreo 2 ? )
-
Köszi! Ott is átveszem az irányítást akkor. -
karajjj #70240 én már az elején kirakok minden falábút, nem őrizgetem őket -
geo91 #70239 én nem engedem, hogy ő intézze, mivel mindenféle botlábúnak is képes szerződést adni.ezt szeretem én intézni. -
Jó reggelt!
Ti mit csináltok az ifikkel akiket termel a gép? Eddig az asszisztens intézte a a szerződéseket. -
karajjj #70237 nekem a barcikánál volt ilyen egyszer -
En meg ilyet nem lattam:))) -
karajjj #70235 nem, egyszer csak jön egy üzenet, hogy szeretnél? ha az igenre nyomsz, másnaptól ott lesz... de egyáltalán nincs összefüggésben a feljutással, tényleg csak spontán jön -
Utley #70234 Kész az első szezon!
Alapszakasz:
Elődöntő:
és a Döntő:
És a legnagyobb játékosunk,na de nem a termetét nézve :)))
-
ja es egyszer csak jon az uzi hogy figyelj mar hozzad vagtunk egy b csapatot? -
jaj fiam,minden spanyol élvonalbeli csapatnak van B csapata,ha nem az a neve hogy "Malaga B" akkor lesz Atletico -
ha nics b csapatod akkor nincs:DDDD
nem kapsz majd....kerjel fiokcsapatot -
Utley #70230 Srácok az lenne a kérdés,hogy Spanyolországban,ha valaki egy makonya csapattal kezdi a játékot,és mondjuk feljut az első osztályba,akkor kapok majd "B" csapatot?Mert jelenleg nincs "B" csapatom,és az elég szükséges lenne majd:)
Igaz még csak a 4.ligában nyertem bajnokságot,de még van pár forduló,és persze a playoff is :)
amúgy grat mindenkinek
-
geo91 #70229 uccsó selejtezőkörben csatlakoztunk az európa liga mezőnyébe:
odavágó (meglepően simán nyertünk.)
visszavágó (a kapusunk kettőt vágott. :D)
csoportok (kemény lesz...) -
karajjj #70228 a közép az relatív, mert ugye mihez képest közép... :D
na de gyerekek, focimanager topik
)