104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• hedonist
    félre értettél:) "Igen, ilyen feltétellel adtam kölcsön" ezzel arra a mondatodra reflektáltam, h "Csak akkor lehet, ha az van a szerződésében, hogy visszahívható." tehát nem pénzért adtam, elvileg vissza kéne tudnom hívni, de nem találom azt a "gombot" vagy opciót vagy mittomén mit.:D
  • Solt
    Ne csináld ezt velem! :D Ha pénzért adtad, nem hívhatod vissza! Majd jön, ha lejárt a kölcsönszerződés... ;)
  • trnokikoma
    szevasztok managerek
    van 1 új taktikom. elég jó lett bajnok lettem a sportingal, 30 meccsaen 22 gólt kapva tehát a védekezésem elég jó. a támadók teljesítménye viszont sztem elég gyér meg tudnátok nézni és tudtok tanácsot adni?!
    http://www.filehosting.org/file/details/216836/4-2-3-1_j___(Sporting_Lisboa__2011_Sze).tac
  • hedonist
    Tudna ajánlani valaki jobbszélsőt, nem a legismertebbek közül, hanem aki olyan jó lesz, de még nem "felfedezett". köszi!
  • Forza Italia
  • DONGUBA
    ket evet sinylodtem a masodosztalyban.....mar van 3 ev alatt 500 ezer ft a kasszaban:D
  • Utley
    grat Guba:) gyorsan megjárod a "poklot" :D
  • DONGUBA
    feljutottunk masodosztalyba de hat lofasz jatekosaim vannak:D
  • Pettersson
    Én is egyre inkább! Most vertem meg a LASK Linz Juniorst 6-0-ra és a balhátvédem bekerült az U19-es válogatottba. Az a durva, hogy az ilyen kis csapatoknál annyira tudok örülni egy-egy válogatott meghívónak... :)
  • Utley
    Közben letoltam a félszezont,és sikernek könyvelem el a 3.helyet:) Igaz a Steyer-8pöttyre van tőlem,de idén nem számolunk a feljutásra.
    Nem tudom,hogy miképpen álltok hozzá,de én nagyon élvezem.nyomjatok majd képet is!!!!
  • Pettersson
    A GAK előtt a Waldhof Mannheimmel voltam és kb. 2-3 hónap alatt 3 elnökkel is dolgoztam... :D
  • DONGUBA
    3200 atlagban...kozben megvettek a csapatot a szurkolok:DDDDDD
  • Itsuki
    Na elkezdtem az utolsó karrieremet,ha befuccsol úgy mint az eddigiek akkor fuccs a játéknak. A francia első osztályú Valenciennes csapatával kezdtem. Taktikám védekezés majd kontratámadás,nagyon gyors játékosok vannak a csapatba míg technika nagyon nincs... legnagyobb eredményem a ligakupa idegenbeli 5-1es diadal a Bordeaux ellen. A bajnokság olyan középmezöny lesz,igaz még csak a 12.fordulóba járunk... de a ligakupa nagy cél lehet...
  • hedonist
    Igen, ilyen feltétellel adtam kölcsön, hol találom meg erre az opciót, h visszahívjam?
  • Darthmushroom
    akinek van kedve kicsit gazdagabb csapattal lenni nézze meg a blackburnt. bár első évbe 1m kaptam, részletre azért tudtam igazolni. egy bajnoki 4.hely egy elvesztett ligakupa döntő és egy megnyert fa kupa döntő után több mint 40m kaptam az indiai elnöktől igazolni.
  • Utley
    Hát itt 12 kanyar után az 5.vagyok!Sajna még mindig 5pont a lemaradás a Steyertől...De elkalapáltam őket idegenben 1:0-ra majd 3000 néző előtt :)
  • Forza Italia
    így van bal oldalt számítok rá. Kaptam most egy kis összeget még igazolásokra. Széleket erősítem mert ott van mit.

Érkezett januárba :
    Kwadwo Asamoah átadón volt 6m
    Eljaro Elia átadón volt 6m
    Dzsudzsák 10m
    Fabio Coentrao átadón volt 2.3m

természetesen távozók is voltak
  • Solt
    Csak akkor lehet, ha az van a szerződésében, hogy visszahívható. Ha fizettek a kölcsönért, akkor csak a szerződés lejárta után jön majd vissza...
  • Mor3llo
    Én is most igazoltam le a Nápolyhoz, eddig állat! Ajánlani tudom!
  • hedonist
    Megéri sztem is, főleg bal oldalon jó, de gondolom ott is akarod játszatni, ha Krasic a másik szélsőd jobbon.
  • hedonist
    Sziasztok!

Sehol nem találom, hogyan lehet kölcsönadott játékost azonnal visszahozni, mintha úgy olvastam vona, h erre van lehetőség, mint a valóságban. Tud valaki segíteni?

Köszi
  • Forza Italia
    beleillik. amúgy is pont szélre keresek játékost. Mert most a 2 szélsőm az Krasic és Pepe. De Pepe kölcsönbe van és nem fogok élni az opciós joggal nyár végén.
  • Pettersson
    Ha beleillik a játékodba, akkor szerintem megéri.
  • Forza Italia
    Srácok Elia milyen játékos az FM-be??? Átadólistán van és 6 m az ára. Annyit kérnek érte. Megéri???
  • Pettersson
    Ez egész pontosan az osztrák harmadosztály és igen. 2-3 ezer ember van kint. Az a durva, hogy megnéztem és a valóságban is ekörül mozog a GAK meccseinek a látogatottsága, de nézegettem a Vorwarts Steyr csapatának nézőszámait, amelyikkel Guba van, ők a valóságban az osztrák negyedosztályban játszanak és ott is 1500-2000 néző az átlag. ;)
  • bakkerman
    2000-2500 átlagnézőszám??? osztrák sokad osztályban? itthon a zetének van kb ekkora átlagnézőszáma...
  • Pettersson
    Én még nem tudom, hogy mire leszek elég... Elég szarul kezdtem a bajnokságot, mert kikaptam a Feldkirchen otthonába 1-0-ra, pedig végig támadtam a meccset, a helyzeteink is megvoltak, csak épp rendszerint kimaradtak. Aztán a kupa selejtező körében kivertük a Paschingot 4-0-ra, aztán a BW Linz ellen otthon 3-0, a Leoben ellen 1-0 idegenben nekünk, majd a SAK Klagenfurtot egy nyögvenyelős meccsen legyőztem 2-1-re. Persze ezen a meccsen is jóvalta több helyzetünk volt, de valahogy nem akart befelé pattanni semmi.
    A SAK ellen volt egy osztrák kupa meccs az Austria tarcsijával, amin sikerült jól felidegesíteni magam, ugyanis az első csapat, ebben a körben még nem lépett pályára, ezért Sáfár, Dilaver, Troyansky, Solomon, Barazite, Tadic, Schumacher és Maicon visszajátszottak. Helyzetek töménytelen mennyiségét dolgoztuk ki, a végén a sérülések miatt a hosszabbítás jó részét kettős emberelőnyben, de elég fáradtan játszottuk le, de nem sikerült találni egy gólt. Jöhettek a tizenegyesek, ott, meg alul maradtam 10-9-re. :D

Amúgy élvezem ezt a falu ligát. Egy-két emberkémben van potenciál, mert elég fiatal a csapat.
    Nálam, az átlagnézőszám, pedig olyan 2000-2500 körül mozog.
  • Utley
    hát srácok profin nyomjátok,mert én szenvedek az osztályomba:D Igaz a kiesés nem fenyeget,de ezt a Vorwarts Steyr-t nem lehet megfogni asszem..Semmi baj Ottó bá jövőre el lesz zavarva,meg még 4-5 vak és jövőre megcélozzuk a 3.ligát:)
    Guba mennyi volt az átlag nézőszámod?Mer itt kb 3700 fős a puplikum ott :D
  • DONGUBA
    en elso szezonban siman feljutottam viszont masodikban 5.lettem most ott sinylodok a 3. ligaban masodik eve
  • Pettersson
    A jó öreg Vincze Lottó... :D Amúgy tele van tényleg a liga magyarokkal, illetve magyar nevű osztrákokkal. :D Plusz van rengeteg bosnyák, szlovén, horvát... Tisztára a Monarchia korában érzi magát az ember. :)

Amúgy én igazoltam vagy 5-6 játékost, mert Grazban egyértelmű cél a másodosztályba való feljutás, viszont ott kb. a félcsapat megy majd a levesbe...
  • bakkerman
    Milan-Catania

ilyen meccsek után szokott nálam előjönni az uninstall,és a 2-3 hetes fm pihentetés. a Catania egyenlítő gólja a 3 perces hosszabbításban 94:00-nál jött.
  • Utley
    én szoktam,de 3 cserénél szerintem nem kell:)vagyunk vagy 32en a keretbe...csupa csupa vak:D
  • bakkerman
    én se szoktam cserekapust berakni,max BL,vagy nagy bajnoki rangadón,eddig még nem szoptam be
  • Utley
    Én Vincze Ottó-t igazoltam le,aki olyan ismert..a többi töltelék:) amúgy én nem nevezek kapust,max ha megsérül akkor az a meccs ugrott...ha majd 5 cserém lesz,akkor bevetek egy cserekapust is,de addig nem:D Bár az nem idén lesz,mert előbb egy ütőképes csapat kellene..
  • Pettersson
    Meg amúgy se ártana, kapust mindig nevezek muszájból, az egy helyet már el is visz, egy védőt is szoktam általában és akkor ott vagyok, hogy a harmadik helyen vacillálni kell, hogy csatár, vagy középpályás...

Amúgy kiket igazoltatok?
  • karajjj
    pintér tibikét gyorsan felejtsd el, amúgy meg lehet a bentmaradás
  • spiczi91
    Csapat - NB1

Hülye kérdés, de szerintetek ebből a keretből még mi egyebet lehetne kihozni? Gondoltam inkább rákérdek, mielőtt komolyabban belefutok a zenbéegybe. Nem vagyok egy FM-szaki, ezért gondoltam hátha valaki tud valami egyebet mondani. Egy szélsők nélküli kp.-t szerettem volna használni, mert az NB2-ben nem mutattak sokat és a lényegi dolgok középen zajlottak. Viszont az NB1ben eddig 2 meccs 1 pont és nem a keret hibájának érzem a dolgot. Még van hátra az átigazolási időszakból és ha totál reménytelen a dolog jó szélsők nélkül, akkor még kis szerencsével tudok is szerezni. Előre is köszi!
  • Utley
    jól mondod:) De ebben a ligában nem is kell nagyon csere...bár valóságban 5 cserét lehet nevezni...ezt át lehet írni editorban amúgy?Csak azért,mert van a keretemben vagy 30 játékos:D
  • Pettersson
    Akik, az osztrák falu ligában kezdtek, azok a meccsekre csak három cserét tudnak nevezni?
  • eZo
    jó kis csapat, van benne potenciál !
    #70306 hsz-ba említett játékosok mellett van néhány wonderkid is a keretben : Matip Joël, Papadopoulos Kyriakos, Zambrano Carlos, Holtby Lewis, Kenia Levan, Moravek Jan