104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
karajjj #70467 méretre tessék már figyelni :D -
geo91 #70466 sejtettem, hogy nem lesz nehéz dolgom, de azt nem hogy ennyire... :D
/ bajnokik
bl meccsek / csoport / sorsolás
real-t mondjuk szépen megkaptam a nyolcaddöntőben... -
Jövő nyáron új stadionba költözünk! :)
-
Ahogy mondod, így. nem értem. ráadásul miután nem ment , kitöröltem és újra beraktam hátha... -
fölösleges pörögnöd a témán, ha mindent jól csináltál, akkor kellene működjön.
ha tömörítve szedted le, kicsomagoltad? illetve a helyes út: dokumentumok/si/fm11/graphics/logos -
Mint mondtam mindent úgy csináltam, ahogy le van írva, kikapcsoltam/bekapcsoltam, a megfelelő helyre másoltam a graphics mappát tehát nem tudom mi mást lehetett volna "elbaszarintani".. okostojás -
karajjj #70461 valamit elbaszarintottál, pedig te mindig mindent jobbant tudsz, de sajnos mi nem vagyunk médiumok, hogy megállapítsuk a hiba okát, skin kest kikapcsoltad? felület újratöltést bekapcsoltad? -
geo91 #70460 kicsit bosszantó volt így kikapni, hogy mi voltunk a jobbak
de amúgy nem panaszkodom:
tabella / bajnokik
bl csoport / bl meccsek -
geo91 #70459 igen, jackie boy már most is alapember, egyelőre cesc mellett. rodwell pedig most hetekig sérült volt, így nem játszhatott, de most hogy felépült ő az első számú cserém kpk posztra. -
Janika114 #70458 Nem tom a taktikáját, de sztem idővel Wilshere tökéletesen pótolja majd Fabregast és akkor középen játszhat Rodwell meg Wilshere esetleg Shelvey. -
Mindent úgy csináltam, ahogy a FAQ-ban van, de sehogysem műxik a metallic logo cucc, ugye nem kell uj karriert kezdeni,h menjen? mi lehet még a baj? -
geo91 #70456 viva la mehikó :D -
jah télleg,ő szkáccs :D -
http://fm2011graf.weboldala.net/
Új bajnoksággal készültem el: FM2011 - Mexikó csomag
Ezzel már 38 csomag érhető el az ide FM-hez nálam.
-
geo91 #70453 még nem tudom, de őt még ráérek eladni. rvp-vel együtt utolsókét fog távozni szerintem.
ő skót, én csak angolokat tervezek igazolni. de köszi a tippet! -
fabregas pótlására kit szemelsz ki? Charlie Adam 10 millióért elhozható -
grat!
látom a képméretezős szarakodáshoz sem volt kedved
-
geo91 #70450 -
geo91 #70449 megunván a szarakodást, most kedvet kaptam egy kis lazuláshoz, kezdtem egy karriert a kedvenc csapatommal. ám azzal a céllal, hogy csak angolokat igazoljak, így a lehető leghamarabb teljesen angol csapatot faragjak az ágyúsokból.
ahogyan az sejthető volt, a fiatal és tényleg tehetséges angol játékosok MÉREG DRÁGÁK. így több idő lesz a teljes angolosítás, mint sejtettem, kb. 4-5 év.
jones amúgy mesterhármassal debütált a szezonnyitányon:
[youtube]ez71LcZ36jI[/youtube]
-
Schalke 04 - 2011/2012
Az idei szezon forgatókönyve nagyban hasonlított a tavalyihoz. Idén is 5x játszottunk a Bayernnel, idén is az utolsó fordulóban dőlt el a bajnokság (a Bayernt verve lettünk bajnokok), és idén is bejutottunk a Bajnokok Ligája döntőjébe, ahol ezúttal is a Barcelonával játszottunk, és ezúttal is kikaptunk.
A kupából már a 2. körben kiestünk, a Köln verte ki a tartalékos csapatunkat. A Német Szuperkupát elbuktuk augusztusban a Bayernnel szemben.
Összességében nem volt rossz szezon ez sem, csak az a fránya BL serleg nem akart összejönni.
Llorente meg Lucas nagyon bevált, előbbi a bajnokság és a BL gólkirálya is lett, utóbbi az év legjobb középpályása Németországban.
Igazolások:
Bajnoki tabella:
Játékosok statisztikái:
Menetelés a Bajnokok Ligájában (Sevilla, Rapid Bukarest, Rubin csoportból első helyen mentünk tovább):
Bajnokok Ligája döntő:
Időközben pedig aláírtam a 6. helyen végző AS Roma csapatához.
Eredményes két év volt ez, két bajnoki címmel, egy kupagyőzelemmel, két BL ezüstéremmel, valamint egy Német Szuperkupa arannyal és ezüsttel. -
geo91 #70447 Dukla Praha 2012/2013 BAJNOKCSAPAT!
csapat: keret / stat / átig
bajnokság: tabella / stat / meccsek
kupa: meccsek / bukta / :@@
kupa miatt kicsit mérges vagyok, mert csak idegenben lőtt góllal estünk ki és a visszavágón nem adták meg egy gólunkat + kihagytunk egy tizit... bajnokság oké, teplicével nagyon csatáztunk, de behúztuk a végére.
-
üdv all! ugyan már a 4. idény felén is túl vagyok, most van időm egy nagyon rövid visszatekintőre...
Parma FC 2012-2013 // 3. idény
A tavalyi bravúr tripla után kicsit az idei csapat gyengébben muzsikált, bár mondhatnám azt is hogy rendkívül pechesek voltunk. Rengeteg döntetlen, rengeteg elhullajtott 2 pont. Hozzátenném tavaly ennyi ponttal is bajnokok lettünk volna, de hát így alakult. A BL-ben az elődöntő küzdelmei során a Real Madrid sima 7-0al búcsúztatott minket, míg az olasz kupában szintén az elődöntőben a Napoli 2-1es összesítéssel fektetett le minket. Az év eleji két szuperkupát viszont megnyertük, télen pedig a Klub VB-n is sikert arattunk.
Idén csalódás, de sajna a BL selejtezőkön kapitális hibákkal elcsúsztunk, 1-0al a Hamburg ellenében, így jövőre az EL megnyerése kötelező... folyt köv! :) -
http://fm2011graf.weboldala.net/
-
Carpet #70444 Csak akkor ajánlja fel, hogy leigazolhatod, ha van pl. Belga fiókcsapatod, ahol 3 év alatt állampolgárságot szerezhet. -
hát sorry h hülyén fogalmaztam, de tavalyiba tom h lehetett így csak ez sajnos idén megváltozott, pl olyan is van h egy ifi angliába nevelkedik és lejár a szerződése a klubnál tegyük fel chelseanél és utána hozzám kis csapathoz szintén nem tud eljönni mivel a chelseanél nem volt se válogatott se korosztályos válogatott és ezért hozzám megint nem kap munkavállasit. ez most volt nálam a blythnél -
FM11-el játszom, szóval nem ajánlották fel, hogy "MVE" nélkül is átigazoljam. -
karajjj #70441 jaaa, én asztem a "soha nem ajánlotta fel" az nem csak az ideire vonatkozik, egyébként idén még nem igazán játszottam angol csapattal, szóval nem tudtam -
igen a tavalyiba, de én az 2011ről beszélek h angliába már nem lehet így -
idén tényleg nincs ez meg.
Schalke 04 - 2010/2011
Kezdjük rögtön az igazolásokkal. Elég jól belenyúltam a tutiba, talán Nkoulou lóg ki egy kicsit, de tartaléknak jó volt. Aki meglepően jó teljesítményt hozott az Sabri Sariouglu, több, mint 5 labdát szerzett meccsenként, egyértelműen a védelem jobbszélének királya volt. Kár, hogy a BL-ben nem játszhatott már.
A szezon a Bayern München elleni szuperkupával indult, amit kis szerencsével ugyan, de behúztunk.
A szerencse a Német Kupában is mellettünk volt, mert - a döntőt leszámítva- a Nürnbergen kívül nem sorsoltak mellénk más elsőosztályú csapatot, így a cserékkel és tartalékokkal meneteltünk végig a sorozaton. A fináléban aztán a Dortmundot kalapáltuk el.
A Bajnokok Ligájában a Manchester United, Benfica, Twente hármas mellé kaptunk besorolást. Az angolok mindkét meccsünkön megvertek, a maradék négyet viszont hoztuk, és így második helyen jutottunk tovább.
A 16 között a Tottenham várt ránk. Első meccs Gelsenkirchenben volt, ahol 2-0-ra vezettünk, a második félidőben viszont feltámadtak a vendégek, és a 93. percben kiegyenlítettek. Nem mi várhattuk előnyösebb helyzetből a visszavágót. Azt a visszavágót, ami aztán a szezon egyik legizgalmasabb meccse lett, és ahol kivívtuk a továbbjutást.
A negyeddöntőben német rangadó volt terítéken, a Bayernnel játszottunk. Az első meccset nagyon simán hoztuk, 3-0 lett hazai pályán. Milevskyit viszont lerúgták a bajorok, 7 hét pihenő várt rá. A visszavágón 4-2-re nyertek ugyan, de ez nem befolyásolta a továbbjutó kilétét. Mintegy sok szerencsét kívánva az utolsó percekben Huntelaart is kivégezték, 4 hetet kellett kihagynia.
Jöhetett tehát az elődöntő, ahol a Lyon csapatával vívtunk élet-halál harcot. Az odavágó két dolgot hozott magával. Előnnyel várhattuk a hazai visszavágót, másrészről viszont a fél csapat az eltiltás sorsára jutott. Gelsenkirchenben nyert a Lyon 1-0-ra, de idegenben lőtt több góllal mi jutottunk be a döntőbe. A döntőre aztán felépült Milevskyi és Huntelaar is, de hiába volt bevethető mindenki, és hiába gondolta Busquets úgy, hogy ezúttal a Schalkéval szimpatizál, nem sikerült legyőznünk a Barcelonát.
A végére hagytam a bajnokságot, ami izgalmas végkifejletet hozott. A 9. fordulóban kerültünk az élre, és mindvégig vezettünk is, viszont a végén majdnem sikerült elbukni. Jövünk egy sörrel Fortunának, az biztos.
Huntelaar és Milevskyi sérülése visszavetette a csapatot. A 32. forduló előtt 2 pont előnyünk volt, és már csak a Hannover meg a Freiburg volt hátra. Annak rendje és módja szerint előbbi csapattól kicumiztunk, és csak úgy tudtuk megtartani az első helyet, hogy a Wolfsburg 30 lövésből egyet sem tudott bekotorni a Gladbachnak. 1 pontos előnnyel kezdtük meg az utolsó bajnokit, és sokáig úgy tűnt, hogy sem a Wolfsburg, sem mi nem nyerjük meg a salátástálat, hanem nevető harmadikként a Bayern lesz a befutó. Én már le is mondtam a bajnoki címről, ritka gyengén játszottunk, a fél csapat hiányzott sérülés és eltiltás miatt. Viszont volt egy ember a csapatban, aki megélt már egy-két dolgot, és bár nem futott valami kiemelkedő szezont, úgy gondolta, a végére még megmutatja, jó az öreg a háznál. 89. perc, Raúl, 1-0, nyertünk. Bajnoki címet érő gólt szerzett a spanyol.
Mi lőttük a legtöbb gólt, és védekezésben a 4. legjobb csapat voltunk. Ez annak fényében, hogy Höwedes mellett Matip és Papadopoulos játszotta végig a szezont a védelem tengelyében, nem is olyan rossz. Metzelder érdekes sportot űzött. Játszott egy félidőt, lesérült 1 hónapra, kapott negyed órát, újabb 1 hónapot pihent.
Tehát itt a tabella, és a csapat játékosai.
A jó eredmények megdobták a pénzügyi helyzetünket, 60 millió euró pihen a kasszában. Még egy évet maradok, aztán elmegyek valahová. -
karajjj #70438 tavalyiban leigazoltam Keisuke Hondát a Cityhez, nem kapott munkavállalásit, de aláírt így is, ott volt a csapatomban, csak egyik meccsen sem játszhatott -
hát angliába most már nem lehet úgy leigazolni h nem játszhat. ez az ideibe már így van. legalább is nekem soha nem ajánlotta fel h úgy igazoljam le és szinte minden karrierem angliába volt. -
karajjj #70436 már bennevan a játékban vagy 2-3 éve, hogy megkérdezi az elutasított fellebbezés után, hogy le akarod igazolni munkavállalási nélkül is? ha leigazolod, ott lesz a csapatban, csak nem játszhat, ha nem tudja leigazolni, akkor még régebbi játékkal játszik -
vársz a következő szezonig, hátha akkor majd kap. ennél jobb megoldás nincs. -
De nem tudja leigazolni ez a baja te:DDDDDDDDD -
karajjj #70433 leigazolod, aztán mikor nálad van, úgysem játszhat, kölcsönadod párévre egy másik európai országba, ahol uniós állampolgárságot kaphat -
Egy 19 éves brazil srácot szeretnék leigazolni a Sao Paulo-tól (Chelsea-be venném meg), de a munkavállalási engedély miatt mindig meghiúsul, pedig állandóan felebezem. Van valami megoldás, trükk az igazolás végrehajtásához? -
15 kör után a bajnoki tabella:
2x kikaptunk a MU-tól a csoportban, de a Benficat és a Twentet is oda-vissza szétvertük. Chelsea, Barca, Tottenham, Real, Marseille, Roma közül kapjuk majd valamelyiket. -
jahaa, nekem csak a 2-es patch van azzal kezdtem el, és reménykedek, hogy megtudom tartani mert nem kis gólokat szokott verni és labdaszerzésben sem utolsó (: -
rakitic már nincs nálam, mivel a januári adatbázisfrissítéssel játszom.
ha még nincs lezsírozva a távozása, akkor van még esélyed nála, és idővel lehet, hogy érdekelni fogja a szerződés. -
Sajnos kevés időm van játszani amúgy is mostanában meg végképp, hogy pár hete elkezdődött a bajnokság is..IRL:D
Jelenleg 3. vagyok a bundesligában de még cska vagy 8 vagy 9 meccset toltam le..1x a mainz ellen és egy csúnya vereség a Freiburg ellen a többi szerencsére behúzva.
Én 4-1-2-2-1 et játszatok a srácokkal..Bl-ben is még csak két meccs volt azok is behúzva, de akkor majd dobok már én is képeket(holnap). Nekem Pander jön be nagyon, védekezésben tény, hogy gyengélkedik, de pontrúgásokban nemtudom, hogy van-e nála jobb.
Na meg egy kérdés..Rakitic megtartására van valami esély?..mert nálam alapból az van, hogy távozik, és szóba sem áll velem a szerződés hosszabbításnál. Ő lenne a legfontosabb mert körülbelül rá épül a taktikám, a szélsők mellett.