104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
eLiXir #70547 large adatbázis az tuti.
hogy érted, hogy nem állítottam be, hogy honnan töltök még be játékosokat? ezt hol tudom megtenni? csak új játék indításánál? -
pl nem allitottad be az adatbazis nagysagat lehet ott.
nem allitottad be hogy honnan toltesz be meg jatekosokat lehet ott -
eLiXir #70545 Olvastam olyat, hogy más minden országot betöltött, és neki 292.000 játékost írt ki, nálam mind a 102 liga, 51 országával csak 147.000 játékos van. Hol rontottam el? -
Utley #70544 hosszú idő után újra tudom kicsit folytatni az Eferding csapatával,hát nem túl rózsás a helyzetünk!
-
Chabangu nálam a vidiben brutál jól tolta. Én asszem pár ezer euróért vettem anno, és első év után 1.5M-ért vitte a Leverkusen. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy ott már csak kiegészítő ember volt nagy jóindulattal. Nekem mindenesetre megérte. :D -
karajjj #70542 nem a ligákat kell betölteni, azzal semmit nem érsz, a játékosokat kell betölteni az adatbázisba -
mas adatbazis...vagy mas beallitas stb -
eLiXir #70540 A te igazolásaidból sem találok jó párat, akkor hogy van ez? -
jaja :D jó játékos -
geo91 #70538 látom megtaláltad wawa-t
egyik kedvencem
-
Őket sikerült leigazolnom. Középmezőnybe talán jó lesz
-
eLiXir #70536 Az miért van, hogy előttem lévő kommentekben szereplő játékosokat nem találom? Kezdtem egyet a Vasassal, kiválasztottam 102 ligát, 51 országból, Magyarországot raktam csak játszahatóvá, a többi csak nézhető, de elvileg tudnom kéne igazolni ezek alapján mindenhonnan. -
geo91 #70535 az nem is túl sok... :D
mondjuk persze, attól is függ épp milyenre generálja a gép azon a két határértéken belül. -
karajjj #70534 nálam az idei játékban újpestre igazolt és első szezonjában rúgott kilencet az nb1-ben -
Jó reggelt!
Ja és nem egyszerüen jó préda hanem van EU-s munkaválalói engedéje. :D -
geo91 #70532 az el.csontparti asec mimosas az örök kedvenc, ott mindig találok valami jó pléját :D -
geo91 #70531 afrikában nézz szét, főleg elefántcsontpart, nigéria, ghána, kamerum és dél-afrika élcsaptaiban. hidd el megéri a böngészést. -
geo91 #70530 nb2-be legfeljebb... :D -
hacsak nem folyton sérült mint nálam :) -
karajjj #70528 Kamaté :D -
tomzoo #70527 Vladimir Yurchenko ő rohadt jó és ingyen igazolható az elején. 1 év után el lehet passzolni jó áron.
Fabian Lamotte jó kis jobb hv ingyé -
Dragan Bogavac
Vele kezd..ingyé' van és 1-2 évig jól termeli majd a gólokat (: -
Ha fent vannak az updatek, akkor értelemszerűen annak a mappájában is írd felül az eventeket -
dalackraul #70524 ok rakom újra és ha működik akkor valahogy megpróbálom felrakni a Magyarosítást. -
Magyar csapattal még nem játszottam segítenétek h kik azok akiket érdemes leigazolni és el is jönnek ???? -
nincs. letörlöd a játékot, újrateszed, magyarítást nem pakolsz rá, és megnézed, hogy lefagy-e. ha működik rendesen, akkor az van, hogy a magyarítást szúrtad el. -
Kezdek egy karriert a haladással. Kíváncsi leszek mire visszük :D -
dalackraul #70520 megcsináltam de ugyanúgy lefagy meccs előtt. Esetleg van msn ed? [email protected] -
az egész bajnokságuk,az egész futball rendszerük német "koppintás",jópár éve megvásároltak pár jogot a japán futballszövetségnél a németektől,és azóta nagyo n komolyan fejlődik a futball ott -
Pettersson #70518 Valahol hallottam, olvastam, hogy elkezdték lemásolni a német utánpótlásrendszert... :) Nekem anno' a Jubilo Iwata volt a nagy kedvencem, amikor egyeduralkodó volt szinte a J-League-ben, illetve egy idióta anime miatt később a Shimizu lett nagy favoritom. Szerintem majd velük fogok kezdeni egyet. -
én is örültem,amikor megtaláltam,eurosport 2 már 2. éve adja a japán bajnokságot,és nekem nagyon tetszik az a körités,a környezet,a stadionok,meg a meccsek is nagyon jók,amikor tudom nézem. Eddig a Gambát láttam a legtöbbször,így őket ismerem a legjobban. Fejlődik nagyon az a liga. -
Pettersson #70516 Nagy-nagy köszönet érte! ;) -
https://www.neoseeker.com/forums/52024/t1591305-league-database-creation-feedback-thread-beta-uploaded/
és ott lesz egy rapidshares link -
Pettersson #70514 Egy linket kérhetnék hozzá? :) Előre is köszöntem! ;) -
ha nem lenne logikus, akkor: értelemszerűen a fájlt bemásolod oda is, ahova kellett volna, de nem tetted. a huncm.fw.hu oldalon le van írva, mit hová kell tenni. -
dalackraul #70512 Értelek akkor most mit kell tennem? -
akkor az a gond. nem másoltál be minden fájlt az összes szükséges helyre. asszem az events.cfg fájllal lesz gond. -
nem,az ütközött valamivel a játékon belül,játék töltésénél mindig kidobott,de leszedtem egy másikat,és tökéletes! a 8. ligáig van megcsinálva -
dalackraul #70509 Igen -
magyarítást tettél rá?