104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bakkerman
    vége lett a bajnokságnak,28 ponttal 13. lettem a Vasassal a vándorkarrier 1. szezonjában,bajnok lett a Loki. már június 1 van,eddig 34 csapathoz adtam be a jelentkezést,és ebből 1,csak a kaposvár írt vissza,hogy ülésezni fognak a jelenlegi edző sorsáról,és én vagyok az elsőszámú jelölt....török harmadosztálytól kezdve francia 4. osztályig mindenhova beadtam,de csak kikacagtak xd
  • bakkerman
    még azis lehet elmegyek a kaposvárhoz,ha hívnak,és visszajuttatom őket az NB1-be
  • karajjj
    4-1-2-1-2 gyémántforma meg saját taktika
  • bakkerman
    huhh,benntmaradtunk,27.forduló után sikerült elérni,utóbbi két meccsen vertük az uccsó kaposvárt,meg a pápát,és ez elég volt! kaposvár-honvéd megy az nb2-be,én meg megyek valamelyik másik csapathoz,nincs jövője a vasasnak,2 milliós minuszban van a klub,jövőre megint maradna a benntmaradás célkitűzésnek.
  • eLiXir
    milyen taktikával tolod?
  • bakkerman
    hát nekem a vasassal eddig olyan jól megy,hogy már nézegetem a csapat nélküli klubokat,hogy hova megyek át június végén,konkrétan lehet kiesünk.
  • karajjj
    az új középhátvédem nyomott egy mesterhármast...

• Barnabyka
    Chabangu milyen beállításokkal játszik nálad?
  • karajjj
    ők jöttek és senkit nem adtam el

• maffi
    második évben járok a Nacionallal. 5. lettem első évben (a braga, porto, sporting, benfica négyes ellen esélyem nem volt). 340 ezer euró áll rendelkezésemre igazolni úgy, hogy már eladtam a feleslegesnek ítélt játékosokat. próbálgatok igazolni, de vagy nincs pénzem az adott emberre, vagy ha kölcsönben gondolkozom akkor meg a fizetést nem tudom állni. tudnátok ajánlani nekem nemzetközi szinten is használható játékosokat, akik el is jönnének hozzám? ezt így 3 óra keresgélés után írom, scoutot nem használok, de már igencsak gondolkozom rajta.
  • eLiXir
    Na szuper, hogy ennyien vasasoznak most, ti kiket igazoltatok illetve milyen poston erősítettetek? Kiket adtatok el?
  • karajjj
    kezdtem egyet én is munkanélküliként és én is a vasasnál kötöttem ki végül :D de úgy látszik elég erős csapatot raktam össze, a felkészülési meccseken nagyon összeálltak a srácok, kérdés, hogy mire jutunk majd a bajnokságban
  • Forza Italia
    jó kérdés. viszont a többi játékosaimnak összesen nincs ennyi :D
  • geo91
    nem is szar :O hogy tudtál neki ekkora fizetést adni??? mikor a honvédnál voltam így 1-2. szezonban heti 5k-nál aligha tudtam többet adni bárkinek is...
  • Forza Italia
  • geo91
    muti már egy képet a postigáról, nem rémlik milyen értékei vannak
  • Forza Italia
    hát látod :D ő most szépség szalonba volt, nekem meg nem volt több időm portugáliára :D
  • geo91
    c. roni épp nem ért rá tárgyalni? :D
  • karajjj
    elmész a péniszbe :D
  • Forza Italia
    hamarosan rakom be az új idény előtti igazolásokat.
  • Forza Italia
  • Darthmushroom
    grat
    am kiket igazoltál?
  • Forza Italia
    hopp srácok. mondom poénból megpróbálom hátha :D
    erre tessék

• Forza Italia
    befejeztem az első évem a Halinál. Jó szezont futottunk. Íme a képek.

Magyar Kupa

Bajnokság

és a legjobb játékosom

• karajjj
    eleve már a munkahelynél számít, hiszen senkiként nem vesznek fel még nb1-es csapathoz sem
  • sanyiute
    oh érthető köszi szépen!
  • bakkerman
    "nem volt válogatott" a reputationöm meg nemzeti szintű
  • Darthmushroom
    hát szerintem ez tök logikus, pl válogatott focista ként ülsz le egy csapat padjára logikus van h tapasztalat és szívesebben igazolnak hozzád játékosok h alattad játszanak mintha egy senkiként ülnél a padra.
  • sanyiute
    mibe számít bele hogy Múltnak mit állítottál??
  • zorrobomber
    igen
  • lippet
    Az annyira számít?
  • karajjj
    múltnak mit állítottál? válogatott focistát?
  • Roland10
    Ez eddig kiváló:D
  • bakkerman
    hátööö...nem egy tézsévé a játék sebessége,de azért megyeget
  • bakkerman
    kezdtem egy vándor karriert,13 ország betöltve,kb 30 ligával,első állomás ahova felvettek a vasas. egyelőre 1 éves szerződést kértem,cél a benntmaradás. évről évre tervezek,így a karrierem legelején
  • geo91
    kurva jól indult a szezon, azonban tavaszra annak rendje és módja szerint elfáradtunk, jöttek a bajnokságban a blamák sorra, de persze így is simán behúztuk a bajnokságot és az fa kupát. bl-ben az elődöntő lett a végállomás, a végső esélyes barca ellen sikerült kiszopni idegenben lőtt góllal... ahogy az várható volt, két idegtépő meccset játszottunk velük. erről és minden másról képek alább:

csapat: átigazolások / keret / stat
    bajnokság: tabella / m1 / m2 / gólkirály / év csapata / osztályzatok
    ligakupa: meccsek
    fa kupa: meccsek / döntő
    bl: meccsek / csoport / [url=http://noob.hu/2011/04/28/bl_fail_1.PNG]vs. barca #1[/url] / [url=http://noob.hu/2011/04/28/bl_fail_2.PNG]vs. barca #2[/url]
  • eLiXir
    köszönöm, és bocs az offért
  • karajjj
    de állíthatod magadnak is, akkor betöltöd mondjuk európa, afrika meg délamerika játékosait és máris 300 ezer játékos
  • eLiXir
    nalam nem volt elerhető huge, large volt a legnagyobb
  • DONGUBA
    igen az adatbazis beallitasnal...en pl huge adatbazist hasznalok es ahoz teszek be meg ha keves