104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
geo91 #70667 így sem jó... -
geo91 #70666 köszi, majd megpróbálom
kezdhetem elölről az egészet, mert letöröltem az egész játékot mérgemben...
-
ilyesmi nekem is volt csak már és ha jól emlékszem az volt trükk, hogy mikor elkezded futtatni a pecset, akkor alatta is megnyílik egy kis ablak, mielőtt telepedni kezdene a cucc. na ezt a kis ablakot kell asszem gyorsan kilőni, mert ez használja a programot. Legalábbis nálam ez volt. -
geo91 #70664 mi az apja faszáért csinálja ezt velem minden egyes alkalommal ahányszor megpróbálom feltenni, ezt a kurva patch-et...?
-
Nyomogasd a space-t. -
eLiXir #70662 Ha szerződés ajánlás közben vmit elbalfaszkodtam és nem akar perpill tárgyalni velem az adott játékos, van rá valamilyen mód, hogy újra tárgyaljon velem? -
barcames #70661 köszi szépen!
ilyenre gondoltam én is ;) -
karajjj #70660 akkor malaga :D -
olyasmi kéne mint pl a tavalyi játékban a Getafe volt( ah nem tévedek) ?:D -
karajjj #70658 hát végülis ezt te tudod leginkább, hogy melyik csapat szimpatikusabb, illetve, hogy mennyire kiscsapattal akarsz kezdeni, elsőosztályú középcsapat legyen, vagy lehet akár legalacsonyabb osztályú is? -
nesze bazmeg,gery neville felépül sérüléséből,de nem örülhetek,mert az alap jobbhátvédemet rafaelt leápolják 1 hónapra... -
szerintem elég jó csatár bár celtic mentésembe csere volt de így is sok gólt lőtt -
Connor Wickhamről mi a véleményetek??? ipswichtől most el tudnám hozni,azt mondja mike phelan lehet olyan jó mint rooney,3.9m£ nem pénz érte -
norbinhOOO #70654 segítenétek csapatot választani?"kisebb csapatokban" gondolkodom célom kijutni a nemzetközi kupákba és megpróbálni minnél nagyobb sikereket elérni,persze a hazai bajnokság és kupa mellett.
várom az ajánlásokat.előre is köszi:) -
van és ezt nem úgy kell betenni, ahogy a többit, hanem a telepítési mappá rögtön: LINK [torrent] -
eLiXir #70652 Nálam is odalett a Vasas mentés ... FUCK -
karajjj #70651 FAQ -
barcames #70650 azt szeretném megkérdezni, hogy az fm 11 van-e olyan patch amiben van sok arc és klub lohók meg skinek? (azt tudom, hogy külön külön van) -
Solt #70649 Elég az utolsót felrakni. -
OFF: Segítséget szeretnék kérni patch ügyben. Nekem a kezdetek óta 11.0 (alap) FM11 van fönt a gépemen. Azt szeretném megkérdezni, hogy az alap adatbázisra rögtön rátelepíthetem a legújabb patch-et, vagy csak sorban lehetséges ez. Értem itt hogy a 11.0 után a 11.1 kell feltennem, vagy rögtön rakhatom a 11.3-as verziót. (Azt hiszem az a legújabb). Köszönöm a segítséget előre is! -
karajjj #70647 én hétvégén csináltam, odalett a vasas mentés -
lehet, hogy hülyeséget mondok, de nekem valmai olyasmi rémlik, hogy a mentéseimet nem zavarta meg a visszaállítás pár hónapja. aztán nemtom, néha sok a kóla. :D -
karajjj #70645 attól a ponttól fogod tudni folytatni, ahol a rendszermentéskor tartottál -
eLiXir #70644 Off: ha rendszervisszaállítást végzek tegnapra, amikor még fentvolt az FM, akkor fogom tudni folytatni a mentéssel együtt? -
dalackraul #70643 :)
-
DICSAK
régi ismerős arc. -
picit OFF: Silviu Lung Jr-t feltérképzte Egervári? Elárulom, nem :) de azért érdekes cikk. Elvileg lehetne honosítani. -
dalackraul #70640 megoldottam a backroundhoz mit kell átálítani? -
dalackraul #70639 mezeket leszedtem de nem működik pedig a felületcachét kiszedtem:D -
dalackraul #70638 Köszi -
Pettersson #70637 Mezek: http://www.gamefront.com/files/20055505/Premier_League_SS_10_11_rar
Skint nem tudok. :) -
karajjj #70636 pedig van, linkelnék is neked, de melóból nem tudok -
dalackraul #70635 Nézelődök de nem találok semmit:(
-
karajjj #70634 sorti fórumán nézelődj -
dalackraul #70633 Üdv Premier Leaguéhez mezeket honnan lehetne leszedni? Meg valaki valami jó Manchester Citys skint tud ajánlani? -
jesszus az a támadósor -

-
rég volt kép, továbbra is 4. idény, a csapat :)
-
epic meccsek:
év futballistája: 1. roo 2.douglas costa
év játékosa: 1.hazard
gólkirály: 1.roo
év ifije: 1.hernandez
év csapatába: vandersaar,vidics,rafeal,hazard,costa,rooney és hernandez csereként -
kezdtem egy for fun karriert a MU-val hát elég vicces lett:D
igazolások:
tabella:
ligakupa döntő:
fa kupa döntő:
bl menetelés:
keret: