104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    kéne még 1 giga memória és menne minden.
  • geo91
    monitorom ideiglenes, nem kiröhögni :D

• penge96
    Ott írta, Xp SP3
  • karajjj
    win7? vagy milyen géped van?
  • geo91
    mielőtt újratettem még 3d-ben is ment simán...
  • geo91
    most lett újrarakva a gépem, változatlanul xp, de sp2 helyett sp3 van most fent.
    egy a gond, hogy még 2d nézetben is laggolnak a meccsek... ötlet?
  • bakkerman
    ööö igen xd
  • Szokee
    Sziasztok!
    Nekem egy olyan problémám van hogy vannak játékosok akikre ha rákattintok akkor nem hozza be...egyeseknél lefagy másoknál meg memóriahibára hivatkozik és kilép.
    Általában ismeretlen játékosoknál teszi.
    Pl:
    Most az angol 6. osztályban(Blue Square South South) szereplő Dover Athletic-kel vagyok.A felnőttet és a tartalékokat betölti de bármék ifit akarom megnézni a fennti történik:S
    Mi lehet abaj...másoknak is ezt csinálja???

Illetve....először az Almeria(spanyol)-nál tapasztaltam...volt egy ifista aki 2,2 millió eurót ért...megnéztem(akartam) hogy milyen tul. van és akkor a fentit csinálta.
    Mikor új játékot kezdtem ez a gyerek már nem volt az Almeriaban helyette egy másik gyerek volt hasonló árral és ugyan ezt történt akkor is.

Szokee
  • Barnabyka
    Ezt jól megmondtad papi.. :D
  • RedJohn
    A valóságban is ez volna az eredmény csak nem 1-1 hanem 10-1 volna :) Am gratula az eredményhez
  • vortel
    hát igen, igazi esélyeshez méltó eredmény a stamford bridge-en :D:D

• bakkerman
    kösz XD am addig eljutottam már hogy új bajnokságot létre hozok xd
  • DONGUBA
    Csinald:))))))
    Nemtom ezt hogy kell
  • bakkerman
    nekemis editoros kérdésem lenne: megszeretném csinálni a magyar NB1-et NBA példára,tehát földrajzilag osztanám csoportokra a mezőnyt,maradna 16 fős az osztály,és ugyanezt az elvet csinálnám meg az nb2-nél is
  • DONGUBA
    csapatot az editorban megcsinalod es beteszed vagyis kicsereled egy adott orszagban az adott ligaban levo egyik csapatra es uj jateknal benne lesz
  • zolee24
    Sziasztok . azt szereteném kérdezni hogy , ebben a játékban lehet -e kreált csapatott betenni ? ha lehet hogyan tudom ezt meg tenni? illetve ha photoshoppal csináltam mezeket ezeket hogyan tudom berakni játékba . válaszotokat elöre is köszönöm
  • pulenl93
    Taktikát be, Skin-t nem.
  • Lcapitant
    Sziasztok!
    lenne egy kérdésem: FM11-be be tudok rakni FM10-es taktikát, illetve skint???
    köszi előre is :)
  • penge96
    Jólvan, azt nyomtam be
  • bakkerman
    nem feltétlen,ha azt írod be feljutás után,hogy küzdelem a benntmaradásért,vagy mindent megteszel a benntmaradásért,akkor nem biztos hogy kibasznak kiesés esetén.
  • karajjj
    valószínű
  • penge96
    Ha feljutok a 4. osztályból a 3.-ba, és utána visszaesek, akkor kirúgnak? (Tudom, fő az optimizmus xD)
  • geo91
    picsába... :/ tavalyi elődöntő után ez nem túl jó eredmény... mondjuk akkor a sorsolásunk is könnyebb volt...

• geo91
    míg bl-t nem nyerek a 2019-es európa liga győzelem mellé. :)
  • bakkerman
    jesszus még mindig nyomod a motalát?
  • geo91
    az idei szezonban csak kölcsönben volt, de a kölcsön lejárta előtt pár nappal ajánlatot tettem érte, a man united elfogadta. ámde mikor szerződést akartam ajánlani azt írta nem akar velem szóba állni. :O de aztán megajánlottam az előző szerződése majd háromszorosát és így mégis aláírt!!!

• geo91
    motala aif, 2020

keret
    bajnokság
    kupa

bl csoport
    legnagyobb bravúr

a szezonnak vége, most egy kis pihenés a kupatavaszig meg az új szezonig
  • penge96
    Elkezdtem újra FM-ezni, Oxforddal feljutottam. (2-ként, 3. osztályba)
  • geo91
    jackie boy!
  • geo91
    előkaptam az fm 2010-es motala mentésem.

bl csoport állása (lényeg, hogy továbbjussunk a 2. helyen.)
    vs. heerenveen (simaliba.)
    vs. hearts (nyögvenyelős volt...)
    vs. real madrid (csak egy nyamvadt tizivel tudtak minket megverni... kapusom 9.3-as értékelést kapott.)

magyar szöv.kap. is lettem közben, egyelőre nem túl nagy sikerrel... rengeteg a sérülés is...

selejtezőcsoport (bele kell húzni, mert legalább a második hely kell hogy maradjon esélyem a vb-re kijutáshoz.)
    meccsek (albánok ellen debütáltam, egész addig koeman volt a szk.)
    így kikapni... (nem vagyok ideges...)
  • HUNLonsdale
    Van-van, az egyetlen:
    Jack Wilshere
  • geo91
    na ez szép :O amúgy van még valódi játékosod a keretben? :D
  • hedonist
    Leigazoltam fél év huzavona után Neymar-t, de nem kapott Work Permitet 2-szorra sem, közben most elindult az idény, vége a nyári átigazolási szezonnak...

Év közben is lehet igényelni munkavállalásit vagy most várnom kell Januárig?
  • HUNLonsdale
    Hülye vagyok a bl-re akartam írni, elég jó lett a csapat idén.
  • HUNLonsdale
    Na úgy néz ki, végre meglesz 12 év után :D

tabella
    statok
    taktik
  • Fyrex
    bajnokcsapat

• king82
    Jó reggelt!

Tudom rég jelentkeztem. Viszont jól alakul a helyzetem a játékban is és az életben is. Már csak napok kérdése és megjön az új ámítógép és csatlakozok az FM2011-ek hez. Az eddigi karrierem kicsit pihent a sok munka miatt, de ma remélem lesz időm játszani. Ha alakul valami lényeges jelzem.
  • MrIncredible
    örülök, hogy segíthettem. Jó játékot!
  • geo91
    előbbi nem, de a vírusírtós dolog már segített. köszi!
  • MrIncredible
    vedd ki a daemonból a képfájlt hátha az is bejátszik. nekem volt mikor a spayware és a vírusirtó zavart be