104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Miért nem próbálod inkább simán megvenni? :) Gondolom pénzük van elég. Ha nincs, akkor inkább azt adj nekik editorban(ha lehet nem tudom van e ilyen opció). Amúgy kvázi csalás, de magadnak játszol, ha élvezed akkor nincs gond. -
norbinhOOO #70746 akkor meglépem, kiváncsiságból:)
vagy az Anzsival leszek vagy kezdek magyar honba valakivel:) -
igen,mert szarrá szopatná a komplett orosz bajnokság védelmeit -
norbinhOOO #70744 szerintetek ha úgy kezdek egy karriert az orosz anzhi mahacskalával hogy oda rakom editorral dzsudzsákot az nagyon gáz?csalás?
-
Az elején azért nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz majd. Már kezdem megérteni hogy miért csak 500 millióért adták oda, miközben 300 millió volt az ára. Nagyon hasznos játékos mind a védekezésben, mind a pontrúgásoknál. Ha látom hogy valaki szögletnél, vagy szabadrúgásnál gólt fejel, akkor tudom hogy az a Lipták mindig :D
Még csak fél éve van nálam, de már most érdeklődik érte vagy 10 klub :( Bár bizakodom, hogy nem is akar majd elmenni. (2011-ben járok és 2014-ig élő szerződése köti hozzám) -
lipták fm11-ben is jól tolja,egyszer vidivel voltam,a szögleteket megvariáltam,és 12 gólos lett a bajnokság végére -
Figyelek sorry -
grat, de képméretre figyelj next time -
Jó reggelt!
Valaki dobna egy linket ahonnan egybe lelehetne tölteni az arc csomagot nem csak külön csapatonként. Keresgéltem de ilyen komplettet nem találtam.
Előre is köszi. -
Ja, azt elfelejtettem még oda írni, hogy VÉDŐ létére áll ilyen jól :D -
Nagyjából 1 éve vezetem most a Fradit és nagyon nagy üzlet volt számomra leigazolnom Liptákot a Videotontól 500 millióért. Ha megnézitek a képeket, akkor igen csak mosolyt csal az ember arcára :D
Nem elég hogy a csapatnál vezeti a házi góllövőlistát , de még az NB I listán is jó szép helyet foglal el :D
-
karajjj #70736 használj scout programot, egyszerűbb
katt -
VagnerLove #70735 Köszi, szerencsére megoldódtak a problémák is… Az érdekelne viszont még hogy pl. egy magyar csapattal hogyan tudnám elérni azokat a fiatal csodagyerekeket akik a játék eleje felé megjelennek (pl. Afrikában), mert nem találok egyetlen figyelőt sem akit el tudnék küldeni arra felé… illetve tudnátok-e ajánlani pár játékost (főleg csatár és bal védő kéne) akit el lehetne hozni magyar csapatba(olyan 5-6M euróig) hogy ne valljon szégyen a csapat a BL/EL-ben…? -
editor,rámész a real-ra,és ahol a competitions rész van,ott bejelölöd a spanyol 3. osztályt,de ne felejts el valakit berakni helyükre az élvonalba -
sziasztok, olyat lehet hogy mondjuk spanyolországban a real madridot leteszem a 3.osztályba és ott kezdem menedzselni a csapatot? keresgéltem programot hozzá de nem találtam. Lehet hülyeséget kérdeztem, de kíváncsi vagyok rá. -
karajjj #70732 jogos büntetésekkel, lebaszásokkal és hasonlókkal lehet rendet rakni -
VagnerLove #70731 Hali! Kellene kis segítség, mégpedig az a gondom hogy a játékosaim állandóan arra panaszkodnak hogy nincs fegyelem a csapatban és rossz a hangulat (ez nem igaz), tehát hogyan lehetne a fegyelmen javítanom? Fontos lenne mert a legjobb játékosom ezért akar elmenni, vicc mert a Halival vagyok és Halmosi a leghűségesebb játékosom, de ez van.
-
zolee24 #70730 az baj ott nem igazán válaszolnak :)
azéert kérdeztem itt
-
Pfúú, de zsír a háttered:D grat :) -
hehe, végre egy igazi nagy skalp:
-
Köszönöm ügyvéd úr! Ha nagy leszek meghálálom. :D -
karajjj #70726 jogos :D -
Jó reggelt!
Csak halkan jegyzem meg az FM Helptopik pont az ilyen és hasonlók miatt van. -
zolee24 #70724 sziasztok bocsi hogy megint irok de nem igazán boldogulok az editorral és szeretnék egy uj csapatott berakni a NB II keleti csoport ba :) esetleg ha van valaki aki szivesen segítene nekem azt nagyon meg köszöném elöre is köszönök mindent:) -
nyaflaty #70723 Hálám jeléül fogadd köszönetemet :) -
Solt #70722 Az fmhungarynak megvan.... :)) -
nyaflaty #70721 Sziasztok!
Régebben találtam egy jó leírást ami asszem a 2010-hez jött ki. Ebben le volt írva, hogy melyik szerepkör mire jó, milyen posztra milyen tulajdonságok kellenek hogy erősek legyenek stb. stb. Igazából egy mindenre kitérő átfogó leírás. Sajnos nekem valahol eltűnt süllyesztőben, és neten se találom. Nincs véletlenül ez meg valakinek? -
sas96 #70720 sziasztok!
hát eléggé régen írtam már ide. :-) Tegnap előtt elkezdtem 1 mentést most kivételesen a kedvenc csapatommal, ugyanis velük még soha nem voltam, ez a csapat pedig a Bayern München! Hát nem volt velük egyszerű, ugyanis a védelmünk finoman fogalmazva sem világszínvonalú :S :-)
Ennek ellenére mondhatni sikeres szezont futottunk. A bajnokságban télen 2 pont hátrányban voltunk a Leverkusenhez képest, ez a bajnokság végére 14 pont előnnyé vált. :-) Szóval a Bundesligát megnyertük. Ami még fontos, az talán az hogy a jó támadó játékunkat bizonyítva 94 rúgott góllal zártuk az idényt. Ezt egész Európában csak a Barcelona tudta felülmúlni, ők 99 rúgott góllal végeztek, de ugy 4 meccsel többet is játszottak! :D
Német Kupa: 2. körben búcsú...2-1-re kaptunk ki a Leverkusen ellen.
Bajnokok Ligája: Csoport elsőként léptünk tovább a Lyon, Anderlecht, Rubin Kazany csoportból. Majd rögtön jött a Real Madrid...idegenben 4-0-ra kaptunk ki...ami kapura ment az gól is lett a Realnak. Münchenben játszottunk viszont egy hatalmas nagy meccset, nyertünk is 6-4!! arányban. Ha nem kapunk otthon is 4 gólt...simán tovább jutttunk volna. Kár érte. Egyébként a keretben voltak változások az első idényben. Védők érkeztek a csapatba 2-en, meg egy szélső középpályás, illetve 1 csatár. De mindenki fiatal és olcsó volt viszonylag. Pénzügyileg ugyanis annyira nem vagyunk azért eleresztve! :D
Kiesők között az FC St. Pauli, a Hamburg SV!!! és osztályozón a Hertha ellen elvérző Schalke 04 csapata!!! :D szóval teljes a meglepetés. Már a következő szezon felkészülési időszakában tartok, érkezők ismét voltak, de távozók is. Kíváncsi leszek az új szezonra. A védelmet mindenképp stabilizálni kellene. Ha valakit érdekel, akkor tölthetek fel képeket is.. :-)
Hajrá minden FMes társamnak!:-) Majd még jelentkezek! :-) -
Jó reggelt!
De csak magyar játékost igazolni! Aztán hajrá minimum a 2 hely. -
-
geo91 #70717 bagoly mondja verébnek
-
inkább elissza azt a pénzt :D -
karajjj #70715 vennél bele egy normális procit fillérekért meg mégegy giga memóriát és fasza lenne -
karajjj #70714 a kedvedért: miért nem win7? -
Solt #70713 Vágom én, de gondolom ugyanazokkal a beállításokkal próbálta! :) -
persze, csak nem mindegy, hogyan és mekkora adatbázissal :)
a 2 giga ram simán kell az FM-nek, és nem is elég feltétlenül. -
geo91 #70711 max 7000-es adatbázisig legalábbis :D de most már az sem... na mindegy, egy időre most offolom az efemet, visszatérek a hardcore grand strategy-k világába :D -
Solt #70710 Írja, hogy eddig ment neki simán ugyanezzel a géppel.
-
Rátaláltam egy Atletico Romás mentésre a napokban, a 2015/2016-os szezon végét most sikerült lejátszanom, és hoztam néhány képet.
Igazolások
Olasz Szuperkupa
Európai Szuperkupa
Olasz Kupa
Klub VB
Serie A
Player stats
BL döntő
-
aki magyar nb1-es kis csapattal van,vagy nb2-es csapattal,azoknak ajánlom hogy töltsék be mindenképpen az nb3-mat,akkora ászokat lehet elhozni 2-3k euróért bagatel fizukért...kezdtem egyet a pakssal,nb3-as dráva csoportból hoztam egy 26 éves csatárt,a figyelőm 4 csillagot adott rá,és került 3,5k-ba,és havi 700 eurót fog keresni...