A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• sas96
    sziasztok!

hát eléggé régen írtam már ide. :-) Tegnap előtt elkezdtem 1 mentést most kivételesen a kedvenc csapatommal, ugyanis velük még soha nem voltam, ez a csapat pedig a Bayern München! Hát nem volt velük egyszerű, ugyanis a védelmünk finoman fogalmazva sem világszínvonalú :S :-)
    Ennek ellenére mondhatni sikeres szezont futottunk. A bajnokságban télen 2 pont hátrányban voltunk a Leverkusenhez képest, ez a bajnokság végére 14 pont előnnyé vált. :-) Szóval a Bundesligát megnyertük. Ami még fontos, az talán az hogy a jó támadó játékunkat bizonyítva 94 rúgott góllal zártuk az idényt. Ezt egész Európában csak a Barcelona tudta felülmúlni, ők 99 rúgott góllal végeztek, de ugy 4 meccsel többet is játszottak! :D
    Német Kupa: 2. körben búcsú...2-1-re kaptunk ki a Leverkusen ellen.
    Bajnokok Ligája: Csoport elsőként léptünk tovább a Lyon, Anderlecht, Rubin Kazany csoportból. Majd rögtön jött a Real Madrid...idegenben 4-0-ra kaptunk ki...ami kapura ment az gól is lett a Realnak. Münchenben játszottunk viszont egy hatalmas nagy meccset, nyertünk is 6-4!! arányban. Ha nem kapunk otthon is 4 gólt...simán tovább jutttunk volna. Kár érte. Egyébként a keretben voltak változások az első idényben. Védők érkeztek a csapatba 2-en, meg egy szélső középpályás, illetve 1 csatár. De mindenki fiatal és olcsó volt viszonylag. Pénzügyileg ugyanis annyira nem vagyunk azért eleresztve! :D
    Kiesők között az FC St. Pauli, a Hamburg SV!!! és osztályozón a Hertha ellen elvérző Schalke 04 csapata!!! :D szóval teljes a meglepetés. Már a következő szezon felkészülési időszakában tartok, érkezők ismét voltak, de távozók is. Kíváncsi leszek az új szezonra. A védelmet mindenképp stabilizálni kellene. Ha valakit érdekel, akkor tölthetek fel képeket is.. :-)
    Hajrá minden FMes társamnak!:-) Majd még jelentkezek! :-)