104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zorrobomber
    Szerintem jobban jársz ha nem használod. Nem részletezném hogy miért, de feküdj neki simán a game-nek, jó lesz.
  • szigi14
    báár nem igazán találtam ilyet.. xD
  • szigi14
    köszönöm a gyors választ :)
  • karajjj
    van, de azt te nem láthatod, akkor túl egyszerű lenne a játék, viszont az fmscout.com-on találhatsz hozzá programot, ami megmutatja
  • szigi14
    heloo!
    most kezdtem el a játékot, és egy olyan kérdésem lenne, hogy egy-egy játékosnak nincs valami összesítő értéke?? pl.: Messi 92..egy Tököli meg pl 65-ös..remélem értitek mire gondolok.köszönöm a válaszokat előre is..
  • sas96
    Sziasztok!

Hát mivel az FM 2011 valamiért teljesen meghalt nálam...nem tudom mit alakítottam vele...de eddig jó volt, most már akkor se jó ha újra telepítem!:D:D és nem bírom megcsinálni, szóval épp ezért feltettem a 2010-et és úgy döntöttem kezdek egy hosszú karriert.
    A választásom Portugáliára esett. Ezen országon belül pedig a 3. osztályban szereplő, szebb napokat is megélt 2001-ben bajnok, 2002-ben ezüstérmes Boavista FC.
    Nagy kihívásnak gondolom, főleg mivel pénzügyileg kb nullán van ez a csapat...katasztrofális a pénzügyi helyzete. Fizu keret sem volt túl magas... 2,8 millió Forint.
    A csapaton átalakítást kellett végezni, mert a játékoskeret nagyon szűkös volt és gyenge a felhozatal. Tehát íme az igazolásaim: Igazolások 2009/2010

Ezek után a bajnokság elég durvára sikerült. Kb 5 csapat volt akik reális eséllyel pályáztak az elsőségre. Vizela, Moreirense, Sporting Espinho, Gondomar SC és persze mi. Az Espinho és a Gondomar viszonylag hamar kiszálltak a versenyből .Maradtunk 3-an. 4 fordulóval a vége előtt kialakult egy olyan helyzet hogy azonos ponttal álltam a Moreirense csapatával. 3 fordulóval a vége előtt szintén azonos pontszám. A 3. helyezett 3 pontra volt tőlünk.
    Utolsó előtti körben nyertünk 3-1-re a Moreirense ellen így átvettük a tabellán a vezetést. A bajnoki címhez elég lett volna utolsó fordulóban az iksz, de kicsire nem adunk, nyertünk idegenben míg a Moreirense kikapott otthon az Espinho-tól! :D ami a következőt jelentette: Bajnokság végeredménye

A csapat tehát mehetett inni, de itt még nem volt vége a dolgoknak. Jöhetett a feljutási rájátszás. Ahol ez lett a végeredmény: Feljutási Rájátszás

A csapat az átigazolásoknak köszönhetően jutott fel, mert nélkülük tuti nem sikerült volna. A legnagyobb igazolás mint kiderült Fausto, Joao Paolo és Dani lett. De a többiek sem szégyenkezhetnek! Sajnos az idény során rengeteg sérültünk volt, betudható ez annak hogy sem normális erőnléti edző, se fizikoterápiás emberünk nem volt...és nem is tudtam hozni.

Tehát feljutottunk a 2. osztályba, ahol meglepő módon a vezetőség kitűzése nem a bennmaradás, hanem a feljutás kivívása lett! :D kicsit meglepődtem!:D nem gondoltam hogy 2 osztályt akarnak ugrani 2 év alatt. Magasabb fizukeretet kaptam ennek megvalósításához. 8,5 millió forintot. A 2,8hoz képest ez nagyon sok.
    Kíváncsian várom mi sül ki ebből az új évből. Eddig 3 meccs ment le, 2 győzelem és egy 92. percben elbukott győzelem. Majd jelentkezek ha vége a 2. évnek!:-)
    Hajrá Boavista!!!
  • karajjj
    opaszmek, az szép :D
  • Forza Italia
    Bravúr győzelmekről beszéltem. Hát itt az első forduló eredménye.

• Forza Italia
    Kezdtem egy új szezont méghozzá egy angol középcsapattal. A választásom:

Sok pénz nem volt átigazolásokra. 11m kaptam, így próbáltam oda igazolni ahova szükség volt. Hála egy két csapatnak elég jó pénzért megvette pár játékosom.

A legnagyobb erősítésnek Diego Tardellit tartom. Tőle a szezonbeli 20 gólt elvárom.

A média előrejelzése alapján a 11. helyre várnak. Nos én bízom abba h a papírforma eredmények mellett pár bravúrgyőzelem és egy európai kupát érő hely meglehet. Hamarosan kezdődik a szezon úgyhogy hajrá FULHAM :D:D
  • pinnacle
    Vki betudná nekem linkelni azt a taktikás kézikönyvet ami az fmhungaryn is megtalálható? Mert én nem találom sehogy :S
  • karajjj
    na ha minden jól megy, ma beújítom az új laptopot és izzítom végre az fm-et: :D
  • BBeno2
    durva, hogy mennyien kezdenek a malaga-val. Én is velük tolom éppen de már a 4. évemben vagyok. alap keretből már csak camacho és apono van és rondón, de idén ő is kölcsönben, mert van helyette neymar, lukaku. ja és baptista is itt van még de ő már a kerethez sem tartozik, csak nem akarják elvinni.
  • Huni92
    nem kell bemásolni sehova, bárhonnan be tudod tallózni az edzéstervet a játékba.
    ha viszont mégis akarod, akkor dokumentumok/si/fm11/schedules
  • badsco
    Sziasztok. Tudtok abban segíteni, hogy az edzéseket melyik mappába kellene bemásolni, mert nem találok ilyen kiterjesztést sehol. Kösz.
  • Huni92
    nincs. egy ilyen kiegészítő kreálása rengeteg türelmet, és még több szabadidőd igényel. én tavaly is azt mondtam a készítőnek, hogy hülye :D
  • king82
    Azzal még én nem találkoztam.
  • norbinhOOO
    azt tudom hogy új játékot kell kezdeni, de megye 1 nincs hozzá?
  • king82
    NB III igen. De az új játék kezdéssel jár.
  • norbinhOOO
    létezik az fm2011-hez olyan kiegészítő mint amilyen a tavalyihoz volt, hogy játszhatóvá teszi a bajnokságokat magyarországon megyei osztályokig???
    Előre is köszi
  • bakkerman
    hát nem egy hét alatt fog összerázódni ez a keret az biztos
  • karajjj
    max többet fog gondolkozni két nap között, de ennyi memóriával nem kell félni
  • norbinhOOO
    Megkezdtem a Malaga-val
    Eléggé átalakítottam a keretet, szóval adtam-vettem rendesen!
    Akiket eladtam:
    -Fernando WBA 2,2m€
    -Weligton Bayern Mün. 4m€
    -S.Fernandez kölcsön MArseille675e€
    -Sandro Silva kölcsön Büyüksehir 550e€
    -Malagueno kölcsön Blackpool 275e€
    -Rubén kölcsön Atlético Madrid 325e€
    -Galatto kölcsön Palermo 475e€
    Akik érkeztek:
    -Josué Wolfsburg 2,2m€
    -Enyeama Hapoel Tel Aviv 500e€
    -Jó Man City 5m€
    -Masoud Osasuna 575e€
    -Jordi Gómez Wigan 2,9m€
    -Nashat Akram ingyen
    -N.Susaeta Vallecano 450e€
    -Thiaguinho kölcsön Cruzeiro 275e€
    -Gael Etock ingyen
    próbálok egy labdatartós,rövidpasszos játékot kialakítani és ehhez próbáltam igazolni, remélem beválik:)
  • king82
    Jó! Csak írt valami olyant mikor így beállítottam hogy az a sok csillag lement félre és kiírta 125000 játékos a jó színt azt gondoltam erre fontos figyelni de ezek szerint csak kamu szöveg.
  • karajjj
    ezzel a géppel töltsd be nyugodtan kotinensenként a játékosokat, európa, afrika meg délamerika összes és máris 250 ezer játékos közül válogathatsz
  • king82
    Szia!

Szóval a vas: AMD Athlon II X4 3.00 GHz 4GB RAM és hozzá egy MSI GTS450 videokártya.
    A segítség azért kell mert 2007 óta most játszok csak újabbal és megváltozott a kezdési struktúra. (Angol, Spanyol, Francia, Olasz, Portugál és Magyar másodosztály valamint Német 3 osztályt szoktam betölteni. A régiben nagy adatbázis és a fontosabb Európai valamint Afrikai és Amerikai országokat használtam játékos állománynak.)
  • norbinhOOO
    okés.akkor neki is esek Go Malaga!!!
  • bakkerman
    2.osztályt is,ha kisebb élvonalbeli csapattal vagy,potom pénzekért lehet elhozni kiemelkedő másodosztályú pléjákat,akik nem kellenek nagy csapatoknak,ezért ha te érdeklődsz irántuk azonnal jönni akarnak
  • norbinhOOO
    és a fő nagy ligáknak csak az első osztályait?
  • bakkerman
    ugyanezt jelöltem be,mert én idővel majd eligazolok
  • bakkerman
    RAM fasza,cpu se rossz,szal én azt javasolnám neked,ha más csapathoz majd idővel el akarsz menni,akkor töltsd be a fő nagy ligákat(angol,olasz,német,francia,holland,portugál),az adatbázisnál pedig válaszd ki hogy élvonalbeli játékosok betöltése innen: Európa,Dél Amerika
  • norbinhOOO
    én is velük fogok kezdeni:)miket töltöttél be mellé?
  • bakkerman
    na kezdtem egyet a malagával :D július 28.-a van:
    jöttek:
    -Sören Stryger Larsen 1.3m€
    -Manuel Da Costa 5.25m€
    -Bogdan Stancu 1.6m€
    -Hyun-Jun Suk kölcsön,130k€,opció 2.3m€
    -Gerard Deulofeu ingyen
    -Gael Etock ingyen

távozott:
    -Edinho 2.2m€
    -Weligton 3m€
  • norbinhOOO
    értem, és mit javasolsz?töltsek be mellé másligákat?és ha igen milyen részletességgel?vagy elég lesz csak a spanyol liga első 3 osztálya és kész?
    lejjebb ott van hogy milyen gépem van.előre is köszi
  • bakkerman
    én a malagát javasolnám a kollegának,ott van pénz,ugyan az alap kerettel max a középmezőny lehet cél,de fokozatosan lehet javulni,nagyobb nyomás nélkül,3-4 év alatt akár bajnokcsapatot is össze lehet hozni,ha okosan igazol az ember.
  • norbinhOOO
    vagy bármilyen ligához kb mennyi bajnokságot játékost lehet betölteni mellé?
  • norbinhOOO
    ha az ember mondjuk egy magyar csapattal szeretne kezdeni akkor milyen ligákat, területeket lenne érdemes betölteni magyar mellé?és milyen részletességi szintel?
    (processzor:Intel(R) Core 2 4300 1.80GHz, és 4GB RAM
  • karajjj
    ajax, psv, tottenham, malaga, juventus, napoli, palermo, wolfsburg, tolouse meg hasonlók
  • karajjj
    ha leírod, hogy milyen lett az új vas, akkor leírom, hogy mennyi ligát játszhatsz kb, meg hány játékost érdemes betölteni hozzá, illetve jó lenne tudni, hogy zavar-e ha mondjuk eltöltöget percekig is a játék
  • norbinhOOO
    ááá nem akarok csalással jáccani, az nem lenne fair!
    Viszont megköszönném ha adnál pár tippet csapatválasztásra, olyan csapatot szeretnék akivel sikereket érhetnék el először EL-be majd később BL-be(mint pl az idei Porto vagy Braga)
  • king82
    Jó reggelt!

Kérlek segítsetek eddig csak teszteltem a játékot. azt szeretném tudni indításkor, hogy érdemes betölteni a dolgokat. Az országokat kiválasztom és a játszhatósági szintet. De utána a játékos állományt, hogy kell jól beállítani? Újra be kell rakni a kiválasztott országokat is?
    Előre is köszi a segítséget.