104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Ő jön a nyáron:
-
Lampardfan #70906 Kösz a gyors választ..
-
elmész szabadságra 1-2 napra és akkor meg is van oldva...nekem is így sikerült mikor először kerültem bl-be... -
Lampardfan #70904 Helo Mindenki!
1 kérdésem lenne , a BL csoportkörbe kell nevezni játékosokat ugye 25-t.Az a probléma h nekem csak 3 saját nevelésű játékosom van a keretbe.Próbáltam az u20-ból is nevezni mer ugye általában azok saját nevelésű játékosok de egyiket se fogadta el és most nemtudok tovább játszani..egyáltalán lehet vmit csinálni vagy buktam.. :S Kösz előre is... -
Üdv Urak!
Az irl hírekre reagálva gondolva megnézem az anzsit, de még a márciusi patch-ben sincs kolbászból a kerítés, ami irl elég zsíros :) Robi Carlos van (elég űtős még 37 évesen is), de Tardelli nincs :(
Ez miért van?
Márciusban még nem volt a gazdag tulaj? (de igen)
-
karajjj #70902 nekem egyszer egy ifi bugzott be, le akartam igazolni, mikor végre elfogadta a szerződést, akkor megjelent a csapatomban, meg ottmaradt a paksi keretben is, és innentől kezdve, ha rákattintottam, nem lehetett vele semmit csinálni, nálam paksi játékosnak jelezte, pakson meg barcikainak és ott volt évekig, aztán egyszer lejárt a szerződése és eligazolt a fulham-be, de ott is amradt paksi :D -
Diego85 #70901 16/17es szezonban bajnok lettem, BL-ben döntőben kikaptam a Man City ellen, úgylátszik ez bezavarta a játékot, mert mind az EL-be beletett, mind a BL-be.. Csak lestem.. :DD
Azon leszek, hogy megnyerjem mind2t, mert kíváncsi lennék az Európai Szuperkupa döntőre akkor.. :D Barca vs Barca.. :DD -
ez meg milyen bug? :DDDD
komolyan mindkét európai kupában szerepelsz? :D
az szép lenne, ha megnyernéd mindkettőt :D
vagy mondjuk a BL csoportkörből kiesnél, és kétszer játszanál az EL egyenes kiesési szakaszában :D -
Diego85 #70899 Sziasztok!
Elég ritkán írok ide, csak ha valami nagy érdekesség történik a játékban.. Hát most eljött a pillanat.. Remélem észreveszitek a képen az érdekességet :) (a leendő meccseket kell jobban megnézni...)
Mivel tényleg csak ritkán járok ide (és más FM fórumokba), lehet hogy már többször, másoknál is előfordult ez a BUG, de nekem a 12 éves FM és CM pályafutásom során most először történt ilyen.. -
A kezdeti nehézségek lassan eltünedezőben vannak, a bajnokságban ott vagyunk az élmezőnyben, a kupában negyeddöntőbe jutottunk, és bár elkiabálni nem akarom, a BL továbbjutás is meglehet.
Kikaptunk az Intertől 2-0-ra, a Benficatól 3-1-re, viszont a másik két meccset megnyertük.
Előbb a Koppenhágát, majd a Benficát páholtuk el.
Egyelőre tehát a 2. helyen állunk, és ha a dánokat majd megverjük a zárófordulóban, valószínűleg továbbmegyünk. -
game vagy win reinstall megoldja szerintem -
Juliano82 #70896 Sziasztok!
Valaki segítsen. 1 szezon után (eddig nem volt semmi gond) ha játékos adatlapjára kattintok akkor kidob az asztalra hibaüzenet nélkül....:(( -
mondom,semmit nem tehetsz,max anyit hogyha te nagyon jól nyomod európában,akkor nő a megitélése a bajnokságnak,esetleg kap plusz 1 helyet -
karajjj #70894 de ha olcsón adod őket, van pénzük megvenni -
Arnosos #70893 csak az a baj h lehet penzuk sincs megvenni oket, aval hogy en jol teljestiek az europai ligakban aval nohetnek a szponzori penzek a tobbi csapatnak is valamenyivel?v mitol fugg? -
konkrét csapatnak nem, de annyit lehet, hogy csak hazai csapatoknak ajánlja fel.... -
Arnosos #70891 hat akkor megprobalom egyedul novelni a reputaciot, hatha akkor jobb jatekosokat tudnak kevesebb penzer igazolni...mast nem tudok csinalni -
itt sajnos nem,fifa managerben fel lehet,itt nem :( ha vannak ajánlatok,akkor a külföldieket elutasítod,ennyi -
Arnosos #70889 es valahogy fel lehet egy csapat ajanlani a jatekost? marmint konkretan csak egy csapatnak? -
kiárusítod azokat a pléjákat,akik neked nem kellenek,és csap román csapatokhoz adod őket kölcsönbe,vagy fullba...mást nem tudsz tenni,csak egy edző vagy -
Arnosos #70887 amugy meg, mit lehet csinalni az ellen hogy teljesen ne gyenguljenek le a csapataim az elso ligaba? orulet hogy elso ev utan eladjak az oszes jo jatekasaikat es most annyira gyengek h nem tudjak elverni a ciprusi csapatokat se, nincs hogy pontot szerezni europaban? En egyedul nem tudok annyit szerezni h tartsuk a szintet, hogy lehet valahogy tamogatni oket? ez mindig igy lesZ? csak gyengulnek? erosodni nem fognak? -
román szinten klasszisok lesznek,de 20-21 évesen úgyis elvágyódnak majd,és akkor el kell adnod őket -
Arnosos #70885 hat az ezdok jok, 3 es feltol 5 csillagosig vannak az edzes ertekelesei -
karajjj #70884 ha jó edzőid vannak, nem kell eladni őket -
Arnosos #70883 hello, lenne egy kerdesem, roman bajnoksagba vagyok, es bajnok lettem, van egy csomo tehetseges jatekosom, 16-17 evesek, ezek a roman bajnoksagba is kifejlodhetnek vilagklasszisa vagy muszaly eladnom oket?(infrastruktira kivalo *****) -
Neoncsoves #70882 nem arra gondolok, hanem hogy pl. Elefántcsontparti klubbal is lehessek. de közben megtaláltam -
Solt #70881 Az elején amikor kezdesz... -
Neoncsoves #70880 több ligát hol lehet aktiválni? -
Jött egyébként még Lucas a Sao Pauloból 8 millióért (részletekre).
most meg összehoztunk egy nagyon fasza bajnokit, megdicsértem a fiúkat :DSADAS_ -
A Steaua elleni rangadót két öngóllal nyertük meg 2-0-ra
-
Solt #70877 Tuti a metallic lesz a ludas... :S
Sok sikert... :) -
képezd át szélsőtámadókp-ra sztem :) -
a grafikai cuccok szoktak bekavarni, bár nem tudom, hogy miképpen, és mi a megoldás rá.
A régi szép idők emlékére kezdtem egyet a Kolozsvárral :)
..::Igazolások::..
Megvolt a román szuperkupa is, 5-1-re vertük az Unirea Urzicenit, Lacina Traoré 5 góljának kösznhetően. -
Solt #70874 Van valakinek ötlete, hogy miért nincsenek kis mezek a taktika fül alatt? A neveket kiírja, de a mezek nem látszanak! :(
Friss telepítés, metallic logo pack, magyarítás. -
jaja, szerintem is
-
karajjj #70872 kömény -
egész fasza kis ifi...:D
-
Húúúh, hetek várnak rám ennyi sérültel, BL csoportkörben is csak a 3. hely lett meg a Sampdoria, Dinamo Kiyev mögött a sok sérült miatt (ráadásul Anyukov, Hamsik, Coentrao sem játszhatott, mert korábbi csapatával már selejtezőt játszott).
Neymar --> 7-9 hónap
Johnson --> 7-8 h.
Drogba --> 2-3 h.
David Luiz --> 2 h.
Torres --> 1 h.
-
igazolások
-
nálam fix kezdő van....és ha ilyen rossz sorozat jön be, akkor a kezdőt szoktam megbabrálni...az ált bejön...