104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• szabocsaba1983
    Ő jön a nyáron:

• Lampardfan
    Kösz a gyors választ..
  • LasDen #70905
    elmész szabadságra 1-2 napra és akkor meg is van oldva...nekem is így sikerült mikor először kerültem bl-be...
  • Lampardfan
    Helo Mindenki!
    1 kérdésem lenne , a BL csoportkörbe kell nevezni játékosokat ugye 25-t.Az a probléma h nekem csak 3 saját nevelésű játékosom van a keretbe.Próbáltam az u20-ból is nevezni mer ugye általában azok saját nevelésű játékosok de egyiket se fogadta el és most nemtudok tovább játszani..egyáltalán lehet vmit csinálni vagy buktam.. :S Kösz előre is...
  • szabocsaba1983
    Üdv Urak!

Az irl hírekre reagálva gondolva megnézem az anzsit, de még a márciusi patch-ben sincs kolbászból a kerítés, ami irl elég zsíros :) Robi Carlos van (elég űtős még 37 évesen is), de Tardelli nincs :(
    Ez miért van?
    Márciusban még nem volt a gazdag tulaj? (de igen)
  • karajjj
    nekem egyszer egy ifi bugzott be, le akartam igazolni, mikor végre elfogadta a szerződést, akkor megjelent a csapatomban, meg ottmaradt a paksi keretben is, és innentől kezdve, ha rákattintottam, nem lehetett vele semmit csinálni, nálam paksi játékosnak jelezte, pakson meg barcikainak és ott volt évekig, aztán egyszer lejárt a szerződése és eligazolt a fulham-be, de ott is amradt paksi :D
  • Diego85
    16/17es szezonban bajnok lettem, BL-ben döntőben kikaptam a Man City ellen, úgylátszik ez bezavarta a játékot, mert mind az EL-be beletett, mind a BL-be.. Csak lestem.. :DD

Azon leszek, hogy megnyerjem mind2t, mert kíváncsi lennék az Európai Szuperkupa döntőre akkor.. :D Barca vs Barca.. :DD
  • Huni92
    ez meg milyen bug? :DDDD
    komolyan mindkét európai kupában szerepelsz? :D

az szép lenne, ha megnyernéd mindkettőt :D
    vagy mondjuk a BL csoportkörből kiesnél, és kétszer játszanál az EL egyenes kiesési szakaszában :D
  • Diego85
    Sziasztok!
    Elég ritkán írok ide, csak ha valami nagy érdekesség történik a játékban.. Hát most eljött a pillanat.. Remélem észreveszitek a képen az érdekességet :) (a leendő meccseket kell jobban megnézni...)

Mivel tényleg csak ritkán járok ide (és más FM fórumokba), lehet hogy már többször, másoknál is előfordult ez a BUG, de nekem a 12 éves FM és CM pályafutásom során most először történt ilyen..
  • Huni92
    A kezdeti nehézségek lassan eltünedezőben vannak, a bajnokságban ott vagyunk az élmezőnyben, a kupában negyeddöntőbe jutottunk, és bár elkiabálni nem akarom, a BL továbbjutás is meglehet.
    Kikaptunk az Intertől 2-0-ra, a Benficatól 3-1-re, viszont a másik két meccset megnyertük.
    Előbb a Koppenhágát, majd a Benficát páholtuk el.
    Egyelőre tehát a 2. helyen állunk, és ha a dánokat majd megverjük a zárófordulóban, valószínűleg továbbmegyünk.
  • bakkerman
    game vagy win reinstall megoldja szerintem
  • Juliano82
    Sziasztok!
    Valaki segítsen. 1 szezon után (eddig nem volt semmi gond) ha játékos adatlapjára kattintok akkor kidob az asztalra hibaüzenet nélkül....:((
  • bakkerman
    mondom,semmit nem tehetsz,max anyit hogyha te nagyon jól nyomod európában,akkor nő a megitélése a bajnokságnak,esetleg kap plusz 1 helyet
  • karajjj
    de ha olcsón adod őket, van pénzük megvenni
  • Arnosos
    csak az a baj h lehet penzuk sincs megvenni oket, aval hogy en jol teljestiek az europai ligakban aval nohetnek a szponzori penzek a tobbi csapatnak is valamenyivel?v mitol fugg?
  • LasDen #70892
    konkrét csapatnak nem, de annyit lehet, hogy csak hazai csapatoknak ajánlja fel....
  • Arnosos
    hat akkor megprobalom egyedul novelni a reputaciot, hatha akkor jobb jatekosokat tudnak kevesebb penzer igazolni...mast nem tudok csinalni
  • bakkerman
    itt sajnos nem,fifa managerben fel lehet,itt nem :( ha vannak ajánlatok,akkor a külföldieket elutasítod,ennyi
  • Arnosos
    es valahogy fel lehet egy csapat ajanlani a jatekost? marmint konkretan csak egy csapatnak?
  • bakkerman
    kiárusítod azokat a pléjákat,akik neked nem kellenek,és csap román csapatokhoz adod őket kölcsönbe,vagy fullba...mást nem tudsz tenni,csak egy edző vagy
  • Arnosos
    amugy meg, mit lehet csinalni az ellen hogy teljesen ne gyenguljenek le a csapataim az elso ligaba? orulet hogy elso ev utan eladjak az oszes jo jatekasaikat es most annyira gyengek h nem tudjak elverni a ciprusi csapatokat se, nincs hogy pontot szerezni europaban? En egyedul nem tudok annyit szerezni h tartsuk a szintet, hogy lehet valahogy tamogatni oket? ez mindig igy lesZ? csak gyengulnek? erosodni nem fognak?
  • bakkerman
    román szinten klasszisok lesznek,de 20-21 évesen úgyis elvágyódnak majd,és akkor el kell adnod őket
  • Arnosos
    hat az ezdok jok, 3 es feltol 5 csillagosig vannak az edzes ertekelesei
  • karajjj
    ha jó edzőid vannak, nem kell eladni őket
  • Arnosos
    hello, lenne egy kerdesem, roman bajnoksagba vagyok, es bajnok lettem, van egy csomo tehetseges jatekosom, 16-17 evesek, ezek a roman bajnoksagba is kifejlodhetnek vilagklasszisa vagy muszaly eladnom oket?(infrastruktira kivalo *****)
  • Neoncsoves
    nem arra gondolok, hanem hogy pl. Elefántcsontparti klubbal is lehessek. de közben megtaláltam
  • Solt
    Az elején amikor kezdesz...
  • Neoncsoves
    több ligát hol lehet aktiválni?
  • Huni92
    Jött egyébként még Lucas a Sao Pauloból 8 millióért (részletekre).
    most meg összehoztunk egy nagyon fasza bajnokit, megdicsértem a fiúkat :DSADAS_
  • Huni92
    A Steaua elleni rangadót két öngóllal nyertük meg 2-0-ra
  • Solt
    Tuti a metallic lesz a ludas... :S

Sok sikert... :)
  • Barnabyka
    képezd át szélsőtámadókp-ra sztem :)
  • Huni92
    a grafikai cuccok szoktak bekavarni, bár nem tudom, hogy miképpen, és mi a megoldás rá.

A régi szép idők emlékére kezdtem egyet a Kolozsvárral :)
    ..::Igazolások::..

Megvolt a román szuperkupa is, 5-1-re vertük az Unirea Urzicenit, Lacina Traoré 5 góljának kösznhetően.
  • Solt
    Van valakinek ötlete, hogy miért nincsenek kis mezek a taktika fül alatt? A neveket kiírja, de a mezek nem látszanak! :(

Friss telepítés, metallic logo pack, magyarítás.
  • Huni92
    jaja, szerintem is

• karajjj
    kömény
  • LasDen #70871
    egész fasza kis ifi...:D
  • lippet
    Húúúh, hetek várnak rám ennyi sérültel, BL csoportkörben is csak a 3. hely lett meg a Sampdoria, Dinamo Kiyev mögött a sok sérült miatt (ráadásul Anyukov, Hamsik, Coentrao sem játszhatott, mert korábbi csapatával már selejtezőt játszott).

Neymar --> 7-9 hónap
    Johnson --> 7-8 h.
    Drogba --> 2-3 h.
    David Luiz --> 2 h.
    Torres --> 1 h.

• Forza Italia
    igazolások

• LasDen #70868
    nálam fix kezdő van....és ha ilyen rossz sorozat jön be, akkor a kezdőt szoktam megbabrálni...az ált bejön...