104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Neoncsoves
    jó csak te itt nem edző vagy hanem manager :D
  • Sippie
    najó, de te mánáger vagy, nem csak edző, edzőket igazolsz :D
    de amúgy egyetértek, igazolom is Messit :D
  • zorrobomber
    végülis az hogy nyereséges legyen a klub az az ő dolguk, az edző feladata csak az hogy a csapat legyen sikeres
  • Sippie
    na majd bejutok a BL-be azt csak gyün valami pénzes befektető :D
  • Huni92
    nem köcsögösködik a vezetőség a pénzügyek miatt. legfeljebb a havi beszámolóban kapsz egy mondatot, hogy kissé elégedetlenek, mert sok a mínusz, de -60 millió eurónál sem basznak ki.
  • Sippie
    én most havi 120milla minuszt csinálok kb, FT-ba magyar csapatnál. Fizetési kereten belül vagyok, szóval akkor mi lesz ha 0 alá megyek? :D Én csak annyi igazoltam amennyit előre meghatározva megengedtek
  • karajjj
    én mindig arra operálok, hogy olcsón veszek, felfuttatok és drágán adok el játékosokat
  • Láma!
    na jo, de a vezetők nem fognak szeretni ha csinálsz nekik minden honapban 3-4 milliós plusz kiadást...:D
  • akvik
    még nem késő rájönni:DD
  • karajjj
    óóó baszkimuter :D ha én ezt tudtam volna...
    utoljára talán a 2005-ben igazoltam részletre, akkor még levonta az egészet
  • akvik
    igen ígyvan ahogyan írtad.:) amit hónapokon át kell törleszteni azt a klub fizeti.azért szoktam én viszonylag kisebb összeget fizetni egybe és a nagyobbat részletbe.
  • karajjj
    na várjál, most ha jól értem, akkor ha részletre veszek, az átigazolási pénzből csak a kezdőrészlet megy el a játékosra, a többit a klu fizeti?
    ezt sosem értettem :D
  • akvik
    nemteljesen.mert pl 12millióm volt igazolni miután megvettem Henriquét és pl Tardellinél csak 5millát fizettem ki azonnal Amrabatnál csak 2őt és még tudtam így venni 3játékost.Tehát a 12millióból még Tardellire se tellett volna ha egészbe fizetem nemhogy még pluszba más játékosokra.Mert így a többit csak a későbbiekben kell fizetned így marad pénzed igazolni még.
  • karajjj
    nem mindegy amúgy, hogy egyben fizeted vagy részletre veszed? ugyanúgy az átigazolási pénzből megy
  • akvik
    köszönhetően a sok részletre vásárlásnak.kár hogy így most már üres a kassza..
  • karajjj
    gratula, jó kis igazolásokat sikerült összehoznod!
  • akvik
    Sziasztok rég jártam már erre.Elmúlt időszakban nem volt sok időm foglalkozni a játékkal de mostanra lett egy kis szabadidőm így elkezdtem egy karriert.
    Választásom a Serie B-ben szereplő Atalanta-ra esett.

Ebben a kis 25000es stadionban játszuk a meccseinket:

Célkitüzésnek a feljutást terveztem.A keret nem volt rossz egy másodosztályú csapathoz képest így nemsok mindent kellett rajta alakítani.
    Keret
    Átigazolások
    Eléggé jól kezdtük a bajnokságot annak ellenére h sok sérültünk volt egész szezonban de folyamatosan az első és a negyedik hely között ingáztunk.Végül féltávtól vettük a vezetést és ez lett a vége:
    Bajnokság végeredménye
    Játékos statisztikák
    Olasz kupában mindössze 3 kört éltünk meg és búcsúztunk chievo ellen.
    A csapatból csak Barreto-t emelnék ki (aki az egyetlen válogatott játékosom volt) aki védekező kp létére elég sok gólt és gólpasszt adott.Sok csapat el akarta vinni de ő végül maradt és az első osztályban is a keretet fogja erősíteni.
    Nyárra kaptunk elég pénzt h megerősítsük a keretet.
    Volt egy pár érkező és távozó..
    Íme a megerősített keret
    3nagy igazolástól várom a megváltást és h a középmezőnybe végzünk idén a legfelső osztályban.Tardelli,Henrique,Hargreaves.
    Az első meccset ha nehezen is de hoztuk a napoli ellen.
  • KoniZTE
    köszönöm!
  • Barnabyka
    Az Edzésnél betudod állítani új posztként neki aztán játszasd is ott sokat és megszokja és jó lesz neki:)
  • lippet
    Ha sokat játszatod egy másik poszton, akkor stábértekezleten ajánlották fel nekem, hogy képezzem, de biztos máshol is át lehet képezni. Én még nem éltem ezzel az opcióval. :)
  • KoniZTE
    Hogyan kell középső támadó középpályásból bal szélsőt csinálni ???
  • zorrobomber
    enyhe off:
    Gondolom tolta innnen már valaki az Evian-al, Hermann Kabasele mennyire jó a game-ben? Loki teszteli.
  • Pettersson
    Van egy X meccses eltiltása rossz viselkedés miatt és vissza is vonul általában... Mondjuk én már Kurányit tudtam meggyőzni, hogy még se mondja le a válogatottságot. ;)
  • penge96
    Fogtam azt töröltem az egészte, még a registryből is
  • penge96
    Értem...
  • abletonext
    Win7 sp1 x64 = nincs laggom :)
  • penge96
    Hát ha az SP1 miatt lenne, személyesen mennék el a mikrofoshoz megcsináltatni a gépem, hogy menjen normálisan az FM!!! xD
  • Neoncsoves
    nekem is 64 bitem van mégse laggol. igaz hogy SP1et nem raktam fel
  • karajjj
    bekulázok, ha az a baja
  • penge96
    Futtatok majd egy kompatibilitási izébizét
  • penge96
    32 bitessel nekem is ment... Most kajra lehet, hogy a 64 bit miatt van?
  • karajjj
    nekem 32 bites van fent és tökéletesen működik
  • penge96
    Win 7, 64 bit, SP1
  • karajjj
    xp vagy win7?
  • penge96
    Hehe, egy hónapon belűl 5x megtörtént, mondjuk nem emiatt, de én 243255 évig nem rakok újra Wint. Az tuti. Inkább nem FM-ezek. Vagy megtanulok laggosan élni. ^^
  • bakkerman
    pattintsd újra a wint is,hátha segít
  • penge96
    Az van fent. De nem értem, eddig semmi baja nem volt...
  • bakkerman
    elég a 11.3-ast
  • penge96
    Újraraktam, és nincs változás. Hát én ilyet még nem ***tam :D Rakjam fel az előző patcheket is, vagy mit csináljak?:D
  • bakkerman
    feljutás laza lesz