104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Neoncsoves #70987 jó csak te itt nem edző vagy hanem manager :D -
najó, de te mánáger vagy, nem csak edző, edzőket igazolsz :D
de amúgy egyetértek, igazolom is Messit :D -
végülis az hogy nyereséges legyen a klub az az ő dolguk, az edző feladata csak az hogy a csapat legyen sikeres -
na majd bejutok a BL-be azt csak gyün valami pénzes befektető :D -
nem köcsögösködik a vezetőség a pénzügyek miatt. legfeljebb a havi beszámolóban kapsz egy mondatot, hogy kissé elégedetlenek, mert sok a mínusz, de -60 millió eurónál sem basznak ki. -
én most havi 120milla minuszt csinálok kb, FT-ba magyar csapatnál. Fizetési kereten belül vagyok, szóval akkor mi lesz ha 0 alá megyek? :D Én csak annyi igazoltam amennyit előre meghatározva megengedtek -
karajjj #70981 én mindig arra operálok, hogy olcsón veszek, felfuttatok és drágán adok el játékosokat -
na jo, de a vezetők nem fognak szeretni ha csinálsz nekik minden honapban 3-4 milliós plusz kiadást...:D -
még nem késő rájönni:DD -
karajjj #70978 óóó baszkimuter :D ha én ezt tudtam volna...
utoljára talán a 2005-ben igazoltam részletre, akkor még levonta az egészet -
igen ígyvan ahogyan írtad.:) amit hónapokon át kell törleszteni azt a klub fizeti.azért szoktam én viszonylag kisebb összeget fizetni egybe és a nagyobbat részletbe. -
karajjj #70976 na várjál, most ha jól értem, akkor ha részletre veszek, az átigazolási pénzből csak a kezdőrészlet megy el a játékosra, a többit a klu fizeti?
ezt sosem értettem :D -
nemteljesen.mert pl 12millióm volt igazolni miután megvettem Henriquét és pl Tardellinél csak 5millát fizettem ki azonnal Amrabatnál csak 2őt és még tudtam így venni 3játékost.Tehát a 12millióból még Tardellire se tellett volna ha egészbe fizetem nemhogy még pluszba más játékosokra.Mert így a többit csak a későbbiekben kell fizetned így marad pénzed igazolni még. -
karajjj #70974 nem mindegy amúgy, hogy egyben fizeted vagy részletre veszed? ugyanúgy az átigazolási pénzből megy -
köszönhetően a sok részletre vásárlásnak.kár hogy így most már üres a kassza.. -
karajjj #70972 gratula, jó kis igazolásokat sikerült összehoznod! -
Sziasztok rég jártam már erre.Elmúlt időszakban nem volt sok időm foglalkozni a játékkal de mostanra lett egy kis szabadidőm így elkezdtem egy karriert.
Választásom a Serie B-ben szereplő Atalanta-ra esett.
Ebben a kis 25000es stadionban játszuk a meccseinket:
Célkitüzésnek a feljutást terveztem.A keret nem volt rossz egy másodosztályú csapathoz képest így nemsok mindent kellett rajta alakítani.
Keret
Átigazolások
Eléggé jól kezdtük a bajnokságot annak ellenére h sok sérültünk volt egész szezonban de folyamatosan az első és a negyedik hely között ingáztunk.Végül féltávtól vettük a vezetést és ez lett a vége:
Bajnokság végeredménye
Játékos statisztikák
Olasz kupában mindössze 3 kört éltünk meg és búcsúztunk chievo ellen.
A csapatból csak Barreto-t emelnék ki (aki az egyetlen válogatott játékosom volt) aki védekező kp létére elég sok gólt és gólpasszt adott.Sok csapat el akarta vinni de ő végül maradt és az első osztályban is a keretet fogja erősíteni.
Nyárra kaptunk elég pénzt h megerősítsük a keretet.
Volt egy pár érkező és távozó..
Íme a megerősített keret
3nagy igazolástól várom a megváltást és h a középmezőnybe végzünk idén a legfelső osztályban.Tardelli,Henrique,Hargreaves.
Az első meccset ha nehezen is de hoztuk a napoli ellen. -
KoniZTE #70970 köszönöm! -
Az Edzésnél betudod állítani új posztként neki aztán játszasd is ott sokat és megszokja és jó lesz neki:) -
Ha sokat játszatod egy másik poszton, akkor stábértekezleten ajánlották fel nekem, hogy képezzem, de biztos máshol is át lehet képezni. Én még nem éltem ezzel az opcióval. :) -
KoniZTE #70967 Hogyan kell középső támadó középpályásból bal szélsőt csinálni ??? -
enyhe off:
Gondolom tolta innnen már valaki az Evian-al, Hermann Kabasele mennyire jó a game-ben? Loki teszteli. -
Pettersson #70965 Van egy X meccses eltiltása rossz viselkedés miatt és vissza is vonul általában... Mondjuk én már Kurányit tudtam meggyőzni, hogy még se mondja le a válogatottságot. ;) -
Fogtam azt töröltem az egészte, még a registryből is 

-
Értem... -
Win7 sp1 x64 = nincs laggom :) -
Hát ha az SP1 miatt lenne, személyesen mennék el a mikrofoshoz megcsináltatni a gépem, hogy menjen normálisan az FM!!! xD -
Neoncsoves #70960 nekem is 64 bitem van mégse laggol. igaz hogy SP1et nem raktam fel -
karajjj #70959 bekulázok, ha az a baja -
Futtatok majd egy kompatibilitási izébizét -
32 bitessel nekem is ment... Most kajra lehet, hogy a 64 bit miatt van? -
karajjj #70956 nekem 32 bites van fent és tökéletesen működik -
Win 7, 64 bit, SP1 -
karajjj #70954 xp vagy win7? -
Hehe, egy hónapon belűl 5x megtörtént, mondjuk nem emiatt, de én 243255 évig nem rakok újra Wint. Az tuti. Inkább nem FM-ezek. Vagy megtanulok laggosan élni. ^^ -
pattintsd újra a wint is,hátha segít -
Az van fent. De nem értem, eddig semmi baja nem volt... -
elég a 11.3-ast -
Újraraktam, és nincs változás. Hát én ilyet még nem ***tam :D 
Rakjam fel az előző patcheket is, vagy mit csináljak?:D
-
feljutás laza lesz