104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hát gondoltam azért nem teheted meg hogy nyári szünetelj, mert megbuktál érettségin, és tanulsz a pótra 
-
menedzser #71026 Köszönöm, ment a válasz. -
Mivel másnak nincs ilyen problémája, nem lesz fix... egyébként szerintem tudom mi lehet a problémád, de azt inkább PM-ben írom, különben ban-t kapok xD -
menedzser #71024 Azon gondolkodok, hogy esetleg egy patch, vagy fix kellene. Mert ott annál a pontnál egyszerűen nem akar tovább menni.
Monacoval viszont eddig minden pöpec. -
menedzser #71023 Nem, sajnos nincs rá pénzem, mert még fiatal vagyok, de az előző részek és ez is hibátlan működött.
Azért van több csapatom, mert több klubbal szimpatizálok, de külön bajnokságban játszanak. -
karajjj #71022 hát, ilyenekkel is ritkán találkozunk szerintem, hogy valaki egyszerre több csapatot tol
eredeti a játékod? -
menedzser #71021 Helló.
Nem rég kezdtem el játszani vele, jó játék. A korábbi részeknek is nagy kedvelője voltam, emlékszem az Fm08-t például darabokra zúztam :). Rengeteget nyüstöltem.
A kilencet is kipróbáltam, a tízet is, mindegyik nagyon jó volt, ez a mostani pedig olyan részletes, hogy nagyon jó.
Elkezdtem kedvenc csapataimmal játékot, tehát több klubot irányítok. Eleinte az volt a problémám, hogy crash dumps hibaüzeneteket kaptam. Azt olvastam interneten, hogy elég kitörölni a dokumentumokból és minden rendben :O. Ott van egy crash dumps mappa és simán csak kitörlöd és jó lesz. Kipróbáltam és valóban így is van! Szépen eljutottam szeptember tíz-tizenegy környékére, ahol is van három meccsem... egy nap. Nos, lejátszok kettőt és a harmadiknál meccs előkészítés, kérlek, várj, hallom a stadion zaját, de fekete képernyő és az fm exe hibát észlel és leáll.
Tanácstalan vagyok. Kétszer megpróbáltam újból. Ugyanez a történet. Nincs ötletem. Alap a játék, nincs patch, a gépem erős, több liga van kiválasztva és eddig gond nélkül elment, volt már korábban is egy napon több meccsem. Remélem, ti tudtok segíteni. -
ki, én? én nem. (ha valaki nagyon unatkozik offba nézzen már be :D ) -
Neoncsoves #71019 ki bukott meg érettségin?:D -
hogy lehet érettségin megbukni?:DDDD
amugy meg vizsgaidőszak... -.- -
karajjj #71017 akkor meg tessék szépen pörögni, nehogymár nyáron se legyen itt élet -
Neoncsoves #71016 aki megteheti
-
karajjj #71015 ja amúgy most esik le, hogy már nyáriszünet van egyeseknek :D -
KoniZTE #71014 Másik meglepetés, hogy van Persie mekkora állat volt Arsenalban, 4-2-3-1es rendszerben , igaz sokat volt sérült, de 6 meccsen 9 gólt bepaszírzott :) -
KoniZTE #71013 Na szórakozás erejéből játszottam pár meccset pár csapattal tegnap ( lille,arsenal,liverpool ... ), Eden Hazard gyereket mindenhova megvettem ( kölcsön is lehet venni, és csak 3,5 misi ), egyszerűen ilyen embert még nem láttam az fmekben soha :) 19 évesen a mélyvízben Angliában, AMC és AML posztokon , kb minden csapattal 10 meccset játszottam bajnoksága, ő mindig kezdett és 6-7 gólt és 6-7 gólpasszt mindig kiosztott... Brutál a gyerek és nagyon fiatal és olcsó is. -
karajjj #71012 nekem most az tetszik, hogy ha felkínálod a játékosokat reálisan magasan áron a kluboknak, akkor 2-3 mindig tesz rá egy kicsit alacsonyabb, de még elfogadható ajánlatot -
korábbin mindig szerettem az átigazolási szezont (turkálni a játékosok között meg minden :D), de mostanra már kicsit irritáló...folyton jönnek a szar hírek, hogy ennek ez kell ennek meg ez kell, de senki nem tesz ajánlatot 1 játékosért sem....ha azt reagálom, hogy takaroggyanak, akkor boldogtalanok pléyák, ha meg, hogy vihetik, akkor nem csinálnak semmit...:D jó persze megvan a jó oldala is, mert így a jó játékosaimat megtudom tartani....bár néha meg kell küzdeni érte, hogy meggyőzzem őket, hogy maradjanak....
egy jó BL szereplés kéne már csak.... -
Az lehet, hogy a mentésem szar, és azért szaggat? Mivel csak a legfrissebb Arsenalos karrieremmel csinálja... de olyan jól kezdtünk, 8-ból 8 győzelem és csupa új gamer... -
melyiket mijen feladattal játszassam petersenen kívül mindenkit próbáltam csatárba de nemlőnek tulsok gólt:S -
Wenger bazdmeg.
Am még mindig szaggat a játékom, hello. XD -
denagy:
-
denagy meccs volt a bl-címvédő ellen.(még murinnyó nélkül is megnyerték a bl-t.)
-
Pettersson #71005 Schürrle, Helmes, Kiessling, Petersen? Cacau esetleg? -
baszki tényleg... :D
köszi szépen -
Lejjebb van egy olyan, hogy "bővebb" vagy "további", vagy nem tudom pontosan hogy van írva, de meg fogod találni. :) -
csapat instrukciók? Azon belül nekem nincs ilyen.
Játékfilózófia, stratégiai alapelv, passz stílus, kreatív szabadság, letámadás, szerelés, emberfogás, keresztlabda, pozíció kötöttsége.
Ennyi.
-
Taktika, csapatutasítások, tempó, lassú. Szerintem ez elég egyértelmű -
Játszik valaki magyarosított játékkal? Most nem tudom hogy annak a hibája-e de a meccsek előtti elemzéseknél annyira hasztalan infókat tudok kapni. "játszunk lassabb tempóban" jójó, de azt hol a fenébe állítom be, vagy honnan tudjam mi lassú mi gyors? Nincs valami részletes leírás kezdő játékosoknak ezekről? -
vkinek vmi ötlet német tehetséges fiatal csatár klose kiöregedett nemakarom már behívni maradt poldi meg gómez mert müllert inkább szélen játszatném vkinek ötlet?:) kipróbáltam mág mlapa-t meg egy meccsen sukuta-pasu-t de nemnagy potenciál van bennük:S -
uhh,jójó :) az eredményed is szép -
nem sokon múlott...:D uccsó meccsen fehérvárral 0-0 lett...:D
-
karajjj #70996 dejó, hogy felhoztam ezt a témát :D pörgünk egy kicsit -
Nálam a tavalyi fmbe volt nálam sokat de túlértékeltem.meg a scoutom is.ideibe is már csak ilyen jó kis cserejátékos volt nálam.bár mondjuk ilyen 2-4m-ért cserének nemrossz. -
szkótom 4 csillagot adott rá,asszondja majdnem olyan jó mint Inler,mondom oksa,akkor kám ón -
nainggolan annyira nemjó játékos..legalábbis sztem. -
ahh faszomat, nainggolant akartam elhozni,transfer kereten még van 4 misi,budget egyenlegen 6 , elfogadott a cagliari egy oylat hogy most 1.5 millió,aztán majd 48 hónapig 7.5 millió,vele is megyeztem,de jött az üzi hogy sehogyse áll rendelkezésre annyi cash...tehát valszeg hosszútávon csúnya minusz lett volna...basszameg -
na,most hoztam el az udinesevel első évemben még augusztus van,rafael tolóit,1 misi kezdő,utána 24 hónapra 3 millió,így még mindig maradt cash :) amúgy régebben én is azt hittem,hogy azt egybe vonja le -
ehhh:D
akkor alkalmazom ezt én is, ugyis szűk a keret a csapatnál mert kicsit költekeztem:D -
ha jönnek a sikerek,akkor 1. a vezetőség a seggedet nyalja 2. jön be cash bőven 3. csak a fizukeret túllépéséért szoktak szólni,én mentem már Barca-val a 2010-ben -20 misibe is,úgy hogy minden szezonkezdetkor ment csak fel -5,6 misire,tehát elég kilátástalan helyzetem volt :D -
ok de irl sincs az hogy fergusont kirúgják mert 300 millió tartozása van a klubnak.