A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
menedzser #71021 Helló.
Nem rég kezdtem el játszani vele, jó játék. A korábbi részeknek is nagy kedvelője voltam, emlékszem az Fm08-t például darabokra zúztam :). Rengeteget nyüstöltem.
A kilencet is kipróbáltam, a tízet is, mindegyik nagyon jó volt, ez a mostani pedig olyan részletes, hogy nagyon jó.
Elkezdtem kedvenc csapataimmal játékot, tehát több klubot irányítok. Eleinte az volt a problémám, hogy crash dumps hibaüzeneteket kaptam. Azt olvastam interneten, hogy elég kitörölni a dokumentumokból és minden rendben :O. Ott van egy crash dumps mappa és simán csak kitörlöd és jó lesz. Kipróbáltam és valóban így is van! Szépen eljutottam szeptember tíz-tizenegy környékére, ahol is van három meccsem... egy nap. Nos, lejátszok kettőt és a harmadiknál meccs előkészítés, kérlek, várj, hallom a stadion zaját, de fekete képernyő és az fm exe hibát észlel és leáll.
Tanácstalan vagyok. Kétszer megpróbáltam újból. Ugyanez a történet. Nincs ötletem. Alap a játék, nincs patch, a gépem erős, több liga van kiválasztva és eddig gond nélkül elment, volt már korábban is egy napon több meccsem. Remélem, ti tudtok segíteni.