104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• akvik
    mondjuk a realnál sosem szarral gurigáztak:DD
  • Neoncsoves
    ki mennyire számít sztárnak :D

csak így párat kapásból (a fizetés az havi fizetésre értendő):
    CR(1,000,000€), Kaká(975,000€), Tevez(800,000€), Casillas(600,000€), Pastore(750,000€), Benzema(925,000€), Fellaini(850,000€), Özil(625,000€)

jelenleg ők rendelkeznek olyan szintű fizetéssel hogy azt mondanám hogy sztárjátékosok... Fellaini szart nem ér igazából, de sürgősen kellett egy jó vkp és minimum ennyi fizetést kért. Persze most majd eladni lesz igazi művészet...
  • Sippie
    sztem nincsenek benne, én legalábbis csomó játékost nem találok ha célirányosan keresek netes segítség alapján pl.
  • menedzser
    Amit akartam még kérdezni, az adatbázis méret téma. Mi a különbség a kicsi-közepes-nagy adatbázis méret között? Ha kicsivel mennék, vagy közepessel, ugyanúgy benne lenne mindenki, csak maximum nem terheli annyira a gépet?
  • akvik
    h lehet ennyi veszteséget termelni?:O ennyi sztárjátékosod van?
  • menedzser
    Ez igaz, nagy kár. Régen ez nem volt probléma a korábbi szériáknál. Pedig de szerettem a kedvenc klubjaimmal játszani.

Köszönöm a válaszod.
  • Neoncsoves
    áprilisban 44millió euró veszteség, nice
  • Neoncsoves
    fizetési keret az még rendben van. játékoseladáson én is gondolkodtam már. szakmai stáb szűkítésbe viszont van valami, köszi!
  • Láma!
    játékos eladás? fizetési keret betartása, szakmai stáb szűkítés ilyesmik
  • Neoncsoves
    van ötlet arra, hogy hogyan hozhatnám vissza a stabil gazdasági helyzetet? gondolom elsősorban különböző versenysorozatokban való győzelemmel, de azon kívül?
  • bakkerman
    megemlíteném még,hogy most igazolták le Fabio Coentraot is
  • bakkerman
    na,jelentem sikerült letornásznom a fizukeretet,így évi 35 misi,transzferre maradt 24 milkóm,klubkasszában 36 misi,na megkezdem a keret összerakását az új szezonra,cél az euroliga
  • Neoncsoves
    ja hogy évi 3 misi.. :D nálam havi 1 millát keresett CR, Tevez... :D
  • Neoncsoves
    ez de kiakaszt, itt van Benzema aki egész szezonban nem játszott mert szar meg rinyál folyton, de azért 975ezres fizut kapja havonta, Kaká aki egész szezonban kb 15 meccsen ha játszott ő is kapja a 925ezres fizut és NEM HAJLANDÓAK ÚJ SZERZŐDÉST ÍRNI KEVESEBB FIZETÉSSEL. hát basszák meg! persze elvinni nem akarja őket senki -_-
  • bakkerman
    beszarok,aláírt ALEXIS SANCHEZ A BARIHOZ ÉVI 3.6 MILLIÓS FIZUÉRT
  • Neoncsoves
    3 millás fizu? nálam az 1 misi a legmagasabb, pedig elég jól álltunk anyagilag a Madriddal, csak idén se BL, se bajnokság, marad a kupa ami persze lószar igazából...
  • akvik
    és ha új szerződést ajánlanál fel nekik amiben jóval kevesebb lenne havi keresetük?
  • bakkerman
    lol mi komoly, Alexis Sanchez unhappy,mert új szerződést akar,3 millás fizuval,eddig 1.4-et kapott,mondom oké,megadom,de ugye az elnök nem engedi a fizukeret túllépése miatt,jó felbasztam átadóra,22.5 misis árral,JÖN A BARI ÉS SZÓ NÉLKÜL MEGADJA. Semmi részlet,semmi záradék,full kp-ban.
  • bakkerman
    kösz,bankszámlán 5 misi,mindet kibasznám csúnya minuszba kerülnék,amiből max egy bajnoki cím húzhatna ki,az meg még esélytelen,8.-ak lettünk első évemben,idén top 6 a cél
  • akvik
    nem viszik őket kölcsönbe se?
  • akvik
    jajj ez a chat....istenem
    Menedzser: az oka az h egyszerre több csapattal nyomod és ugyanaznap vannak a meccseid.fmet sztem nem így tervezték hogy egy játékos egyszerre 3-4 vagy több csapattal is legyen.Szóval ha csak egyszerre egy csapattal tolod akkor nem lesznek ilyen hibák.Van még egy másik megoldás hogy azt a napot leszimulálod..csakhát most majd nem szimulálhatsz mindenegyes napnál majd ha kijön ez a hiba ha aznap sok meccsed lesz...
  • Neoncsoves
    terminate contract
  • bakkerman
    hát igen...visszatérésük előtt fizura évi 27 ment volna,most hogy visszajött a csőcselék 40 misi!!!!!!!!!! 13 MILLIÓVAL VAGYOK A FIZU KERET FÖLÖTT na most segítsen soros gyuri bá
  • Neoncsoves
    áááááá !!!!

Real Madrid pénzügyi helyzete Insecure lett. kurvajó...
  • bakkerman
    azt utálom az olasz klubokban,hogy a reserve team televan kölcsönadott játékossal,de valami 30-40 darabbal,persze abból 3-4 üti meg a szintet,első szezon végén visszatérnek,de Istenemre mondom nem lehet ezektől megszabadulni...U20-as csapatomban is kb 45-en vannak,abből 20 1 csillagos potenciálu...udinesebe is visszatértek olyan nevek mint Floro Flores,Mensah,Pepe,Orellana,Motta,de kellenek a brantnak,nélkülük is ment a csapatnak,az értük kapott cashből meg felújíthatnám az első keretet...Pepe basszus 3 misit kap évente...
  • bakkerman
    kurvaszar,FB koppintás
  • karajjj
    eddig csak a topikban ment, most tették be élesbe, de amúgy nem értem a lényegét, én már fészbukon is utáltam
  • Barnabyka
    van topikja is(ott olvasgass róla ;)..és az sg chat
  • Láma!
    OFF

SG.hu cset nektek is ott van a főoldalon? miaz?:D

• menedzser
    Ez a problémám továbbra is fent áll.
  • menedzser
    Grat! Az szép. Manchester Uniteddel most döntetlent értem el a West Bromwich ellen... hm, rossz bajnokság kezdés.

Én még igazán kezdő menedzser vagyok, az alapokon túlra nem nagyon látok és nem is nagyon nyúlok bele a taktikákba komolyan, szóval nyugodtan bombázzatok BÁRMILYEN ötlettel, köszönöm.

a szöglet taktikát megjegyzem.

karajjj a te válaszod is köszönöm.
  • szabocsaba1983
    Nálam Napolival minden évben mi rúgjuk a legtöbb szögletgólt. Védőim 12-15 gólig eljutnak ált szezononként. (2-3 védő is)

Én így használom (persze nem csak egy jó megoldás van)
    - szöglet hosszú oldalra
    - 1 védő a hosszúsarkot támadja
    - 2 védő ugyanez

a legfontosabb szerintem, hogy mindkét védőm 192 feletti, legalább 17-es ugrással. És aki beadja a szögletet (Sosa, Hamsik) az spíler legyen ebben.
    Közben zsinórban 3X is megnyertük a bajnokságot. (a 3. helyre vártak, pffff)
    Bl-ben Barcán, MU-n keresztül az elődöntőben vagyunk. (Shaktar jön)

• karajjj
    szöglet taktika a tavalyi van, az offtopikban megtalálod, edzéstervet én meg tölteni szoktam a netről, sajátot még nem sikerült jobban csinálnom
  • menedzser
    Igen, a sérülés bosszantó. Az első mentésemnél, ahol a kedvenc csapataimmal játszom, ott három klubnál is legalább három-három játékos került jegelésre... hihetetlen, milyen módon rugdossa a gép a játékosaim. Én agresszív, vagy kemény szerelést alkalmazok ellenféllel szemben, meg se kottyan neki.

Amikor meccs előkészítés van, miért van az, hogy nem tudja kijelölni a pályán lévő játékost? Rákattintok a listán és keresnem kell a pozícióját. A régi részekben kijelölte, hogy megtaláljam. Itt meg behozza a képességeit.

Tudtok jó szöglet taktikákat és valamit az edzésre? Pl edzésen elég beállítani, hogy külön befejezésre gyúrjanak és akkor az fejlődik neki?

Kösz.
  • Neoncsoves
    hát lehet :D de télen hoztam Pastore-t, Fellaini-t, Veloso-t... ezek közül Pastore kap rendszeres játéklehetőséget (playmaker), Fellaini is most sokat játszott mert Khedira sérült volt, Veloso-t meg kilőtték nekem 3-4 hónapra, szóval ő szezon végéig nem is fog játszani... na megyek is és készülök a következő szezonra :D

vagy lehet folytatom inkább a Santosos elkezdett karrieremet
  • LasDen #71032
    vagy az edző miatt....:D
  • Neoncsoves
    csak hogy on is legyen:

ezt a szezont jól elkúrtam a Reallal, kiestem BL-ből Marseille ellen (LOL), és a bajnokságban 10 ponttal le vagyok maradva a Barcától :\ lehet hogy az új érkezők miatt van mondjuk :)
  • Neoncsoves
    off, de nem buktam semmiből sem :D
  • Láma!
    ehh, már középsuliban bukdácsolsz? enyje...
    :DDDD
  • Neoncsoves
    de megtehetem csak nem találtam jobb smileyt így kora reggel

érettségitől még 2 évre vagyok hál istennek :D