104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• akvik
    na az fasza
  • Huni92
    3-0 lett, felmostuk velük az öltöző padlóját.
  • Huni92
    2. a bajnokágban, 1 pontra az űrfocit játszó lyontól.
    olyan kiélezett meccseink vannak, hogy beszarás. az ellenfél is rendszeresen 15+ lövéssel zárja a meccset.
  • akvik
    hányadik vagy?
  • Huni92
    kíváncsi leszek rá :D

a 4 meccse nyeretlen, kiesőhelyen álló Monaco most cserélt menedzsert, és van egy olyan érzésem, hogy ellenem feltámadnak majd.
  • akvik
    képtelenek vagyunk az új szezonban talpra állni.12-15.hely között mozgunk és egy győzelmet egy vagy több vereség követ..bezzeg a bl-ben chelsea zakó után 2gy 1döntetlen és másodikak vagyunk.
  • karajjj
    Frau fontos elem lesz a taktikámban, majd meglátod, a távozókról meg annyit, hogy nekem nem kellettek, ha meg nem adom el őket, csak áll bennük a pénzem... :D
  • akvik
    vertem a shaktart az új taktikkal majd 1-2 a juve ellen.Sikerült elpasszolni Tardellit 12milláért ami nem is rossz.
  • Pettersson

Hát itt vannak az átigazolások. Közben a bajnokság is elkezdődött. A Le Manst fogadtam otthon és vertem őket 3-0-ra. :) Mind a három gól szöglet után esett és Rodelin még egy tizenegyest is kihagyott. :)
  • sas96
    köszönöm a gratokat! :-) lassan én is kezdem az éjszakai FM-et a holnap délutáni vizsga előtt pont jó lesz! :D Liga-Kupa elődöntő, EL 1. kieséses szakasz meg bajnokság jön! :D
  • Huni92
    na nem mintha a write üzemmódot ma túlhevítetted volna :D

frautól nem tudom mit akarsz, rangerért 7-et is lehet kapni, bár kell egy adag szerencse is hozzá. krult meg taylort nem küldtem volna el, többet nem kötekedek :D
  • karajjj
    alakulunk, de mára asszem már csak readonly üzemmód jön

• Huni92
    felőlem mehet. :D

kiszoptunk az atmától, 0-2. van hova fejlődni.
  • akvik
    grat sas:)
    kezdem énis az estét.baglyazunk?:D
  • Huni92
    Estét!

gratula sasnak! :)

indítom az éccakát.
  • Forza Italia
    Eddig jol megy a csapatnak. Angol szuperkupa behuzva arsenal ellen, bajnokságba meg wolves, west brom, tottenham, west ham tehát 4 böl 4. 11-2 es gólkülönbség. De rooney 4 hónapra megsérült pedig 3 meccsen 3 gólt lött. Folytatás holnap most jöhet az éjszakai műszak:D
  • Pettersson
    Nantes keretéről nyomnál egy képet? :D Most láttam, hogy egy csoportba kerültetek. :)
  • LasDen #71493
    jó lenne valami értelmes szereplés...de majd meglássuk...:D

ez meg a keret és a nagy mennyiségű igazolás...:D

• Pettersson
    Fogadjunk az új tulaj bálna vadász, vagy épp megreformálta Észak, illetve Nyugat-Európa közlekedését. :)
  • karajjj
    cső geo :D
  • Pettersson
    Nálam ebben a mentésben a Sunderland a nagy költekező. Első évben megvették M'Benguét, mondjuk őt legtöbbször ők veszik meg, de érkezett még hozzájuk Zambelli, Gervinho és Dzsudzsák.

Ebben az évben meg Alderweireld, Mirallas, Leroy Fer, Varane, Marcus Berg, meg Antonelli.

Két év alatt elköltöttek 89 millió eurót, a bevételi oldal meg a 10 milliót se éri el. Ez-az idei költekezés meg annak függvényében még durvább, hogy csak 14. lettek... :D
  • sas96
    na erre kíváncsi vagyok! :D noob.hu-ra töltsd fel. Előtte a játékból print screen-el illeszd be a Paintba és mentsd el a képet.
  • ték elek
    sziasztok, még új vagyok!

az izlandi fimleikafélag hafnarfjarðar csapatával keztem egy karriert és képzeljétek megvette a klubot egy feröer-szigeteki milliárdos, név szerint jens óli mørkøre. nos elég sok pénz van a kasszában, a reputációm is rendesen megnőtt. minden adott sztárjátékosok leigazolásához. cristiano ronaldo szerintetek eljönne? vagy inkább messi? ti hogy csinálnátok a helyemben? neymart és hazardot már leigazoltam. képet is raknék be, de nem tudom hogy kell... :(
  • Darthmushroom
    hát én nem rég néztem velük ilyen hazard,douglas costa meg egyéb ilyen fiatal állatok is simán eljöttek. a 24mból meg részletre vásárolva simán ellehet 50-60mt költeni.
  • sas96
    Na szóval...sziasztok!! :-)

Mivel a 2011-es FM-et kinyírtam szépen valahogy, ezért feltettem a 2010-et és a Portugál 3. osztályban sínylődő nagy múltú csapattal, a Boavistával szálltam harcba!
    Idő közben már eltelt 4 év és már az 5.et taposom a klub kispadján illetve egyéb teendőim is akadtak az "évek" során, de ez csak a beszámoló végén.

Tehát 2009/2010(1. szezon)
    A csapat pénzügyi helyzete egyenlő volt a nullával! :-) teljesen minuszos pénzügyi egyenleg..és minuszt is termelt 1 ideig a klub, a fizetési plafon nagyon nagyon kevés volt, ha jól emlékszem 5 millió forint körüli összeg...tehát tényleg nagyon gyengén állt a klub minden téren. A játékosállomány nemhogy bajnoki címhez, de még a kiesés elkerüléséhez sem lett volna elegendő...így hát kicsit ténykedtem a piacon és szereztem ingyen igazolható embereket, de 1-2 eléggé "minőségi" fogás lett, akik húzták is a csapatot a hátukon. A sok fölösleges embertől pedig búcsút vettem :-)
    Tehát az igazolások: 2009-2010 Igazolásai
    Az eredmény pedig igenis jött, úgyhogy év végén fürödhettünk az örömben..bár a pénzben nem :-) 2009-2010 3. osztály végeredménye

2010/2011 (2.szezon)
    A 2. osztályba ugye feljutottunk. Cél a bennmaradás volt, de a vezetőség kicsit komolyabb célokat fogalmazott meg magában...ők rögtön a feljutásért szerettek volna játszani. Hát ez kicsit meglepett, de próbáltam erősítgetni hogy ne legyen messze az elvárásuktól a csapat. Igazolások
    Az új szitu tükrében játszottunk és végül sikert arattunk, ismét jöhetett a pezsgőzés! :D
    2010-2011 2. osztály végeredmény

2011/2012 (3.szezon)
    Első 1. osztályos évünk következhetett. A vezetőségi elvárás ismét az enyém fölé szállt, nálam a cél a bennmaradás, náluk középmezőny...hát ismét mindent megtettünk! A piacon is és a pályán is. Bár igazolások terén most visszafogott voltam...össz 2 ember érkezett! Bár a távozók létszáma ismét nagyobb voltIgazolások
    De ennyi igazolással is sikerült a cél: 2011-2012 1. osztály végeredmény
    Megint pezsgőzhettünk! :D Mi minden évben pezsgőzünk valamilyen okból! :D
    A portugál kupában ebben az évben eljutottunk a 4. közé, ahol mind2 meccsen kikaptunk a Portotól a döntőbe jutásért, így kiestünk...

2012-2013 (4.szezon)
    Ezt az évet terveztem valamilyen szinten az áttörés évének :-) Mindenképpen kvalifikálni akartam magunkat a következő szezonban valamelyik Európai kupába. Hát erősítenem ehhez mérten kellett, próbáltam kihozni a maximumot. Páran távoztak is, de volt aki nagyobb összegért cserélt klubot. Én mindenképp jól jöttem ki a dologból, ugyanis ingyen érkeztek a gárdához: Igazolások
    A szezon alakulásáról a kép tanúskodjon: 2012-2013 Végeredmény
    A már hagyománnyá váló pezsgőzés ismét megvolt, de a védősor kapott 1 jókora lecseszést a gyenge teljesítmény miatt. Ha nincsenek a támadóim, akkor biztos hogy nem ott végzek, ahol jelenleg vagyok. Úgyhogy köszönöm ezt a 4. helyet a csatársornak, ők 2 pohár pezsgőt kaptak az utolsó meccsünk után! :D

A csapatra magára büszke vagyok, de már jó lenne az 5. évben a BL-t kiharcolni, de nagyon nehéz lesz. A Benfica meg a Porto teljesen más szintet képvisel, a Sportingot meg a Bragat már megközelítettük, bizonyítja ezt az hogy a Bragat már 1x! :D sikerült megverni, a Sporting ellen mostanság rendszeresen ikszelünk. A védelem gyenge...de amíg nincs BL, nincs pénz, nincs nagyobb hírnév, nem tudok jó védőt hozni, szóval muszáj BL-be kerülni. Remélem ez mihamarabb sikerül. Amúgy egyetlen baj van a portugál bajnoksággal....nem kapok pénzt a bajnoki helyezés után...:-) na de mind1, így is megoldom valahogy! :-) Átvette egyébként a klubot 1 német csávó...de azt mondta hogy most nem tervez pénzt pumpálni a csapatba, úgyhogy 1 Forintot se kaptam ebből az üzletből...pedig már örültem hogy lesz, na de mind1! :-)
    Végezetül a klub jelenlegi legjobb játékosai:
    Vincenzo Rennella
    Ferit Ersoy
    Ricardo Pedriel
    Papp József
    és végül de nem utolsó sorban, a már csak "Vadállat"nak becézett, Kaan Atalay

Az 5. év már javában folyik, szezon felénél járok a csapattal, de nem spoilerezem el az események alakulását, majd csak a szezon végén.

és mi történt még....

2012-ben az Egyesült Államok kirúgta edzőjét a sorozatos lebőgések miatt(AranyKupa ill. Copa América bukás), én meg jelentkeztem a pozíció betöltésére szerencsét próbálva amit meg is kaptam.
    A 2013-as Arany Kupán szerepeltem a csapattal és szerencsére nem leszerepeltem! :-)
    Arany Kupa csoportok
    Kieséses szakasz
    Így megnyertem az első "komolyabb" trófeámat. Most már várhatom a Boavistával a sikeresebb szereplést. Bocsi hogy hosszú lett, de nagyon sok volt az esemény. Köszi ha elolvastátok, majd még jelentkezem!!! :-) Addig is olvaslak titeket! Hajrá Mindenki!
  • karajjj
    jajaja, kaptam 24 misit, pedig csak az ígértem be, hogy középmezőnybe leszünk :D
  • Huni92
    tudom, csak megjegyeztem :)
  • LasDen #71483
    nem én igazoltam...:D
  • Darthmushroom
    ha utolsó patchel kezded lesz money bőven az elején. részletre a komplett csapatott ki tod belőle cserélni.
  • karajjj
    ez csak a gyengébbek kedvéért volt... :D

zebráról szarkára váltok, juve után jön a nyúkaszl, meglátjuk, hogy mit lehet kihozni belőlük
  • Forza Italia
  • karajjj
    [brutálnagy]Innentől kezdve bármilyen off és flém megnyilvánulást mindenféle szívbaj nélkül törlök a búspicsába! Nem kell károgni...[brutálnagy]
  • Huni92
    ahhoz képest, hogy még nem volt felnőtt válogatott, és azért nem olyan kiemelkedően nagy tudású, a fizetése odabasz :D
  • LasDen #71477
    nemtok sokat mondani...első meccsem volt a csapattal....de amúgy ő jáccott a lillebe...
  • Solt
    Akkor nem olvasok vissza... :) Köszi... Urak!
  • karajjj
    elmentem 3 órára, a termés 69 hsz, 70% flém
  • Huni92
    is-is :D
  • Solt
    Mi a kuki folyik itt? Történt valami értelmes, vagy csak a flém megy?
  • Huni92
    na, kurvaélet az egérbe :D 3 egerem van itthon, plusz hoztam egy wireless mouset, és egyet sem tudtam működésre bírni egy ideig, de mostmár megvan, és tudok játszani.

kiszoptunk a lyontól, 2-3, vertük a marseillet, 1-0, és ligakupában a monpöliét 2-1-re a tartalékokkal.
  • karajjj
    be lehet fejezni