104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
az aktiváló fájlt. azzal van baj, ezt megoldani nem fogod tudni. -
menedzser #71589 mit? -
geo91 #71588 annyi. nézd meg mennyi duplát meg mesterhármast lőtt. -
karajjj #71587 kitörlöd -
cél a klub-vb cím:D -
menedzser #71585 nailyenkor mi van? nem tudok új játékot kezdeni, ezt írja ki. újra bemásoltam az aktiváló ligákat vagy miket magyarosításnál... semmi.
-
kösz..:D még nemtudom....meglássuk hogy szerepel a csapat aztán majd lesz valami....ha esetleg lesz valami jobb, de lehet, hogy olyan jól szereppelünk, hogy maradok...:D -
sok neves játékos.:DD sok sikert:) 1évig maradsz náluk?
jó tudni h a koreai bajnokságban van rájátszás is..azthittem második leszek.Közbe vertük az al-jaazerát köszönhetően annak hogy az első meccsen ewerthon góljaival simán nyertünk 3-1re(meg h oliveira megsérült...) visszavágó meg sima 2-1volt nekünk.így a döntőbe ahol az Al-Ittihad lesz az ellenfelem.Formánk mostanság:
még 3forduló van az alapszakaszból.Ewerthon meg 11meccs 15gól a ligában. -
karajjj #71582 faq -
Mario Santana #71581 Én 2 hete ugyanezt csináltam, be az összes ázsiai és afrikai(dél afrikai köztársaság jó amúgy, egyszer belevágok), valamint mexicoi liga és usa. nagyon sokáig filóztam hogy melyik csapattal legyek, kezdtem egyet mexicoban a chivas-sal.
Hamar szembesültem azzal hogy csak mexikóit igazolhatok, nagy kihívás, mondjuk utánpótlása elég jó, meg televagyok 18-22éves tehetségekkel. Ezután átmentem a newyork redbullshoz, Marques, Henry. Lementettem másnéven majd előveszem ezt is egyszer.
Indiával szemeztem még, 120ezres stadion vonzó.
Visszatérve ausztráliában magas a csapatok reputációja, néhány nagy nevet el lehet csábítani. -
a máltai srác benne van a válogatottban....:D -
válogatott játékos mind, persze, hogy ismerjük :D:D:D
1-0 hazai pályán a Samp ellen, 5-0 a visszavágón, kiütöttük őket. a pool a következő ellenfél. -
Üdv.Mikor rá mentem a folytatásra akkor ki írt a game egy ilyen hibát: Javíthatatlan hiba történt, az alkalmazás be fog záródni. Egy file jön létre, melynek helye: C:\Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2009\Crash dumps"
Ez mit jelent, miként lehet megoldani?Pont akkor jón elő ez a hiba amikor elég jól állok a holland bajnokságba. -
na hát őőő ez a keret...:D gondolom sokat mondanak a nevek...:D:
ő pedig a sztár igazolás volt ingyé...
cél a bennmaradás...bár jó lenne túl szárnyalni....:D -
a gift loan szerintem az a pénz, amit a tulaj belepumpál a csapatba, és nem kell visszafizetni. -
mi a különbség a gift loan meg a bank loan közt??? most látom a newcastle-nél -
karajjj #71574 én nem tudok új tulajról (bár lehet) de azt tudom, hogy carrollért 40 misit kaptak -
nem azért mert új tulaja van a kastélynak? külföldi fórumon olvastam,hogy 11.3-as patchnél 3-4 év alatt BL győztest rakott össze,évi 50-60 milliós átig keretekkel -
karajjj #71572 egyszerű, a legújabb patch-ben már:
-
nem lehet szerkeszteni :) -
OMfan #71570 *Hogy volt neked ennyi pénzed a játék elején?
Sry, szerkesztetni hol lehet egyébként hozzászólást? -
11.3-as patchnél már alapból kapsz 23 misit,ha csak a kiesés elkerülését dobod be célnak -
OMfan #71568 Hogy volt neked ennyi pénzed a játék ?? :O Már egy jóideje, ha van időm a Newcastle-vel játszogatok.... lassan befejezem a második évet...de első év elején asszem kaptam kemény 1,75 misit, amiből futotta Kadlecra, meg az eladásokból fedeztem pár kölcsönjátékost pl. Rafael. Második szezonra se kaptam rengeteg pénzt 20M-t, de ráutaztam ilyen kegyvesztett játékosokra.. így hoztam el Micah Richards-ot 1,6 milláért!!!! , Bassongot asszem 4M-ért, Luiz Gustavo 3,5 talán 4M , és még van pár arc..ha szeretnéd dobhatok 1 fotót. Egyébként első szezonba egy hatalmas hajrával és Erik Lamela közreműködésével 7.-ek lettünk, most pedig ott vagyunk az élbolyba, volt h vezettük is a tabellát, viszont stabilan ott vagyok a 3.-4. hely környékén :D -
vuckicot nem kellett volna eladnod,főleg nem ennyiért,minden játékban 4-4 és fél csillagos a POT-ja,játszatni kell és pár éven belül kibaszott nagy ász lehet. én max opcióval adtam volna kölcsön -
nemrossz igazolások.
közbe bl negyeddöntő odavágón 3-0al vertük a japán csapatot azaz szinte már készülhetünk Ricardo Oliveiraék elleni elődöntőre. -
majdnem 7 giga nem semmi pack,le is kapom -
kötve hiszem :)
közben lezsíroztam két üzletet, de szándékosan úgy állítottam be, hogy nyáron csatlakozzon Amorebieta és Ganso is. Előbbi 4, utóbbi 20 mihályba fájt. -
végére ők is elfáradnak és majd akkor beelőzöl:D -
távolodni látszik a bajnoki cím, 21 kör után 10 ponttal megy a Lyon. -
nemrossz playa.:D nálam dm-ként küldi. -
karajjj #71560 na asszem borat haverunk válogathat kedvére -
fabinho nálam bejátszotta magát a védelem tengelyébe :D -
és ha már mindenki facepack akkor sztem ez se rossz:)
df'10 -
Pettersson #71557 Ha már facepack, ezt is ajánlani tudom:
100.000 körül mozog benne az arcok száma. ;)
http://forum.fm-view.com/topic/12123-p08-style-aka-panini-portrait-pictures/ -
Tehát akkor új karrier.Kicsit úgy döntöttem járom a világot.Megpróbálok afrika,ázsia,dél és észak-amerikában és európában is csapatot találni.Minnél több csapattal minnél több kupát nyerni.
Első állomásom a Suwon Samsung Bluewings csapata.A dél-kóreai K-league-ben szerepelnek.4x bajnokok és 2x ázsiai bajnokok ligája győztesek.Csapatot a bl nyolcaddöntője után vettem át és a bajnokság 12fordulója után ahol a 7.helyet foglalták el.Keretbe 4 külföldi játékos volt de igazából csak egy kínai hátvédet tartottam meg.Helyettük hoztam 4embert igaz csak 4játszhat a bajnokságban (szerencsére 5 a bl-ben).
Érkezők szinte mind ismert játékosok voltak akik majd a rutint képviselik és segítségükkel remélem sikerül megnyerni a bl-t és a bajnoki címet.
Ewerthon
Mista
Fabinho
Claudio Lopez
Eddig a Mista-Ewerthon duó elég jól szerepel 6meccs 11gól nemrossz.Claudio Lopezt a bl-re tartogatom.19forduló után feljöttünk a 3.helyre a bajnokságban.Bl-ben egy japó csapatot kaptunk a 4közé jutásért.
Koreai FA-kupából kiestünk viszont a ligakupát megnyertük. -
All graphics megapack.
hátterek (backgrounds.fmf), logók (logos.fmf), mezek (kits.fmf), és arcok (minden face szóval kapcsolatos fájl) vannak benne, letölthetőek külön-külön és egyben is. bemásolni a program files/si/fm11/data mappába kell őket. -
végül is igen, az a 85k+ arcot tartalmazó pack jóság, csak 7 fájlból kell leszedni, én meg túl kényelmes ember vagyok ahhoz :D -
egy kis helyzetjelentés, ami azt illeti nálam is zajlanak az események:
- BL csoportkör
- egy érdekes rekord :D
- és egy újabb:
- és végül egy 16 meccses győzelmi sorozat után, egy 1-0 -ás zakó a Bilbaótól idegenben, ennyit a rekordokról :)
-
karajjj #71552 faq-ban is van amúgy ilyen link -
Azt nekem is elküldhetnééd :)