104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
nem volt les, nem volt szabálytalanság, nem rúgta ki a stadionból a labdát, és a kapusba sem vezette bele.
egyébként 1-1 lett a meccs a Lyon ellen, szóval innentől nem sok esély van a bajnoki címre. -
Mario Santana #71629 les, les tuti
vaagy belevezette a kapusba -
pulenl93 #71628 Kirúgja a stadionból :ASDSA -
akkor innentől kezd izgalmas lenni :) -
ez sem talált. ^^ -
belerúgta a kapus hasába és onnan bement ? :) -
kapufa. mármint a válaszod :D
(szar szóvicc volt, tudom :D)
keressük tovább a helyes megfejtést. -
kapufa?:D -
feladvány!
Mai kérdésünk: hogyan fejeződött be az akció? A helyesen válaszolók között értékes díjat sorsolok ki.
-
Na végre nem írja már ki a hibát, működik a mentés is, és még full magyar is lett. -
ninda, egy zyndar :o
geo: perszeeee, tizenegyesekkel meg bundával könnyű -.- :D -
geo91 #71619 annyi meg egy bambi :D nyögvenyelős szezonkezdet után (0-0-ás döntetlen az aston villával, soványka 1-0-ás győzelem wisla krakkó ellen.) bravúreredmény a cselszki ellen! a szezon előtt amúgy kaptam tőlük egy szerződésajánlatot, de persze elutasítottam. -
galaxy... -
Hali!
Ez melyik skin? -
Eddig működik a game csak angol.Meg nézem még magyarosítással és ha előjön a hiba akkor majd nem teszem fel rá. -
Hát ez már rossz így hogy nem lesz magyar nyelvű, mert angolul semmit nem fogok érteni. -
3as patch.11.3.0 -
azt sztem nemtudod folytatni.vagyis tudod csak a patchek újításai nem lépnek érvénybe.a magyarosítást egyenlőre ne rakd fel. így már -
Ja és ez a 3-as patch az 11.1.0? -
a mentésemet is tegyem be?? -
próbáld meg csak simán felrakni a gémet 3as patchig és utána kipróbálni hogy kidob-e crashel. -
Pedig jó game nagyon, csak az a hiba ne lenne
-
akkor passz.lehet a magyarosítás zavar be.régebben is játszottál vele? és ha igen akkor is jelentkezett ez? -
Csak egy ligát választottam ki, de válogatott csapattal vagyok.Patch és kiegészítők nincsenek fent, csak az alap játék+ a magyarosítás. -
menedzser #71606 #71604: pedig az nálam megoldotta a problémát. nemtom.
Higuain is megsérült... hogyan lehet elkerülni a sérüléseket? első meccsen két ember puff. -
akkor viszont törölni kell a mentést.vagy nem lehet hogy túl sok ligát töltöttél be és a géped nem viszi? vagy csak sok kieg van fenn? -
Már azt is töröltem. -
menedzser #71603 töröld a dokumentumokból a crash dumps mappát. nekem bevált.
amúgy első meccs, C. Ronaldo megsérül, hurrá.
de hozzuk. -
Még mindig elő jön az a retkes hiba, pedig már töröltem a Cache és Settings mappákat. -
na az inter ellen belefutottunk egy nagy zakóba a klub-vb elődöntőjébe majd a 3.helyért is veszítettünk az internacionallal szemben.jöhetett a bajnoki döntő visszavágója.végül meglett ez is:
Triplázó aranycsapat
Sztárunk
Na nézek valami új csapat után remélem kapok valami jó ajánlatot. -
Ezt a hülye hibát még mindig ki írja -
tényleg -
Mario Santana #71598 rámész a nevedre --> options --> go on holiday
beállítod hogy 1 napra és ennyi -
team settings- go on holiday -
Néztem a F.A.Q-ban hogy megpróbálhatok holiday-re menni akkor amikor a crash dumps történik.De az a holiday merre van, vagy mi lenne az? -
menedzser #71595 eddig jól megy. -
érdekes ez a koreai bajnokság.alapszakasz után második lettem így csak a 3.körben kapcsolódtam be a rájátszásba ahol sima 3-0 nyertem meg a meccset.így rögtön bejutottam a döntőbe ahol az addig rájátszásba pályára sem lépő seoul lesz az ellenfelem két mérkőzésen ahol eldől ki az idei bajnok.Közbe megnyertem az Ázsiai Bajnokok Ligáját.Sérült Ewerthon nélkül is hoztuk a döntőt:)Márcsak a klub-vb és a bajnoki döntő maradt hátra.
-
menedzser #71593 jaaaaaaaaa :O... oké. kösz. -
milyen magyar cucchoz? a magyarításhoz? ahhoz nem kell. -
menedzser #71591 ok, csak mert a magyar cucchoz kell, de akkor így nem lesz magyar?
kár.