104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
menedzser #71750 ok, kösz, majd nyerni szeretnék. -
baano #71749 én Newcastle-val tolom, nálam 5-6 misi euro veszteség van havonta. gyanítom azért, mert megvettem hazard-ot, van der wiel-t meg 2-3 arcot részletre...majdcsak nem rúgnak ki :D -
hát,menj ki úgy a meccsre próbáld meg,aztán ha ígyis ficánkolnak akkor esetleg behozol még egy szűrőt,bár 3 szűrővel a támadójáték az már esélytelen. Döntsd el mit akarsz kihozni a meccsből,meg akarod nyerni,vagy elég az iksz is. Ha utóbbi,akkor állj védekezni -
menedzser #71747
, oké, kösz.
szoros emberfogást alkalmazzak a két említett ellen? vagy hogyan lehet ezt megoldani? -
2 VKP minimum,és elég az 1 csatár,rakd be kontrára a taktikát,feltolt védelemmel. a lényeg hogy középen ne legyen mozgástere a Xavi-Iniesta kettősnek,és akkor megvan lőve a csapat(ez a játékban is így van) -
menedzser #71745 de amúgy azt vedd figyelembe, hogy ez dollárban van, abban játszom, mert azt a pénznemet szeretem. -
menedzser #71744 ez igaz... főleg kiscsapatok ellen. majd Barcára leszek kíváncsi, amikor jön a Classico... milyen taktikával érdemes kimenni?
védekezés, kontra, sima vagy támadás?
#71742: nemtom mér lett ez a veszteség :O... lehet még átigazolás miatt? -
"ebben a hónapban NEM VESZTETTÜNK!!!!!!!!"
nem baszogatlak, de egy Reallal ez majdhogynem elvárás :) -
havi 6 misis veszteség tyűűha,az egy szezon alatt igencsak minuszba viheti a kasszát... -
menedzser #71741 a vezetőség elégedett a munkámmal. ebben a hónapban NEM VESZTETTÜNK!!!!!!!! mondjuk azért is, mert kis csapatok ellen volt a bajnokság és a BL is, mindenkinek kitömtük a hálóját több góllal :D, a Barcelona bukdácsol már most háhá :D és a Getafe v ki van a második helyen mögöttünk két ponttal lemaradva, mi hibátlanok vagyunk. a vezetőség hozzátette, Higuain élete legjobbját nyújtja az én irányítosom alatt. ez valóban így van, nagyon magas az értékelése és öt gólt termelt vagy mennyit a legutóbbi mérkőzéseken.
láthatjátok a postaládában, hogy Plano távozni szeretne, a kis nyomorék sír a szerződése miatt, mondtam nem és legyen szíves tiszteletet tanusítani felém, erre tessék, csak berágott... kis nyavalyás pisisek nem tudnak jómodort tanusítani, túl temperamentumosok v nem profi a hozzáállásuk... ugyanez volt egy másik fiatal játékossal neki olyasmit mondtam, h im willing let you loan football v ilyesmi... nem emlékszem, mert angolul írta. magyarosítva van, csak pár szó néha így beszélgetéseknél angolul van, de minimális ez, amúgy magyar.
na, a képek.
-
fejben már máshol voltunk, beleszaladtunk a késbe Madridban, 3-1-re nyertek a hazaiak.
a celtic - palermo 1-1 lett, tehát lille vs celtic lesz az európa liga döntőben.
és ezzel ennyi mára, nyugodalmas jóccakát! -
nem.sztem valami rokon. -
annyira most nem súlyos veszteség, mert az EL döntőbe valószínűleg bejutunk, a kupadöntőt nélküle is hoznunk kell, a bajnokság meg nem tényező, így csak annyi kell, hogy felépüljön az EL döntőre.
ez a romagnoli az ex-sportingos? -
akk az fain lesz.nekem most sérült meg két kezdőm tolucába első meccs után( raúl nava,romagnoli) de majd most írnak alá az ingyen playák. -
lőtt egy triplát az avignonnak is, erre lerúgják, 3-4 hét kényszerpihenő, és kezdődik a május. -.- -
nemhiszem h a palermo fordítana.am Garmeiro gyengén tolja. -
ha a celtic bejut a döntőbe, akkor nem lesz nehéz. ha viszont fordít a palermo, akkor kétesélyes a dolog. -
grat:) innen sima el győzelem:D -
De Gea sérülés miatt hiányzott, meg is látszott. Agüero szintén nem volt, és valószínűleg a visszavágón sem lesz, ahol ráadásul Forlán eltiltását fogja tölteni. Úgy érzem, ezt már nem lehet elveszíteni.
A másik ágon a Celtic idegenben bemakkolta az 1-0-s győzelmet a Palermo ellen.
-
Lille - Le Mans 3-2. Megszorongatott minket a kiscsapat, a második félidőben az ászokat is be kellett vetnem, hogy nehogy lebőgjünk. -
ja, abszolút. megnéztem, mi lett a másik meccsen, közben még csináltam valamit, és arra emlékeztem, hogy mi nyertünk 2-1-re, és egyértelműnek tűnt, hogy a másodosztályú tours nem verhette ki a marseillet. -
Eddig két csapat egy év alatt.Suwon bluewings(koreai) és SVTT(belga csapat)
3kupa: ázsia bl győzelem,bajnoki cím,ligakupa.belgákkal meg egy el helyezés.
-
képbe vagy:DDDD pihenni kéne. -
eddig hány csapat volt meg??? és hány kupa??? :D -
úristen, akkora fail vagyok, hogy az elképesztő. a másik meccsen lett 2-1 a végeredmény, nem nálunk, illetve nem is a marseille, hanem a tours jutott be a döntőbe. lehet, hogy jobb lenne aludni :D -
ahha:) célom bejárni a világot és minnél több csapatnál lenni.1 max másfél évnél többet seholse maradok. -
ezt hívják vándorkarriernek :) -
te évről évre új csapathoz jársz??? mint egy rossz magyar edző...:D -
Na találtam új csapatot a Toluca-t.Nemsokára kezdődika mexikói bajnokság addigra kéne valami jó teamet összehozni. -
2-1 lett a Lyon ellen, a Marseille vár ránk a döntőben.
Most látom, hogy ligakupa döntőt kell játszanunk az AtMa elleni odavágó előtt, úgyhogy csaphatja a B csapat :) -
tényleg elképesztően kiegyensúlyozott a bajnokság, de én már 10 fordulóval ezelőtt lemondtam a bajnoki címről.
most szét kell csapni az amúgy tartalékosan felálló lyont a kupa elődöntőjében, aztán alkotni az atma ellen. -
A franciáknál az a szép, hogy BÁRMI megtörténhet. Még meglehet. -
mekkora hasonlat, uramatyám :D
7 fordulóval a bajnokság vége előtt légüres térben vagyunk, 6 pont hátrányban a vezető Lyonhoz képest, és 6 pont előnnyel a 3. Bordeuaxval szemben. -
Ez most kicsit olyan nekem, mint amikor kihagysz 1700 részt a Barátok Köztből és igazán nem maradtál le semmiről
-
még mindig :D
no1 felállás, bár a védekezés az továbbra sem kiemelkedő :D -
Most AJ Auxerre, de látszik a kihagyás, szó nincs alázásról
De a 2. szezon eddig jól alakul, Nolan Roux elég ütős. Te megint 4-2-4 ?
-
Hollandiában is elkentük a Twente száját, 3-1 lett, és a változatosság kedvéért kihagytunk egy tizenegyest is.
Összeszámoltam, 8 büntetőből kettő tudtunk belőni idén.
Atletico Madrid - Lille és Celtic (kiverték a Manszursejk Cityt) vs Palermo meccsek az EL elődöntőben. Ha a csoportkört veszem alapul, nincs sok esélyünk, de talán azóta jobbak lettünk. -
ezúttal melyik csapattal alázod szét a világot? -
Helló 
Fél év után vettem újra elő a játékot, de azért figyeltem eddig is. Jóak vagytok
-
jaha. ennek örömére meg eldicsekedem, hogy 2-0-ra megaláztuk a Twentét hazai pályán, és bár nem lefutott még a párharc, szerintem innen már nem balfaszkodjuk el.