104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Lille OSC - 2010/2011
Csak röviden.
Igazolások:
Ligakupa döntője:
Francia kupa döntője:
Ligue 1 tabella:
Ligue 1 játékos statisztikák:
Európa Liga döntője:
És végül a csapat:
-
menedzser #71789 igen, oda kell, nekem is úgy rémlik. -
hát kicsit:DD nembaj majd csatlakoznak bl-re(márha bejutunk:D) -
baano #71787 nekem nem kellett fájlt pakolgatnom sehova -
nem vagyok biztos benne, de úgy rémlik, hogy a dokumentumok/si/fm11/editor data mappába kell tenni az xml fájlt. -
baano #71785 az editoros módosítás csak új játék kezdésekor jelenik meg. az adatbázis kiválasztásánál még be kell pipálni az editor fájloknál a 'Használom'-ot és utána kiválasztani azt az editor fájl-t (xml) amit használni szeretnél. -
jól beszoptad akkor a játékosokkal xD
még 2 meccs és vége a szezonnak, utána beszámoló. -
Zenszkij #71783 erre én is kérnék választ :) -
miután mindenki örül ezért írok egy kicsit a Tolucáról.
Igazoltam pár játékost ingyen csak mint kiderült ők később csatlakozhatnak a gárdához.Körülbelül a bajnokság vége felé.Érkezők:Diarra,Tamudo,Gudjohnsen,C.Gonzalez.
Bajnokságot nem kezdtük jól de két meccs után végre kezd beérni a taktika és feljöttünk 2.helyre.
-
baano #71781 remélem is :D Minden előző szériában is részletre vettem, még sosem rúgtak ki. Fizukeret rendben, 100k-val alatta vagyok. -
menedzser #71780 :D, jó na, bocs, csak kíváncsi voltam a véleményetekre, mivel mondtátok, hogy inkább meccs eredmények és nem cikkek érdekelnek titeket. -
karajjj #71779 fantasztikusan hiperszuper -
öröm bódottáá. -
határozottan. -
karajjj #71776 én meg dolgozok -.- -
menedzser #71775 remélem elégedettek vagytok. -
Pettersson #71774 Nálam a Lorient lett első évben a bajnok, meg a libakutya győztes. :| Mondjuk ott Gameirot sikerült első évben megtartaniuk. -
és én még jövő héten is érettségizek ^^ -
nem lőtt, sőt, 0-1 lett, tehát kiszoptunk a kiesett Lorienttól :D
jön az EL döntő. -
És én csak tegnap végeztem a vizsgákkal :( -
Ha gólt lő meghívlak egy sörre(büntető nem számít!) :D -
már akinek :D -
karajjj #71768 nyáriszünet... -
Azmi, egy napig nem vagyok sg-n, első a top, 289 új hozzászólással..kijött az új FM vagy wtf?! :DDD
egyébként grat mindenkinek! -
A Lorient elleni, már gyakorlatilag semmiféle téttel nem bíró meccsen Dida lesz az irányítóm, hogy pihenhessenek a standard kezdők. -
11.3 adatbázist editorral szerkesztettem, le is mentette a dbc fájlt c:\users es fm mappába, de nem látom a játékon belül! Ötlet valakinek? -
menedzser #71764 na, ez egy szép meccs volt, így kell ezt csinálni! meg is dicsértem a csapatot, hogy szenzációsak voltak! 

-
geo91 #71763 *legjobbakat -
geo91 #71762 felfrissítettem a stábot, kirúgtam minden balfaszt és csak az elérhető legjobbak és/vagy legnagyobb neveket szerződtettem le. íme néhány név: james, viduka, mckenna, jensen -
menedzser #71761 hm, oké... akkor sima támadás... és kösz a két választ. -
karajjj #71760 a rohamozást nem ajánlom, leginkább csak rengeteg elbaszott helyzet lesz belőle -
karajjj #71759 különösen hatékony lehet, ha van olyan csatárod, aki ritkán játszik, mert ilyenkor általában bizonyítani szoktak, mikor végre berakod, hogy ha akkor rúgjál gólt -
menedzser #71758 szoktam használni a vállaljatok több rizikót témát, bár nemtom mire jó, nem sokat javít... meg általában rohamozni szoktam... másik taktikáim még mezőnyfölény és a támadás. nem nagyon értek a bővebb, bonyolultabb taktikákhoz egyelőre. -
karajjj #71757 szünetben enyhén lebaszom őket, csatároknál sorcsere az 50-60. perc körül, meg támadóra állítom a taktikát -
menedzser #71756 nem :D, és, ha jól emlékszem, még ki is állítottak vkit a második félidőben az ellenfélnél, bár ez nem biztos... de hoznunk kellett volna.
ilyenkor vesztésre állva hogyan lehet ügyesen fordítani? -
karajjj #71755 jaaa, asztem kirúgta a picsába, ő meg valami 40-50 méterről beküldte -
menedzser #71754 úgy értem, elfelejtettem leírni, hogy a tizenhatoson történt... Casillas kirúgta és pont ott volt, aztán bumm... az a bajom, hogy ez amatőr hiba. -
karajjj #71753 az egy nagyon jól eltalált lövés volt, egy mákos gól, ezzel mibajod? -
menedzser #71752 NEVETSÉGES!
deportivo ellen olyan szarvashiba áááá... egy nullára nyertek, de hogy! rárúgják kapura, Casillas megfogja és kirúgja és az állat meg bebikázza... hihetetlen.
leszidtam mindenkit meccs után. -
nyugi,ha a fizukeret rendben,akkor nem basznak ki.