104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Taylor10
    #71983 Egy kis segítség kellene.
  • Zsolti9014
    ez természetesen benne lehet, mert Paloschi Milanos, az meg fő rivális, viszont Acquafresca Genoája a játékban elvileg nem. de mindegy, csak azért szerettem volna megvenni őket, mert a góllövőlista első három helyezettjéből ők voltak ketten, meg Helmes nálam.

Bár azért itt megjegyzem, hogy irl is igazolnak játékosok riválishoz alkalmanként. :)
  • Zsolti9014
    pedig mocskosul jó játékos szerintem.

Amúgy 86 milliót kaptam átigazolásokra, ebből megszereztem Agüerót (40), Pastorét (30), meg Kjaert (22). Kicsit vicces, hogy mennyire elszállnak az árak, más csapatok meg egész olcsón igazolgatnak, de most mindenképpen meg kellett ezeket a lépéseket tennem. Neymarral is megegyeztem, de rá már nincs zseton, meg még kellene egy szélsőhátvéd, aki mindkét oldalra jó. Kapuba 3. számúnak hozom a veterán Serenit, mert Manninger elment, de remélem nem kerül sor a bevetésére. Ingyen van egyébként.
  • baano
    Nem lehet, hogy riválisoknál vannak (nem tudom fejből melyik klubbok a Juve riválisai) és ezért eszükbe sincs hozzád menni?
  • Darthmushroom
    Poli napoli mentésembe 3év után se akart eljönni samp-ból pedig kiesés ellen küzdöttek mi meg bl-t nyertünk. és szóba se állt így se velem
  • Zsolti9014
    Az milyen már: Paloschit és Acquafrescát akartam megvenni, egyik sem akar velem szóba állni. Meg Andrea Poli sem... Fasza...
  • Zsolti9014
    köszi.
    hát igen, eredetileg nem Helmes lett volna a célpont, de annyiért nem volt más. és gondoltam a taktikámba beleillik, mert végülis egy jó befejezéssel és távoli lövéssel rendelkező támadó kellett.

Geo: gratula, hatalmas eredmények, már nem először. Mármint nem a kihagyott tizis West Ham - meccs. :) De a Sheffielddel azért az se olyan rossz ha úgy vesszük.
  • geo91
    az ilyen viszont rendesen fel tudja baszni az agyamat... kihagyott tizi, három kapufa...
  • geo91
    Arsenal-tól és a chelsea-től ugyan kikaptunk, főleg mivel alapembereim voltak sérültek, így esélyünk sem volt egy esetleges bravúrra, de ez az eredmény bőven kárpótol
  • zyndar
    Gratula! Helmes általában jól teljesít, pedig a tulajdonságai igencsak "hiányosak".
  • Zsolti9014
    az komoly! :)

Más:

Csoda történt, címvédést ünnepelhetünk. Látszólag, meg pontszámra simább a tavalyinál, de a végén alig tudtunk meccseket nyerni...

Ő pedig Helmes, aki 22 góllal zárt a bajnokságban, ugyanannyival, mint a gólkirály Paloschi:

Jó igazolás volt. :) 10 millió + 3M 20 gól után.
  • Taylor10
    Üdv.Hogyan érhetek el egy válogatott csapatban több kapura lövést?Illetve kérek az asszisztenstől egy csapat jelentést és valami ilyesmit ír hogy a középpályások nem elég jók.És még lenne egy olyan gondom hogy a csapatnak nincs eléggé össze szokva, pedig a meccs taktika gyakorlásánál az összeszokottságot jelöltem ki és a terhelés átlagos, de a meccsek előtt mindig azt írja az asszisztens hogy csapatból néhányan idegennek érzik magukat, nincs eléggé összeszokva a csapat.Valami ilyesmit ír.
  • zyndar
    Jajj
  • zyndar
    Ühüm, értem
    http://noob.hu/2011/06/23/hmm.jpg
  • Zsolti9014
    Közben Palermo-Milan 7-0 a kupadöntőn. Még olcsón megúsztam! :D
  • Zsolti9014
    BL-elődöntő visszavágó:

Kicsit durva meccs volt... és a kupában is eddig jutottam, ott a Palermo ellen estünk ki. Bajnokságra még van esélyem.

Mondjuk ezzel a kerettel ennek is örülök (annyira nem xar, csak azért az Inter-Milan más világ), ahogy az előszezon alakult.
  • zyndar
    Bevállalós.
  • geo91
    íme: egyrészt / másrészt (meg persze néhány egyéni utasítás)
  • Huni92
    áh, ez ilyen kiscsapat ellen volt, szal...

• zyndar
    Tudom, kiscsapat ellen, de azért na
  • zyndar
    Hmm, ez elég meggyőző
    Taktika?
  • geo91
    féltáv

bajnokság:
    bajnokik
    tabella

európa liga:
    meccsek
    csoport
    sorsolás
  • akvik
    eee mi történt du?:O visszaesett a topic.na töltöm a toluca-t és jön majd egy kis beszámoló.
  • Sippie
    az még egész korrekt, ősszel egy ötöst kapott a Real ;)
  • Darthmushroom
    hát tudom h sokat sz*pat az fm de h két egymás követő meccsen...-.-
    galata 1:1 racing genk (stat 15-2 nekünk, végig támadtunk nem akart bemenni semmi)
    jön a visszavágó
    genk 1:1 galata (6-18 stat megint nagy nehezen vezetést szerzünk egyből jön a válasz, természetesen hosszabitásba sérülés nálunk mikor nincs csere emberhátrány így, szóval ennyi maradt arról nem is beszélek h 11seknél 4ből 1t rúgtunk be és kiestünk.
  • baano
    személy szerint örülök neki hogy kitakarítottad, mert engem privátban is el küldött a k....anyámba...
  • karajjj
    támadóbb taktika, rövidpasszos játék, feltolom a védelmet, meg lebaszom őket aztán uccu neki
  • ressy14
    Egy gyors kérdés: ti mit csináltok ha egy erősebben jegyzett csapat otthonában 2:0-ra égtek az első félidőben?
  • karajjj
    kitakarítottam

ne haragudjatok, hogy nem voltam itt, de melóban nem volt időm benézni
    már az elején feltűnt, hogy nem 100-as a gyerek, de mikor bevallotta, hogy ő legend killer, csak más reggel, akkor tudtam, hogy bajok lesznek, én próbáltam megtűrni, mert hát nincs jogom csak úgy kitenni, de szerencsére túl vagyunk rajta, remélem nem látjuk itt többet, ha mégis, akkor megszavazzuk a tiltó scriptet
  • Darthmushroom
    New Challenge:
    Galatasaray
    Cél: BL győzelem
    (qva török idegenlégiós szabály:D:D:D:D 10idegenlégiós max )
  • Solt
    4 védő, 1 védekező kp, 2 kp, 2 szélső, 1 csatár...

Nehéz ellene játszani főleg idegenben, és főleg, ha a 2 szélső és az egy szem csatár gyors...

Vagy te is állj fel így, ha van rá lehetőséged, vagy pedig 4 védő, 5 kp ( vonalban ) 1 csatár. Ha nem nagyon lassúak a védőid, akkor told fel a védekezést... és a két szélső védődet állítsd rá a két szélsőre...
  • baano
    én a 4 védő-1 vkp-2 kkp- 2 tkp/j/b - 1 csatár felállás ellen nem tudok értelmes taktikát kitalálni. Főleg ha idegenben vagyok. Van ez ellen valami módszer, hogy legalább a döntetlenre esély legyen? Én még nem találtam...
  • Pettersson
    Itt lentebb volt szó a gép általi 4-5-1-ről.

Az-az, amikor a 4 védő előtt van egy védekező középpályás, 4 középpályás egy vonalban és elől egy szem csatár? Mert az ellen én is szenvedek, mint a kutya... :(
  • Pettersson
    Csak, mint a valóságban. :)
  • Zsolti9014
    nem bug, a foci a való életben is kiszámíthatatlan, ettől szép.

most én pl. az újonc Atalanta ellen vesztettem el a veretlenségemet a bajnokságban. előfordul az ilyen.
  • Zsolti9014
    igen, bajnokságban mi is 9 meccsen most 5 kapottnál járunk :)
    Csak Buffont sajnálnám, nem akarom, hogy elmenjen emiatt. de inkább ilyen gondjaim legyenek, mint az hogy mindkettő potyákat szedeget be.
  • StephenKing
    Derby County-hoz sikerült a második idénybe elhozni Storari-t egyből fel is jutottunk a Premier League-be. Nagyon komolyan nyomja a Pl-ben is,van hogy 5-6meccset lehoz kapott gól nélkül.
  • Zsolti9014
    üdvözöllek a világomban, a foci világában! ;)

komolyra fordítva a szót, ez benne van a játékban.
  • menedzser
    aha, csakhát eddig mentünk, mint állat és most meg kikapunk, mint állat :D... nem értem.
  • zorrobomber
    eredmény alatt azt értem hogy szétbasz az ideg :)